Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Manipulanti marfa Ilfov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 11

  Atributii • Pregatire comenzi de livrare catre clienti • Aranjare marfuri la raft si operatiuni de intretinere • Pregatire colete pentru livrare Cerinte • Perseverenta • Spirit de echipa Ce oferim • Pachet salarial atractiv: 2000 RON net plus bonusuri in functie de randament. • Posibilitate de promovare in echipa de Vanzari • Lucrul intr-o echipa tanara si dinamica Programul de lucru este in 2 ture: - 08:30-17:00 (30 minute pauza de masa) - 11:30-20:00 (30 minute pauza de masa) Contract pe perioada nedeterminata; Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

 • Buna ziua, Angajez picker depozit Ciorogarla In parcul logistic P3 de la km 13. Salariu motivant, program 8-16:30 Bonuri de masa 15 lei /zi Luni-vineri Transport asigurat din Chiajna, Dragomiresti ,Lujerului, Păcii, Tunari Activitatea consta in primirea comenzilor pe scanner pentru realizarea de paleti.

 • Alseca Engineering SA - hala productie piese plastic auto Locatia : Buftea, Ilfov - Parcul Rombiz Program 2 sch ( ) Asiguram / decontam transportul in functie de locatia de resedinta Pachet salarial format din 1800 lei net ( in mana ) + tichete in valoare de 300 lei

 • 4

  Descriere Locuri de munca Cerinte: - Program de lucru: (Luni-Vineri) - 5 zile/saptamana - Punct de lucru: Depozit Chiajna (langa Carrefour Militari) - Persoane care sa trateze locul de munca cu seriozitate; - Dorinta de munca. Oferim: - Salariu motivant; - Bonus de performanta pentru calitate si productivitate; - Tichete de masa de 15 ron/lucratoare; - Ore suplimentare platite Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon .

 • 10

  Cerinte: - Program de lucru: 09:00-17:00 (Luni-Sambata) - 5 zile/saptamana - Punct de lucru: Depozit Chiajna (langa Carrefour Militari) - Persoane care sa trateze locul de munca cu seriozitate; - Dorinta de munca. Oferim: - Salariu motivant; - Bonus de performanta pentru calitate si productivitate; - Tichete de masa de 15 ron/lucratoare; - Ore suplimentare platite - Transport asigurat de companie pe ruta Chiajna - Crevedia Mare - Sat Butesti (Com. Silistea) - Jud. Teleorman Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon .

 • 3

  Descriere Locuri de munca Cerinte: - Program de lucru: 09:00-17:00 (Luni-Sambata) - 5 zile/saptamana - Punct de lucru: Depozit Chiajna (langa Carrefour Militari) - Persoane care sa trateze locul de munca cu seriozitate; - Dorinta de munca. Oferim: - Salariu motivant; - Bonus de performanta pentru calitate si productivitate; - Tichete de masa de 15 ron/lucratoare; - Ore suplimentare platite - Transport asigurat de companie pe ruta Depozit Chiajna - Crevedia Mare - Sat Butesti (Com. Silistea) - Jud. Teleorman Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon .

 • ATRIBUTII: Desfasoara activitati specifice de receptie si descarcare, asigurandu-se ca acestea se realizeaza conform normelor si reglementarilor interne ale companiei; Finalizare receptiei pana la emiterea documentelor aferente; Transfer paleti pe locatia de livrare, validat si corespunzator infoliati; Asigura o manipulare corecta a paletilor de lemn pe durata descarcarii, depozitarii si incarcarii lor, evitand deteriorarea acestora; CE OFERIM? Manipulant marfa Venit 2100 Ron-Net compus din: 1.800 SalariuL net- personal cu experienta 1.700 Salariul net personal fara experienta 300 Ron Bonuri de masa Se mai ofera: Bonusuri lunare de performanta Bonus de recomandare angajati noi 300 lei Transport asigurat de catre companie Ore suplimentare 200% Spor ore noapte de 25% Contract de munca pe perioada nedeterminata Plata salariului in a 5 a zi a lunii, fara comisioane de retragere. Posibilitate de overdraft Echipament de protectie complet

 • 1

  Candidatul ideal: - studii minim 8 clase; - capacitate de concentrare și atenție la detalii; - disponibilitate la efort fizic; - abilități minime de operare PC; Responsabilitati: - manipuleaza marfa conform dispozitiilor primite si a fluxului de lucru in depozit; - pregateste comenzile pentru livrare; - participa la curatenia, manipularea si aranjarea marfii in interiorul depozitului, respectand regulile de stocare; - participa la inventarele periodice;

 • 1

  MANIPULANT MARFA Responsabilitati principale: - operatiuni de mixare paleti - repaletizare marfa deteriorata - verificare camioane inainte de incarcare - transport paleti cu liza electrica  Candidatul ideal: - rezistenta la stres si flexibilitate - capacitatea de a lucra independent si in echipa Compania noastra ofera:  - activitate desfasurata într-o companie în plina dezvoltare  -  scolarizare într-o echipa dinamica si -  mediu de lucru modern  -  pachet salarial atractiv Locatie Depozit 6 ,parc logistic P3 Str Italia 1-7 Chiajna contact: tel 0758053977

 • cerinte: - persoana serioasa, constiincioasa, de incredere - rezistenta la munca fizica presupusa de manipularea marfii din depozit, descarcare\incarcare tir - curatenie in zona de lucru desemnata Responsabilitati : -Incarcare si descarcare marfa -sortare simanipulare marfa in depozit Pachet oferit: - contract de munca pe perioada nedeterminata dupa finalizarea perioadei de proba - salariu motivant si bonusari in functie de competente si performanta - tichete de masa - se asigura transport la locatia depozitului Pentru angajari ne puteti contacta la numarul de telefon - sau puteti trimite un SMS cu textul "Manipulant".

 • 1

  Descrierea Locului de munca Se oferă: • un contract de muncă (lucrul în schimburi conform unui program comun); • bonus discreționar în funcție de rezultatele muncii, • instruirea de implementare a postului, • posibilitatea dezvoltării profesionale, • lucru într-o echipă tânără, Atribuţii: Sarcinile persoanei angajate în această funcție vor include controlul calității cat si intocmirea documentatiei conform sta Intretine relatii functionale cu salariatii subordonati in mod direct precum si din celelalte compartimente ale societatii; Intretine relatii de colaborare cu directorii ssi sefii de compartimente din cadrul societatii. -planifica si coordoneaza activitatea Serviciului Asigurarea Calitatii in cadrul societatii; -urmareste arhivarea ,tinerea evidentei cartilor tehnice ,a acertificatelor de calitate a materialelor; -urmareste intocmirea ,distribuirea si tinerea la zi a listei subcontractantilor acceptati; -urmareste implementarea actiunilor corective luate ca urmare a rapoartelor de neconformitate intocmite de organismele de certificare si raportarea rezolvarii acestor neconformitati organismului care a intocmit raportul respectiv; -urmareste intocmirea programului de instruire a personalului din serviciul asigurarea calitatii; -coordoneaza activitatea de evaluare a subcontractantilor folosind chestionare de autoevaluare si tine evidenta chestionarelor subcontractantilor acceptati; -reprezentarea sectorului propriu in relatiile cu alte sectoare precum si in relatiile cu organele de contril; -intocmirea si mentinerea documentatiei ce decurge din sistemul de calitate si siguranta alimentara conform HACCP,IFS Food; -verificarea corectitudinii specificatiilor tehnice cu legislatia in vigoare si cu normele interne; -verificarea si aprobarea etichetelor produselor; -coordonarea activitatii si cooperare cu echipa HACCP in scopul mentinerii sistemului de calitate si siguranta alimentara; -efectuarea auditului inern si a inspectiilor de igiena; -isi asuma intreaga responsabilitate privind derularea proiectelor in cadrul serviciului de asigurare a calitatii; -urmareste intocmirea pentru fiecare comanda ,difuzarea la sectia productie a inregistrarilor si reviziilor de inspectii si testari; -raspunde de corectitudinea intocmirii si predarii la termen a documentelor elaborate in cadrul serviciului conform contractului,proiectului de executie,documentatiei tehnologice,instruirilor si procedurilor,normelor,codurilor,conform HACCP,IFS Food; -de indeplinirea tuturor sarcinilor de serviciu de catre personalul din subordine pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a activitatii societatii; Pregatire si experienta: Studii: medii/superioare Vechime:minim 1 an in domeniul Managementul calitatii Cunostinte:Limba engleza nivel mediu/avansat Operare calculator :Microsoft offfice;Excel;Word Cursuri interne de managementul calitatii; Cursuri de perfectionare ISO

 • 1

  SC TRUTZI SRL , Angajeaza pentru depozitul din Afumati, Sos. Bucuresti-Urziceni, nr. 50, hala nr. 2 -Manipulant marfa in depozit profile laminate si elemente de fier forjat Mediu de lucru intr-o echipa de profesionisti; Stabilitate; Salariu motivant; Bonuri de masa; Asteptam CV pe site sau relatii suplimentare la numarul de telefon afisat pe site.

 • 2

  SC TRUTZI SRL , Angajeaza pentru depozitul din Afumati, Sos. Bucuresti-Urziceni, nr. 50, hala nr. 2 -Stivuitorist cu atestat ISCIR- de preferat cu experienta pe stivuitoare multidirectionale. -Manipulant marfa. Mediu de lucru intr-o echipa de profesionisti; Stabilitate; Salariu motivant; Bonuri de masa; Asteptam CV pe site sau relatii suplimentare la numarul de telefon afisat pe site.

 • 7

  Manipulanti marfuri Depozit Legume si Fructe.

 • FAN Courier ANGAJAZA!!! Manipulant Marfuri Bonusuri lunare Salariu Atractiv Bonuri de masa Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati !! Cer si ofer SERIOZITATE !

 • Echipa Wei Inox cauta colegi noi! Angajam manipulant marfa cu urmatoarele responsabilitati: - incarcarea si descarcarea marfii - aranjarea produselor la raft Pachet salarial atractiv. Contract de munca. Program de lucru Luni-Sambata 06:45-14:30 Magazinul se afla la Dragonul Rosu Nr 9(Casa Design)

 • 2

  firma din afumati angajeaza incarcator - descarcator cu permis de conducere categoria b

 • Angajez manipulanti marfa-produse alimentare, in zona Andronache, Carrefour Colentina. Programul este de noapte, incepand de la ora 17.00 pana la ora 06.00-07.00, in ture, o noapte se lucreaza, una este libera etc. Salariul este de 2400 ron.

 • Salveaza cautarea