Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Tamplari si montatori mobilier Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Responsabilități - gestionarea echipei de productie - organizarea si supervizarea procesului de productie - participarea la lucrari pentru incadrarea in timpii necesari Cerințe - experienta in productia mobilei - sa fie o persoana serioasa cu simtul responsabilitatii - abilitatea de a organiza si gestiona o echipa Condiții de muncă Lucrul intr-o echipa dinamica, in spatii moderne Beneficii - Salariu motivant - Bonus lunar la indeplinirea targetului Descriere companie Compania NS Office Variety SRL a fost infiintata in anul 2013 pentru a fi partener oficial al Nowy Styl Polonia in Romania. In prezent Nowy Styl Polonia este al treilea mare producator de mobilier si scaune din Europa, distribuind produsele sale in lumea intreaga. Produsele comercializate de catre NS Office Variety SRL in Romania au un nivel de calitate ridicat, mobilierul de serie si scaunele fiind produse in fabrica din Polonia, fabrica automatizata cu tehnologii de ultima generatie, cu standardele cele mai riguroase de calitate si functionalitate. In anul 2016 NS Office Variety SRL a dezvoltat propria fabrica pentru mobilier custom in locatia din Pantelimon, achizitionand prin forte proprii utilaje Homag de ultima generatie, similare celor detinute de Nowy Styl Polonia. Astfel, compania NS Office Variety SRL a reusit sa atraga proiecte importante de furnizare mobilier pe piata din Romania. Linkul pentru vizionarea unui clip cu prezentarea fabricii: https://www.youtube.com/watch?v=4K32JuvGRaA .

 • Responsabilități - gestionarea echipei de montatori - organizarea si supervizarea livrarilor si a montajelor - participarea la montaje pentru incadrarea in timpii necesari Cerințe - experienta in montarea si manipularea mobilei - sa fie o persoana serioasa cu simtul responsabilitatii - abilitatea de a organiza si gestiona o echipa Condiții de muncă Lucrul intr-o echipa dinamica, in spatii moderne Beneficii - Salariu motivant - Bonus lunar la indeplinirea targetului Descriere companie Compania NS Office Variety SRL a fost infiintata in anul 2013 pentru a fi partener oficial al Nowy Styl Polonia in Romania. In prezent Nowy Styl Polonia este al treilea mare producator de mobilier si scaune din Europa, distribuind produsele sale in lumea intreaga. Produsele comercializate de catre NS Office Variety SRL in Romania au un nivel de calitate ridicat, mobilierul de serie si scaunele fiind produse in fabrica din Polonia, fabrica automatizata cu tehnologii de ultima generatie, cu standardele cele mai riguroase de calitate si functionalitate. In anul 2016 NS Office Variety SRL a dezvoltat propria fabrica pentru mobilier custom in locatia din Pantelimon, achizitionand prin forte proprii utilaje Homag de ultima generatie, similare celor detinute de Nowy Styl Polonia. Astfel, compania NS Office Variety SRL a reusit sa atraga proiecte importante de furnizare mobilier pe piata din Romania. Linkul pentru vizionarea unui clip cu prezentarea fabricii: https://www.youtube.com/watch?v=4K32JuvGRaA .

 • Se caută personal calificat/semicalificat pentru producția de mobilier din Pal melaminat . Debitare , montaj mobilier pal si MDF. Cautam experienta , seriozitate , punctualitate.

 • 1

  Tamplar Mobila Experienta de 12 ani de zile Montez mobilier kika ikea dedeman si diferite tipuri de mobiler cumparate din diferite magazine Ofer si transport la cerere inclusiv manipulat incarcat descarcat mobiler pina la locatia clientului INCLUSIV IN AFARA BUCURESTIULUI Preturi rezonabile si negociabile in functie de mobila respectiva Repar mobilier , schimb balamale modificat mobiler dormitor , dulapuri birouri si diferite tipuri de mobila dupa o evaluare la fata locului pentru a va da un pret corect .Montaj bucatarii inclusiv decupat de plita, ghiuveta gaura hota in mobilier Mutari mobilier de la o locatia la alta de la a la z Pt detalii contactati-ne la nr de tel SITE WEB www.transport-marfa-mobila.ro

 • Firma cu activitate in domeniul de tamplarie pvc si aluminiu angajam persoanal, cu si fara experienta, confectie si montataj tamplarie, salariu motivant.

 • MONTEZ O GAMA DIVERSIFICATĂ DE MOBILA DE LA ORICE FURNIZOR DE MOBILIER DIN ȚARĂ. PRETURILE SUNT AVANTAJOASE PT ORICE BUZUNAR.

 • Still Design Production angajeaza: - specialist masina gaurit multiplu, asamblare mobilier Alte detalii referitoare la salariu se vor discuta la interviu.

 • 2

  salariul variaza in functie de nivelul de cunostinte si rapiditatea de executie a angajatului. Productie mobila si mobilier tapitat angajeaza TAPITER SI TAMPLAR. Postul este atat pentru program cu norma intreaga, part-time sau ocazional/pe proiect. Salariul este in functie de nivelul de experienta, calitatea si rapiditatea de executie a angajatului. Pot sa fie venituri suplimentare in functie de contributia si disponibilitatea angajatului. Angajam si cetateni straini, vorbitori de limba engleza. Program: Luni - Vineri, de la 8:30 la 17:30, cu pauza de cafea si pranz. Proba de lucru este de 3 zile si se plateste. Salariul afisat este brut/cu tot cu taxe.

 • Recrutam Tamplari cu experienta care vor lucra in Olanda, contract de munca Olandez, Descrierea Jobului: Toate amenajările obișnuite de lucrări de tâmplărie interioară, rame pentru ferestre / uși etc. Oferta: -Plata salariala 500-550 euro net pe saptamana. -Cazare gratuita, singur in camera, acces la internet. -Program de 40 ore pe saptamana. Luni-Vineri -Asigurare medicala (depinde de angajator, poate fi platita de angajat sau angajator) Cerinte: -Se fac echipe de 2 persoane (strict, nici mai multe nici mai putine) -Experienta de minim 4 ani. -Cunoasterea limbii engleze la nivel mediu (o persoana din 2) -Permis de conducere (o persoana din 2) -Masina personala ( omasina la 2 persoane) Persoanele intertesate pot trimite CV la dresa de email: ( CV-urile vor fi procesate in ordinea urgentelor pe care le avem). Persoanele care doresc mai multe detalii pot suna la nr: +40771510601

 • 2

  Societate comerciala cu punct de lucru in Bucuresti, Berceni, sector 4, angajeaza,personal calificat/necalificat pentru productie tamplarie PVC si aluminiu.

 • 5

  Angajam muncitori dornici de munca pentru productie usi, in Bucuresti, Sector 6. Cerinte minime: - varsta cuprinsa intre 20 - 40ani; - carte de munca; - program de 8 ore pe zi/5 zile pe saptamana,salariu se discuta doar la interviu. Relatii si interviuri de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 - 12:00,doar cei interesati. Nu se dau detalii la telefon.

 • 2

  Angajam muncitori calificati si necalificati pentru atelier tamplarie pvc. Se asigura calificare la locul de munca Salariu negociabil in functie de experienta si implicarea la locul de munca. Disponibil la program prelungit si deplasari cand este cazul Indemanare, seriozitate, atentie la detalii, dornic de munca , amabilitate Atelierul se afla in Voluntari, Ilfov Se ofera: -pachet salarial atractiv, salariu motivant in functie de cunostinte si performante -mediu de lucru placut Daca esti interesat , dorim sa te cunoastem! Contacteaza-ne telefonic, trimite CV-ul tau.

 • Pentru o companie din regiunea Flandrei de Vest avem disponibile 5 posturi pentru Muncitori Profile Aluminiu, cu data de start imediata! Se lucreaza cu contract de munca belgian, se ofera cazare contra-cost, program de lucru full time. Cerinte: - experienta de munca in profile de aluminiu, usi/geamuri, timp de min. 1 an; - cunostinte de engleza - avantaj; - detinerea permisului de conducere si auto personal - avantaj Cei interesati ne pot contacta telefonic la numarul 0751 671 473 sau sa ne trimita un CV pe adresa NU se percep comisioane/taxe!!!

 • 1

  Montator cu experienta si Circularist cu experienta in pal atelier in sectorul 5 program l-v 8 ore carte de munca salariu 2200 prima luna.si muncitor necalificat

 • SC RECON SI DOJE S.R.L. angajeaza urgent: Tamplaru universali - 3 POSTURI; Asamblatori montatori profile din al. si geam termopan pentru atelier PVC- 3 POSTURI Salariu atractiv. tel 0725.562.642

 • GlassPro angajeaza montatori sau confectioneri atelier,sisteme sticla,program luni-vineri, contract de munca pe perioada nedetrminata,program de luni pana vineri,ore suplimentare optionale,platite dublu,oferim si echipament de munca. Oferim si cerem seriozitate. Experienta in domeniul tamplariei de orice fel este un plus. Salariul se negociaza in functie de experienta,cu posibilitate de majorare periodic in functie de experienta si eficienta. Nu ezitati sa sunati pentru programarea interviului. Locatia este in zona Titan.

 • SOLDERAFT angajeaza echipa montaj rafturi portpalet pentru 5000 locatii palet in Popesti Leordeni.

 • 9

  BSV GMBh angajeaza Montator bucatarii in Germania Venitul este de 100 Euro net/zi Contract german, perioada nedeterminata Cazare asigurata Cerinte: experienta in montaj bucatarii Plecare imediata Detalii la telefon 0723.584.053. Melania

 • Salveaza cautarea