Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Arges

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajez urgent inginer auto, pt coordonare activitate de service SAU INGINER AUTO PENTRU LINIA ITP CU ATESTAT , SALARIU FF MOTIVANT

 • Angajez mecanic auto urgent, experienta medie, sau dornic să se califice

 • 9

  Angajam lacatus (confectii metalice), sudor (electric,CO2),electromecanic,program de 8 ore, salariu de la 2362 net + bonuri de masa, ore suplimentare platite separat. Detalii la telefon 0726348221

 • 7

  Cerinte: -fara cazier -permis de conducere minim B Se ofera: -salariu atractiv -program part time flexibil

 • 2

  Angajez mecanic auto si vulcanizator

 • 2

  Detine calificare tehnica d electrician/electromecanic pentru centru comercial in Pitesti Are experienta semnificativa mentenanta tehnica pentru echipamente d tip industrial specifice cladirilor d birouri/centre comerciala/ hale industriale; Are experienta in lucru cu echipamnete si automatizari d tip industrial; Are experienta in lucru pe echipe mobile d interventie tehnica; Are disponibilitate pentru a participa la interventii in caz d avarii, in afara orelor d program; Descrierea jobului Intervin in r gim d urgent l loc tia d s mn t d sup riorul ier rhic pentru solution r incid nt lor si limit r a ventu l lor p gube produs d defect r inst l tiilor si sistemelor cladirilor in cauz ; Re lize za, monitorizeaza si analizeaza citirile lunare de utilitati pentru a mentine un nivel optim al costurilor si identifica solutii de reducere in cazul costurilor excedentare; Identifica solutii de rezolvare a incidentelor si/sau functioneaza ca punct de escaladare cate persoana responsabila cand este cazul; Informeaza proprietarul precum si responsabului de locatie asupra incidentului si solutiilor de remediere; Intocmeste si transmite rapoarte pentru o informare corecta si completa privind status-ul locatiei: Desfasoara activitati specifice de mentenanta/ intretinere si reparatii a instalatiilor aferente cladirilor de birouri sau spatii comerciale (depozite, magazine), industriale; Monitorizarea activitatii firmelor subcontractoare - daca este cazul; Beneficii: Pachet salarial atractiv; Tichete de masa; Mediu de lucru placut; Oportunitati de dezvoltare profesionala; Contract de munca pe perioada nedeterminata.

 • Persoana cu sau fara experienta

 • 26

  Angajez muncitor necalificat atelier confectie metalica,prelucrare lemn. Tel 0740838668.Salariu net 1800-3500 lei

 • 5

  Angajam electricieni si mecanici cu experienta si studii tehnice/ automatizari Cerinte: - Liceu sau scoala profesionala; - Experienta si studii in domenii tehnice: tehnicieni mentenanta; electromecanic sau similar. Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Salariu atractiv; - Tichete de masa; - Diverse bonusuri; - Decont de transport. SUNA la numarul de telefon din semnatura/poza sau VINO cu CV-ul in str. Razboieni nr.29, Pitesti

 • 3

  Fabrica din industria prelucrarii lemnului angajeaza FOCHIST. Oferim: - Salariu 2890 lei brut; - Bonus de prezenta 100 lei net; - Tichete de masa 18 lei; - Ore suplimentare 175%; - Spor ore de noapte 25%; - Transport gratuit. Cerinte: - Studii medii; - Experienta ca fochist; - Atestat fochist/acreditare ISCIR - Disponibilitate de a lucra pe 3 schimburi; - Cunoasterea principiilor de baza ale functionarii unui cazan sub presiune; - Competente tehnice si organizatorice care permit exploatarea in conditii de securitate a cazanelor. Persoanele interesate de obtinerea unui loc de munca in compania noastra pot suna la numarul din semnatura/poza sau ne pot lasa un CV aici.

 • 4

  Companie cu renume din industria auto cauta: ELECTRICIENI MENTENANTA cu experienta in domeniul industrial. Beneficii: - Salariul negociabil in functie de experienta; - Tichete de masa; - Ore suplimentare si de noapte platite separat; - Transport asigurat. Cerinte: - Cunostinte de baza in domeniul electric; - Disponibilitate de lucru pe 3 schimburi; - Gandire logica si atentie la detalii; - Cel putin 2 ani de experienta in mediul industrial sau similar. SUNA la numarul de telefon din semnatura/poza sau VINO cu cv-ul in strada Razboieni nr. 29, Pitesti.

 • 3

  Companii din Belgia angajeaza Tehnicieni cu experiență în mentenanța industrială (domenii - electric, mecanic, hidraulic, automatizări). Cerințe: experiență în domeniu și nivel bun de limba engleză Se ofera: Contract de muncă înregistrat în Belgia Cazare (utilitățile incluse) Transport intern Plata salariului la săptămână Asigurare de sănătate Bonus la final de an, calculat 8,33% din salariul brut anual Concediu de odihnă, primă de concediu calculată 15,38% din salariul brut anual Alocație pentru copii în Belgia CV la georgiana.craciun@all-eu-recruitment.com Detalii la 0758 112 429 (luni - vineri, 9.00 - 17.00)

 • 5

  Companie cu renume din mediul industrial cauta mecanici mentenanta Beneficii salariale: - Salariu atractiv; - Tichete de masa; - Prima de Paste, Craciun, vacanta; - Plata orelor suplimentare; - 25% spor ore de noapte; - Transport asigurat. Cerinte: - Cunostinte de baza in domeniul mecanic cu responsabilitati in mentenanta curativa si preventiva; - Disponibilitate de lucru pe 3 schimburi; - Gandire logica si atentie la detalii; - Cel putin 2 ani de experienta in mediul industrial sau similar. SUNA la numarul de telefon 0745 523 650 sau VINO cu cv-ul in strada Razboieni nr. 29, Pitesti.

 • 2

  Candidatul ideal Studii medii Aptitudini: -inteligenta (gandire logica, memorie); -corectitudine, seriozitate, atitudine principiala in relatiile cu oamenii; Descrierea jobului: - capacitate de organizare a timpului, sarcinilor si locului de munca - capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini in acelasi timp - atentie catre detalii - placere si abilitate de a invata lucruri noi - responsabilitate, ordine, corectitudine si seriozitate - indeplinirea activitatilor zilnice Descrierea companiei Compania a fost infiintata in 2000, activitatea de baza fiind importul si distributia nationala de accesorii auto si consumabile, produse de picnic, camping si sport. Avem o gama larga de produse, provenind din Romania sau din import (Germania, Italia, Polonia, Slovacia, Spania, Turcia, China). Am ajuns ca in 2021 sa fim prezenti in peste 2500 de puncte de vanzare, prin mai mult de 850 de clienti, precum Selgros, Auchan, Dedeman, Kaufland, OMV Petrom, Lukoil, Metro, Cora, Socar, Norauto. Certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii, precum si certificarile R.A.R. si/sau de tip european sau ECE-ONU pentru produse valideaza nu doar calitatea fiecarui articol din stoc, ci si calitatea serviciului complet oferit fiecarui client VGT. Parcul auto propriu, spatiile de productie, manipulare si depozitare si o echipa de peste 50 de oameni functioneaza impreuna pentru a mentine fiecare relatie de afaceri dezvoltata in jurul produselor noastre. Am structurat piata pe care operam in trei canale: lanturi de magazine tip hypermarket/DIY, statii de distributie carburanti si firme de distributie locala/regionala sau magazine dedicate pieselor si accesoriilor auto, la nivel national.

 • 2

  Angajam tineri pentru control calitate componente auto! Cu sau fara experienta! Oferim cazare si diurna. Posturile disponibile sunt in Sibiu, Brasov, Sf Gheorghe. Responsabilitati: -Efectueaza verificarile pieselor auto conform planului de control; -Răspunde pentru identificarea adecvată a produselor; -Întocmeşte rapoarte de lucru. Avantaje: – Salariu motivant; – Bonuri de masa in valoare de 20lei/zi sau diurna in cazul relocarilor in valoare de 40lei/zi; – Decontare transport in caz de relocare; - Conditii de lucru la standarde europene, intr-o echipa tanara; - Cazare in apartamente inchiriate de societate cu toate utilitatile incluse si platite de catre societate. Ne puteti contacta la numerele de telefon: Mai multe informatii la telefon!

 • Angajez tinichigiu auto si mecanic auto urgent

 • Angajez tinichigiu auto Salariu motivant

 • 16

  Angajam sortatori colete pentru depozitul Cargus Pitesti. Programul de lucru este de 5 zile pe saptamana de la 04:00-07:30 si de la 16:30- 21:30.Locatia depozitului este in zona prundu-vama. Asiguram transport pentru zonele prundu,tudor,craiovei,popa sapca. Cerinte: -studii minim 10 clase -disponibilitate la efort fizic -cazier judiciar curat -abilitatea de a lucra in echipa -domiciliul in Pitesti -capacitatea de a opera un scaner/pocket pc oferim: -un loc de munca stabil -contract de munca pe perioada nedeterminata -remuneratie intre 1500-1900 de lei in functie de numarul de ore lucrate Angajarile se fac in baza unui interviu cu programare telefonica in prealabil

 • 7

  CERINTE ELECTRICIENI - Citire si Interpretare schema electrica - Cunoasterea simbolurilor aparatelor electrice - Masurarea intensitatii curentului electric cu aparatul de masura - Utilizare scule de mana - Permis Cat.B Oferta: Salariu motivant, stabilit in urma interviului Societatea OTHUA INDUSTRIAL SRL, este o societate romaneasca, infiintata in anul 2009. Activitatea principala a societatii este realizarea de instalatii industriale electrice, mecanice, pneumatice in cadrul liniilor de fabricatie.

 • Caut loc de munca in strainatate detin permis B,c,e,atestate pe camion nu am experienta. Am 26 de ani nu consum alcool nu fumez. Rog seriozitate

 • Salveaza cautarea