Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Cluj Cluj-napoca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Firma de transport internațional angajează șofer categoria CE pentru transport internațional de containere: Cerinte: 1. Carnet de conducere categoria CE de minim un an de zile 2. Atestat transport marfa 3. Experienta pentru transportul internațional de containere maritime 4. Disponibilitate de a lucra 6 săptămâni cu 2 săptămâni acasă Oferta: - Contrat de munca pe durata nedeterminata - Salar fix în lei /lunar pe toată perioada contractuala - Diurna 70 euro/zi pentru perioada de proba, apoi diurna va fi 75 Euro - Mașină mica la garaj pentru cumpărături si deplasări - Camioane cu cabina Mega space DAF - BONUSURI - Prima de Paste - Prima de Crăciun - Bonus pentru vechime in companie în funcție de numărul de ani consecutivi - Bonus de performanta lunar în funcție de realizări Pentru mai multe detalii va stam la dispoziție la telefon:

 • 3

  Societate autorizată ARR cu licenta de transport alternativ(Uber, Bolt, Clever etc.) cu sediul în Cluj-Napoca, ofera colaborare full-time sau part-time, soferilor cu sau fara autoturism. Putem oferi autoturisme în regim de chirie celor care nu dispun de autoturism personal. Noi ne ocupam de întreg procesul de obținere a copiei conforme și a tuturor autorizațiilor necesare pentru transport alternativ. NU LUCRAȚI, NU PLĂTIȚI NICIO TAXA CATRE SOCIETATE! Conditiile de colaborare : - Varsta minima 21 ani. - Permis de conducere (min 2 ani) - Cazier auto. - Cazier judiciar. - Mașina personală sa nu fie mai veche de 15 ani. - Sunt acceptate si autoturismele înmatriculate în alte județe, nu este obligatoriu sa fie înmatriculate în județul Cluj. Oferim : - Asistenta tehnica pentru deschiderea contului. - Suport tehnic in utilizarea aplicatiei - Plata săptămânală (Uber și Bolt) sau la 2 săptămâni în cazul Clever. - Contract de munca part time sau full time, după caz. - Obtinerea atestatului de șofer în regim de inchiriere. - Obtinerea copiei conforme și a ecusoanelor pentru transport alternativ. Șoferilor cu mașina personala le oferim găzduire pe firmă precum și ajutor în obținerea tuturor autorizațiilor necesare pentru a efectua transport de persoane în mod legal, în conformitate cu prevederile actuale. OFERIM CARDURI COMBUSTIBIL (MOTORINA,BENZINA SAU GPL). Diferite bonusuri și scutiri în funcție de încasări.

 • 11

  Angajam șofer pt auto 1,5 To masa utila cu lift pt distribuție permis categoria B Program : luni-vineri Pt informații suplimentare tel

 • 1

  DIURNA 75 EURO+SALAR PE TARA . Se tranziteaza GERMANIA,FRANTA,LUXEMBURG,OLANDA si BELGIA,in general curse fixe. Se lucreaza la program pe masini EURO 6.

 • 7

  Angajez sofer categoria B pentru autoutilitara 3,5 tone! Transport doar pe tara! Wekend-urile acasa!! Necesar experiența! Obligatoriu din DEJ sau aproape!!! Tel. . SERIOZITATE!!!

 • Firma transport international angajam soferi profesionisti pentru efectuarea de transporturi cu prelata 40 to, intre Austria si Anglia. Se ofera: - Salariu lunar brut 2300 RON+70 Euro diurna pe zi calendaristica (salariul se plateste inclusiv pe perioada in care angajatul este acasa) - Bonusuri de performanta. - Perioada de lucru/pauza flexibila - Analize medicale pentru angajare\periodice. - In Anglia se platesc parcarile pe perioada Weekend urilor. - camioane cu norma de poluare VOLVO, DAF, MAN - EEV si Euro 6, echipate cu aparate de taxare automata - Carduri alimentare combustibil si carduri bancare la fiecare camion. - Respectarea timpilor de conducere si odihna conform reglementarilor in vigoare Cerinte: - Seriozitate si responsabilitate. - Permis de conducere cat. C, C+E; Card Tahograf si Certificat Competenta Profesionala - Atestat transport ADR constituie un avantaj; - Experienta minim 6 luni pe Comunitate Prefer persoane din judetele CJ/AB/MS/BN/MM/SM. Neseriosii, aventurierii si cei care muncesc pentru 3000 Euro/luna ii rog sa se abtina. Pentru informatii suplimentare va stau la dispozitie la nr. de telefon .

 • 2

  ANGASEZ SOFER INTERN IN CLUJ, ORADEA, TURDA , HUEDINI, ETC EXPERIENTA MINIM 1 AN . CURSE INTERN , SALAR 5000 RONI , SE AJUNGE A DOUA ZI ACASA SI SF DE SAPTAMANA , TEL : SAU

 • repatrieri din urmatoarele tari in Romania: Austria, Ungaria, Italia, Spania, Portugalia, Anglia, Irlanda, Olanda, Franta, Norvegia, Luxemburg, Danemarca, Belgia, Suedia, Polonia si din alte tari din Europa Sediu centru Cluj-Napoca str. Dacia nr 1 langa Urania. Punct Venezia Italia via Roma 56. Informatii repatriere si pret Non Stop 24H la urmatoarele numere de telefon: Cluj-Napoca 24H Venezia 24H Paris 24H

 • 1

  Societate din Belgia angajeaza sofer B,C,cu experienta pe automacara 32T. 0032485588121

 • Valtrans , este o companie de transport care a luat naștere in anul 1997 in Localitatea Cluj Napoca jud. Cluj si se ocupa cu transportul de mărfuri generale la nivel de comunitatea europeana si UK. Compania noastră are o flota proprie de 40 ansamble complete formate din cap tractor Mercedes E- 6 si remorci Krone . Cursele noastre sunt din Germania către Danemarca , Franța , Italia , UK ,Benelux ,Austria ,Ungaria si in viitorul apropiat curse Tur -Retur. La începutul anului 2021 compania noastră a achiziționat alte 5 ansamble noi si urmează sa mai achiziționăm, întrucât clienți noștri doresc mai multe autocamioane ,ne vedem obligați sa facem angajării: Conducători Auto Profesioniști ! Documente necesare : Permis conducere cat: B,BE ,C,CE, Atestat mărfuri generale, Card tahograf C.I. Aviz medical ,psihologic si fisa de siguranța circulației Xerocopii după certificat de naștere , căsătorie sau naștere copil Conturi : Ron si Euro la banca UniCredit Bank Venituri realizate intre : 2400 si 2500 euro Pentru mai multe informații contactați-mă la telefon: -Radu Ionuț Iancu Va mulțumesc !

 • 3

  Angajam sofer cat c pe un crafter de 5 tone la un depozit de materiale de construcții. Detalii la tel

 • 12

  Angajez sofer uber/bolt. Ofer masina din 2019, licentiata. Pentru detalii va rog sa ma contactati la telefon.

 • Angajez sofer profesionist pe zona Ardeal pe transoport container, punct de plecare Terminal Cluj-Napoca, salarizare atractiva. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon sau trimiteti mesaj.

 • 8

  1 Angajez sofer profesionist C,E pentru transport marfa la prelata pe ruta BAIA MARE-CONSTANTA de preferat din zona Cluj,Turda,Alba. Salar atractiv !! .

 • 4

  Angajam soferi profesionisti categoria C+E pentru curse Romania- UE- Romania, marfa generala la prelata, non ADR. Salarizare atractiva in functie de activitate si perioada petrecuta in curse. Camioane Man, cutie automata, Euro V si EEV. Pentru mai multe informatii la telefon :

 • 9

  sofer taxi cu atestat pe ford focus 2009 diesel, 6L/100km, la dispecerat CLIMA+GOOD CAB, chirie 24h= 110ron +taxe pt CM. in 110ron se include dispecerat, aplicatia clever+ aplicatia star taxi; pentru contract de munca se adauga cat trebuie platit, in functie de la cate ore vrea fiecare; eu cu predilectie caut pe cineva care vrea contract la 8ore, caz in care , la 110ron se adauga 30ron/zi, la 4ore se adauga 25ron/zi, la 2 ore se adauga 20ron/zi

 • 2

  Caut șofer pentru transport alternativ(ridesharing) pe un BMW I3 2019(electric)

 • 3

  Despre noi- Suntem parteneri oficiali Uber, Bolt, CleverGo|Free Now. Firma autorizata ARR (Autoritatea Rutiera Romana), în conformitate cu toate reglementările legale. Despre job- Cautam șoferi parteneri cu mașina personala pe platformele Uber, Bolt, CleverGo|Free Now Program flexibil, posibilitate part-time sau full-time. Venituri variabile (venituri direct proporționale cu timpul lucrat) Acordăm consultanță și sprijin în obținerea documentelor necesare. Conditiile de colaborare UBER/Clever/Bolt cu masina proprie: - Masina sa nu fie mai veche de 15 ani, - Sa fie cu aer conditionat, - CI/BI valabil, - Varsta minima 21 ani, - Permis de conducere (min 2 ani). -Atestat profesional transport persoane în regim de închiriere De asemenea, oferim spre inchiriere mașini full electric, fiecare mașină deține documentele necesare pentru toate platformele . Masina ramane permanent la sofer. Ce poti sa castigi? - Oferim consiliere 24/24 h, - Suport in aplicatie, - Masina permanent la sofer, - Platile se fac saptamanal Mai multe detalii la numărul de telefon- 0744915105

 • Despre noi- Suntem parteneri Bolt, Uber, FreeNow. Firma autorizata ARR (Autoritatea Rutiera Romana), în conformitate cu toate reglementările legale. Despre job- Cautam șoferi parteneri cu mașina personala pe platforma Bolt, Uber, FreeNow Program flexibil, posibilitate part-time sau full-time. Venituri variabile (venituri direct proporționale cu timpul lucrat) Acordăm consultanță și sprijin în obținerea documentelor necesare. Conditiile de colaborare cu masina proprie: - Masina sa nu fie mai veche de 15 ani, - Sa fie cu aer conditionat, - CI/BI valabil, - Varsta minima 21 ani, - Permis de conducere (min 2 ani). -Atestat profesional transport persoane în regim de închiriere De asemenea, oferim spre inchiriere mașini full electric, fiecare mașină deține documentele necesare pentru toate platformele . Masina ramane permanent la sofer. Ce poti sa castigi? - Oferim consiliere 24/24 h, - Suport in aplicatie, - Masina permanent la sofer, - Platile se fac saptamanal Vrei un loc de munca care sa iti aduca venituri considerabile facandu-ti programul cum vrei ,hai in echipa noastra. Iti vom oferi sprijinul necesar in activarea aplicatiilor si pe intreg parcursul activitatii. Mai multe detalii la numărul de telefon-

 • Șofer profesionist,categoria B,C,D,E, prestez servicii de transport persoane și transfer aeroport pe teritoriul Romaniei/Ungaria. Microbus VW.T5 CARAVELLE long an 2015,7+1 locuri.

 • Salveaza cautarea