Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Gorj Targu-jiu

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  execut amenajări interioare, gresie, faianta, rigips, structura rigips, glet, lavabila, plasa ,adeziv, ținci, tot ce aparține de construcții. preturile se fac la fata locului. nu fac angajari

 • 2

  Angajez muncitori necalificati control calitate piese auto in Timisoara Ofer cazare gratuita si diurna salariu atractiv Contract pe perioada nedeterminata din prima zi detalii la tel

 • 1

  Angajez muncitori necalificati control calitate piese auto in Timisoara Ofer cazare gratuita si diurna salariu atractiv Contract pe perioada nedeterminata din prima zi Detalii la tel

 • 1

  Experiență în facturare contabilitate primara caut loc de muncă

 • 10

  3100 lei pe luna sau 100 pe zi pentru munca necalificata(ospatarie) cu sau fara experienta.Cazarea si masa vor fi asigurate.Telefon zerosapte35 310 420

 • 1

  Daca iti doresti sa realizezi un venit in timpul liber sau chiar esti elev /student asteptam un semn de la tine . Engleza este un must

 • Angajez spalator auto inTg-jiu,salariu atractiv, cadru legal de munca. Detalii la

 • 1

  Candidatul ideal: - Abilități de comunicare, relaționare, prezentare si negociere; - Cunoștințe de operare PC (Word, Excel, Internet); - Deține permis cat. B; Principalele responsabilități: - identifica nevoile clienților, propune cele mai bune soluții, oferă consiliere si răspunde solicitărilor acestora; - promovează produsele firmei; - preluarea comenzilor si urmărirea încasărilor; - menținerea relației cu clienții existenți; - identificarea potențialilor clienți; Oferta (bonusuri, beneficii): - Salariu de încadrare 4000 lei + bonuri de masa 400 lei; - Bonusuri în funcție de performante; - Mașina de serviciu, telefon, laptop. CV-urile se depun personal la sediul, Trivoli impex SRL, din Tg.-Jiu, str. Ana Ipătescu nr. 15 între orele 9-17.

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 1

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Echipa DAIO LOGISTIK LINE SRL isi mărește echipa. Căutăm colegi pentru postul de Șofer camion Mega 40 Tone - Pentru Comunitate Dacă ești o persoană dinamică, ordonată, cu simțul răspunderii și îți plac șoferia și călătoriile te așteptăm cu drag în echipa noastră. CERINȚE OBLIGATORII: Permis de conducere categoria C + E Card digital pentru tahograf Atestat profesional pentru transport marfă Fără cazier judiciar Fără antecedente rutiere grave Disponibilitate deplasare în UE 8 săptămâni cu 2 săptămâni acasă Cunoștinte minime de mecanică auto Constituie un avantaj mare cunoașterea unei limbi de circulație internațională la nivel conversațional Disponibilitate pentru muncă și devotament Abilități de comunicare, planificare și organizare a activităților RESPONSABILITĂȚI: Transportul de mărfuri pe rute internaționale conform instrucțiunilor primite de la dispecerat Încărcarea și descărcarea în condiții de siguranță a camionului Comunicarea permanentă cu dispeceratul privind desfășurarea transportului și eventuale incidente Executarea asigurării încărcăturii în conformitate cu reglementările aplicabile Integritatea autovehiculului pe care îl are în primire cât și integritatea mărfurilor transportate Îngrijirea, întreținerea și inspecția vehiculului Întreținerea autovehiculului și exploatarea acestuia în conformitate cu instrucțiunile prevazute în cartea sa tehnică Cheltuirea judicioasă a sumelor primite ca avans de deplasare Asumarea răspunderii personale în fața organelor în drept (poliție, vamă) pentru mărfurile transportate și netrecute în documentele de transport Aptitudini de utilizare a smartphone-ului: Whats App, fotografii, video, expediere, etc. OFERTĂ: Angajam soferi singuri pe cabina cât și echipaj Salarizare fixă în țară + diurnă deplasare Contract de muncă și salarizare la timp Program de lucru legal cu respectarea timpilor de odihna si condus Dispecerat si Asistenta tehnica 24/7 in lb. Romana Bonusuri Telefon servici Flota moderna de vehicule complet echipate pentru siguranta si comoditatea ta Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail. NU RASPUNDEM LA MESAJE!

 • Plecari in Cipru pentru ospatarite cu cunostiinte de limba engleza nivel mediu,muncitoare si de incredere ,cu varsta intre 20-35 ani si femei pentru lucrul in bucatarie -ajutor bucatar .Locatia este Omodos -Cipru .Contractul de munca se semneaza in Cipru cu respectarea legislatiei muncii din aceasta tara ,cu plata taxelor si impozitelor aferente in Cipru. Se plateste 750 euro/net/luna +tipsuri zilnice pentru ospatarite cu cunostiinte de limba engleza nivel mediu ,se face interviu cu angajatorul din Cipru. Se plateste 700 euro/net /luna+tipsuri zilnice pentru femei bucatarie -ajutor bucatar. Cazarea va fi asigurata si platita de angajator . Hrana va fi asigurata de angajator . Asigurarea medicala revine in sarcina angajatorului Protectia muncii revine in sarcina angajatorului. Transportul de la locul de cazare la locul de munca si retur revine in sarcina angajatorului Transportul Romania-Cipru cu avionul revine in sarcina muncitorului dar va fi decontat de angajator dupa primele 15 zile de munaca. Testul COVID19 revine in sarcina muncitorului si va fi decontat de angajator dupa primele 15 zile de munca . Informatii suplimentare la telefoanele: .

 • Angajez vanzatoare, Complex Rodna stand 69,Tg-jiu Pt mai multe detalii sunati la nr de tel:

 • Eutalia, societate care operează în sistemul sanitar public și privat din Italia, angajeaza asistenti medicali pentru a fi introdusi imediat in diverse structuri publice si private. Cerinte: Calificare de asistent medical /post liceala Minime cunoștințe a limbii italiane Minima experienta în domeniu. Oferim: Contract de munca pe termen nelimitat perioada de proba: 6 luni Salariu de la 1800 pana la 2200 brut Cazare gratuita Sporuri de duminică, de sărbători legale și ture de noapte Program de lucru în ture 38 ore pe săptămână 26 de zile de concediu pe an Oferim suport la obtinerea documentatiei necesare pentru a putea fi integrati/munci in sistemul de sanatate din Italia (recunoastere diplomei pentru Italia si succesiv la inscrierea in Ordinul asistentilor din Italia). Pentru mai multe detalii și întrebări suntem la dispoziția ta!

 • 1

  Angajam soferi profesionisti cu experienta. (permis C+E, cartela tahograf, atestat marfa) Oferim contract de munca in tara si diurna zilnica. Punctele de lucru ale firmei sunt in Franta si Germania. Camionele sunt MAN si DAF cu prelata. Curse sunt doar interne, pe distante scurte. Bazele logistice va pun la dispozitie masini de spalat si dusuri. Se lucreaza doar singur pe cabina. Bonus salarial pentru cei care detin ADR colete. Perioada de sedere este minim 5 saptamani cu 2 pauza Transportul pana la locul de munca este decontat de angajator. Venituri totale 2600-2700 euro net (salariu + diurna)

 • 1

  Agenție de recrutare și selecție personal East West Recruitment SRL, locuri de muncă în Olanda, selectăm personal (femei, bărbați și cupluri) pe postul de muncitor la sortarea plantelor de căpșuni. Activitatea se desfășoară în interior, la temperaturi normale de aprox. 20 C, în depozit (munca o puteți observa din poze). PROIECTUL ÎNCEPE LA MIJLOCUL LUNII IUNIE! La venirea în Olanda din orice țară este obligatoriu să faceți o izolare de minimum 5 zile la cazare (maximum 10 zile) înainte de a începe munca ( 45 euro/ izolare 10 zile/ persoană). SE CERE: - vorbirea limbii engleze. - dexteritate deosebită. - o bună condiție fizică, posibilitatea de a munci zilnic în picioare. - permisul de conducere reprezintă un avantaj. SE OFERĂ: - Loc de munca într-un colectiv plăcut. - Salarizare atractivă conform unei convenții colective, la 10,36 euro brut/ oră, aproximativ 9 euro net. - Cazare în case renovate, camere de 2 persoane, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curenta, televiziune) - între 80 și 90 euro/ săptămână/ persoană. - Asigurare de sănătate. - Transport gratuit de la locul de muncă la cazare cu mașinile firmei. - Identitate olandeză, cont bancar olandez. - Contract de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână, cu posibilitatea de a face ore suplimentare. - Salarizare săptămânală. - FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE! Dacă sunteți interesați de ofertă ȘI VORBIȚI LIMBA ENGLEZĂ, vă rog să mă contactați TELEFONIC.

 • 1

  SC RAVY PREST SRL cu sediul in SIBIU angajeaza soferi C+E cu experienta in conditii avantajoase pentru comunitate. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca) - stagiu cotizare pe ultimele 6 luni de la ultimul loc de munca - card bancar euro / lei la ALPHA BANK Oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate,65 - 70 euro / zi, plus salariu pe tara - se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal - plata salariala la timp - se respecta timpii de condus si de odihna - mediu de lucru placut si prietenos, echipa tanara - se deconteaza transportul pentru interviu pe baza de bon fiscal In fiecare weekend se fac pauze de 45 ore, in autohof-uri decontate de catre firma. Masinile sunt dotate cu aparate de taxare automate pe fiecare tara. Pentru mai multe detalii ne contactati la numarul de telefon Ionut

 • Salveaza cautarea