Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Soferi transport marfa international SuceavaSuceava - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 9

  SC. angajeaza soferi cu experienta categoria C+E

  SC. angajeaza soferi cu experienta categoria C+E ..(AMAZON) CONTAINERE ,LA PRELATA GERMANIA - Asiguram transport dus-intors. ( mai multe detalii la nr de tf: .)(nu raspundem la mesaje)

 • 7

  Angajez sofer profesionist C-E

  Companie de transport angajeaza sofer profesionist pe camion se lucreaza la containare. Tari tranzitate; Belgia, Germania, Franta, Olanda, Oferim conditi de lucru foarte bune camion modern E6 echipament de lucru transport la locul de munca asigurat.Cerinte, permis de conducere categoria C, E, atestat pentru transport marfa, card pentru tahograf,cazier judicia.Pentru mai multe detalii sunati la Salariu plus diurna 2800 Euro

 • 25

  Angajăm șofer permis categoria B

  __ Angajăm șofer permis categoria B __ COMUNITATE __ Salar motivat ( în funcție de experiență ) __ 40 zile plecat cu 7/8 zile acasă Relații la tlf

 • Angajam soferi C+E incepatori in echipaj

  Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • 12

  Șoferi comunitate

  Se angajează șoferi pentru comunitate , se lucrează pe masini de 3,5 T se colaborează cu firma Flash se sta plecat 33-35 zile cu 7-10 zile acasă . Mașinile sunt echipate pentru comunitate . Salariu atractiv 1300 - 1500 ,experienta constituie un avantaj .

 • 2

  Angajez sofer profesionist pentru comunitete

  Se lucrează la prelata Timpul pe comunitate la înțelegere Se vine cu camionul în tara sau plătesc biletele. Salar brut 4200lei luna+diurna (total 100euro pe zi)

 • 2

  Șoferi profesioniști 3300

  SC ACL GLOBAL SPEDITION SRL cu sediul în județul Bacău suntem în căutare de șoferi profesioniști și incepatori pentru comunitate! Cursele sunt: Germania-Olanda-Belgia- Franța-Marea Britanie Doar la prelată,semiremorci noi,camioane noi DAF,VOLVO și SCANIA. Cerințe: - Permis C+E. - Card tahograf. - Atestat marfa. -Pașaport valabil. Beneficii: - indemnizație net 85 euro la zi -Salariul pe Romania 3300lei brut -Bonusuri de performanță -Salariul net lunar 3055-3355euro diurna plus salariu pe Ro - Asigurare de sănătate. -Aviz medical decontat de noi -Masina mica pentru cumpărături - Curse doar pe timp de zi. -Dispecerat în limba romana - Asistenta service 24 7 in limba romana. - Programul de munca se stabilește de comun acord - Contract pe România. - Echipament de lucru. -Internet gratuit -Pauzele de weekend pot fi făcute la una dintre bazele noastre din NL,DE sau UK (fiind dotate cu dușuri și bucătărie) -Parcări plătite Snapuri Transportul este asigurat de noi din România către Olanda la bază principala. Va așteptăm cu drag în echipa noastră. Detalii suplimentare: * Luni-Vineri * 09:00am-17:00pm

 • 25

  Șofer TIR

  Firma cu sediul in Romania - Luxembourg angajeaza soferi Tir cu experienta minima. Se ofera salarizare la nivel de UE. Camioane de ultimă generație. Salariul lunar este aproximativ 3000 în funcție de activitate. Mai multe relatii la telefon.

 • 1

  Angajam Sofer C+E pentru transport containere pe Comunitate .

  Angajăm soferi categoria C+E pentru transport containere pe comunitate. Salariu : 2800 euro lună ! Se lucrează cu porturile din Antwerpen ( Belgia ) . Pentru mai multe detalii ne puteți suna la numărul nostru de telefon.

 • Sofer Spania Comunitate 2900-3100 euro

  Firma de transport angajeaza sofer profesionist pe comunitate la prelată. Țările tranzitate sunt: Spania-Franta CERINTE: permis categ. C,E card tahograf atestat transport marfa aviz medical si psihologic valabil experiență minim 6 luni OFERIM: - venituri lunare 2900 ( compus din salar pe țară + diurnă) - transport gratuit la camion si de la camion inapoi acasa(decontat) - dispecerat in limba romana - Contract de România -Peste 14.000 de kilometri 0.15 centi pe kilometru Tel -Baze în Madrid si Catalunya

 • Angajez sofer profesionist pentru comunitete CE

  Ruta Germania Belgia Olanda spre Anglia și retur. Se lucreaza la prelata Salar brut 4200 lei pe luna + diurna total 100 Euro pe zi Timpul pe comunitate la înțelegere.

 • 14

  Sofer C+E

  Se lucreaza pe comunitate si tur retur, se oferă 90 la zi. Pentru mai multe detalii sunati la nr de telefon

 • 15

  sofer 3,5 t

  Angajăm sofer cat B ,se lucreaza cu compania FLASH plecările fiind de 33 -35 de zile cu 7-10 zile acasa, mașinile sunt dotate cu pat sirocou frigider AC,cei interesați ma pot contacta la 072405554 nu răspund la mesaje!

 • 2

  Angajam șoferi categoria B pentru comunitate

  Conditii:: Se lucreaza pe comunitate Dispecerat propriu in limba RO Autoutilitare 5 ewp dotata pentru comunitate Perioada de lucru minim 33 - 45 zile pauza 7-10 zile Cerinte : Experienta ca sofer pe un post similar constituie avantaj Se angajeaza si incepatori cu permis de conducere minim 1-2 ani Simt de raspundere , ordonat,respectuos si bun simt Cunostinte minime operare Navigator Gps Detalii la telefon LUNI -VINERI doar intre orele ( 08:00 19-30 ) Tel. vidiu

 • 1

  Angajez sofer cat ce

  Angajez sofer cat C+CE SALARIZARE 2800 E

 • 14

  Se cauta soferi pe comunitate !

  căutam sofer pr comunitate, se cere ADR curse Austria -Olanda

 • 2

  Angajez sofer cat c+ce

  Angajez sofer cat c+ce

 • 40

  Sofer comunitate CAT B

  Angajam șoferi pentru transport internațional pe autoutilitare de 3.5T complet echipate, se lucrează aproximativ 33-35 zile extern cu 7-10 zile acasă. Se lucrează cu firma FLASH de aproximativ 7 ani. Experienta aduce un avantaj.

 • 11

  Angajăm șoferi comunitate permis categoria B

  __ Angajăm șoferi comunitate __ Permis categoria B __ Plecat 40 zile cu 7/8 zile acasă __ Mai multe relații la telefon

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Suceava

Localități

Suceava
Salvează căutarea