Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Bucuresti Sector-6 Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Angajam dulgheri,zidari si fierari pentru a lucra pe santierele noastre din Germania. Salariul net incepe cu 1600-1700 euro. Angajam si macaragii cu lucru din cabina, salariul fiind de 2600 euro.Cazarea este oferita de catre firma . Pe langa salariul lunar veti putea recupera impozitul,concediul si alocatii pentru copii. Relatii la nr. de telefon:

 • 6

  Operatori Depozit Operatori Depozit / Operatori Producție pentru 2 depozite din Anglia, cu începere imediată. Nu va fi necesară experiența anterioară, dar va reprezenta un avantaj. Instruirea vă va fi pusă la dispoziție de către persoanele autorizate de la locul de muncă si platite de angajator. Aveți oportunitatea de a vă dezvolta pe plan profesional, creșteri salariale. Descrierea jobului Preluarea comenzilor; Împachetarea comenzilor; Livrarea bunurilor și consumabilelor. Se solicita: - Limba engleza nivel mediu/conversational - Angajam barbati, femei cupluri - Se angajeaza romani, cat si alte nationalitati, cetateni UE cu drept de lucru in UK - Varsta de angajare pana la 50 de ani, inclusiv,maxim. - Fiecare persoana trebuie sa fie disponibila de a pleca rapid, maxim 1 saptamana de la acceptarea jobului. Spatii de cazare/chirie: - Cazari contra cost, in fiecare locatie unde se ofera locuri de munca in depozite. La sosire in cazare, se achita 330 lire de persoana. Cuplul achita tot atat de persoana. Suma inseamna chiria pe primele 2 saptamani cu utilitatile aferente incluse, depozit de stricaciuni si taxa agentie imobiliara UK. Depozitul este rambursabil la plecarea din cazare, cu notificare inainte cu 3 saptamani. Se face contract de housing. - Din a 3-a saptamana se achita din salariu chiria saptamanala, intre 65-85 lire de persoana. Nu mai mult de 2 persoane/camera. Cuplurile, grupurile stau impreuna si lucreaza impreuna, nu se separa. Conditii decente de locuit . Mobilat si utilat. Salarizarea intre 8.5 lire net/ora si 11.5 lire net/ora, functie de turele lucrate (zi/dupa amiaza/noapte), zile de sarbatoare etc. Orele suplimentare sunt platite cu 1 lira net in plus la ora. Castig intre 1800 - 2000 lire net/luna, functie de cat lucrati. Se poate depasi in perioade super aglomerate, gen sarbatori. Plata salariului se face saptamanal, in ziua de vineri, numai in cont bancar/pe card deschis in Anglia dupa sosire, pentru ca se lucreaza legal,cu Nino.. Primul salariu se plateste dupa doua saptamani. Se lucreaza 5 zile/saptamana, 8 ore/zi garantate, se pot lucra si 6 zile cat si ore suplimentare la cererea dvs. Contract legal de munca, Se asigura asistenta gratuita , atat inainte de plecare, pe drum si dupa sosire. Plecarile sunt cat de rapid posibil puteti, dar nu mai mult de 1 saptamana de cand ati fost acceptati. Sa aveti disponibilitate imediata! Daca sunteti interesat, Asteptam CV-ul dvs (in engleza si cu foto atasata,tel.personal e.mail), pentru interviu, sau sunati pentru detalii. Oferta se primeste in 24 ore de la interviu.. Interviul cu angajatorul britanic,va fi in engleza si are loc in ziua urmatoare primirii cv-ului. NU TRIMITETI CV DACA NIVELUL DE ENGLEZA NU ESTE CEL PUTIN CONVERSATIONAL . Contact:Gabriela.

 • 1

  Ai experienta in mediul industrial/productie si iti doresti o schimbare? Cautam Operatori productie pentru o companie multinationala cu sediul in Bolintin-Deal. Cerinte: studii medii profil tehnic (scoala profesionala/liceu); experienta anterioara in productie - minim 6 luni; persoana atenta la detalii, cu abilitati de calcule matematice; cunostinte minime utilizare calculator; disponibilitate pentru program de lucru in 3 schimburi. Oferim: pachet salarial motivant; diverse beneficii: tichete de masa, spor de ture, prime de sarbatori, asigurare medicala privata transport asigurat Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon www.randstad.ro

 • 3

  NE DORIM CA VIITORUL NOSTRU COLEG: Sa fie o persoana cu spirit tehnic, atent la detalii, riguros, cu putere de munca si rezistenta la efort prelungit; Sa aiba minim studii medii finalizate; Sa aiba experienta pe un post similar in cadrul unei fabrici (constituie avantaj). CE VEI FACE IN ECHIPA GEALAN? Vei identifica produsele comandate (profile PVC) in stivele din depozit, le vei sorta, le vei manipula manual la locul de pregatire a comenzii sau in container (in vederea manipularii mecanizate), in conformitate cu comanda beneficiarului si tinand cont si de dispozitiile Sefului de Depozit; Vei utiliza numai mijloacele tehnice puse la dispozitie de Companie in activitatea pe care o desfasoara (unelte manuale, scari, transpaleta hidraulica, etc); Vei intretine starea de curatenie a spatiilor de depozitare interioare si exterioare ale Depozitului pe tot parcursul lucrului. CE ITI OFERIM? - Contract de munca pentru perioada nedeterminata; - Program de 8 ore cu pauza de masa (L-J si V ); - Echipa de oameni primitori si dinamici cu peste 10 ani experienta; - Posibilitate de formare profesionala (calificari); Pachet salarial: - salariu: 2700 lei net (2000 lei/net salariu lunar + 700 lei/net conform OUG Constructii); - tichete de masa: 15 lei/zi; - decontare transport la si de la locul de munca (Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu nr.612-614, Sector 6); - ore suplimentare platite. Puteti aplica direct pe site-ul nostru: https://www.gealan.de/ro/cariera sau va asteptam direct la sediul GEALAN Romania SRL din Bld. Iuliu Maniu 612-614 Bucuresti (Militari).

 • 1

  CE VEI FACE IN ECHIPA GEALAN? • Vei pregati sortimentele de rebut (rezultate din procesul de fabricare tamplarie din PVC); • Vei efectua procesul de tocare rebut; • Vei utiliza stivuitorul pentru realizarea unor activitati suport. NE DORIM CA VIITORUL NOSTRU COLEG: • Sa fie un om muncitor, serios, apt pentru efort suplimentar prelungit; • Sa aiba atestat de stivuitorist- obligatoriu; • Sa aiba experienta pe un post similar in cadrul unei fabrici (constituie avantaj). CE ITI OFERIM? • Contract de munca pentru perioada nedeterminata cu un salariu 2700 lei/net (2000 lei/net+700 lei/net prevederile Ordonantei de urgenta nr. 43/2019) + tichete de masa: 15 lei/zi lucrata (aproximativ 300 lei/net); • Program de 8 ore in schimburi (Luni pana Vineri) cu pauza de masa (06.00 – 14.00, 14.00 – 22.00, 22.00 – 06.00); • Asigurare privata de sanatate; • ore suplimentare platite, sporuri si bonusuri de performanta; • decontare transport la si de la locul de munca conform procedurii interne (Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu nr.612-614, Sector 6); Puteti aplica direct, puteti sa ne scrieti pe , sa ne contactati la 0214042708 sau va asteptam la sediul GEALAN Romania din Bld. Iuliu Maniu 612-614 Bucuresti (Militari).

 • 2

  NE DORIM CA VIITORUL NOSTRU COLEG: sa fie o persoana cu spirit tehnic si mecanic, atent la detalii, riguros, cu putere de munca; sa aiba studii medii tehnice finalizate; sa aiba experienta de minum 3-5 ani pe un post similar in cadrul unei fabrici; experienta in lacatuserie/ prelucrare profile PVC/montare termopane constituie avantaj. CE VEI FACE IN ECHIPA GEALAN? Vei executa operarea, in fabrica, pe utilaje de caserat/extrudat in scopul obtinerii profilelor PVC prin produsul de productie specific; Vei executa operatiunile de aprovizionare cu materiale de ambalat si materii prime in functie de masina/linia pe care este alocat; Vei executa operatiuni de masurare a produsului finit in functie de masina/linia pe care este alocat si completeaza fisele de activitate specific sectiei; Vei raporta orice deviatie de la standard a consumului de materiale si semifabricate sefului de formatie in cel mai scurt timp; Vei executa toate operatiunile specifice fazei de lucru in care este alocat. CE ITI OFERIM? Contract de munca pentru perioada nedeterminata; Program de 8 ore in schimburi cu pauza de masa; Echipa de oameni primitori si dinamici cu peste 10 ani experienta; Posibilitate de formare profesionala (calificari); Asigurare privata de sanatate; PACHET SALARIAL - salariu: 2700 lei/net (2000 lei/net + 35% prevederile OUG Constructii) - tichete de masa: 15 lei/zi lucrata (aprox 300 lei/net); - ore suplimentare platite - decontare transport la si de la locul de munca (Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu nr.612-614, Sector 6).

 • Cerinte : -experienta in domeniu -permis de conducere categoria B -punctualitate -seriozitate -rapiditate Descrierea postului : - Pregateste si impacheteaza mobilierul pentru expediere; - Incarca/descarca mobilierul din autovehiculele de livrare; - Monteaza si asambleaza mobilierul. Oferta: Program de lucru: LU-VI: 08:00-16:30 (cu o jumatate de ora pauza de masa) Salariu net 2500 lei, toti banii pe cartea de munca. Tichete de masa Asigurare medicala privata (analize, consultatii gratuite) Prime de Paste si de Craciun

 • 1

  APT Prohuman angajează Montator Subansamble/Operator Productie, pentru clientul sau, o companie de top, producatoare de componente si subansamble pentru industria auto si aeronautica. Cerinte: Nu este nevoie de experienta; Atentie la detalii; Cunostinte tehnice; Abilitati d lucru in echipa; Seriozitate; Descrierea jobului Asamblarea de componente sau subansamble auto; Respectarea și urmărirea procesolor de lucru; Utilizarea echipamentelor conform specificațiilor și instrucțiunilor de lucru; Beneficii: Pachet salarial atractiv Bonuri de masa - 15 lei/zi; Beneficiu flexibil de 163 de lei (Decont transport / Tichete vacanta); Bonusuri lunare; Sporuri de noapte; Prima de Paste (20% din salariul brut), prima de Craciun (40% din salariul brut) prima de vacanta acordata in iunie (40% din salariul brut); Asigurare medicala privata; Program de lucru in 3 schimburi L-V; Posibilitate de promovare dupa 4 luni; Pentru mai multe detalii, apelati:

 • 8

  Cerinte: - Studii medii /scoala profesionala de specialitate; - Cunostinte tehnice, electrice si electromecanice; - Experienta in domeniul industrial minim 5 ani; - Aptitudini de comunicare; - Aptitudini de lucru individual si in echipa. Obiectivul postului: Asigura buna functionare a instalatiilor electrice la parametrii ceruti /corespunzatori precum si a utilajelor. Responsabilitati principale: - Verifica zilnic conform procedurii starea tehnica a utilajelor din productie - In lipsa sefului direct efectueaza reparatii de urgenta, la solicitarea Coordonatorului de Productie / Sefului de tura sau operatorului liniei astfel incat sa evite orice pericol de accident de munca si distrugere de echipamente si produse; - Intretinerea utilajelor si instalatiilor dpdv electric conform specificatiilor tehnice ale liniilor si instalatiilor date de producator - Efectueaza revizii si reparatii sub coordonarea inginerului electrician conform planului de intretinere; - Propune solutii de imbunatatire a functionarii instalatiilor si echipamentelor,precum si solutii de reducere a consumului de energie electrica. Beneficii: Salariu 3000 lei net;; Tichete de masa 300 lei (15 lei valoarea unui tichet) ; Servicii medicale Regina Maria; Se ofera echipament de lucru ( salopeta, bocanci); Contract de munca perioada nedeterminata. Program de lucru de luni pana vineri in doua schimburi: Schimbul I : 6:30-14:30; Schimbul II : 14:30-22:30;

 • Firma Profilco Ro Srl , cauta manipulant marfa (lucrator in depozit-profile si accesorii Aluminiu ). Descrierea postului : -manipularea marfii,incarcare,descarcare, aranjare in depozit -ajuta la pregatirea comenzilor Cerinte : -persoana ordonata,disciplinata -program de lucru de Luni-Vineri 08-17 Salariu : 2 200 lei / luna. https://www.profilco-romania.ro/ Va asteptam cu drag !

 • 3

  Service Camioane si Remorci Bucuresti - Militari angajam ELECTRICIAN AUTO cu experienta si ASISTENT ELECTRICIAN AUTO. Beneficii: - venituri atractive; - conditii foarte bune de lucru; - locatie aflata la doar 200 metri de statia de metrou Preciziei - Militari. - scule speciale de lucru si echipamente, softuri specializate. Va rugam CV la resurseumane @ edparts.ro sau un mesaj in platforma cu CV atasat.

 • 5

  Societate comerciala angajeaza reglor pentru masini de extrudare prin suflare mase plastice. Salariu atractiv + bonuri de masa Pentru cei din provincie oferim cazare. Relatiila tel : Cv email :

 • 13

  Societate comerciala angajeaza operator pentru masini de extrudare prin suflare mase plastice. Salariu 2.900 brut + bonuri de masa Pentru cei din provincie, oferim cazare. Relatiila tel : Cv email :

 • 3

  Cerințe: Persoana stabila, serioasa interesata de colaborare pe termen lung- Experienta buna pe lacatuserie in montare. Minim 8 clase/ scoala profesionala Usor adaptabil la munca in echipa Condiții: Salariu atractiv, negociabil in funcție de evoluția angajatului Masă de prânz asigurată, din partea firmei, în zilele lucrătoare Program L -V 8:00 -17:00 zona Chiajna Posesor Permis auto - asigurata mașina de firmă pentru lucrari Cazare (la cerere), angajatul care beneficiază de ea fiind nevoit să plătească doar utilitățile Responsabilități: Cautam un lacatus montator pentru partea de confectii metalice. Experienta buna pe lacatuserie in montare. Vei realiza repere de inox (tocuri de usa, tevi, sudura de flanse) in atelierul de sudura si confectii. Tip de sudura: sudura electrica si cu argon. Sustinere din partea echipei si deplasari la lucrari ulterior, pentru a face montajul. Există oportunități de avansare.

 • 2

  Angajam bobinator cu experiență, full-time, de luni pana vineri, în cadrul firmei SC Tehnic Serv Com 94 SRL, Bd. Timișoara 60-62, București, sector 6. Salariul este determinat de nivelul de experienta si diversitatea motoarelor pe care stiti sa le bobinati. Pentru mai multe detalii va rugam sunati la numarul de telefon

 • 1

  Vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si plina de viata? IT Genetics angajeaza coleg pentru depozitul din strada Mehadia nr 43. Vino direct la depozit sau suna-ne la numarul de telefon . Programul este de luni pana vineri intre 9 - 18, o ora pauza de masa; salariul 2.000 lei + bonuri de masa ( valoare bon 20 lei/zi ).

 • 3

  firma de mase plastice angajeaze muncitor necalificat post incarcator descarcator zona militari sect 6 Bucuresti pentru detalii sunati la nr de tel

 • Electrician tablouri electrice: -Realizeaza cablajul tablourilor electrice in sectia de montaj, conform schemelor monofilare si multifilare. -Realizeaza cu exactitate bare de cupru utilizand masina speciala de prelucrat bara de cupru, conform schitelor si desenelor. -Executa decupaje mecanice pentru montarea aparaturii pe dulapurile electrice -Citeste si interpreteaza corect schemele si proiectele de instalații electrice; -Cunoaste si respecta normele de securitate si sanatate în munca; -Constituie avantaje: experienta in domeniu si permis de conducere cat. B -Salariul se negociază în functie de cunostinte si indemanare.

 • 15

  Angajam muncitori pentru productie,cu virsta 20-40ani , pe termen lung ,carte de munca, seriosi si punctuali Cei interesati pot veni la interviu de luni pana vineri intre orele 10-12 in Militari ,Sector 6 Bucuresti. Nu necesita experienta.NU SE DAU DETALII LA TELEFON Orar de lucru:8 ore/zi;5 zile /saptamana.

 • Salveaza cautarea