Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Service auto Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firma din Suedia angajeaza mecanic auto cu experienta pe camioane volvo si cunostinte de diagnoza si utilizare diagnoza cu VOCOM II. Se asigura transport si cazare. Salariu 2400 euro. Tel. .

 • 7

  Angajam muncitori necalificati pt un atelier de arcuri auto, montari- demontari arcuri, salariul discutabil

 • Angajam vulcanizator cu experiența , sector 6 valea Oltului nr 4

 • 1

  Cerinte: - pregatire profesionala in domeniul tehnic auto; - cunostinte de intretinere si reparatii autovehicule; - dorinta de invatare si perfectionare; - responsabilitate, seriozitate; - rapiditate; - punctualitate; - orientare spre dezvoltare profesionala.

 • 1

  Angajez VULCANIZATOR - conditii avantajoase Angajez mecanic auto - pentru mecanica usoara Adresa: Calea Plevnei nr 61, sector 1, Bucuresti Pentru mai multe detalii sunati la .

 • Angajez Inspector ITP Auto- Moto pentru statie autorizata RAR. Adresa: Calea Plevnei nr 61, Sector 1, Bucuresti. SALARIU ATRACTIV- CONDITII AVANTAJOASE. Oferim seriozitate si un mediu de lucru prietenos. Detalii la telefon .

 • 2

  Angajez ucenic mecanic auto intr un mic atelier auto situat in Bucuresti, zona Timpuri Noi-Mihai Bravu.

 • 1

  Angajez mecanic auto cu experienta in sistem de colaborare. Ca manopera se ofera procent 50 la suta din manopera.

 • SC SANDY MAR TRANSPORT SRL, cu sediul langa Bucuresti, firma transport privata angajeaza mecanic auto sau ajutor mecanic auto. Asiguram trasport Program lejer si salariu atractiv.

 • angajez mecanic auto cu sau fara experienta pentru service auto in sectorul 4

 • Angajam inspector ITP pentru statie aflata in sectorul 5

 • 1

  Service auto angajeaza pregatitor vopsitor, mecanic si tinichigiu auto cu experienta. Se ofera salariu motivant negociabil in funcite de experienta si pregatire profesionala, conditii moderne de lucru si posibilitatea de a lucra intr-un colectiv tanar. (Salariile incep de la minim 3000 lei) Unitatea Service se afla pe drumul DE 76 , nr.2, Judetul Ilfov. Pentru mai multe detalii va rugam sunati la numarul de telefon " ". Va asteptam!

 • Service auto angajez mecanic auto multimarca. Salariu și bonusuri în funcție de experiență. Toporasi nr 69. Cristian. Salariul se discuta la interviu.

 • Angajez vulcanizatori salariu fix și procent

 • Angajez mecanic aut lei.Bucuresti

 • Service auto, situat pe Calea Giulești, angajează personal cu experiența pentru indentificarea pieselor auto, receptionarea pieselor comandate,ofertarea pieselor către clienti și efectuarea retururilor. Cunoștințe de operare PC, permis de conducere, abilitați de comunicare. Programul L-V între orele 08.00 - 18.00 Salariul atractiv.

 • Felul postului: permanent, full-time (contract de munca pe durata nedeterminata, dupa perioada de proba). Salariu: între 2415 3675 RON Net RON lunar net (in functie de nivelul de experienta ) + bonuri de masa + prime de Paste si de Craciun. Sporuri salariale: lucrul in week-end (175% pana la 32 de ore lunar), lucrul noaptea (20%) Localitate: Bucuresti Program de lucru: 3 schimburi a 8 ore, prin rotatie, inclusiv in zilele de sambata si duminica. Sumar: Pentru partenerul nostru, o companie specializata in furnizarea de servicii de mentenanta pentru utilaje industriale, adresate unor organizatii multinationale mari si firme din domeniul auto (si nu numai), Activ Recruitment Grup cauta un electrician automatist priceput, responsabil, matur si chibzuit, care sa presteze servicii profesionale de specialitate clientilor companiei. Sarcini de lucru: Diagnosticarea si repararea echipamentelor si utilajelor automate; Instalarea, repararea si inlocuirea pieselor si subansamblelor aferente instalatiilor automate; Executarea de operatii si actiuni corespunzatoare mentenantei preventive si corective; Propunerea si executarea lucrarilor de imbunatatire si corectare a proceselor; Completarea rapoartelor de lucru in sistemele informatice puse la dispozitie. Cerinte: studii tehnice de specialitate finalizate (liceu sau scoala profesionala); experienta minima de 3 ani de lucru in domeniul utilajelor automate; competente, cunostinte si abilitati de citire si interpretare a schemelor electrice si documentatiilor tehnice ale utilajelor; onestitate, politete si inclinatie spre respectarea regulilor de conduita in mediul profesional; capacitate de organizare a activitatii proprii, intuitie si responsabilitate; spirit de echipa, dar si capabilitatea de a lucra independent, dupa cum impune situatia; rapiditate si acuratete in indeplinirea sarcinilor; stare de sanatate buna, stabilitate emotionala; cunoasterea limbii române nivel nativ; dreptul de a munci în Uniunea Europeana. Se ofera: instruire si formare continua in interiorul firmei, oportunitatea de a lucra într-o echipa de profesionisti, siguranta si stabilitatea locului de munca, în conditiile executarii de buna calitate a sarcinilor primite.

 • - Cerinte : - Munca in echipa , fara divergente. - Seriozitate - Punctualitate - Pastrarea curateniei in service - Atentie si comportament frumos cu clientii si masinile lor - Dorinta de a capata experienta si de a invata lucruri noi. - Activitati Service : - Demontat+Montat+Echilibrat Anvelope: - Montat Petice - Montat Petice radiale - Verificare Jante - Program L-V - 9-19 - S : 9 - 16 - Salariu ucenic ( pana la dobândirea experienței ) : 1600 lei - Carte de Munca -Tips zilnic -Presiunea se încaseaza de ucenic Adresa: Str Drumul Sării Nr.134 Sector 6

 • PREGATIRE - Diploma studii - scoala profesionala sau liceu CERINTE - Permis categoria B - Disponibilitate program prelungit OFERIM - Salariu motivant - Concediu de odihna - Bonusuri in functie de performante

 • Angajam mecanic auto: PREGATIRE - Diploma mecanic auto - Scoala profesionala sau mai mult. CERINTE - Permis categoria B - Disponibilitate program prelungit - Dispus sa evolueze OFERIM - Salariu motivant - Bonusuri in functie de performante

 • Salveaza cautarea