Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Transport marfa - intern Bihor

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Angajam soferi profesionisti in echipaj C+E pe curse internationale tur retur. Se fac 4 curse lunar Camionane mega cu Dube Frigo. Pauze le de 45 ore obligatoriu acasa Sofer obligatoriu din oradea cu minim 5 ani experienta. Nu angajam din alte judete

 • 18

  Angajam personal birou ofertare in Oradea - activitate de birou in Oradea, - produse agro industriale (anvelope industriale OTR si senile agricole) - identificarea de noi potentiali clienti - promovare produselor comercializate - ofertare si facturare Se cere - cunostinte avansate de lb. engleza - cunostinte avansate de operare calculator - resdinta stabila in Oradea - abilitati de comunicare si negociere Se ofera - salar competitiv pieteti, conform intelegerii / negocierii - sustinere teoretica si practica - stabilitate si respect Program de lucru de luni pana vineri ( 08: ra pauza) Mai multe informatii la telefon: (in timpul programului de lucru 08:00-17:00)

 • 1

  Sfintes Trans S.R.L. angajează, posesor categoriile C+E pentru curse saptamanale efectuate in regim tur - retur in Romania. De asemenea, cautam si soferi cu experiență (minim 1 an) doar cu categoria B pentru livrari. Salariu atractiv + multe alte benefici. Pentru inscriere cat si orice alte întrebări ne puteți contacta oricând cu un CV.

 • 1

  Sfintes Trans S.R.L. angajează, posesor categoriile C+E pentru curse saptamanale efectuate in regim tur - retur in Romania. De asemenea, cautam si soferi cu experiență (minim 1 an) doar cu categoria B pentru livrari. Salariu atractiv + multe alte benefici. Pentru inscriere cat si orice alte întrebări ne puteți contacta oricând cu un CV.

 • 3

  Angajez sofer categoria CE pentu curse interne cu pornire din Oradea Se lucreaza cu semiremorci dube 40 tone Mai multe detalii la telefon :

 • 1

  Angajez sofer cat. C + E intern pentru cursele Oradea - Bucuresti - Oradea Salarizare : 11%

 • 1

  Angajez sofer camion intern. De preferat sa fie din Oradea Salar atractiv. Medie km intre 9000-11000 Camion E5. Mai multe detalii la nr de telefon Claudiu.

 • ANGAJĂM: MECANIC AUTOCAMIOANE NOJORID TINICHIGIU Mecanic camioane pentru mentenanță și întreținere; - avantaj permis conducere cateogoriile C+E; Oferim pachet salarial generos care se negociază la interviu, în funcție de cunoștințe și experiența în domeniu, contract de muncă pe perioadă nedeterminată; Informații la telefon

 • 1

  Angajam sofer profesionist cu experienta 40 t, curse RO - HU tur-retur, prelata. Salariu fix /zi + bonus, (5500-7000 Ron) week-end acasa.Ofer si cer seriozitate!

 • 1

  Ești Șofer Profesionist și te-ai săturat să fii departe de familie și de cei dragi? Dacă ești din Oradea iți oferim șansa să lucrezi aproape de casă și de cei dragi! OFERIM: - SALAR MOTIVANT + bonuri de masă + alte beneficii (primă de vacanță după 1 an vechime); Activitate de Transport deșeuri cu autospeciale cu cârlig (sistem Palift/abrollkipper) cu remorcă pentru containere de mare capacitate. CERINȚE: - Seriozitate, permis categoria C+E. Atestat și card tahograf, disponibilitate de a lucra în două schimburi; - Constituie avantaj atestat ADR, cunoștințe de mecanică și atestat transport agabaritic; - Domiciliul sau reședința permanentă în localitate sau în apropiere. Acum ai șansa să ai siguranța locului de muncă, aproape de familia ta și alături de o echipă puternică: FCC Environment România. Nu ezita să ne contactezi .pentru noi contezi!

 • 1

  ANGAJEZ SOFER TIR PE TARA SALARIU NEGOCIABIL PLATA LA SFIRSITUL SAPTAMINI

 • 1

  angajez sofer pe tir pe tarA SALARIU NEGOCIABIL PLATA SAPTAMINAL

 • 8

  Angajez sofer cat B pe autocamion 3.5 t intern cu experienta.Pentru mai multe detalii la tel:

 • 1

  Angajez sofer cat C+E, descarcari se fac doar in tara, in general pentru Bucuresti.Angajarea se face la zi, 2 curse/saptamana, weekend liber,salar negociabil. Informatii la nr: Calin

 • Angajez șofer cât B pentru comunitate, cu experiență. Informații la tel:

 • 4

  Angajam Sofer tir pentru transport intern. Mai multe detalii telefonic

 • 2

  Angajăm șofer pentru autoutilitară 3,5t , Peugeot Boxer din 2017( dotată cu AC, monitorizare, GPS, Webasto, pat) pentru transport în spațiul intracomunitar. Cerințe: - permis de conducere de minim 3 ani, fără evenimente majore - seriozitate, proptitudine și corectitudine - diponibilitate la deplasări( perioada de lucru-4 săptămâni, cu una liber, de regulă) - cunoașterea unei limbi de circulație internațională, la nivel conversațional - domiciliul în Oradea sau în jud. Bihor( poate fi și din jud. limitrofe) - exeriența în domeniu constituie avantaj Oferim: - seriozitate, proptitudine și corectitudine - salariu atractiv, în funcție de experiență și/sau implicare - telefon de serviciu - asigurare suplimentară de sănătate - bonusuri, în funcție de performanțe Detalii la telefon .

 • 1

  Cautam soferi profesionisti categoria C + E, minim un an experienta, atestat profesional, din zona Oradea, Turda. Transport marfa intern, salariu de la 5,000 RON/ luna net + bonus de performanta. Week-end petrecut in localitatea de domiciliu, uneori si in timpul saptamanii

 • 3

  Firma de transport din Oradea, angajam sofer pe autoutilitara de 3,5 tone (prelata 8 europaleti), pentru curse intern extern, de preferinta soferul sa fie din Oradea sau din apropiere (15-20 km), salarizare foarte buna

 • 1

  Angajam soferi profesionisti categoria C+E din jud.Bihor, experienta minima de 2ani, echipaj sau singur, transport marfa INTERN/ EXTERN (FRIG), TUR-RETUR, salariu atractiv. Mai multe inforimatii la telefon : -Sebastian.

 • Salveaza cautarea