Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Juridic

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam detectiv particular -operativ -culegere de informatii/supraveghere/filaj Conditii;-inteligenta peste medie,cultura generala de nivel superior,capacitate de relationare foarte buna,abilitate de comunicare ,exprimare fluenta atat vorbit cat si scris ,posibilitatea de a calatori atat in tara cat si in strainatate. Aceasta profesie necesita curaj,determinare ,vocatie ,creativitate,spontaneitate,adaptibilitate,capacitatea de a evalua si de a lua decizii intr-un timp scurt,abilitatea de analiza si asumare a responsabilitatii.Reprezinta un avantaj exprimarea /cunoasterea unei limbi de circulatie internationala,nu in ultimul rand posesoare de permis auto.(obligatoriu) Programul de lucru este flexibil. Daca abilitatile si calitatile tale corespund conditiilor prezentate trimite un c.v si o scrisoare de intentie la prodetectiveagency..gmail.com sau la 0722723100-whats up,telegram,viber etc. Va asiguram ca informatiile furnizate sunt confidentiale.

 • Ne marim echipa! Cautam: Avocat colaborator, stagiar/definitiv, minimum 1 an efectiv de activitate de la intrarea in profesie (experienta), cu predilectie, in domeniile: Dreptul Muncii, Comercial, Dreptul civil. Cerinte minime: – membru al Baroului Bucuresti; – spirit de initiativa, etica profesionala, responsabilitatea activitatilor. Colegii interesati sunt rugati sa trimita un CV pe adresa de e-mail: cabinetpredut@gmail.com Mai multe detalii despre activitatea si echipa Cabinetului gasiti pe

 • Evaluator Autorizat al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania (ANEVAR) Rapoartele de evaluare se pot realiza in diverse scopuri, printre care enumeram: - evaluare pentru vanzare/cumparare; - evaluare pentru impozitare; - evaluare pentru lichidare; - evaluare pentru raportare financiar-contabila; - evaluare pentru garantarea imprumuturilor; - evaluare pentru credite ipotecare; - evaluare pentru expropriere. Telefon: 0729.211.335 . EXPERIENTA IN DOMENIU DE PESTE 10 ANI. TIMP DE EXPEDIRE A RAPORTULUI 2-5 ZILE LUCRATOARE ORIUNDE INTARA.

 • Societate din Bolintin Vale angajeaza: - jurista Cerinte: - experienta in domeniu -cooperanta,profesionista -intocmirea actelor catre instanta,catre anumite entitati,etc Salariu atractiv se negociaza la sediul societatii in functie de cunostintele pe care persoana interesata le detine. Cei interesati pot trimite un CV la adresa de email din anunt.

 • Fosti judecatori,procurori, profesori(civil,penal,familie,litigii munca) fond funciar ,retrocedari reprezentare in instanta analiza sanse de reusita termene scurte onorarii minime

 • CANDIDATUL IDEAL daca: - esti o persoana serioasa, comunicativa, care intelege ca promtitudinea si punctualitatea sunt doua puncte forte in relatia ta cu oamenii; - ai un aspect placut si ingrijit; - esti dispus sa inveti lucruri noi si esti atent la detalii; - iti doresti sa ai castiguri substantiale, peste media de venituri din Romania; - orientare catre client, initiativa, integritate; - ai bune abilitati organizatorice, de gestionare a timpului si de planificare a activitatii tale; - ai o dorinta constanta de dezvoltare personala si perfectionare. BENEFICII:  - oferim conditii excelente de munca, contract munca , salariu +comision - bonusuri pentru depasirea targetului lunar; - acces la programele imobiliare; -baza de date proprietari/chiriasi

 • Firma care se ocupa cu achizitioanarea de terenuri arabile cu sediul in Lipovu , jud. Dolj , angajeaza consilier juridic cu norma intreaga . Se suporta cheltuielile cu transportul pana la locul de munca si salariul este 1600 lei negociabil. Va rog sa trimiteti CV pe email si veti fi programat / a la un interviu.

 • Angajăm o studentă, cu prestanță plăcută,dornica să fie activă pentru o scurtă activitate part time, studentă cu calități personale pozitive si potențiale valențe profesionale. Așteptăm un CV cu fotografie.

 • Firma de contabilitate,dorim colaborari cu cabinete de avocatura indiferent de sector.Vizionati site-ul

 • -Aptitudinea de a lucra cu documente; -Abilitati bune de comunicare si rezolvare de probleme; -Persoana dinamica, energica; -Abilitatea de a gestiona situatii neprevazute; -Capacitatea de organiare si rezistenta la stres; -Sortarea documenelor si evidenta acestora; ​-Inregistrarea documentelor.

 • -Aptitudinea de a lucra cu documente; -Abilitati bune de comunicare si rezolvare de probleme; -Persoana dinamica, energica; -Abilitatea de a gestiona situatii neprevazute; -Capacitatea de organiare si rezistenta la stres; -Sortarea documenelor si evidenta acestora; ​-Inregistrarea documentelor.

 • ARTOIL SRL, distribuitor de produse petroliere la nivel national, recrutează Jurist pentru sediul din Timisoara. Suntem o companie romaneasca in plina dezvoltare care cauta sa isi extinda echipa pentru a putea solutiona in mod promt si eficient solicitarile partenerilor nostri. Persoana ideala pentru acest post a absolvit Facultatea de Drept, are bune cunostinte de operare PC, cunoaste pachetul Microsoft Office, nu are dificultati de comunicare, scriere sau vorbire, are capacitatea de organizare a timpului, sarcinilor si locului de munca, are capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini in acelasi timp și lucreaza foarte bine in echipa. Atributiile acestei persoane sunt urmatoarele: - Redactare si transmitere notificari de plata, somatii de plata, ordonante de plata sau diferite actiuni in instanta, intampinari sau acte necesare dosarelor aflate pe rolul instantelor de judecata; - Participarea la termenele de judecata; - Pregatirea si transmiterea documentatiei catre executorul judecatoresc pentru deschiderea dosarului de executare; - Mentinerea relatiei cu avocati, executori, notari, lichidatori, experti colaboratori; - Mentinerea relatiei cu asiguratorii, precum si cu brokerul de asigurari; - Mentinerea relatiei si reprezentarea societatii in relatia cu institutiile publice; - Redactare contracte; - Evaluare si editare contracte colaboratori; - Arhivare. Programul este de luni pana vineri de la ora 9 la ora 17, iar sediul nostru este in Calea Aradului, cladirea Tresor Business Center. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV la adresa de email sau sa ne contacteze la numarul de telefon afisat.

 • Job full time, pachet salarial atractiv, se ofera bonusuri, munca pur juridica ce poate fi folosita cu succes pe viitor ca baza bine insusita, posibilitati de dezvoltare, suntem un colectiv tanar, in doi ani se poate avansa in domeniul juridic.

 • Birou Executor Judecătoresc selectează absolventă DREPT, PROMOȚIA 2019;poate fi și cu licență ce urmează să fie luată în februarie 2020. CV și fotografie recentă.

 • BIROU EXECUTOR JUDECATORESC PREDEANU ADRIANA RAMONA angajeaza tanara cu studii juridice (absolvent) in vederea ocuparii unui post de asistent Executor Judecatoresc. Puteti trimite Dvs. (model EUROPASS obligatoriu), insotite de poza pe adresa de e-mail mentionata. CANDIDATUL IDEAL:Cunosinte minime obligatorii : Executarea silita conform vechiului si noului cod de procedura civila; - cunoştinţe cel puţin medii de operare PC; - constituie avantaj cunoasterea unei limbi straine; - capacitate de organizare şi prioritizarea activităţilor; - seriozitate si capacitate de lucru in echipa; - simt de raspundere; - adaptare la stres; - simt analitic; - integritate morală, conştiinciozitate; - persoană dinamică, entuziastă, perseverentă; - aspect fizic impunător; - bune abilităţi de comunicare; - disponibilitate la program de lucru prelungit şi în condiţii de stres; - fără cazier judiciar; - posesor permis de conducere categoria B; - lipsa antecedentelor rutiere grave; - BEJ este interesat de calitatea cunostintelor si profesionalism. RESPONSABILITATI / BENEFICII: Activitatea angajatului se va desfăşura la sediul biroului şi în afara lui şi va consta în: redactarea documentelor specifice procedurii de executare silita – conform ambelor coduri de procedura civila, activităţi de selectarea corespondenţei, ridicarea şi expedierea ei de la şi la instituţii, precum şi persoane fizice şi juridice, comunicarea actelor de procedură ale biroului, aprovizionarea biroului cu consumabile,precum şi alte sarcini trasate de executorul judecătoresc. Ocuparea postului se va face prin teste specifice de verificare a îndeplinirii cerinţelor postului, respectiv interviu si testare scrisa.

 • Consilier juridic, inspector resurse umane, contabil caut loc de munca. Rog oferte serioase.

 • Caut de munca necalificat în or ce domeniu..puteti sa ma contactați la numărul de tele 0737806177 vreau seriozitate .

 • Detectiv particular si Mediator autorizat MIRCEA BUDA Tel: 0745 423945 E-mail: mircea.buda@gmail.com Va oferim urmatoarele servicii in contextul legii 329/2003 si 192/2006: Servicii de detectiv particular: Consultanta juridica Investigatii, supraveghere, filaj Investigatii privind solvabilitatea unui partener de afaceri Investigatii privind concurenta neloiala Investigatii privind conduita morala a unor persoane Investigatii privind scurgerea de informatii Investigatii privind infidelitatea Investigatii privind anturajul unor persoane Investigatii privind bunurile asigurate Identificarea bunurilor sustrase Identificarea bunurilor in litigiu Identificarea persoanelor cu credite sau debite (disparute) Verificarea sau supravegherea angajatilor Obtinerea de mijloace de proba pentru instantele de judecata Servicii de mediere daca: Divortezi si se stabileste domiciliul minorului Imparti bunuri, inclusiv terenuri, ai un litigiu comercial Ai un litigiu de munca sau comercial Ai de recuperat bani,sau datorezi bani Ai avut un accident auto Nu te intelegi cu bancile sau ai un conflict din domeniul protectiei consumatorului Ai un proces penal sau civil care poate inceta prin impacarea partilor Tulburarea de posesie Orice conflicte penale sau civile la care legea permite impacarea partilor. ............................................................................................................................. Avantajele medierii: hotararea instantei pe baza acordului de mediere este executorie, partile au controlul solutiei,flexibilitate in negocieri,cadru privat, confidentialitate, costuri reduse fata de un proces in instantele de judecata, restituirea taxei de timbru daca cauza se afla pe rolul instantei de judecata.

 • Biroul individual notarial Vișa Lavinia Alina cu sediul in Calea Rahovei nr. 352, bl. 20B, sc. 1, parter, ap. 2, sector 5 angajeaza secretara/operator calculator Potentialul angajat trebuie sa aiba cunostinte in activitatea notariala, atat in ceea ce priveste tipul actelor incheiate (formalitati prealabile si ulterioare incheierii actului, acte necesare), cat si in ceea ce priveste registrele notariale si arhiva notariala. Descriere post : -preluarea documentelor necesare intocmirii actelor notariale; -redactarea actelor notariale: declaratii, procuri, divorturi, contracte de vanzare, donație, intretinere, etc., mosteniri, testamente etc.; -inregistrarea actelor in registrele notariale; -efectuarea de copii legalizate si legalizarea semnaturii traducatorului. Cerinte : viteza buna de tehnoredactare; abilitatea de a folosi Word-ul, excel, navigarea pe internet si calculatorul in general; amabilitate cu clientii, rabdare, atentie, calm.

 • Angajăm fierari betoniști și muncitori necalificați, dar care au lucrat în domeniu (din toată țara) pentru muncă în Austria. Se asigură cazare. pentru relații suplimentare sunați la nr. de tel. 0743020758

 • Salveaza cautarea