Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut job part Time ca și bona în zona Marasti,începând cu orele 17 și în week end. Sunt o persoana inventiva, energica, serioasa. Vorbesc engleza-nivel mediu

 • Gătesc și fac menaj la domiciliu în zona Marasti, începând cu orele 17 și in week-end-uri. Sunt serioasa, organizata, responsabila și atenta la detalii.

 • Persoană de incredere (femeie) îmi ofer serviciile pentru îngrijire persoane vârstnice. Experiență de 9 ani. Schimb inclusiv pampers (scutece pt. bătrâni). 8 ore pe zi, în Cluj-Napoca (inclusiv Someșeni sau zone unde pot ajunge cu transportul în comun). Telefon:

 • Persoană de incredere (femeie) îmi ofer serviciile pentru îngrijire persoană vârstnică. Experiență de 9 ani. Schimb inclusiv pampers (scutece pt. bătrâni). 8 ore pe zi, în Cluj-Napoca (inclusiv Someșeni sau zone unde pot ajunge cu transportul în comun). Telefon:

 • Cautam o persoana serioasa pentru ingrijirea unei doamne de 81 de ani in regim intern, 24 din 24. Pacienta este mobila, este in refacere dupa operatie de sold. Atributiile persoanei angajate vor fi legate de prepararea hranei, ajutor în asigurarea igienei, menaj usor, etc. Se asigura conditii de locuit decente, in apartament de bloc, in cartierul Gheorgheni, Cluj-Napoca, masa si salariu. Se doreste o colaborare pe termen lung cu o doamna care sa răspundă nevoilor bolnavei, care este o persoana fara vicii si fara pretentii exagerate, vorbitoare de limba romana si maghiara. Experienta în domeniu și eventuale scrisori de recomandare reprezinta un avantaj. Pentru orice alte detalii sau oferte va rugam sunati la - Simona, dupa ora 18

 • Caut loc de muncă in Câmpia Turzii sau apropiere.

 • Ofer îngrijire persoane de orice vârstă și în orice condiție de sănătate. Dețin experiență cu persoane in recuperare, imobilizate la pat, cu escare, pampers, medicație sau cu amputare. Nu sunt interesata de posturi cu cazare permanenta (interna) dar pot prelua cateva ture de noapte pe luna. Deasemenea pot să preiau toate sarcinile gospodărești (menaj,gatit,cumparaturile aferente) Zone preferate :Gară si imprejurimi

 • Bună ziua, Doresc sa îngrijesc de o fetiță pentru a se juca împreună cu fiica noastră de 11 ani. Locuim în Jucu de Mijloc. Pentru mai multe detalii va rog frumos sa sunați la nr. , Amalia. Nu răspund la mesaje sau email. Mulțumesc.

 • 1

  Caut o menajera tinara pt curat și călcat o data pe saptamina 3 ore

 • 9

  Buna. Angajez o bona pentru un baiat de 7 ani . program de la 12-18 de luni pana vineri salariu 2000 ron astept cv-ul dvs pe whataspp

 • 2

  Buna,sunt o persoana curată,amabila,sociabilă ,atenta la detalii și sunt in căutarea unui loc de munca ca și menajera .

 • 4

  ANGAJAM VANZATOARE MAGAZIN LEGUME FRUCTE . Detalii la tel

 • 1

  Firma de curățenie preluam scări de bloc , birouri etc . Va oferim servicii de calitate la preturi avantajoase . Telefon 0766830397. Contactați- ne cu încredere .

 • 3

  Se caută o persoana harnică și serioasă pentru curățenie in cadrul centrului de relaxare Serenity Float Cluj-Napoca

 • - invatatoare, terapeut ocupational sau logoped - la inceput de cariera - dispusa sa se relocheze in USA,Princeton, New Jersey min. 1 an incepand cu martie/aprilie 2021 Fetita este foarte inteligenta si vesela, iubeste muzica si este in clasa a II-a, la scoala publica din localitateȚ Aceasta este o ocazie foarte buna pentru tinerele interesate sa lucreze cu copii cu nevoi speciale si sa invete direct de la terapeutii si educatorii americani. Salariul este foarte competitiv, iar cazarea si masa sunt complementare RESPONSABILITATI - ingrijirea fetitei; - insotirea acesteia la scoala (shadow); - desfasurarea sedintelor de terapie 1:1; Aceasta este o ocazie foarte buna pentru tinerele interesate sa lucreze cu copii cu nevoi speciale si sa invete direct de la terapeutii si educatorii americani

 • 1

  Transilvania CFP organizeaza curs de ingrijitor batrani la domiciliu. Durata: 2-3 luni Acte necesare pentru inscriere: Copie BI sau CI; Copie certificat de nastere; Copie de pe ultimul act de studiu sau adeverinta de absolvire; Copie certificat de casatorie (daca e cazul si numai daca s-a schimbat numele in urma casatoriei); Adeverinta medicala de la medicul de familie apt pentru curs . DESCRIEREA OCUPATIEI: Asigura pregatire profesionala de specialitate in vederea insusirii competentelor si abilitatilor necesare desfasurarii activitatilor specifice ingrijirii persoanelor varstnice. Scopul ingrijirii la domiciliu este de a asigura un anumit grad de confort persoanei asistate in functie de necesitatile acestuia, precum si un trai demn in mediul familiar persoanei varstnice. Ingrijitorul de batrani la domiciliu este persoana care se ocupa cu acordarea serviciilor de ingrijire a persoanelor cu diferite grade de dependenta, la domiciliul acestora. Ocupatia presupune o sfera larga de competente pentru desfasurarea optima a activitatilor de ingrijire. Ingrijitorului la domiciliu batrani trebuie sa-si dovedeasca competentele in principal la aplicarea normelor de igiena atat pentru persoana asistata cat si pentru propria persoana, la mobilizarea si transportul persoanei asistate, la alimentatie si administrarea alimentelor si la supravegherea permanenta a starii de sanatate a persoanei asistate. Pentru practicarea acestei profesii sunt necesare cunostinte medii din sfera medicala, rabdare, calm si abilitatea de combinare a programul zilnic de ingrijire, obligatoriu, cu alte activitati de relaxare pentru a asigura starea de confort a batranului asistat. DESCRIEREA CURSULUI: Cursul se adreseaza atat celor care doresc sa profeseze in domeniul ingrijirilor la domiciliu, cat si celor care au nevoie de informare de calitate si indrumare pentru desfasurarea activitatilor cotidiene, in situatia in care exista un astfel de caz in familie. Cursul se poate face la fara frecventa, pentru cei care au experianta in domeniu sau lucreaza in domeniu si vor sa se califice . Cursul cu grupa se va desfasura in sala de clasa cu practica in centre de ingrijire. EVALUAREA FINALA SI CERTIFICAREA: Evaluarea finala se va face pe baza unui test scris. In urma absolvirii cursului absolventii vor dobandi competentele profesionale Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la nr de tel 0753636602

 • Doamna cu experienta ingrijesc/administrez o persoana in varsta 2-4ore /zi de luni pana vineri. Execut plati, scos retete, administrat medicatoe, cumparaturi, gatit. ,tel.

 • 1

  Cautam îngrijitoare în azile private, domiciliary (cu permis), și în regim live in, în apropierea Londrei. Experiența este un avantaj. Pentru cei fără experiență se oferă full training. Unele locații acceptă și cupluri. Vă rugăm să nu sunați dacă nu vorbiți engleza la nivel cel puțin mediu.

 • 2

  SENIORGERMANIA24 angajeaza personal pentru ingrijire batrani la domiciliu in Cluj-Napoca! Postul presupune ingrijirea persoanelor varstnice la domiciliul acestora: - Comunicare/ socializare - Igiena pacient totala/partiala (in functie de caz) - Hranire/Preparare hrana - Mobilizare interior/exterior - Activitati de menaj Se ofera: • Contract pe durata nedeterminata • Program de lucru: 8h/zi de Luni -Vineri • Decontare transport in comun in Cluj-Napoca * Salar 1500-2000 lei Experienta in ingrijirea persoanelor varstnice si calificarea in domeniu reprezinta avantaj. Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0771/682683 de luni pana vineri intre orele 09:00 – 13:00.

 • D-na cu experienta dobandita in strainatati,f.curata,ingrijita,cu respect si bun simti,educata,ofer serviciile asistenta pers.varstnice,supraveghere copii si daca e cazul fac si menaj,inclusiv gatesc cat mai sanatos.Tel.

 • Salveaza cautarea