Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Transport marfa - international Suceava Suceava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Tari tranzitate Germania Danemarca, ocazional Olanda. Se trage la prelata. Cursele sunt lungi, 1-2 încărcări. Șalariu 2200-2400.

 • Helios Car Angajează șoferi cu experiență ! Angajăm șoferi 3,5 t pentru comunitatea europeană ! Se lucrează 45-50 de zile cu 7-10 zile pauza in Romania si șoferi sau echipaj C+E Oferim; Salariu la timp CATG,B pe 3,5 t - (35 sau 40 de euro pe zi , in funcție de experiență + salariul in tara ) Pentru Catg C+E - 65 de euro pe zi la individual iar pentru echipaj 60 de euro/sofer/zi +salariul in tara ( se pot face aproximativ 2200 - 2300 euro in funcție de zilele lucrate ) Suport si asistenta 24 de ore prin dispeceratul firmei Mașini noi si in buna stare de funcționare Contract de munca încheiat in Romania, cu toate beneficiile conform legislației in vigoare Cerințe necesare: Permis de conducere CATG.B - Seriozitate, onestitate, profesionalism; - Să fie ordonat; - Experiență de muncă reprezintă un mare avantaj - Cunoaștere a normelor și reglementărilor aplicabile de conducere Cunoașterea unei limbi străine (engleza sau franceza) reprezintă un mare avantaj Cine suntem? HELIOS CAR este o companie cu capital românesc 100 % fondată în Suceava anul 2010 având personal angajat cu experiență .

 • 1

  Firma cu sediu in Suceava angajeaza sofer profesionist pe comunitate la cisterna alimentara. Țările tranzitate sunt: Germania, Austria, franta, ungaria și Italia. Se ofera 75 euro la zi. Timpu de lucru doua luni cu doua saptamani acasa, cu continuitatea contractului in timpul satat acasa! Cine prezinta interes e rugat sa lase un Nr. de telefon!

 • 10

  Angajăm șofer categoria B, pentru comunitate, experienta este un avantaj,se lucrează 5 săptămâni,cu o săptămână acasă, oferim si cerem seriozitate.

 • Tari tranzitate Germania-Danemarca. Se trage la prelata. Program 2 luni cu 1 luna acasă. Transportul la locul de munca și înapoi asigurat de firma. Șalariu între 2200-2400 euro. Curse lungi cu 1-2 încărcări.

 • Sofer cat C cu atestat marfa și card caut de lucru doar intern.

 • Alitour Freight Transport S.R.L cauta sofer pe tir comunitate cu permis de conducere cat C E, responsabil si dornic sa lucreze intr-o echipa dinamica, la standarde europene. Cunostintele de limba straina (engleza, franceza sau germana) constituie un avantaj. Transport de marfa cu camioane in perfecta stare de functionare, euro 6, toate dotate cu frigider, intretinute constant de o echipa performanta de service. Salarizare prompta si atractiva! Pentru mai multe detalii:

 • vârstă 40 ani , cat c+e..vorbesc grecește cursiv (+engleză)..caut loc de muncă tur-retur pt Grecia

 • 3

  SC. Angajează șofer pe comunitate! Se lucrează full Europa. Cerinte: - Sa dețină permis de conducere de minim 1 an. - Sa stăpânească o limba de circulație internațională (engleza). Punctualitate și seriozitate! Detalii: Luni- Vineri de la 09.00- 18.00. Tel:

 • Angajez sofer cat C,E,cu experienta,pentru transport intern si pentru tur retur scurt(Ungaria)

 • Angajam sofer profesionist, camion prelata. Pentru mai multe detalii te rog sa ne contactezi !

 • Angajez șofer categoria B, pentru comunitate. Minim 2 ani vechime permis. Din județele SUCEAVA, BOTOȘANI, NEAMȚ. Relatii la Tel

 • Angajez sofer profesionist CE,pentru comunitate,prelata. Tari tranzitate:Germania,Anglia,Belgia,Franta,Olanda. Salarizare:80 euro pe zi salar pe tara inclus. Tel:

 • Se pleaca de acasa cu camionul Si de vine acasa inapoi cu camionul !! Perioada de munca 2/3 luni cu concediu 2 saptamani la intelegere. Se lucreaza pe AUSTRIA GERMANIA ITALIA rest ocazional. Salariu 2300 pe luna!!! Bani la 2 saptamani Sau la luna !!! Pentru detali Nu deranjati daca nu sunteti interesat Sau serios Pentru collaborare!.

 • 1

  Buna, Caut sofer sa lucreze pe comunitate la prelata, Marfa generala se transporta... Se lucreaza pe aceste Tari Germania Austria Italia !!! Masina Scanaia R450 cu Vagon Krone Cerinte experenta Pe comunitate minimul 1 an de zile!!! Sau experenta pe Romania 2 ani de zile !!! Se pleaca de acasa cu masina Si se vine inapoi acasa cu masina cu tot cu Vagon !!! Salariu 2350 pe luna Si in fuctie de munca prestata putem discuta la fiecare sfarsit de luna .... Se poate pleaca imediat la munca cu camionul !!! Emanuel Ofer serizitate cer seriozitate.

 • 3

  societate de transport angajeaza soferi categoria B se lucreaza pe comunitate, disponibiliatate minima 35 zile tel

 • SC transport angajează sofer profesionist C+E pe comunitate. Se lucrează pe remorci frig. Cursele sunt in general fixe(aceeași clienti) Rutele sunt: IT- UK sau IT-FR-DE Pauzele de 45h se fac numai in Italia. Transportul este asigurat de firma. Parcările pe Anglia sunt plătite. Plata se face pe data de 10 a lunii. Cerinte: -experinta minim 1 an -program de munca 8 saptamini cu 2 saptamini acasa (flexibil, la înțelegere) Salariu+diurna 2400 eur. Detalii la telefon: .

 • Conditii necesare: - carnet conducere categoria C+E - card tahograf - atestat transport marfa - ADR constituie un avantaj - aviz medical - aviz psihologic - medicina muncii Descrierea jobului: - Curse pe ruta Germania - Benelux - Uk sau Gemania - Benelux ( plus ocazional Spania si zona scandinava) - prelata - Curse container Olanda - Belgia - Germania - Camioane Euro 6 - Se lucreaza singur pe cabina - Se asigura transportul la camion dus si intors - Plata se efectueaza pana pe data de 10 a lunii urmatoare

 • 1

  Sofer categ B,varsta min 26 ani( cerinta asiguratorului pentru full-casco),cazier judiciar curat,cazier rutier fara accidente,alcool sau alte fapte grave,experienta pe comunitate min 1 an,recomandare de la ultimele 2 locuri de munca.Se ofera:contract german pe perioada nedeterminata,salariu 1300 netto(in mana),drum RO-DE-RO platit de firma.Candidatul ideal trebuie sa fie prezentabil,curat,pedant,prezenta placuta,sa intretina corespunzator masina din dotare(duba ,nu prelata),sa cunoasca legislatia rutiera internationala,sa aiba orientare in teren.Limba Engleza la nivel mediu este obligatorie.In caz de nevoie acordam sprijin,pentru obtinerea alocatiei in Germania,gratis. Card de sanatate german(caz in care si familia este asigurata medical in Germania). Anmenldung si cont bancar,doar la cerere.

 • Salveaza cautarea