Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Service auto Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez 2 tineri Spalatori Auto part time sau colaborare proiect. Sector 3 zona Metrou Titan. Bonificatia de 120 lei la finalul a celor 6 ore.

 • Bosch Car Service Negruzzi , angajeaza mecanic auto cu experienta pentru multimarca ! Locația : str Iacob Negruzzi nr 40 sector 1 Bucuresti Salariu motivant! Va rugam sa atasati CV-ul Dvs aici! Pentru mai multe detalii va rugam sa sunați !

 • 2

  Salut! Noi suntem AVD Turbo SRL, un grup de oameni pasionati cu interese comune in ceea ce priveste lumea turbosuflantelor si avem nevoie de tine. Cautam un nou coleg care sa ne impartaseasca pasiunea. Ce vrem de la tine ? In mare parte sa ai experienta pe un post similar, sa fi dispus sa lucrezi program full time. Jobul nu necesita sa demontezi motoare, cutii de viteze, sa schimbi placute, amortizoare sau alte lucruri cu care poate esti obisnuit ci doar sa demontezi/remontezi turbosuflante, filtre de particule si sa efectuezi revizii ( filtre si ulei ), asa ca nu e cazul sa te sperii de cine stie ce munca. Ce iti oferim ? Un mediu de lucru placut, colectiv tanar, posibilitatea de a invata lucruri noi, salariu atractiv si bonusuri in functie de rezultate/implicare Postul este in Bucuresti sector 2 ( la capatul tramvaiului 21 ) In cazul in care ti-am starnit interesul si crezi ca te incadrezi in profil te asteptam pentru un interviu la sediul nostru, pe strada Suceava nr 7 sector 2 si la numarul de telefon Suntem nerabdatori sa te cunoastem.

 • Angajam vulcanizator cu experienta in domeniu , service auto cu clientela deja formata , echipamente de lucru corespunzatoare , personal tanar , salariu cuprins intre 3000 si 3800 in functie de experienta si seriozitate , carte de munca , locatie stabila in sectorul 1 , zona Baneasa.

 • Caut o persoana dedicata , pasionata si cu un bagaj minim in domeniul mecanicii auto. Program si salariu avantajos ! Pentru mai multe detalii : Miti :

 • Academia de HR recrutează pentru Clientul său, cunoscută societate cu activități în domeniul construcțiilor, toaletare arbori, salubrizare și deszăpezire. Compania are o istorie de aproape 20 de ani, desfășurând activitatea in acest domeniu începând cu anul 2002 ceea ce reprezintă in sine o garanție a calității si aprecierii clienților săi. Nimic nu vorbește mai mult despre o companie decât istoria sa: o companie respectata și de succes, cu o experiența vastă și personal calificat și care livrează servicii la cele mai ridicate standarde. O companie care oferă stabilitate și perspective de creștere, aflată în expansiune, își extinde echipa angajând un nou coleg. Descrierea Jobului Cautam 1 x Mecanic Auto pentru utilaje de construcții, camioane și pompe hidraulice. Este necesară posesia unui permis auto profesionist. Parcul auto are aproximativ 25 de utilaje care trebuie întreținute regulat si reparate daca este cazul. Majoritatea utilajelor sunt marca Mercedes (utilaje de deszăpezire, vidanje, cisterne și mașini de salubritate). Candidatul Ideal Educație și Experiență Școală profesională/liceu, cu 5 ani experiență în domeniu Alte cerințe: Cunoștințe de mecanică (principal) Cunoștințe de lăcătușărie și tinichigerie (secundar) Este important să știe sa sudeze Permis auto profesionist Personalitate Abilități foarte bune de planificare, prioritare și organizare Seriozitate, integritate, onestitate Mecanic INTC_beneficii Ofertă Contract de muncă pe durată nedeterminată Salariu atractiv Stabilitate la locul de muncă Perspective de creștere Colegi cu experiență (3 mecanici) și un șef de atelier, oameni serioși și de treabă Locație accesibilă Atelier dotat cu cele necesare Mediu de lucru curat și plăcut Companie de succes, echipă faină!

 • DpD Automotive Expert SRL (Bosch Car Service) angajeaza vopsitor auto cu experienta pentru service auto multimarca. Sector 1 zona Gara de Nord Salariu motivant! Va rugam sa atasati CV-ul dumneavaostra aici! Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic.

 • ANGAJAM MECANIC AUTO, EXPERIENTA MIN 3 ANI, BUCURESTI, SECTOR 4

 • DIAMOND AUTO SERVICE angajeaza personal CU EXPERIENTA: MECANIC AUTO VOPSITOR AUTO TINICHIGIU AUTO PREGATITOR SE OFERA SALARIU ATRACTIV, CONDITII DE LUCRU FOARTE BUNE! Service-ul auto se afla in sector 1, Bucuresti, in zona Romexpo.

 • Mecanic auto multimarca. Cautam și oferim seriozitate. Salariu atractiv și bonusuri în funcție de cunoștințe. București sector 5 toporasi.

 • Proiecte diverse,multimarca, intr-un service complet utilat si dotat cu absolut tot ce ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea cat mai usor. Ceea ce inca nu stii sa faci, vei invata alaturi de noi. Colegii te pot ajuta intotdeauna pentru ca functionam mai bine ca o echipa! Daca esti serios,pasionat de masini si vrei sa faci un job stabil din asta,noi te asteptam la interviu! Relatii la tel:

 • Cautam coleg pentru postul de tinichigiu auto. Daca ai minim 1 an de experienta, doresti sa progresezi intr-un mediu stimulant, esti serios si comunicativ te asteptam in echipa noastra. Pentru informatii cu privire la service vezi: www.universauto.ro www.facebook.com/UniversComImpexSrl

 • Cautam coleg pentru postul de tinichigiu auto. Daca ai minim 1 an de experienta, doresti sa progresezi intr-un mediu stimulant, esti serios si comunicativ te asteptam in echipa noastra. Pentru informatii cu privire la service vezi: www.universauto.ro www.facebook.com/UniversComImpexSrl

 • 3

  Service auto multimarca autorizat RAR, angajăm mecanic auto cu experiență, program L-V , salariu motivant, carte de muncă. Beneficii: bonusuri, masa de prânz asigurată. Locație: Dragomirești Deal.

 • 1

  AVR CUSTOM SERVICE cu sediul in Valea Cascadelor 19f deschide un nou punct de lucru si strange echipa. Totul este absolut nou. Salariu competitiv, program fix

 • Angajam mecanic auto in service autorizat RAR. Oferim carte de munca,masa de prânz ,program de luni pana vineri, sala de mese,vestiare,dusuri. Salariu motivant. Locatie Dragomirești Deal

 • 1

  Angajam mecanic auto cu experienta in bdul Timisoara nr 50, sect 6 Bucuresti. Program L-V 9-19, pauza de masa 13-14, S-D liber. Salariu incepand cu 3500ron bani in mana, carte de munca din prima zi.

 • 1

  Angajam mecanic auto cu experienta,ajutor mecanic,tinichigiu auto,pentru Service Auto Multimarca situat in sect.2. Conditii avantajoase! *de preferat din sect.2 sau 3. SUNATI LA .

 • 1

  EXPERIENTA MULTIMARCA,SALARIU 40% DIN ORA DE MANOPERA.LOCATIA ESTE SOS.PETRICANI.CONTACT- .

 • 1

  Angajam sudor auto pentru tobe de esapament. - sa ofera salariu +comision - salariul minim este 2500 lei in mana Fara comision - conditii moderne de lucru - contract de munca - program luni-vin 9-19 sambata 9-16 - duminica inchis

 • Salveaza cautarea