Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Profesori, traineri Sector 6 Bucuresti - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajam instructor inot

  Ai aptitudini sportive, iți place să lucrezi cu copiii și vrei să faci parte dintr-o echipă tânară și dinamică? Clubul Sportiv Aqua Sport CitiusBucurești, recrutează instructori de natație dinamici și dornici de exprimare! Candidatul ideal: -Plăcerea în lucrul cu copiii; -Persoană calmă, veselă, punctuală, responsabilă; -Atitudine pozitivă, energică și prezență agreabilă; -Abilități de comunicare și de lucru în echipă; Beneficii: carte de munca salariu atractiv traininguri si scolarizari de specialitate

 • 4

  Angajare gradinita

  Echipa Gradinita "Degetica" din Militari - Sector 6, str. Bolidului cauta educatoare calificata. Deasemenea avem nevoie si de o doamna bucătăreasă. Daca esti interesata de mai multe detalii ne poti contacta la nr de telefon :( Te asteptam cu drag!

 • Ofer colaborare pentru Profesor Operare pe Calculator si Profesor Contabilitate

  Candidații trebuie să îndeplinească următoarele criterii: Au absolvit la o Universitate cu bună recunoaștere în mediul academic. Au deja rezultate in domeniu Cunosc aprofundat materia și cerințele specifice pentru niveluri de la începător la avansat Dovedesc abilități de comunicare și pedagogice pentru transmiterea diferențiată către cursanți a cunoștințelor, buni motivatori; Manifestă o personalitate pozitivă, bun echilibru emoțional, adaptabili, răbdători, dornici să interacționeze prin metode moderne și eficiente, atât la predare, cât și la evaluări; Lucrează organizat, sunt în măsură să urmărească sistematic și să documenteze progresele cursanților; Diploma de formator sau activ într-o Universitate. Oferim: Mediu de lucru dinamic, plăcut, într-un sediu dotat, nou, accesibil, aflat în zona Metrou Crângași, Posibilitatea de a lucra flexibil, Remunerație motivantă, proporțională cu efortul depus, tradus în număr de elevi și de ore de pregătire, dar și prin rezultatele dovedite.

 • Angajăm antrenor tenis

  Căutăm un nou coleg sau o nouă colegă pasionat(ă) de sportul alb! Dacă ești absolvent(ă) al a Facultății de Educație Fizică și Sport și dorești să inspiri copiii să descopere frumusețea și bucuria tenisului, vrem să te cunoaștem! Ce oferim: contract de muncă, salariu atractiv. Dacă te regăsești în această descriere, te invităm să ne transmiți CV-ul sau o scrisoare de intenție pe WhatsApp. Abia așteptăm să ne cunoaștem!

 • 1

  Caut însoțitor cu fără experiența

  Anunt! O familie prietenoasă cauta insotitor fara experienta cu experienta pentru un baiat de 16 ani sa il insoteasca la scoala pentru a il ajuta sa isi dezvolte o viata cat mai independenta. Pentru mai multe detalii, contactati nr

 • Educatoare Liceul Româno-Finlandez

  Profesor în învățământul preșcolar Educatoare Liceul Româno-Finlandez cauă profesor pentru învățământul preșcolar educatoare pentru a se alătura echipei noastre. Candidatul ideal va avea calificare și experiență în educație și va fi capabil să ofere experiențe de învățare pozitive și stimulante pentru copii. Daca esti o persoană veselă, creativă, pozitivă, calmă dar si fermă, ordonată, pasionată de interacțiunea cu copiii, ne-am bucura foarte mult să vii în echipa noastră. Așteptăm CV-ul tău la adresa secretariat.grădiniță pentru a putea programa o întâlnire de cunoaștere. Ce va face un Profesor in invatamantul prescolar Educatoare? Planifică și implementează activități de învatare care să dezvolte abilitățile cognitive, sociale și emoționale ale copiilor; Monitorizează progresul copiilor și adaptează activitățile de învățare pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui copil; Colaborează cu părinții și cu colegii pentru a crea un mediu de învățare pozitiv și susținător; Asigură siguranța și bunăstarea copiilor în timpul programului; Participă la întâlniri de echipă și la formări pentru a-și îmbunătăți abilitățile și cunoștințele. Ce calificări și abilități sunt necesare? Licența în învățământul preșcolar; Experiență anterioară în educație, preferabil în învățământul preșcolar; Cunoștințe solide despre dezvoltarea copiilor și despre metodele de învățare adecvate vârstei; Deținerea gradelor didactice reprezintă un avantaj; Abilități excelente de comunicare și relaționare cu copiii, părinții și colegii; Capacitatea de a lucra în echipă și de a contribui la un mediu de învățare pozitiv și susținător; Flexibilitate și capacitatea de a se adapta la nevoile individuale ale copiilor și ale echipei. Ce beneficii oferim? Salariu motivant; Oportunități de dezvoltare profesională și de formare continuă; Mediu de lucru pozitiv și susținător; Abonament medical la o clinică privată; Mese zilnice; Oportunitatea de a lucra cu copiii și de a contribui la dezvoltarea lor.

 • Educatoare Liceul Româno-Finlandez

  Liceul Româno-Finlandez cauă profesor pentru învățământul preșcolar educatoare pentru a se alătura echipei noastre din Bucuresti, sectorul 6. Candidatul ideal va avea calificare și experiență în educație și va fi capabil să ofere experiențe de învățare pozitive și stimulante pentru copii. Daca esti o persoană veselă, creativă, pozitivă, calmă dar si fermă, ordonată, pasionată de interacțiunea cu copiii, ne-am bucura foarte mult să vii în echipa noastră. Așteptăm CV-ul tău pe adresa pentru a putea programa o întâlnire de cunoaștere.

 • 2

  Scoala de Soferi Almi cauta instructori auto pentru Categoria B

  Scoala de Soferi Almi isi mareste echipa! Cautam instructori auto cu atestat si cu/fara experienta. Persoane absolvente de liceu, posesoare de permis categoria B (de minim 5 ani), varsta minima 25 de ani. Se ofera: -conditii de lucru avantajoase -salariu atractiv -program flexibil Pentru mai multe detalii contactati-ne telefonic.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-6
Salvează căutarea