Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Juridic

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • CANDIDATUL IDEAL daca: - esti o persoana serioasa, comunicativa, care intelege ca promtitudinea si punctualitatea sunt doua puncte forte in relatia ta cu oamenii; - ai un aspect placut si ingrijit; - esti dispus sa inveti lucruri noi si esti atent la detalii; - orientare catre client, initiativa, integritate; - ai bune abilitati organizatorice, de gestionare a timpului si de planificare a activitatii tale; - ai o dorinta constanta de dezvoltare personala si perfectionare. BENEFICII:  - oferim conditii excelente de munca, contract munca , salariu +comision - bonusuri pentru depasirea targetului lunar; - baza de date proprietari/chiriasi - angajeaza agenti imobiliari, persoane dinamice si dornice de afirmare cu sau fara experienta pentru departamentul inchirieri

 • Locatia: Bucuresti Descrierea jobului: Consulență juridică în materie comercială, fiscală și administrativă Pregătirea și executarea procedurilor la registrul comercial, asistența fiscală în caz de inspecție și la birourile ANAF Candidatul ideal: Persoană caruia sa ii placa sa lucreze in domeniul juridic, calma, ordonata, si competentă Experiență de cel putin 3 ani in domeniu. Buna cunostinta de limba italiana. Constituie un avantaj inscrierea la Barou Descrierea companiei: Societate de contabilitate si consultanță fiscală cu o vechime de peste 10 ani. Portofoliu internațional, in expansiune, diverse domenii de activitate. Se pune un mare accent pe seriozitatea angajaților care trebuie sa fie responsabili de activitatea lor. Beneficii: Contract de muncă sau contract de colaborare după preferință Loc de muncă atractiv si stabil Mediu de lucru placut Formare profesională continuă asistată de expert contabil si consultant fiscal Recunoasterea si recompensarea meritelor Locatie centrală (Piata Unirii) Respect față de angajati.

 • Cabinet detectiv Particular,oferim servicii de calitate si profesionalism in investigatii si filaj,preturi mici,consultanta gratuita,daca vi se pare ca o persoana de langa dvs.s-a schimbat in comportament,are o atitudine diferita,nu ezitati sa ne contactati,va vom fi de ajutor.

 • Birou notarial, angajam operator calculator. EXPERIENTA in activitatea notariala este obligatorie. Oferim salariu foarte bun. Rugam Seriozitate.

 • Job full time, pachet salarial atractiv, se ofera bonusuri, munca pur juridica ce poate fi folosita cu succes pe viitor ca baza bine insusita, posibilitati de dezvoltare, suntem un colectiv tanar, in doi ani se poate avansa in domeniul juridic.

 • Birou notarial Lupsa Lucian Simion cu sediul in Mun. Bucuresti, B-dul Constantin Brancoveanu nr. 85A, sector 4 angajeaza secretara/operator calculator EXPERIENTA de minimum 1 an intr-un birou notarial este OBLIGATORIE! Candidatul ideal - O buna cunoastere a ceea ce inseamna activitatea notariala, a actelor ce se indeplinesc si a formalitatilor prealabile si ulterioare incheierii actului - O buna viteza de tehnoredactare, abilitatea de a folosi Word-ul - Amabilitatea cu clientii, comunicativitatea, deschiderea catre acestia si problemele lor, rabdarea, atentia la detalii, capacitatea de organizare, adaptabilitatea sunt esentiale Descrierea jobului - Redactarea proiectelor de acte notariale: declaratii, procuri, contracte de vanzare-cumparare, donatie, intretinere, imprumut, ipoteca, etc - Realizarea documentatiilor necesare intocmirii acestor acte - Verificarea si inscrierea acestor acte si a celor anexe in registrele nationale - Realizarea relatiei directe cu publicul intr-un mod deschis, amabil si profesionist

 • SC AUTOTIM SA, cu sediul in Timisoara, angajeaza Consilier juridic. Cerinte obligatorii: - absolvent/a de studii superioare universitare de specialitate, experienta in domeniul juridic de minim 5 ani; - Cunostinte solide de operare PC ( Word, Excel); -Acordarea de consultanta si consiliere in problemele de natura juridica in care este implicata societatea; - Acordarea de consultanta departamentelor societatii; -Conceperea, redactarea si avizarea contractelor sau altor acte juridice incheiate de societate cu alte persoane, fizice sau juridice; - Redactarea, avizarea pentru legalitate si contrasemnarea actelor cu caracter juridic; -Redactarea de opinii juridice cu privire la aspecte legale ce privesc activitatea societatii; - Reprezentarea intereselor societatii in fata instantelor judecatoresti, executorilor judecatoresti, a altor autoritati publice, a institutiilor de orice natura, precum si in raporturile societatii cu orice persoana juridica sau fizica, romana sau straina; - Urmarirea aparitiei actelor normative si aducerea la cunostinta a obligatiilor ce revin societatii din punct de vedere legal; informarea prompta asupra modificarilor legislative, asupra consecintelor ce decurg din aceste modificari, asupra actiunilor ce trebuie intreprinse in legatura cu legislatia in vigoare in termene foarte scurte; - Redactarea de hotarari AGA, acte constitutive, etc si realizarea formalitatilor legale pentru inregistrarea documentelor la Oficiul Registrului Comertului; - Mentine relatia cu Executorii Judecatoresti colaboratori si Consilierii Juridici, in vederea recuperarii creantelor; - Pregatirea de materiale si rapoarte.

 • Angajez absolventa drept pt post consilier juridic /secretara, fara obligatii familiale sau relationale, cu disponibilitate la deplasari in afara localitatii / tarii , cunoscatoare de lb italiana sau engleza.Eventual permis auto. Pachet salarial f bun.

 • Asigur asistenta juridica in domeniul dreptului civil,dreptului penal(inclusiv la Politie si Parchet),muncii,mediez orice tip de disputa permisa de lege.Telintre orele 16-19.

 • Avocat definitiv cu vechime in profesie de 18 ani caut o colaborare cu un cabinet de avocatura din Bucuresti in domeniul dreptului penal.Mentionez ca am o vasta experienta in domeniul dreptului penal,in special in faza cercetarii penale,urmaririi penale cat si in fata instantelor de judecata.Tel.0722.801793 intre orele 16-19.

 • Firma de contabilitate,dorim colaborari cu cabinete de avocatura indiferent de sector.Vizionati site-ul

 • Angajez colaboratoare pentru încheiere de contracte colaborare firme și activități secretariat , permisul de conducere reprezintă un avantaj . Salariu fix plus comision , se poate și program flexibil , ideal pentru studente.

 • Cabinet de consultanta juridica cauta persoana serioasa pentru activitati de secretariat, arhivare, ordonarea documentelor cunascator ofice. Posibilitati de dezvoltare profesionala. De preferat sudent(a) sau absolvent(a) de drept. CV-ul cu poza se trimite la adresa de mail : nitumarius76@gmail.com

 • Candidatul ideal Persoana cu cu Facultatea de Drept finalizata sau student in an terminal. **Descrierea jobului** - Activitati specifice infiintari firme; - Consultanta juridica pentru clientii companiei; - Consultanta juridica pentru companie; - Tehnoredactare precontracte, contracte, adrese, intampinari, notificari, etc folosite in cadrul firmei; - Tine legatura cu institutiile aferente activitatii (notar, cadastru, registrul comertului, instante); - Organizeaza si gestioneaza dosarele in ceea ce priveste corepondenta, termene; Se ofera salariu atractiv, mediu de lucru placut, birou central CV-ul se trimite la Detalii si relatii la

 • S.C. Orient Hyperconstruct S.R.L. din Voluntari, Judetul Ilfov angajeaza consilier juridic.

 • Ofer servicii de calitate la preturi competitive ! Tehnoredactez orice document, act, lucrare de licenta, dizertatie, doctorat, manuscris, etc., in mod profesional si rapid. Tehnoredactare prin "metoda oarba" (folosirea tuturor degetelor fara privirea tastaturii). Experienta profesionala de peste 20 de ani. Informatii la telefon 0745680397

 • Societate angajeaza : - jurista cu experienta de minim 20 de ani Societatea se afla in BolintinVale,Jud.Giurgiu

 • ofer loc de munca la birou notarial pentru consilier juridic

 • Angajam la cele doua firme INTERNATIONAL 9 DDM si II REVNIC CORNEL jurist si avocat ,salariu negociabil, timp de munca full time sau part time ,la alegere. DACA sunteti interesat luati legatura cu admnistratorul firmelor : REVNIC CORNEL la nr. de telefon : 0744167554, la orice ora.

 • Firma de consultanta in Management Timisoara, birouri in Calea Torontalului, nr. 2A, etaj 3, cam. 315, (cladirea CEC Bank) angajam pt. o perioada nedeterminata - persoana cu studii superioare juridice/economice/RU, alte studii, inclusiv absolventa 2019(cu conventie AJOFM) Cerinte: - F.B. cunoastere in operare pachet Office, Excel( CERINTA OBLIGATORIEredactare documente (actualizare legislatie aplicabila in proceduri operationale, regulamente de functionare, icu precadere institutiilor publice etc.); - activitate de birou combinata cu deplasari in judet la institutii si firme partenere; - cunoasterea si aplicarea cu precadere a legislatiei specifice institutiilor publice, functionarilor publici ; - cunostinte generale in management; - diseminare a informatiei, prezentare si sustinere a solutiilor legale identificate vizand organizarea si managementul entitatilor publice si private; Program de lucru: de luni pana vineri, poate fi si flexibil, la propunerea anjajatului . www.extremconsult.ro

 • Salveaza cautarea