Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Experienta: Experienta peste 3 ani

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  pentru repararea si mentinerea utilajelor de constructii. Salariu atractiv. Conditii de cazare, experienta, permis de conducere.

 • ANGAJAM BUCATAR PENTRU CAFETERIE/CATERING IN ZONA BANEASA DETALII LA NUMARUL DE TELEFON: sau,

 • Urgent dulgher calificat, șantier București sector 1

 • Cerințe: Experiență în domeniu Calificare în domeniu Seriozitate,responsabilitate Salariu motivant Se ofera un loc de munca stabil, contract de angajare pe perioada nedeterminata. Responsabilitati: - Asigură întreținerea instalațiilor electrice de HGR (400V, conducte și instalații de iluminat interior și exterior); - Efectueaza activitati de intretinere a instalatiilor de utilitati si facilitati: alimentare cu energie electrica (400V), retea de aer comprimat, iluminat, canalizare, acoperiș, retea de ape de ploaie, statie electrica, camera compresoare, instalatii argon, UPS, laboratoare, HVAC, cazane, clădiri, zone exterioare, control, acces, sisteme de incendiu; - Supraveghează funcționarea: retele electrice de joasă tensiune, încălzire, aer condiționat, stație compresor, argon, sprinklere de incendiu, alimentare cu apă, canalizare, pompare, ventilație instalații de parcare subterane. - Responsabil pentru executie 5S, TPM, FMP pt. intretinere planificata si corectiva Efectueaza lucrari si inregistrari de intretinere pt.receptia lucrarilor conform planului de mentenata. Postul este in cadrul unei Fabrici Multinationale din sectorul 6. Locatie: Bucuresti,Militari, Iuliu Maniu

 • FIRMA DE PAZA SI PROTECTIE ANGAJEAZĂ AGENȚII DE SECURITATE DEPOZITE CHITILA SALARIUL ATRACTIV PENTRU DETALII SUNAȚI LA DL.BOGDAN COSTEL

 • Firma in domeniul productiei si montajului tamplariei din aluminiu angajeaza: CONFECTIONER TAMPLARIE DIN ALUMINIU, cu experienta in domeniu Beneficii: - Salariu motivant stabilit in fuctie de cunostintele si experienta in domeniu - Contract de munca - Lucru cu echipamente si scule profesionale Cerinte: - Experienta in domeniu de minim 2 ani - Indeplinirea sarcinilor (confectie tamplarie Aluminiu) cu seriozitate si atentie, conform fisei de asamblare, - Mentinerea comunicarii cu angajatorul si superiorul ierarhic si transmiterea informatiilor esentiale in timp util, - Persoana atenta la detalii, organizata si punctuala, - Corectitudine, seriozitate, capacitate de a lucra in echipa, - Permis auto (reprezinta un avantaj) Puteti trimite CV-ul pe adresa Pentru alte relatii sunati la

 • 1

  Sa știe sa facă o instalație de apartament cu centrale pe apartament, scurgeri etc. Lucrările sunt doar în București,program de la 8-17 și doua sâmbete pe luna 8-14.se face contract de munca.Salarul pleacă de la 4000 - 5500ron. Rog seriozitate. Telefon contact .

 • Angajam inginer minier specialist in exploatare de cariera piatra si statie de concasare pentru prelucrare piatra sparta CF 30,5-50 mm. Punctul de lucru este in jud ARAD, zona VARFURI. Asiguram: cazare, mijl de transport la punctul de lucru, telefon serviciu, salariu motivat. Tel contact . E mail:

 • 3

  Angajam proiectant mobilier cu experienta obligatorie in proiectarea de MOBILIER. Fabrica/ jobul este in Chitila, Ilfov, pe Centura Bucuresti. Descrierea postului: - se primeste propunerea de mobilier dorit de client de la colegii din showroom ce l-au consiliat pe client; - se realizeaza proiectul din punct de vedere tehnic, ce va urma sa fie dat in productie, in fabrica. Adica se realizeaza schite tehnice, tinand cont de propunerea initiala, racordurile de la locatie, masuratorile exacte ale locatiei si standardelor de proiectare, astfel incat mobilierul sa fie unul corect din punct de vedere constructie, functional si rezistent; - cand e necesar, se discuta si analizeaza impreuna cu superiorul si/sau echipa cele mai bune solutii specifice fiecarui proiect. Cerinte: - punctualitate, seriozitate si corectitudine in realizarea taskurilor; - adaptabilitate - discutand despre mobilier la comanda, mobilierul trebuie sa fie adaptabil in spatii non-standard, trebuiesc gasite solutii astfel incat spatiile sa fie umplute cat mai bine, corect si estetic; - cunoasterea programelor de proiectrae (Sketch-up, AutoCAD, etc); - experienta in domeniul mobilierului la comanda.

 • 2

  Angajam inginer pentru indeplinirea functiei de sef de santier, specialitatea instalatii

 • Dacă vrei să câștigi bani pe bune uite ce-ți propunem: Hai la un interviu, deloc plicticos, în atelierul nostru de producție mobilă de bucătărie și alege job-ul potrivit pentru tine. Iătă job-ul pe care îl punem la bătaie: Tâmplar Montator Mobilă Bucătărie. Programează-ți interviul direct aici sau contactează-ne la numărul de telefon afișat în anunț.

 • Angajam tâmplar, montator, cu experienta in MDF, mobilier de calitate, persoane foarte serioase si cu dorinta de munca. Fabrica/ jobul este in Chitila, Ilfov, pe Centura Bucuresti. Cerinte: • cunostinte avansate despre mobilierul la comanda; • experienta in executarea mobilierului si/sau montarea acestuia • bune abilitati de comunicare si socializare ; • seriozitate si corectitudine in realizarea lucrarilor.

 • Faiantar cu experiență caut de munca sunt nonalcolic am scule proprii sunt meseriaș si pot dovedi la față locului

 • 1

  Salut mă numesc Oprea Arthur și sunt în căutarea unui loc de munca , de meserie Barman și Ospatar , am activat pe ambele posturi în paralel ! Dar sunt dispus sa încerc și intr-un alt domeniu având în vedere ca , Domeniul Horeca este la pământ în acest moment , am 28 de ani fire sociabila cu simțul umorului și deschis pentru a învăța lucruri noi ! Aștept cu drag sa fiu contactat pentru orice tip de job ... 0760882836

 • Caut un job de bona, sa am grija de un copil program 8-9 ore/zi. Ca si atributii: tot ce tine de copil, fara menajul familiei/casei. Disponibila imediat. Ptr. detalii, va rog trimite-ti mesaj. Multumesc!

 • 4

  Spalatorie auto angajeaza personal castiguri pana la 4500 RON pt persoanele cu vointa de munca si pricepere. Carte de munca 8 ore. Relatii la fata locului.Posibitate cazare.

 • Salveaza cautarea