Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Experienta: Experienta peste 3 ani

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 481 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam tapiter pentru productie de canapele, fotolii, paturi. Cerințe: Experienta in domeniu - obligatoriu; Responsabilitate, seriozitate, implicare. Condiții: Program de lucru full-time 8.30-17 Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Concedii conform legislației; Tichete de masă; Decontări de transport- daca e cazul Prime de sărbători; Bonusuri de performanță; Pachet salarial motivant - intre 700 si 1.000 de euro net / luna

  Repostat automat
 • Dau meditații harpă, pian, teoria muzicii, solfegiu, 70 RON o oră și jumătate, online și la domiciliu, București sau Popești.

 • 1

  Profesor cu 33 ani experienta dau meditatii la fizica, clasele 7 -12, la matematica clasele 5-10, cât și pentru fizica și matematică bacalaureat și fizica și matematică admitere. Dau meditatii si pe perioada vacantelor.

 • 1

  Șofer , caut angajare, colaborare cu firmă ,termen lung.container,prelată,platou pe comunitate , sau tur retur plecare /sosire cu camionul Bucuresti Franța ,Benelux,detalii, oferte ,,mesaje pe publi 24.ro .

 • 24

  Societate comerciala din Italia angajeaza personal calificat/necalificat cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 ani in domeniul constructiilor : RIGIPSARI, EXPERTI IN TERMOIZOLATII, FAIANTARI, SCHELARI, ZUGRAVI. Oferim loc de munca asigurat cu conditii deosebite in care calitatea muncii si seriozitatea sunt rasplatite. Oferim cazare , transport asigurat pentru efectuarea serviciului, echipament de munca. Angajare pe baza de contract de munca italian semnat si declarat in Italia, asigurarea medicala platita de angajator. Salariul in functie de experienta fiecaruia cu posibilitatea de marire dupa prima luna. Candidatul ideal: -abilitati de lucru in echipa, indemanare, precizie, perseverenta; -abilitati de lucru la inaltime; -disponibilitate pentru o perioada nedeterminata; -disponibilitate la deplasari. Mediu de lucru competitiv profesional. Informatii la nr. de whatsapp:

 • Editez/adaptez texte/partituri, traduc din italiană, spaniolă, engleză, franceză, latină.

 • 10

  angajez sofer profesionist cu experienta ptr curse tur-retur italia pe camioneta de 7,5 preferabil cunascator de limba italiana sau engleza cu domiciliul in timisoara sau inprejurimi.Preferabil cu recomandare de la ultimul loc de munca.

 • Disponibil online

  Traducător/profesor

  Dau meditații italiană (avansat), engleză, spaniolă, latină, greacă, ebraică (începători), online și la domiciliu, București sau Popești. 70 RON o oră și jumătate.

 • Transport persoane cu mini-van, 8+1 locuri, in țară, intre localități și transport muncitori Bucuresti, Ilfov, Călărași, Giurgiu, Prahova. Ofer contract și factură fiscală. Preț negociabil in funcție de km

 • 1

  Dețin duba FIAT Ducato caut de munca, mă deplasez pe orice distanta cu mașina beneficiarului sau cu mașina personală part tine sau cursa dus-intors oriunde in tara sau distribuție zona Moldovei

 • Cunostiinte specific domeniului tipografic Candidatul ideal: Aptitudini tehnice: Riguros ,organizat,responsabil cu initiativa si grad mare de implicare Capabil de a respectainstructiunile de lucru; Capabil sa lucreze itr-un mediu dinamic; Cunostiinte specific domeniului tipografic; Descrierea posturilor: TIPOGRAF OFFSET Pregateste masina pentru tipar; Tipareste si intretine utilajul in conditii optime de functionare; Gestioneaza materiile prime si materialele necesare pt tipar; Executa reglajele necesare; Tipareste lucrarile conform bunului de tipar; Urmareste calitatea productiei realizate; Raporteaza ,completand formularele aferente,datele privind productia,consumul de materii prime; Experienta in policromie. Ce oferim: -Contract de munca full-time pe perioada nedeterminata; -Decontare transport; -Acordarea de concediu in limitele prevazute de lege si zile libere de sarbatorile legale; -Program de 8 lucru/zi de luni-vineri ,cu pauza; -salariul de negociaza in functie de experienta Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de email: sau ne puteti contacta direct la tel. .

 • Atelier mic de creatie este in cautarea unei croitorese cu experienta. Se cauta o persoana serioasa, punctuala, cu atentie la detalii in vederea unei colaborari pe termen lung. Locatie: Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei 266-268, sector 5, Bucuresti. Cerinte: - Croire dupa tipare existente - Experienta in executarea produselor cap-coada - Experienta in coaserea cu masini industriale: liniara, triplock, etc. - Cunostintele privind realizarea tiparelor reprezinta un plus (dar nu este obligatoriu) Beneficii: - Salariu motivant - Bonusuri de performanta - Bonusuri de sărbători - Contract de munca perioada nedeterminata - Mediu de lucru plăcut - Program de lucru: 08:00 - 16:30 de Luni pana Vineri Daca sunteti interesata, vă invit să ne cunoastem printr-un apel telefonic, unde vom stabili detaliile pentru o proba de lucru. Pentru detalii va rog sa apelati numarul de telefon: Cine suntem? Atelier mic de design vestimentar, unde realizam piese vestimentare pentru dama, in serii limitate. Echipa este una mica, formată din designer și croitoreasa.

 • Societate comerciala din domeniul managementului deseurilor, cauta personal pentru postul de Electrician automatist, autorizat ANRE grad 2A 2B. Cerinte: - experienta cu echipamente industriale minim 5 ani - cunostinte avansate in automatizari industriale Pentru detalii legate de contextul activitatii, program de lucru, conditii salariale si beneficii ne puteti contacta la tel. (Dna. Irina Coman).

 • 13

  Direct firma franceza {fără intermediari} din sudul Franței angajează meseriași în domeniul construcțiilor gresie ,faianță, rigips. Se oferă cazare cu toate utilitățile incluse și transport la locul de munca gratuit. Salariul 2000-2500 euro Cei interesați sunt rugați sa sune la numărul afișat pe poza de profil .

 • 2

  Persoanele interesate sunt rugate sa se prezinte cu CV la sediul firmei MARTELLI Europe, in Buzau, str. Aleea Industriilor nr. 17 (soseaua Pogonele).     Se solicita experienta relevanta pe un post similar.                                                                                                                      

 • Firmă cu activitate în domeniul construcții, angajează sudor electric, MIG-MAG. Responsabilități : realizează îmbinări fixe, prin sudură, între diferite ansamble/subasamble metalice, tăieri de materiale diverse (cu flacără oxiacetilenică, gaz, plasmă), lucrări ce se desfășoară atât în atelierul de confecții metalice, precum și pe șantierele de construcții.

 • Sunt serios, punctual și responsabil cu experiență de peste 15 ani în glet, șlefuit, amorsă,lavabil etc... Mai multe detalii la telefon. Vă mulțumesc!

 • 1

  Sofer profesionist; Categoriile A,B,C+E si experienta in domeniul auto de peste 25 ani si peste 1 milion de km efectuati. Detin atestat marfa si card taho.(de curand) Alte calificari: Electrician / electronist auto - diagnosticare si reparatii electrica / electronica auto. Frigotehnist - intretinere si depanare echipamente frigotehnice. ----------------------------------------------------------- Engleza nivel incepator-mediu. Cunostinte legislative in domeniul contabil-fiscal. Cunostiinte operare PC, Client Mail (Outlook), folosire motoare de cautare (Google, Internet Explorer etc.), editare; Corel draw, Photoshop, Ms. Office, si alte programe de editare text, video si audio. Cunostinte,sisteme de supraveghere, mentenanta, configurare, consultanta. Multe alte cunostinte in domeniul mecanic, tehnic si electrotehnic. Nefumator, non alcool, fire calma, un exemplu in respectul legislatiei rutiere, pasionat al domeniului auto si bun cunoscator al sistemelor auto, mecanic si electric. Capacitate de identificare si rezolvare a problemelor, educat, responsabil, hotărât, interesat în perfecționarea profesionala, cu aptitudini foarte bune de comunicare, dobândite odata cu experiența acumulata. Caut post cu orar flexibil sau 12/24 sau part-time sau cu plata la zi. Prefer zonele: Mihailesti gr, Cornetu, Bragadiru, Sect 5, sau Sect 6. Sunt intr-o zona cu semnal GSM slab. Rog contact prin e-mail. Multumesc. .

 • Am experienta de peste 20 de ani in comert,conducere si efectuare de diverse evidente contabile primare de operare in excel si word atat in comert cat si in constructii, Am cunostinta despre consumul de materiale de constructii prin programul propriu prin program excel, Am experienta in constructii metalice precum si notiuni de desen tehnic, Sunt pensionar dar pot lucra prin part time sau colaborare . O discutie fata in fata poate duce la o evantuala colaborare.

 • Salveaza cautarea