Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Prahova

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 37

  Angajez Vanzatoare cu si fara experienta

  Magazin alimentar Ploiesti zona Nord

 • 1

  Restaurant casa taraneasca Busteni

  angajez,bucatar,ajutor bucatar,necalificat in bucatarie.Ofer cazare,masa sau transport.Tel.

 • 12

  Angajez lucrator comercial

  Angajez vanzatoare ,salariul 3000 lei net,zona nord magazin general.(alimentar).(doar cu experienta)program de lucru 24/24.

 • 2

  Receptioner Sky Blue Hotel & Spa

  Candidatul ideal: - seriozitate - proactivitate - orientare catre client - abilitati foarte bune de comunicare si relationare - capacitate de a prioritiza - limba engleza avansat - atentie la detalii - responsabilitate Oferim pachet salarial competitiv, seriozitate, oportunitati de dezvoltare profesionala, training. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ma contactati.

  Repostat automat
 • 1

  angajam personal necalificat pentru bucatarie

  cautam personal necalificat pentru lucru in bucatarie

 • Hotel din Sinaia angajeaza

  Hotel Ioana, angajeaza Barman si Ospatar. Conditii salariale avantajoase. Oferim masa si tichete de masa. Pentru detalii sunati la nr. sau

 • angajam barman si ospatar

  cautam personal serios, dedicat si muncitor pentru angajare restaurant/bar

 • angajam sef sala restaurant

  cautam o persoana dinamica, care are experienta in acest domeniu

 • 4

  Caut Bona sau Fata sau Studenta Bucatarie Gatit Part Time Fara Experienta

  Caut colaborare cu bona sau Fata ( eleva-studenta ) pentru Bucatarie - Gatit - Part Time. Fara Experienta + Cazare in Ploiesti asigurata ( daca este nevoie ) va rog contact pe whatsaapp sau apel la nr afisat Fata pentru Bucatarie - Gatit - Part Time. Fara Experienta Cazare Asigurata la nevoie Caut colaborare Part Time cu fata pentru bucatarie - gatit Locatie: Zona UPG - experienta nu este necesara - Cunostinte privind: gatitul in bucatarie, tehnologia culinara/ gastronomie, tehnologia culinara produse cofetarie/patisserie ( insa nu este necesara experienta ) poti face ceea ce stii. - reguli de igiena, tehnici de pastrare a alimentelor si produselor culinare, activitate: 1. Organizeaza activitatea din bucatarie in functie de cerinte sau propuneri culinare: - realizarea lucrarilor de curatenie in vederea inceperii activitatii - verificarea si pregatirea utilajelor, ustensilelor si obiectelor de inventar - pregateste locul de munca pentru activitati ulterioare 2. Cunoaste meniul sau copiaza de pe net si pregateste preparatele respectand intocmai reteta; 3. Pregateste preparatele solicitate, locatie - apartament. zona lama Program Part Time. 2-3 ore de 2-3 ori / saptamana. Salarizare dupa interviu .incepand cu 700-1200 Cerinte Studenta-eleva - nu este necesara experienta - apartament. zona upg Program Part Time. 2-3 ore de 2-3 ori / saptamana. Salarizare dupa interviu .incepand cu 700-2900

 • Angajez camerista pensiune

  Benefici -salariu de incadrare 3200 lei brut -spor/ wekend lucrat (impozabil) -transport decontat -prima de Paste si Craciun Program flexibil, ambient placut relaxant,atributiile salariale asigurate la timp,se ofera seriozitate maxima,angajare numai cu carte de munca.

 • Locuri de munca

  Bucătar cu experienta de peste 20 ani in domeniu îmi ofer serviciile în regim part time sau full time pt un salariu decent. Sunt disponibil și pt relocare în țară dar numai cu cazarea asigurată și pt un salariu decent.

 • Oferta serviciu

  SC CUDIMI AXA PREST SRL, cu sediul in Sat Strejnicu, Comuna Targsorul Vechi, strada Sportului, nr. 6, judet Prahova, identificata prin CUI: 32256911, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/1480/2013, angajeaza: - LUCRATOR BUCATARIE ( SPALATOR VASE MARI ), cod COR: 941201- 5 posturi. Cv-urile se pot depune la adresa de e-mail :, iar selectia va avea loc in data de 02. feb. 2023 ,la ora 09:00.

 • Angajez bucătar/shaormar

  Relații la telefon :

 • 7

  Angajam Receptioner(a), Camerista, Lucrator Bucatarie

  Hotel 4* Sinaia angajeaza receptioner (a), camerista si lucrator in bucatarie.

 • 29

  Angajam vanzator bar

  Societate comeriala cu obiect de activitate bar, magazin, sala de jocuri, angajeaza vanzator bar, operator sala de jocuri in zona Ploiesti nord. Salariu motivant. Telefon 0723265421

 • 2

  Hotel city angazeaza camerista

  SC AGROPA SRL - HOTEL CITY - PLOIESTI angajeaza Camerista hotel. Cautam persoane competente, serioase, care sa isi indeplineasca sarcinile de serviciu cu precizie si atentie, cu capacitatea de a munci independent dar si de a colabora cu ceilalti angajati. Pentru relatii ne puteti contacta prin mail: sau la tel:

 • 6

  angajam camerista/femeie de serviciu

  Hotel din Ploiesti angajeaza camerista/femeie de serviciu cu experienta. Mai multe informatii vor fi furnizate in cadrul interviului.

 • 13

  Angajam camerista / femeie de serviciu

  Hotel din Ploiesti angajeaza camerista hotel sau femeie de serviciu cu experienta.Alte informatii vor fi furnizate in cadrul interviului.

 • Angajam ospatarita

  Cautam ospatar (fata) pentru restaurant în Cheia fulltime. Responsabilitati: - Intampina si preia oaspetii sositi in unitate; - Inregistreaza si cazeaza turistii - Preia comenzi in restaurant; - incaseaza si gestioneaza banii;

 • 3

  Doresc job urgent

  Bucatar profi,52 ani,peste 20 ani experienta in bucatarie in tara si strainatate,caut job in catering,meniul zile,linie calda,cantina.in Ploiesti sau strainatate. Exclus Restaurant a.la carte.

 • Salveaza cautarea