Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Finante contabilitate Bucuresti Sector 4

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Ne marim echipa - cautam ECONOMIST JR

  Ne marim echipa - cautam ECONOMIST JR Descriere/ responsabilitati job: intocmirea de documente specifice contabilitatii primare (facturi, contracte, dispozitii de plata, ordine de deplasare etc.) intocmirea registrului de casa intocmire si verificare documente specifice (deconturi transport si documente anexe) realizarea de documente specifice activitatii de gestiune resurse umane (fise de pontaj, condica de prezenta, dosare de personal etc.) activitati de incasare si gestionare a platilor si incasarilor realizarea de situatii contabile intocmire si gestionare contracte specifice alte activitati specifice Cerinte: studii superioare in domeniul economic (in curs sau finalizate) notiuni minime in domeniul economic/ contabilitate operare pc nivel mediu word, excel etc. capacitate de organizare capacitate de lucru in echipa atentie la detalii Pentru mai multe detalii accesati: www.group-avangarde.ro Pentru a programa un inverviu, ne poti trimite CV la adresa:

 • 4

  Contabil evidenta primara

  Restaurant Hotel Sud din Giurgiu, angajeaza urgent contabil pentru evidenta primara. Petru detalii va rugam sa ne contacti la urmatoarele numere de telefon: sau .

 • 3

  Te vrem in echipa noastra

  Colector principal Cerințe: Ofera suport clientilor sau Consultanților de Credite, ce intampina probleme de colectare, cu scopul de a colecta complet sau parțial debitele si dobânzile cumulate; Colecteaza, administreaza și preda corespondența purtată cu clienții care au întârzieri. Condiții: studii minim bacalaureat; disponibilitatea de a colabora in baza unui PFA Responsabilități: - Participă la planificarea, elaborarea și realizarea acțiunilor legale împotriva clienților care au întârzieri; - Ofera consultanta legat de calitatea procedurilor de gestionare a clienților care au întârzieri. Sistem de plata motivant, functie de performanta.

 • iCredit își mărește echipa

  Angajăm Manager echipă, Consilieri credite, Casier, Colector principal, pentru birou București sector 4 și Ilfov (localități limitrofe). Cerințe obligatorii: - minim studii medii - disponibilitate deplasări teren - permis conducere cat.B (manager echipa)

 • 2

  Contabil-sef

  Angajez economist contabil cu experienta, in regim ful-time, pentru verificarea documentelor contabile a portofoliului clientilor firmei de contabilitate, analiza acestora, intocmire si depunere rapoarte, situati financiare,declaratii. Doresc si ofer seriozitate, stabilitate si un salariu negociat pe masura competentelor. Va rog sa trimiteti CV cu experienta detinuta pe adresa de emai: si pentru detalii sa ma sunati la tel : , dupa ora 17.00

 • 2

  Oferte de Munca Contabilitate Primara

  SC Mega Vision Construct srl , cu obiect de activitate DEZVOLTARE IMOBILIARA ... Angajează pentru CONTABILITATE PRIMARA ... PERSOANA CU EXPERIENTA , se lucrează în sistem SAGA ,PROGRAM LEJER LUNI-VINERI ORA 09;00 - 17;00 SUNTEM SITUATI LA NICI 2 MINUTE DE MERS PE JOS DE STATIA DE METRO ' APARATORI PATRIEI '... Salariu motivant ...

 • Operator de date asociatii de proprietari

  Operator de date asociatii de proprietari Conditii: - cunostinte ale softului BlocManager Net / Deskis reprezinta un plus - cunostinte in word si excel, - bun organizator - capacitate de anticipare si planificare - capacitate de a lucra simultan la mai multe proiecte Responsabilitati: - intocmirea listelor de plata pentru asociatiile de proprietari; - intocmirea rapoartelor si dosarelor lunare - mentinerea relatiei cu presedintii si cenzorii asociatiilor. -gestionarea problemelor aparute in cadrul asociatiilor - mentinerea relatiei cu furnizorii de servicii si utilitati. Salariul este 3000-3500lei cu bonuri de masa. Punctul de lucru este in zona Eroii Revolutiei, program de la 09 la 17:30. Puteti depune cvul pe

 • 1

  Angajam contabil

  Firma de contabilitate angajeaza contabil cu sau fara experienta. Program 8 ore zi . Rog sunati, nu trimiteti mesaje nici in aplicatie nici pe telefon,Whatsup etc. Nu am timp sa le citesc

 • Angajam -Contabil

  Responsabilitati: Minim 3 ani experienta intr-o firma sau departament de contabilitate; Absolvent de studii economice superioare; Cunostinte de operare PC si Microsoft Office; Experienta de lucru cu Saga; WinMentor - constituie avantaj Abilitati foarte bune de comunicare si organizare a timpului, sarcinilor, activitatilor zilnice; Atentie la detalii, spirit de echipa, orientare spre rezultate Cerinte: Efectueaza toate operatiunile de evidenta fiscala si contabila, verifica si inregistreaza documente contabile din portofoliul alocat; Intocmeste lunar balantele de verificare, declaratii fiscale, precum si bilanturile contabile; Activitati de resurse umane si salarizare Beneficii: Mediu de lucru prietenos; Suport tehnic intern cand este cazul de la colegii/ parteneri Sansa de a acumula rapid experienta diversificata; Pachet salarial negociabil, in functie de experienta si rezultate; Locatie centrala accesibila, aproape de metrou si bine conectata la mijloacele de transport in comun.

 • angajare șef de tură

  SC PROFI rom food SRL, angajează pentru magazin Profi Huedin, șef de tură. Condiții minime: vârsta minimă 25 de ani, absolvent de liceu, amabil, dornic de a învăța și a lucra cu oamenii ( atât cu echipa, cât și cu clienții). Persoana aptă pentru angajare trebuie să fie sănătoasă și să reziste la efort susținut, să aibă disponibilitatea de a lucra în schimburi de tură (magazinul are două ture, cu un program de la 6:30-15: ), să fie punctuală, corectă și cinstită. Cei care consideră că au asemenea aptitudini, sunt așteptați la sediul magazinului ( Huedin Nr 19- zona Piața Reșița, Straja sector 4), de luni până vineri, de la 10:00 la 14:00) Se decontează abonament lunar STB, se dau bonuri de masă în valoare de 20 de lei primele 9 luni și 30 de lei după 9 luni vechime, bonus de prezență și de performanță.

 • 1

  Angajez economist contabil

  Firma de contabilitate din Bucuresti angajeaza economist pentru postul de contabil financiar pentru portofoliu clienti . Cerinte : - studii economice superioare ; - experienta minima de 3 ani in domeniul financiar-contabil; - cunostinte in ceea ce priveste legislatia in vigoare privind domeniul financiar-contabil; - experienta utilizare programul de contabilitate SAGA - operare MS Office (Excel, Word ) - orientare spre obiective si respectarea termenelor, obiectivitate in aprecierea si analiza situatiilor economice, financiare si sociale, receptivitate, spirit de echipa, abilitati de comunicare, organizare, motivatie si pasiune pentru acest domeniu; -In cazul in care candidatul detine calificarea si cunostiinte privind resurse umane, acest aspect este un plus considerabil. Se acorda pachet salarial atractiv si un mediu de lucru placut si profesional. Detaliile se discuta la interviu.

 • Salveaza cautarea