Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Bucuresti Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Coordonator Depozit (sector 3, Zona Pantelimon)

  Asteptam cv-ul tau atasat aici la mesaj sau pe Whatsapp la nr. de tel afisat. Succes! Important retailer de articole sportive cu o prezenta in mediul online și offline. Cautam un profesionist cu experienta dovedita pe un post similar, cu excelente abilitati organizatorice, coordonare echipe, gestiune bugete, experienta suport implementare WMS, dispus sa se se implice in reorganizarea depozitului din zona Pantelimon- incinta Antilopa (1300 mp, dispusi in 3 depozite) si sa-l duca la urmatorul nivel de dezvoltare. Cerinte: Experienta relevanta in managementul si organizarea depozitelor, preferabil in activitate de retail/retail online; Excelente abilitati de comunicare, implicare in formarea si dezvoltarea echipei; Gestiune bugete/centru de cost, ROI; Studii superioare finalizate; Engleza nivel mediu; Cunostinte MS office, softuri ERP, WMS. Responsabilitati: Administrarea depozitului; Elaborarea bugetului anual necesar pentru depozit; Managementul echipei existente si recrutarea de angajati noi; Elaborare ROI si proceduri specifice; Imbunatatirea fluxurilor existente si elaborarea de noi fluxuri; Asistarea la implementarea softurilor specifice WMS. Oferta: Contract de munca stabil; Program full time, L-V, 9-18.00; Locatie zona Pantelimon, incinta Antilopa; Pachet salarial: 5400 lei net (usor negociabil)+ 600 lei tichete; Decont benzina / masina (dupa caz).

 • Bijutier - caut loc de munca

  Bijutier, peste 30 de ani experienta in confectionarea, repararea, turnarea bijuteriilor de aur si argint, doresc angajare.

 • Lucrator comercial depozit

  Firma accesorii mobilier angajeaza lucrator comercial depozit pentru punctul de lucru din Prelungirea Ghencea 97 in apropiere de Domnesti. Loc de munca stabil, program fix. Experienta nu este necesara . Va asteptam la interviu .

 • Trk professional srl

  TRK PROFESSIONAL SRL - Angajeaza 70 posturi "Muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor" COD C.O.R 932906 Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr.de tel:

 • 4

  Faur bucuresti tractorist

  FAUR SA BUCURESTI ANGAJEAZA TRACTORIST ,PROGRAM 8H/ZI,FARA ANTECEDENTE PENALE SI APT D.P.D.V. MEDICAL SA CONDUCA AUTOVEHICULE.

 • 6

  Tehnician service-executie

  CERINTE Studii tehnice medii sau calificare tehnica; Experienta anterioara privind executia, service-ul si mententanta instalatiilor hidraulice si pneumatice, Experienta anterioara in service/mentenanta pompe, cilindri hidraulici, etc.; Capacitate foarte buna de comunicare si relationare; Seriozitate, meticulozitate, corectitudine, disciplina in munca, dispus la program prelungit; Aptitudini pentru lucrul in echipa; Atentie la detalii, ordonat, organizat; Nivel mediu operare PC; Nivel mediu (conversational) cunostinte lb engleza Disponibilitate pentru deplasari si delegatii; Disponibilitate de a-si insusi cunostinte tehnice noi; pasionat de domeniu tehnic Permis de conducere cat. B. RESPONSABILITATI executa reparatii de pompe, cilindri si echipamente pentru automatizari hidraulice si pneumatice; executa instalatii pentru automatizari hidraulice si pneumatice asigura consultanta tehnica si service clientilor; OFERTA Pachet salarial atractiv in concordanta cu experienta si nivelul de calificare; Program de lucru flexibil; Mediu de munca dinamic si posibilitate de dezvoltare profesionala. Abonament medical Training si oportunitati de dezvoltare a carierei; Transmiteti CV la adresa Programari la interviu: VA RUGAM APLICATI DUPA CE ANALIZATI CU ATENTIE CERINTELE POSTULUI!! Pentru detalii accesati sait-ul oficial

 • 7

  Responsabil logistica

  RESPONSABILITATI: - Organizeaza si supravegheaza desfasurarea activitatii de transport a companiei cu respectarea tuturor deadline-urilor - Centralizeaza si organizeaza cererile de transport si se asigura de executarea acestora in conditii de eficienta maxima - Preia si emite comenzi de transport, face inregistrari specifice departamentului pe mijloace informatice sau scriptice, raspunde de corectitudinea acestora; - Coordoneaza si urmareste toate activitatile de transport si expeditie marfa pentru a se cunoaste in orice moment situatia livrarilor si a transporturilor de marfa efectuate sau in curs de efectuare - Organizeaza si coordoneaza activitatea depozitului societatii participand la procesele de inventariere lunare si/sau anuale - Asigura realizarea cu acuratete a raportarilor si analizelor zilnice / lunare solicitate si transmiterea lor departamentelor implicate in proces conform procedurilor interne si termenelor stabilite - Ofera consultanta si suport celorlalte departamente ale societatii cu privire la aspecte de logistica, management al stocurilor, transport produse achizitii, etc - Prioritizarea activitatii departamentului prin distribuirea sarcinilor in scopul obtinerii unei eficiente maxime - Supravegheaza si organizeaza activitatea parcului auto (programare revizii tehnice, efectuare la termen a asigurarilor RCA si CASCO, alte activitati administrative specifice parcului auto) CERINTE / APTITUDINI - Studii medii sau universitare profil tehnic - Cunostinte de limba engleza nivel mediu / avansat - Abilitati excelente de utilizare MS Office - Experienta minim 5 ani intr-o functie de coordonare - Experienta minim 5 ani in domeniul logistic - Experienta in derulare contracte logistice, transporturi, operatiuni de import/export - Capacitate de analiza, atentie la detalii - Bune abilitati de prioritizare; orientare catre rezultate si respectarea termenelor - Excelente abilitati de comunicare si inter-relationare - Rezistenta la stres si la lucru prelungit; - Lucru eficient independent; - Asumare a responsabilitatii; - Spirit organizatoric; BENEFICII - Pachet salarial atractiv; - Telefon de serviciu; abonament medical - Posibilitatea dezvoltarii carierei intr-o companie de succes Transmiteti CV la adresa Programari la interviu: VA RUGAM APLICATI DUPA CE ANALIZATI CU ATENTIE CERINTELE POSTULUI!! Pentru detalii accesati sait-ul oficial

 • Tanar lucrator (necalificat)- Atelier Productie Publicitara - 2 posturi

  Cautam sa angajam lucrator (necalificat), tanar si entuziast, dornic sa invete sa lucreze intr-un Atelier de Productie Publicitara. Experienta nu este necesara. Important pentru noi este sa fii o persoana serioasa, organizata si responsabila in munca de zi cu zi si sa iti doresti sa inveti de la noi. Sa fii atent la detalii si indemanatic in utilizarea echipamentelor din dotare (cutter, bormasina, flex, etc). Investim in oameni si in echipamente, suntem ca o familie si ne pasa de cei de langa noi. Ne respectam furnizorii si suntem atenti la nevoile clientilor incercand sa raspundem prompt, la fiecare solicitare si proiect in parte. Responsabilitati job: executare, personalizare si asamblare materiale publicitare folosind echipamentele din dotare montare produse publicitare: colantare -decolantare, aplicare tapet, decorare spatii, asamblare standuri publicitare, etc executie materiale publicitare utilizand materialul specific domeniului pregatire colete pentru distribuire, ambalare cutii pentru materiale publicitare Beneficii: oferim salariu atractiv contract de munca pe perioada nedeterminata prima de sarbatori Cine suntem noi PRINT DESIGN ADVERTISING Societatea noastră se mândrește cu o experiență de peste 17 ani în domeniul producției de materiale publicitare. Această experiență se regăsește la loc de cinste în fiecare produs ieșit pe poarta societății noastre. În modul nostru de lucru primează seriozitatea, accentul fiind pus pe calitate și pe respectarea termenelor impuse. Oferim soluții complete chiar și pentru cele mai exigente și neconvenționale cereri: creație, DTP, proiectare, producție, finisaj și montaj indiferent de locație, intern sau extern, având experiență în acest sens (materiale publicitare realizate și montate pentru societăți din Olanda, Croația, Bulgaria).

 • 2

  soalatorii auto

  Spalatorii auto cu experienta zona Ozana sect.3 bucuresti. Conditi bune rampi incalzite iarna ,carte de muncă si comisioane.Doar persone serioase.

 • Mecanic intretinere echipamente industriale

  Angajam Mecanic la o fabrica de cablaje din Sector 3 Bucuresti. CERINTE: - studii medii - cunostinte de mecanica - experien ă în revizii / repara ii / mentenan ă echipamente i utilaje industriale BENEFICII: - salariu motivant - bonuri de masa - prime de sarbatori - bonusuri de performanta - decontarea transportului Persoanele interesate ne pot contacta la nr 0751 366 964 / 0723 626 048 sau ne puteti trimite Cv-ul pe adresa:

 • 2

  Angajam manipulant marfa depozit firma curierat

  Angajam manipulant marfa in depozit firma de curierat sectorul 6

 • Angajam Legator de sarcina, Debitator(debitare oxiacetilenica)

  KONIG FRANKSTAHL, companie Austriaca cu o vechime de peste 150 de ani in comertul cu otel, angajeaza pentru depozitul din Soseaua Berceni, nr 108, Sector 4, Bucuresti: LEGATOR DE SARCINA SUDOR /DEBITATOR TAIERE OXIGAZ Se ofera: salariu atractiv + bonuri de masa asigurare medicala privata decontare transport

 • 2

  Analist fizico-chimice

  Societate comerciala in industria de medicamente cautam analist fizico-chimice in cadrul laboratorului de fizico-chimce pentru determinari analiza produs finit ( capsule tari din gelatina), analiza de materii-prime, eliberare buletine de analiza, analize fizico-chimice apa purificata etc. Pentru cei interesati asteptam CV-ul dumneavoastra !

 • 6

  Angajăm Stivuitorist Atestat ISCIR pentru Manitou Rotativ

  Angajăm Stivuitorist Atestat ISCIR Cerinte: - Cazier Curat - Diploma minim 8 clase - Atestat ISCIR minim 1 An - Operatori Manitou Rotativ, Telescopic, Nacela . Salariul atractiv si motivant ! Program de lucru 8 ore , orele suplimentare sunt platite extra ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau whatsapp !

 • 8

  Angajam electrician cu permis de conducere cat . B

  Firma cu domeniul de activitate in domeniul service si mentenanta instalatii electrice si automatizari angajam electrician cu permis de conducere cat. B. Autorizatia ANRE constitue un avantaj.

 • Salveaza cautarea