Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Bucuresti Sector-6

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Angajam tehnician curenti slabi. Pentru cei din provincie se asigura cazarea. CV la adresa:fastmedicalservice@gmail.com Detalii la telefon: 0763.685.263

 • 1

  Caut urgent muncitori pentru un depozit. Salariu motivant și mediu de lucru prietenos. Nu aveți nevoie de experienta. Mai multe detalii la telefon. Sunați la numărul de telefon din acest anunț.

 • 1

  Cerinte: Experiență relevantă în mecanica de mentenanță Cunoștințe de mecanică, electrică și pneumatică Persoană organizată Seriozitate Descriere: Diverse operațiuni de intretinere utilajelor din cadrul sectiilor de productie Setarea/ajustarea și instalarea mașinilor Program de lucru: luni-vineri, 7.00 - 15.30 Detalii la sediul RADOX: Bdul Timisoara 80, sector 6. In fata sediului, se afla statia RADOX - tramvai 8, 25, 35 si autobuz 221.

 • 4

  Gestionar cu atestat de stivuitorist. Detalii la sediul RADOX: Bdul Timisoara nr. 80, sector 6. Program de lucru: luni-vineri, 7.00 - 15.30 Ca localizare, societatea RADOX se afla pe Bulevardul Timisoara din sectorul 6. In fata sediului, se afla statia RADOX - tramvai 8, 25, 35 si autobuz 221.

 • 1

  STIVUITORIST cu experienta pe reach truck si pe stivuitor frontal de curte. 2100 lei salariu net, bonuri, masa calda la pranz. Program 8.00-16.30, L-V. Detalii la sediul RADOX Bd Timisoara nr 80, sector 6.

 • 1

  Candidatul ideal: Persoana responsabila, serioasa, harnica, organizata. Spirit pentru munca in echipa. Cunostinte privind gama de culori RAL. Buna capacitate de comunicare. Fara antecedente penale. Descrierea jobului: Pregatirea radiatoarelor inaintea vopsirii - stergere,agatare pe rama de vopsit . Vopsirea propriu-zisa cu pulberi in camp electrostatic. Depozitarea si aranjarea produselor in spatiu adecvat. Pregatirea produselor pentru livrare catre punctul de control. Program de lucru: luni-vineri, 7.00 - 15.30 Ca localizare, societatea RADOX se afla pe Bulevardul Timisoara din sectorul 6. In fata sediului, se afla statia RADOX - tramvai 8, 25, 35 si autobuz 221.

 • 2

  Operator masina taiat laser. Detalii la sediul RADOX: Bdul Timisoara nr. 80, sector 6. Tel. . Program de lucru: luni-vineri, 7.00 - 15.30 Ca localizare, societatea RADOX se afla pe Bulevardul Timisoara 80, sectorul 6, Bucuresti. In fata sediului, se afla statia RADOX - tramvai 8, 25, 35 si autobuz 221; statia de metrou Valea Ialomitei se afla la 900 m de sediul nostru. RADOX este cel mai mare producator roman de radiatoare de baie si de camera, avand o experinta de peste 28 de ani in domeniul incalzirii si climatizarii. Mai multe detalii despre noi puteti afla pe www.radox.ro si pe www.radox-radiators.com.

 • 1

  Angajam depozitar-Depozit usi interior(Sector 6-Bv.Timisoara 82) Cerinte: -Seriozitate -Barbat -Permis de conducere Oferim: -Program L-V(09:30-18:00) -Salariu net 3000-4000 ron tel:

 • 2

  CU DOMICIULIUL IN BUCURESTI Societate cu domeniul in Amenajari Gradini angajeaza personal spatii verzi cu sau fara experienta. Salariu 2500ron/luna Ore auplimentare platite Contract de munca Bonuri de masa Program 8,00- 17.00 Luni - Vineri ( sambata obtional platita suplimentar! ) Telefon contact : AM NEVOIE DE O ECHIPA CARE SA CONȚINĂ 5 oameni! Pentru mai multe detalii, apelați numarul de telefon.

 • 3

  Pentru unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de aluminiu din Europa, cautam operator logistica. Activitatea se va desfasura in Dragomiresti-Vale. Se asigura transport de la statia de metrou Pacii. Program L-V 8 - 16 Cerinte: Studii medii finalizate; Experienta de minim 2 ani in domeniul logistic si relatie cu clientii; Limba engleza nivel mediu; Experienta utilizare Excel; Persoana organizata si cu atentie la detalii. Responsabilitati: Urmarirea comenzilor plasate de departamentul de achizitii; Mentinerea unei stranse legaturi cu achizitorul si cu clientii; Urmarirea primirii comenzilor si anuntarea clientilor; Contactarea clientilor si stabilirea modului de preluare marfa; Organizarea livrarilor catre clienti in acord cu cerintele acestora; Cautarea activa a transportului pe bursa de transport; Verificarea impreuna cu colegii din depozit marfa primita. /

 • 5

  Angajam mecanic auto cu experienta, OPERATOR GEOMETRIE ROTI, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. Atelierul este multimarca, dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. Gometrie 3D Ravaglioli, nou achizitionata. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6, str. Lujerului, nr. 32/34 (la 3-5 minute de statia de metrou Lujerului). Condiții: Pricepere, seriozitate, disponibilitate, mobilitate (de preferinta cu permis de conducere). Responsabilități: Intretinerea si repararea autovehiculelor (autoturisme si autoutilitare).

 • 2

  Flokser Comimpex SRL (importator de materiale textile pentru tapiterie ) va ofera: Posibilitatea de lucra intr-o companie de succes, dinamica si profesionista. Descrierea postului: - Incarcarea, descarcarea marfurilor si manipularea acestora in depozit; - Verificarea marfurilor sosite in depozit; - Manipularea, asezarea si aranjarea produselor in spatiile special destinate, in functie de sortimente; - Pregatirea marfurilor pentru expediere; Ce oferim noi ? - Mediu de lucru placut; - Salariu motivant; Locatia este in Bucuresti, Bld. Timisoara nr.103-111, incinta Bucuresti-Construct, sector 6 Nr. contact: Email:

 • 2

  Angajam mecanic auto pentru camioane, necesar cunostiinte minime. Se lucreaza in echipa.

 • 1

  TRIGO, lider mondial in oferirea de servicii de calitate in domeniul AUTOMOTIVE angajeaza in BUCURESTI handler/manipulant marfa din Bucuresti: SE OFERA - Salariu :3250 BRUT - Ore suplimentare platite 200 % ( dublu); - Spor de noapte 25 %; - Spor de weekend 10 %; - Tichete de masa in valoare de 15 lei pentru fiecare zi lucrata; - Bonus lunar de performanta; - Prime de PASTE si de CRACIUN; - Asigurare privata de sanatate; - Bonus de recomandare; - Reducere la abonamentele salilor de FITNESS. -Abonament transport public in Bucuresti DESCRIEREA POSTULUI: - manipularea marfurilor intrare + iesire - asigura marfa operatorilor pentru mese - asigura ambalajele nesesare sortarii - pregateste mafra pentru livrare - intocmneste avizul electronic - aranjeaza marfa in depozit pe referinte CERINTE Atentie la detalii; Atentia concentrata si distributiva bine dezvoltate; Flexibilitate; Atestat stivuitor (constituie avantaj) Disponibilitate pentru: a lucra in 3 schimburi ore suplimentare

 • TRIGO, lider mondial in oferirea de servicii de calitate in domeniul AUTOMOTIVE angajeaza in BUCURESTI controlori de calitate din Bucuresti: DESCRIEREA POSTULUI: verificare piese componente turbina-auto conform instructiunii de lucru SE OFERA - Salariu :3000 BRUT - Ore suplimentare platite 200 % ( dublu); - Spor de noapte 25 %; - Spor de weekend 10 %; - Tichete de masa in valoare de 15 lei pentru fiecare zi lucrata; - Bonus lunar de performanta; - Prime de PASTE si de CRACIUN; - Asigurare privata de sanatate; - Bonus de recomandare; - Reducere la abonamentele salilor de FITNESS. -Abonament transport public in Bucuresti CERINTE Atentie la detalii; Atentia concentrata si distributiva bine dezvoltate; Flexibilitate; Intelegerea unei instructiuni de lucru Abilitatea de a diferentia defectele aparute pe suprafete metalice (fier, aluminiu, fonta, etc) Experienta in domeniul calitatii sau in domenii conexe (constituie anvantaj) Disponibilitate pentru: a lucra in 3 schimburi ore suplimentare Clauza GDPR TRIGO proceseaza datele dvs personale in scopul recrutarii pentru aceasta pozitie vacanta. Prin aplicarea CV-ului dvs., sunteți implicit de acord cu această procesare. TRIGO asigură respectarea protecției datelor personale

 • Participa la operatiuni de incarcare / descarcare si receptie cantitativa si calitativa a marfii Introduce produse in depozit, conform comenzilor primite Pregateste articolele pentru atelier conform cereri. d eticheteaza produsele si coletele Asigura curatenia la masa de lucru si in depozit. Repartizeaza si ordoneaza corect produsele din depozit, pe baza indicatiilor oferite de coordonatorul de activitate Participa la inventarele periodice, sub coordonarea responsabilului de depozit Asigura securitatea si integritatea produselor Program Locatie: A1 Business Park - Km 13 Autostrada Buc - Ploiesti Transport asigurat NET: 2000 lei Tel programari interviu:

 • International Human Resources, recruteaza Electrician pentru mentenanta si reparatia utilajelor care produc tevi din plastic. Locul de munca este in sectorul 6 - zona Preciziei Programul de lucru este de Luni- Vineri, de la si 2 Sambete / luna Salariu este de 600 euro net + 100 euro prima de prezenta Tichete de masa: 15 lei / zi lucrata Contract de munca perioada nedeterminata; Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic la sau sa ne transmiteti cv-ul pe adresa de e-mail: si sa treceti in subiect numele postului pentru care aplicati "ELECTRICIAN'

 • 1

  Conditii necesare ocup rii postului: - studii medii: scoala profesionala sau studii medii cu profil mecanic - capacitate de concentrare in conditii de stres si zgomot - capacitate de relationare interumana si de lucru in echipa - spirit de observatie, precizie, atentie, indemanare, rigurozitate, abilitati de tehnice de reglare si utilizare a sculelor si utilajelor specifice Responsabilitati: Persoana care va ocupa acest post, va avea urmatoarele atributii: - prelucrarea metalelor la presa; - capacitatea de a regla stanta; - sa stanteze; - sa intretina stantele(matritele) si utilajul; - sa raspunda de calitatea produsului in conformitate cu specificatia tehnica. Beneficii: - salariu fix - tichete de masa (valoare 15 lei/zi) - prima de vacanta - transport decontat

 • Salveaza cautarea