Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Ilfov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam Lăcătuș mecanic cu/fără experienta. Se solicita : disponibilitate pentru program de lucru în 3 ture. Se ofera : contract nedeterminat, salarizare avantajoasa și beneficii multiple.

 • MaDYT AUTOSERV Angajeaza OPERATOR SERVICE MOBIL ROTI (Vulcanizator) Avem nevoie de operator Service Mobil Roti cu sau fara experienta pentru a completa echipa noastra din Str. Rasaritului, Buftea Operator Service Mobil Roti - demontează/ montează roți, le echilibrează, execută diferite operațiuni și sarcini care au legătură cu roțile pentru toate tipurile de vehicule Ce ne dorim de la tine? Seriozitate și onestitate, comportament adecvat. Permis de conducere categoria B si orice diploma in domeniu este considerat un plus Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la adresa de email sau la numarul de telefon 0724504551 https://www.madyt.ro/

 • 2

  Angajam manipulati arhiva pentru depozit in zona Magurele(Darasti) Transportul se poate face cu autobuzul 427,care are capatul de linie in Ghencea(stadion Steaua). Salariu: 2000 ron net Bonuri de masa: 300 net Decont : abonament transport.

 • 2

  SERVICII DE INTRETINERE AUTO LA DOMICILIUL CLIENTULUI DECARBONIZRE MOTOR OZONIZARE CLIMA CURATARE INJECTOARE FARA DEMONTARE CURATARE DPF FARA DEMONTARE ❄️ÎNCĂRCARE FREON ❄️

 • 2

  Angajam mecanici auto, electrician-electronist auto! Condiții foarte avantajoase! Program de luni pana vineri de la 9-18! Carte de munca! Salarii începând de la 4000 lei! Locația este in Afumati-Ilfov!

 • hidraulist mecanic stivuitoare nivel incepator inteventii la sisteme hidraulice simple montaj anvelope pline asistenta in livrari produse

 • Speed Service Balotești angajează mecanic auto și electrician cu experiență. Program de lucru: 08:00 – 18:00 Telefon: 0722457744 / 0787869281

 • Fabrica productie mase plastice angajeaza matriteri Salariu atractiv Program de lucru- 1 schimb (cu posibilitate de modificare a programului in 2 schimburi); Asiguram transport de la metrou de la Pacii sau decontam transportul cu autoturism personal Tichete de masa: 15/zi Fabrica este situata pe Sos de Centura (intre Bragadiru si Domnesti) Pentru mai multe detalii puteti apela numarul de telefon: sau trimite un email la adresa:

 • 1

  SC TRUTZI SRL , Angajeaza pentru depozitul din Afumati, Sos. Bucuresti-Urziceni, nr. 50, hala nr. 2 -Stivuitorist cu atestat ISCIR- de preferat cu experienta pe stivuitoare multidirectionale. -Manipulant marfa. Mediu de lucru intr-o echipa de profesionisti; Stabilitate; Salariu motivant; Bonuri de masa; Asteptam CV pe site sau relatii suplimentare la numarul de telefon afisat pe site.

 • 2

  SC TRUTZI SRL , Angajeaza pentru depozitul din Afumati, Sos. Bucuresti-Urziceni, nr. 50, hala nr. 2 -Manipulant marfa in depozit profile laminate si elemente de fier forjat Mediu de lucru intr-o echipa de profesionisti; Stabilitate; Salariu motivant; Bonuri de masa; Asteptam CV pe site sau relatii suplimentare la numarul de telefon afisat pe site.

 • Societate de transport si distributie, cu sediul pe Linia de Centura Glina-Popesti Leordeni, angajeaza soferi distributie Bucuresti si Ilfov, pikeri si manipulanti marfa. Relatii la telefon:

 • 10

  Atributii • Pregatire comenzi de livrare catre clienti • Aranjare marfuri la raft si operatiuni de intretinere • Pregatire colete pentru livrare Cerinte • Perseverenta • Spirit de echipa Ce oferim • Pachet salarial atractiv: 2000 RON net plus bonusuri in functie de randament. • Posibilitate de promovare in echipa de Vanzari • Lucrul intr-o echipa tanara si dinamica Programul de lucru este in 2 ture: - 08:30-17:00 (30 minute pauza de masa) - 11:30-20:00 (30 minute pauza de masa) Contract pe perioada nedeterminata; Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

 • 2

  Descrierea jobului manipuleaza transporturile de marfa si posta in cadrul terminalului cargo; participa la transportul marfurilor si postei catre si de la avion si la transferul marfurilor la si de la alte magazii cargo; completeaza si prelucreaza documente referitoare la transporturile cargo si posta si tine evidenta acestora; interactioneaza cu clientii societatii , reprezentantii companiilor aeriene, ai autoritatilor locale Candidatul ideal studii minim 10 clase, diploma/ certificat de absolvire; permis de conducere categoria B constituie un avantaj atestatul de stivuitorist Oferim: loc de munca stabil intr-o companie de succes in domeniu; pregatire teoretica si practica la locul de munca ; nu solicitam experienta anterioara; echipament complet de lucru; oportunitati de promovare; conditii de lucru foarte bune;

 • 1

  Vrancart S.A. angajeaza Stivuitorist Pentru postul de Stivuitorist, activitatea consta in stivuirea balotilor, incarcarea si descarcarea deseurilor si asigurarea curateniei la locul de munca. Experienta in condus, minim 1 an si spirit de echipa. Pachet salarial atractiv; Bonuri de masa: 15 lei / zi; Bonus de performanta 30% dupa primele 3 luni; Decontarea transportului integral la mijloacele de transport in comun; Abonament MedLife; Program luni - joi: 08:00 - 16:30; vineri: 08:00 - 14:00; sambata - duminica: liber; Zile legale libere.

 • 7

  SOFERI PROFESIONISTI, TINICHIGIU CAROSERIE, MECANIC AUTO, VULCANIZATOR, ELECTRICIAN ÎNTRETINERE SI REPARATII, TAMPLAR, LUCRATOR OPERATIV AUTOCOMPACTOARE pentru punctul de lucru din CHITILA-ILFOV, informatii la telefonul afisat sau direct la sediul societatii din str. Macului nr. 26, Chitila-Rudeni, jud. Ilfov. Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest job, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare. Numai candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, data fiind stabilita de comun acord cu acestia. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.

 • Cautam gestionari cu experienta in depozitul nostru din Otopeni! Ce iti vom oferi: -venit lunar net minim 3100 lei -tichete de masa 300 lei -transport -posibilitate ore suplimentare Cerinte: -experienta pe un post similar -cunostinte program de gestiune SAP -disponibilitate la ore suplimentare Program de lucru: -5 zile/saptamana cu 2 libere consecutive (12: ) Pentru mai multe detalii si programare interviu: !

 • Producator de semipreparate din carne cu sediul in Tunari - Ilfov angajeaza muncitori necalificati. Oferim: Salariul motivant, Tichete de masa 15 ron/zi lucrata, aproximativ 300 ron/lunar, Masa calda, Transport asigurat, Prime de Paste si de Craciun. Cerinte: Disponibilitate pentru a lucra in 3 ture, 7.5 ore/zi, Experienta nu este necesara, Studii gimnaziale: 8 clase.

 • 1

  Candidatul ideal: Căutăm noi angajați pentru activitatea de producție în hală. Aplicați dacă vă considerați o fire activă și implicată și doriți să vă dezvoltați profesional la noul dvs. loc de muncă. Nu căutăm neapărat oameni cu experiență de vreun fel, dar orice experiență relevantă constituie un avantaj. Candidatul ideal pentru noi este un om alături de care ne putem dezvolta și un aliat pe viitor. Candidatul ideal își dorește un loc de muncă cinstit și stabil, în care se simte înțeles și în care poate evolua, ajutat de cei din jur. Descrierea jobului: Jobul presupune realizarea reperelor conform schițelor de producție, prin tăiere, găurire, asamblare și montare. Există oportunități de avansare. Pachetul de beneficii include: Un salariu atractiv, negociabil pe măsura evoluției angajatului Masă de prânz asigurată, din partea firmei, în zilele lucrătoare Transport asigurat cu ajutorul mașinilor de firmă Cazare (la cerere), angajatul care beneficiază de ea fiind nevoit să plătească doar utilitățile Descrierea companiei: Societatea noastră se ocupă de amenajări medicale specifice. Pentru a ne cunoaște, vă așteptăm la un interviu!

 • Salveaza cautarea