Anunțuri
Brutarie - Patiserie – Cofetarie-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Program:L-V 05:30-14:00,plus 2 weekenduri pe luna 06:00-14:30 Salariu:atractiv plus o masa pe zi Rugam seriozitate Locatia se afla in apropierea metroului Romana Contract de munca obligatoriu Cerinte: experienta; atitudine pozitiva; abilitati de comunucare; atentie la detalii; persoana amabila. Solicitam seriozitate la locul de munca. Te asteptam in echipa noastra!
-
Promovat
Cunoștințele de patiserie cu specific franțuzesc, constituie un avantaj! Brutar cu experiență anterioară de minim 5 ani în industria alimentară, cu accent pe producția de produse de brutărie și patiserie artizanală. Cunoștințe solide despre procesele de fermentație și coacere. Experiența în realizarea,malaxarea si modelarea aluaturilor cu hidratare mare. Cunoștințe solide despre utilizarea corectă a ingredientelor. Certificări acreditate pentru postul de brutar. Capacitate crescuta de a respecta fluxurile tehnologice și rețetele stabilite. Foarte atent la detalii în toate procesele de realizare (modelare dospire coacere) a produselor de brutărie și patiserie precum și a utilajelor folosite. Abilități de comunicare și organizare a spațiului și timpului de lucru. Atitudine proactivă, creativitate și orientare către rezultate. Responsabilitate, seriozitate și implicare. Descrierea jobului Suntem în căutarea unui brutar pasionat pentru a se alătura echipei atelierului nostru de producție artizanală. Dorim să cunoaștem o persoană pasionată și dedicate, cu simt responsabil și cu experiență solidă în arta brutăriei. Responsabilitati: Participarea la pregătirea și producția de produse de brutărie. Dezvoltarea și implementarea de rețete noi și inovatoare. Menținerea standardelor ridicate de igienă și siguranță alimentară. Gestionarea inventarului și aprovizionarea materiilor prime necesare. Colaborarea strânsă cu echipa pentru a asigura excelența în serviciile oferite clienților. Cooperarea cu echipa pentru a menține un mediu de lucru eficient și plăcut. Asigurarea calității și prezentării estetice a produselor finite. Contribuire la dezvoltarea și inovațiea produselor de panificație. Beneficii: Mediu de lucru plăcut Program full time Bonusuri în funcție de performanță Salariu motivant în funcție de cunoștințe și experiență demonstrabilă
-
Promovat
Candidatul Ideal Experiență demonstrată într-o poziție similară, pe o perioadă de minim 5 ani, cu accent pe producția de produse de cofetărie și patiserie Cunoștinte solide în domeniul tehnicilor de cofetărie, patiserie și a tendințelor actuale din domeniu Abilitați organizatorice excelente și capacitatea de a gestiona eficient resursele Cunoștințe de igienă și cursuri acreditate Atitudine proactiva, creativitate și orientare către rezultate Certificare sau școală de cofetărie patiserie pentru postul de cofetar Cunoștințele de gelaterie artizanală se consideră un avantaj! Responsabilitate, seriozitate, implicare Descrierea jobului Suntem în căutarea unui Cofetar Patiser pasionat pentru a se alătura echipei atelierului nostru de producție artizanală. Dorim să cunoaștem o persoană pasionată și dedicate, cu simt responsabil și cu experiență solidă în arta cofetăriei. Responsabilitati: Participarea la pregătirea și producția de produse de patiserie și cofetărie. Dezvoltarea și implementarea de rețete noi și inovatoare. Menținerea standardelor ridicate de igienă și siguranșă alimentară. Gestionarea inventarului și aprovizionarea materiilor prime necesare. Colaborarea strânsă cu echipa pentru a asigura excelența în serviciile oferite clienților. Cooperarea cu echipa pentru a menține un mediu de lucru eficient și plăcut. Asigurarea calității și prezentării estetice a produselor finite. Contribuire la dezvoltarea și inovațiea produselor de patiserie, cofetărie si gelaterie Beneficii: Mediu de lucru plăcut Program full time Bonusuri în funcție de performanță Salariu motivant în funcție de cunoștințe și experiență demonstrabilă
-
Promovat
ANGAJAM SOFERI DIN NASAUD,BECLEAN SI COMUNELE APROPIATE PENTRU DISTRIBUTIE LA SCOLI SI GRADINITE CU MINIM 3 ANI EXPERIENTA PE DUBA ,EXPERIENTA IN DOMENIU ESTE UN AVANTAJ LA ANGAJARE, -SE LUCREAZA IN ZILELE DE ,LUNI, MARTI,MIERCURI, JOI DE LA ORA 6,00 DIMINEATA PANA LA ORA 14,30, IN ZILELE DE SAMBATA SI MARTI DUPA MASA TREBUIE SA SE PREZINTE LA FABRICA DE CORNURI SI BISCUITI DIN TURDA PENTRU APROVIZIONAREA CU PRODUSE, ZILE PLATITE TOT CU 160 -MASINA RAMANE ACASA LA SOFER PE BAZA DE INVENTAR,MASINA ARE G.P.S., -FIECARE SOFER ARE 2 TRASEE PE CARE LUCREAZA,LUNI-MIERCURI SI MARTI-JOI, -SOFERUL TREBUIE SA STIE SA INTRETINA MASINA, -SALAR 3.300 LEI PE LUNA IN MANA,MEDIE 160 LEI PE ZI IN MANA, -NU ANGAJAM PRIETENI CU ALCOLUL SAU PERSOANE CONDAMNATE, -INFORMATII LA TELEFON 0751 ALEXANDRA 193833 ,PANA LA ORA 17,00 DUPA ORA 17,00 INFORMATII LA NUMARUL 0751 POP 193820.
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Brutarie patiserie angajeaza: - patisera - cu experienta minim 6 luni, sau fara; (zona Faleza Nord); - vanzator patiser - cu, sau fara experienta. (Vivo si Carrefour); Pachet salarial atractiv, negociabil, asigurare medicala,
-
-
Suntem in cautare de personal cu experienta pentru o brutarie patiserie artizanala. Daca esti pasionat de producerea produselor artizanale, cu siguranta ca esti ceea ce cautam. Suntem la inceput de drum, asadar avem nevoie de personal cu experienta. Asa ca nu ezita si trimite un mesaj, cu siguranta nu vei regreta.
-
Prembros angajează brutari (modelator, cocător, patiser) cu experiență. Program 12 36 - se lucrează noaptea. Salariu atractiv.
-
-
Cofetaria se afla in berceni in Kaufland Turnul Magurele mai multe detali la telefon
-
Brutatrie angaez brutari, patiseri si muncitor necalificat Pentru mai multe detali la nr de telfon
-
Delicii bihorene caută plăcintăreasă cu experiență în domeniu pentru angajare,cu program de lucru de 8 ore zi,sâmbătă și duminică liber.Informații la telefon.Nu răspund la mesaje.
-
Angajez personal,de preferinta ,femei,pentru Laborator de Patiserie -Cofetarie in Timisoara Program de lucru L-V ,orele 7-15,30 cu sau fara experinta in domeniu,dar harnice. Conditii de lucru F. bune si salariu atractiv . Pentru informatii trimiteti CV-ul pe watap sau sunati la nr
-
-
-
-
-
Angajăm patiseră cu experiență, nefumătoare pentru zona Rahova. Program Luni - Sâmbătă, de la ora 6:30 până la ora 15:00. Salariu 3000 de lei net. Pentru mai multe informații ne puteți contacta telefonic între orele 08:00 - 18:00.
-
Promovat
Inginer tehnolog industria alimentara - Preparare produse vegetale Candidatul ideal: - Studii superioare de specialitate in industria alimentara( cerinta obligatorie) - Experienta in domeniul alimentar. - Cunostinte operare Pc - Capacitate buna de comunicare si relationare. Descrierea jobului - Controleaza si raspunde de activitatea de productie dinn sectie. - Primeste comenzile si programeaza realizarea acestora conform cerintelor, - Urmareste gestionarea materiilor prime si auxiliare. - Studiaza si isi insuseste instructiunile tehnologice si retetele de fabricatie pentru toate produsele, urmand a instrui personalul din subordine. Beneficii - Pachet salarial corelat cu experienta: salariu fix incapand cu 3.200 lei net. Orar : L-V 8.00- 16.30 Str. Gheorghe Lazar nr 24, Timisoara
-
OBIECTIV PRIORITAR: Asigurarea functionalitatii optime a utilajelor si echipamentelor din activitatea de productie. Program de lucru: - Luni - Vineri, 8 ore in 2 schimburi (06-14 si 14-22). Oferta se va discuta la interviu.
-
-
Brutari cu experienta pentru Salarizare maxima. sau Calificare la locul de munca in specializarea de brutar-patiser.
-
-
Cofetaria Capsa angajeaza vanzatoare cu experienta. Salariul motivant, tichete de masa in valoare de 20 lei zi.