Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Resurse umane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Candidatul ideal We are cheerful recruiters that are looking for new colleagues to help us build 3 new operational teams (full cycle recruitment). The ideal candidate has at least 1 year of experience in recruitment, preferably in BPO services / recruitment agency. We offer a great working environment and the opportunity to work within a positive and experienced recruitment team. Job requirements: Strong verbal and written communications skills; Ability to function independently in a high-volume fast paced environment; Strong attention to detail; Ability to work collaboratively and effectively with employees of all levels; Experienced with the Microsoft Office suite; Bachelor’s degree; Previous experience: 1+ years recruiting experience / 2+ years of sourcing experience Descrierea jobului Job Responsibilities: Proactively source, recruit and evaluate passive and non-passive candidates through database/resume searches, social media, candidate research, networking, etc; Work collaboratively and strategically with hiring managers to obtain an understanding of clients’ business needs and culture to ensure successful recruitment efforts; Establish and maintain strong relationships with the operational departments, hiring managers and HR staff in order to assure on going and future hiring needs; Conduct face to face and phone interviews, reference checks, stay-interviews for newcommers; Other Benefits: Multicultural work environment and mixed age teams; Benefits package – meal tickets, performance-related monthly bonus, Regina Maria private health services, all you can read with Bookster; Team activities planned by the company: Fruit Day, Breakfast at work, thematic contests, celebration days (Halloween, Valentine’s day) – check out our Facebook & Instagram pages;

 • Candidatul ideal Ne dorim : - Minimum 1 an de experienta ca recruiter - avantaj recrutare de volum/agentie de recrutare; - Sa ai o atitudine pozitiva si sa fii pasionat/a de interactiunea cu oamenii; - Sa fii sociabil/a si sa transmiti siguranta candidatilor; - Sa iti poti organiza timpul asa incat la sfarsitul zilei sa pleci cu zambetul pe buze. Descrierea jobului - In calitate de recruiter, vei fi prima persoana din cadrul companiei cu care potentialii angajati vor interactiona, asadar principala ta responsabilitate va fi reprezentarea imaginii Valoris Center in fata candidatilor. - Vei cauta cei mai buni candidati pentru pozitiile deschise (sourcing) - Te vei asigura de respectarea strategiei de recrutare, selectie, instruire si integrare in cadrul companiei pentru noii angajati. - Vei programa si sustine interviurile cu cei recrutati si te vei asigura ca acestea sunt corelate cu nevoile interne de recrutare; Beneficii: - colectiv vesel si prietenos (aprox. 300 de colegi); - o echipa de recruiteri pozitivi + „can do attitude”; - acces la biblioteca Bookster; - abonament la clinica de sanatate Regina Maria; - sansa de a te dezvolta si a creste impreuna cu noi. Succes!

 • CANDIDATUL IDEAL: - Studii universitare finalizate; - Persoana diplomata, axata pe consilierea clientilor si a candidatilor; - bune abilitati de comunicare, organizare si lucru in echipa; - Orientare catre rezultate si abilitati de prioritizare a responsabilitatilor; - Motivat si pasionat de domeniul recrutarii si selectiei; - Creativ, capabil de a gestiona proiecte multiple intr-un ritm alert si orientat catre rezultat - Permis catergoria B constituie un avantaj. RESPONSABILITATI: - Identificarea nevoilor de recrutare ale clientilor companiei; - Deplasari interne in realizarea campaniilor de recrutare la sate si orase; - Stabilirea canalelor de recrutare potrivite pentru fiecare client / proiect in parte; - Realizarea strategiilor de recrutare; - Consilierea clientilor si a candidatilor in procesele de recrutare desfasurate; - Realizarea evaluarilor si testarilor profesionale in urma interviurilor stabilite; - Intocmirea rapoartelor de candidati, in vederea recomandarii acestora catre client; Alte informatii BENEFICII: - Oferta salariala personalizata cu posibilitate de negociere; - Tichete de masa; - Beneficii medicale; - Posibilitatea de a activa intr-un mediu care sa contribuie la dezvoltarea ta profesionala, alaturi de oameni energici si pozitivi, care-si iubesc munca si care sunt gata sa-si impartaseasca experientele lor.

 • Angajam si Calificam pt Call Center Programul este doar schimbul 1: de luni pana vineri ;Iar Weekend-ul este liber . Dorim sa ne marim echipa cu noi colegi. Activitatea consta in munca de birou , cu telefonul si calculatorul alaturi. C E R I N T E M I N I M A L E O B L I G A T O R I I : - Bune cunostinte de lucru la calculator (usurinta in tastare) - (Foarte) Bune cunostinte de Limba ENGLEZA Cautam persoane ( chiar "Necalificate" ) cu dictie buna si care au un caracter sociabil , deschis si orientat spre client ,cu usurinta si placere de a vorbi (" vorbaretze "), dornice sa invete si sa se afirme si le vom califica pentru a deveni colegii nostri . Ne intereseaza persoane ambitioase ,dornice sa isi depaseasca conditia actuala si care doresc un castig banesc semnificativ si motivat . Nu ne deranjeaza lipsa de experienata ,deoarece mergem pe principiul ca totul se invata pe principiul meritocratiei. La noi vei invata si te vei perfectiona in toate tainele activitatii de Call Center. Oferim o cariera intr-o firma de import-export si distributie nationala . Activitatea se va desfasura in limba Romana si/sau partial in Limba ENGLEZA , deci ( buna) cunoasteare a Limbii Engleze ar fi necesara. Daca consideri ca cele de mai sus se aseamana cu caracterul tau ,scrie un raspuns si cateva date despre pregatirea profesionala impreuna cu un numar de Telefon pentru o planificare la un interviu . Acest post este cu norma intreaga, insa fiind deschisi pt formarea profesionala , ca exceptie putem accepta si studenti cu program part-time : insa dorim student care au calitati deosebite ,comunicativi, flexibili si deschisi la a invata . Asteptam cu deosebit interes sa ne vedem la interviu ,si sa colaboram impreuna . Asteptam sa ne trimiti mesaj in vederea programarii la un interviu.

 • Consultanta si audit in domeniul resurselor umane si salarizarii si auditarea sunt procese de consultanta care au la baza implementarea urmatoarelor proiecte: Auditarea si implementarea structurii organizatorice a companiei. Designul departamentelor si posturilor. Mecanisme de guvernare a companiei. Fiecare post de management are definit nivelul de autonomie pe post: responsabilitatile, limitele de competenta, nivelul de ratificare ( aprobare, supervizare, avizare, propunere ). Management prin obiective. Auditarea functiunilor si al mediului intern al companiei. Trading Resurse Umane prin consultantii sai cu expertiza in domeniu, va pot ajuta in implementarea managementului in resurse umane.

 • Serviciile oferite de echipa cu expertiza in resurse umane, ofera firmelor: Audit dosare de personal. Restaurare, audit, gestionare Revisal. Gestionare/intocmire dosare de personal. Gestionare/intocmire: acte aditionale, delegari, detasari, incetari, etc. Consultanta la angajare cu clauzele specifice. Consultanta in cazul concedierilor. Consultanta privind sporurile obligatorii. Intocmire dosare de pensionare. Intocmire dosare de crestere copil. Intocmire dosare de somaj. Salarizare cu tot ceea ce inseamna spete. Intocmire si depunere D112. Procedura de cercetare disciplinara. Consultanta privind: Prezenta/pontajul privind evidenta salarialor la lucru; Concediile de toate tipurile; Cazuri de concediere; Clauze contract individual de munca. Intocmirea tuturor rapoartelor cerute de client: Centre de cost; Categorii de varsta, sex; Productivitatea muncii: productivi, indirect productivi, neproductivi. Definirea si implementarea legala a promovarii pe alt post, precum si retrogradarea.

 • Descrierea jobului * Supravegheaza sala de jocuri * Prezinta clientilor modul de functionare al aparatelor si explica regulile de joc * Efectueaza operatiunile de plati si incasari de la si catre client * Raporteaza sefului ierarhic neregulile aparute in sala de jocuri * Intocmeste actele necesare pentru evidenta casieriei * Creeaza si mentine relatia cu clientii in scopul atingerii obiectivelor de vanzare si incasare. BENEFICII * Salariu atractiv- maxim 2200 lei net in functie de performante si minim 1800 lei (valorea bonurilor de masa este inclusa in aceasta suma) * Perioada de training asigurata * Bonusuri si prime de sarbatori * Bonuri de masa * Perioada de acomodare * Posibilitati reale de avansare * Loc de munca stabil, aproape de casa. Studii obligatorii-Diploma de 10 clase(minim) Experienta nu este obligatorie dar se cere recomandare de la vechiul loc de munca sau verificare telefonica iar cazierul trebuie sa fie curat. Posturi disponibile in locatiile din:Popești Leordeni, sect 4 și 5 București

 • Clientul nostru este o companie slovaca activa pe piata de servicii de call center oferind servicii complete in acest domeniu, cu peste 950 de proiecte si campanii pentru clienti din toata Europa. Responsabilitatile postului: - Identificarea canalelor de recrutare; - Conceperea si postarea anunturilor pentru posturile vacante; - Selectia candidatilor in functie de cerintele postului si profilul candidatilor; - Dezvoltarea surselor existente si identificarea de noi surse de recrutare si selectie de personal; - Elaborarea regulilor de organizare si de lucru, sistemul de remunerare si beneficii; - Crearea de programe de stimulare, evaluare si dezvoltare pentru angajati; - Planificarea si realizarea instruirii noilor angajati; - Intocmirea diferitelor rapoarte specifice departamenului de resurse umane; - Contactarea candidatilor si sustinerea interviurilor cu acestia; - Administrarea si mentinerea bazei de date a candidatilor implicati in procesele de recrutare din companie; - Informarea candidatilor cu privire la rezultatul procesului de selectie; - Asigurarea suportului in cadrul companiei cu privire la procesul de recrutare si evaluare interna a angajatilor. Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii superioare in domeniul resurselor umane; - Experienta minima in domeniul recrutarii de personal; - Cunostinte de limba engleza si de limba maghiara – obligatoriu; - Cunostinte de navigare pe internet; - Cunostinte de utilizare minime a pachetului Microsoft Office. Aptitudini necesare ocuparii postului: - Putere de convingere; - Caracter deschis, proactiv; - Atentie la detalii. Se ofera: - Salarizare atractiva; - Tichete de masa: 15 ron/zi lucratoare, din a doua luna de angajare; - Mediu de lucru placut; - Program de lucru de luni-vineri, intr-un singur schimb. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon 0728.572.880 sau e-mail: cv(A rond)publiceuroconsulting.ro Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • Casting roluri principale/secundare/secventiale in serialul tv romanesc - IN CAUTAREA ADEVARULUI. Selectam #persoane fara experienta in domeniu, cu putin talent (si/sau dorinta de a aparea pe micile ecrane) si #actori amatori #studenti actorie etc pentru #roluri diverse in serialul romanesc "In cautarea adevarului" difuzat zilnic (luni-vineri) pe Kanal D . Se pot inscrie persoane care locuiesc in Bucuresti varsta 18-40 ani. Plata 100-600 ron/zi in functie de rol, durata 1-8 ore. Pentru preselectie puteti trimite 2 poze numele complet, varsta si numarul de telefon pe adresa de mail cu subiectul "SERIAL TV " sau pe waap la numarul 0772271893 cu aceleasi date si acelasi subiect, apoi vom lua legatura cu dumneavoastra.

 • Ofer cu maxima seriozitate servicii de evidenta a personalului si/sau servicii de salarizare! Intocmirea contractelor de munca, a fiselor de post si operarea in revisal a acestora, a actelor aditionale, deciziilor, intocmirea adeverintelor si dosarelor de pensionare! Intocmirea altor proceduri specifice profilului companiei Dvs! Costul serviciilor difera in functie de nr angajatilor unitatii si profilului companiei astfel: 150 lei pt un nr de la 1-15 salariati; 300 lei pt un nr de la 16-30 salariati; 500 lei pt un nr de la 31-60 salariati! Negociabil pt un nr mai mare de 60 de salariati! Tel: 0769683002

 • Reporting to Human Resources Manager, key duties will include: • Provides support for recruitment in accordance with the internal procedure for assigned departments • Will manage and integrate the correct data relevant to the on-boarding process • Building strong connection with employees, providing them necessary support and consultation on the relevant topics • Supporting and contributing to create positive atmosphere and culture of teamwork • Being aware of targets and contributing actively to performance • Answers general questions and inquiries in various areas of Human Resources to employees and supervisors • Maintains databases and employee records, and provides information to employees • Administration responsibilities: employment contracts, decisions, additional documents and statements. • Reports provided periodically per management request • Responsible with evidence: weekly and daily attendance & absences and all related docs to be following labour legislation and to be provided to payroll team Candidates for this position should meet the following criteria: • Strong computer literacy (spreadsheet skills with the ability to perform reports and statistics) • Medium level of English skills both reading and writing • Strong communication skills, ability to connect with people • Innovative, results driven and team player • Self-organization and ability to work independently in strong combination with teamwork You will earn £500 monthly for the first 4 months and based on the performance, after this period there will be a 20% increase. Please contact : 0741744151

 • Centru de pregatire profesionala angajeaza cu program de 4 ore persoana peste 45 ani, de preferat pensionar, cadru militar, invatamant, inginer, personal de deservire ISCIR. Cerinte domiciliul in Timisoara, cunostinte calculator bune, persoana comunicativa. Se trimite un cv pentru contactare la interviu.

 • Inspector Resurse Umane autorizat, ofer servicii de administrare personal si salarizare.

 • Ofer servicii HR si salarizare. Zona Mioveni si imprejurimi. Ofer si cer seriozitate. Mai multe detalii pe adresa de email:

 • Manager HR, cu o experienta de 7 ani in domeniul resurselor umane, caut societati pt colaborare part-time. RESPONSABILITATI Realizarea calculului salarial conform cerintelor legale, proceduri interne si specifice companiei, intocmire/vericare pontaje, verificarea certificatelor medicale si completarea acestora conform cerintelor legale. Reprezentarea societatii la controalele cu institutiile statului. Intocmirea, gestionarea, verificarea si actualizarea documentelor de evidenta a personalului conform legislatiei in vigoare: dosar personal, contracte de munca, acte aditionale, decizii incetare/suspendare, etc. Administrare bazei de date, de evidenta a personalului. Introducerea, actualizarea si verificarea permanenta a datelor din Registrul Electronic al Salariatilor si transmiterea lor in conformitate cu prevederile legale. Intocmirea si actualizarea fiselor de post, regulamentul intern, a altor decizii si proceduri interne ale companiei. Eliberarea adeverintelor salariatilor. Intocmirea documentelor necesare cercetarii disciplinare si participare activa in procesul de cercetare. tel. 0742.87.80.41

 • doamna cotabila pt lucru la distanta.vizita o data pe luna la locatie hotel-terasa,activitate medie.lasati,va rog cv la adresa de mail doresc o persoana cu firma de contabilitate,sa predau actele o data pe luna si sa vina tot o data pe luna la locatia noastra situtata in BRANESTI,ILFOV- POD PUSTNICUL.

 • Candidatul ideal CERINTE GENERALE: -experienta lucru in Revisal, programe dedicate si calcul salarial; -cunoasterea legislatiei in vigoare; -cursul de inspector resurse umane poate constitui un avantaj; COMPETENTE ESENTIALE: • Comunicare şi muncă în echipă; • Planificare – organizare, auto-disciplină; • Managementul timpului; • Seriozitate, atitudine proactivă . RESPONSABILITATI: SALARII intocmeste statele de plata centralizeaza cererile de concediu de odihna; introduce concediile de odihna si concediile medicale in programul de salarii; calculeaza si verifica salariile; intocmeste dosare pentru CASS, somaj, sau alte institutii ale statului. RESURSE UMANE intocmeste dosarele de personal (contracte de munca,anexe, acte aditionale, decizii incetare); intretine fisele de post; transmite in termen catre ITM toate modificarile legate de salariati, Revisal; intocmeste diferite adeverinte solicitate de salariati; introduce datele angajatilor in sistemul intern de gestionare a acestora; urmareste intocmirea pontajului; SECRETARIAT

 • SC consultanta resurse umane cauta coleg/colega cu experineta teoretica si practica in domeniul resurselor umane din administratia publica. Conditii pe care trebuie sa le indeplineasca candidatii: - Studii medii/superioare; - Cunostinte operare PC-pachetul MS Office(Word, Excel, etc.) - Experienta in domeniul resurselor umane minim 3 ani in administratia publica - Cunoasterea limbii engleze constituie avantaj - Bun cunoscator al legislatiei muncii - Persoana flexibila, orientata spre rezultate si catre respectarea termenelor - Persoana organizata, disciplinata,atenta la detalii Informatii suplimentare se pot obtine la tel: 0723.925.367; 0724.390.769

 • Prestam urmatoarele servicii: -salarizare si administrare personal; -intocmire documente in relatia cu angajatii (proces verbal,referat,fisa postului personalizata,evaluarea performantei angajatului); -transmitere Revisal; -depunere Declaratie 112; -asistenta recrutare personal; -asistenta in fata organelor de control( Inspectia Muncii,Autoritati fiscale); -intocmire Regulament de Ordine Interioara adaptat la necesitatile companiei,in conformitate cu legile in vigoare; -notificari de informare legat de orice modificari legislative aparute in timp. Telefon 0728156833 -

 • Prestam urmatoarele servicii: -salarizare si administrare personal; -intocmire documente in relatia cu angajatii (proces verbal,referat,fisa postului personalizata,evaluarea performantei angajatului); -transmitere Revisal; -depunere Declaratie 112; -asistenta recrutare personal; -asistenta in fata organelor de control( Inspectia Muncii,Autoritati fiscale); -intocmire Regulament de Ordine Interioara adaptat la necesitatile companiei,in conformitate cu legile in vigoare; -notificari de informare legat de orice modificari legislative aparute in timp. Telefon 0728156833 -

 • Salveaza cautarea