Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Sector-5 Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Societate de paza cauta agenti de securitate, cu sau fără atestat, bărbați și femei pentru obiective în București. Plata la timp. Seriozitate, corectitudine si implicare.

 • Firma de paza și protecție, angajam agenti de paza (barbati si femei), cu sa fără atestat pentru obiective în București. Salariu motivant si plata la timp. Oferim și cerem seriozitate.

 • Închiriez Logan+gpl la prețul de 35 lei/zi pentru curierat,livrări mâncare,food panda,gringo,glovo,Bolt food,plata săptămânală.avans o săptămână la preluare

 • 4

  angajam vanzatoare parfumerie Eifel pentru stand in Cora, soseaua Alexandriei sect 5 de preferat nefumatoare si cu experienta in domeniu,program 9-21 doua zile cu doua libere.

 • 8

  Candidatul ideal - studii de baza: liceu sau scoala profesionala - studii de specialitate: cursuri de calificare in meserie(OPTIONAL) - disponibilitate de invatare si perfectionare continua. - persoana cu minim 2-3 ani de experienta in domeniu; - experienta in domeniul confectiilor metalice - persoana serioasa, motivanta, dinamica, orientata spre rezultate - rezistenta la efort si dorinta de implinirea a proiectelor in desfasurare Descrierea jobului SOCIETATEA NOASTRA ANGAJEAZA SUDOR, LACATUS CONFECTII METALICE, LACATUS MONTATOR, IN DOMENIUL CONFECTIONARII SI MONTARII STRUCTURILOR METALICE SI A ECHIPAMNETELOR INDUSTRIALE, Se ofera: - contract de munca - program de 8 ore - salariu atractiv - posibilitate de lucru in afara tarii Descrierea jobului -LACATUS MONTATOR- Operarea masinii de indoit si a diverselor masini, scule, echipamente necesare pentru indeplinirea obiectivului. -Urmarirea exacta a pasilor de productie; -Prelucrarea pieselor conform schemelor de productie (desene tehnice); -respectarea cu strictete ordinea si disciplina la locul de munca; - pregatirea elementelor componente necesare realizarii structurilor metalice in constructii, - realizarea de ansamble si

 • 4

  casieri si lucratori comerciali full time, sector 5, Margeanului

 • 4

  Societate de constructii angajam urgent muncitori necalificati. Cerințe: Apt medical Dorința de a munci, seriozitate, punctualite, simț de responsabilitate Condiții: Salariu atractiv Contract de muncă pe perioadă nedeterminată Cazare asigurată de angajator pentru persoanele din provincie Daca sunteti interesat va rugam sa ne contactati la telefon: .

 • 1

  Societate de constructii romano-austriaca, angajam inginer constructor . Cerințe: Studii superioare de specialitate; Obligatoriu cunostinte operare Office si AutoCAD - 2 D; Persoana organizata, responsabila, corecta, ambitioasa, implicata, cu spirit de echipa, intiativa si dorinta de autodepasire; abilitati de planificare, organizare si coordonare; Dorința de a munci, seriozitate, punctualite, simț de responsabilitate; Flexibilitate și disponibilitate de a schimba punctul de lucru; Disponibilitatea de a se deplasa in strainatate ocazional. Constitue avantaj cunostinte de limba germana. Oferim: Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; Mediu de lucru profesionist; Pachet salarial care se va negocia la interviu. Date de contact: Daca sunteti interesat va rugam sa ne contactati la telefon: .

 • 6

  Angajam hostese si conobarite (femeie sau barbat) in Arabia Saudita Cerinte: - limba engleza obligatorie (clienti pot fi din strainatate) - experienta in domeniu reprezinta un avantaj - pasaport: EU sau non-EU Descriere: - contract pe termen lung (tratament egal cu alti muncitori) - permis de munca in sarcina angajatorului - ajutor pentru ajungere la locul de munca - loc de munca: lanturi de restaurante in orasele mari (Arabia Saudita) sau in Dubai, Abu Dhabi (daca se doreste altceva) - orar: 8 ore pe zi, shimbul - salariu pe luna: 1000-1500 eur (net) in functie de cunostere de limba, experienta, angajare,... - asigurare medicala si protectie de munca - acomodare asigurata - taxe platite si concediu (28 de zile pe an) si bilet dus-intors o data pe an sau o data la 2 ani

 • 16

  Angajam vanzatoare/casiera in magazin alimentar cu autoservire. Cerintele noastre: -fii sociabil/a si sa iti placa sa lucrezi cu oamenii; -ai o atitudine pozitiva; -fii un bun coleg. Descrierea jobului: -incasarea la casa de marcat a produselor; -efectuarea de comenzi cu furnizorii; -luarea marfii in primire. -aranjarea produselor la raft Program : 5 zile - zile libere; 5 zile 13:00-21:30 2 zile libere. Locatia se afla in sector 5, Soseaua Bucuresti Magurele Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru a va programa la un interviu. Telefon

 • Societate comercială angajează șofer cu atestat profesional pe camion 8 4.Zona de activitate București-Ilfov.Oferim și cerem seriozitate.

 • 1

  Angajam agent de securitate pentru institutie de stat situata in zona metrou Costin Georgian. Program de lucru: 24/48. Mai multe detalii la telefon: 0720.800.618.

 • Candidatul ideal - studii de baza: liceu sau scoala profesionala - studii de specialitate: cursuri de calificare in meserie(OPTIONAL) - disponibilitate de invatare si perfectionare continua. - persoana cu minim 2-3 ani de experienta in domeniu; - experienta in domeniul confectiilor metalice - persoana serioasa, motivanta, dinamica, orientata spre rezultate - rezistenta la efort si dorinta de implinirea a proiectelor in desfasurare Descrierea jobului-LACATUS CONFECTII METALICE- raspunde de organizarea si desfasurarea activitatii la locul de munca repartizat in cadrul punctului de lucru; construieste, monteaza si instaleaza diferite structuri metalice pe santierul de constructii sau in incinta halei executa constructii metalice cu caracter provizoriu sau definitive; executa operatii tehnologice de confectionare a elementelor de structura metalica si de asamblare a acestora. citeste planurile de executie ale confectiilor metalice si le realizeze intr-un timp stabilit de comun acord. sa respecte graficul de executie Descrierea jobului-SUDOR Realizarea de sudura autogen, electrica, pentru diferite confectii metalice Confectionarea si sudarea de echipamente, porti, garduri, scari, balustrade, grilaje, containere, recipiente, tevi de diferite dimensiuni si materiale. Realizarea de lucrari de montaj a confectiilor metalice, marcare, taiere, gaurire, slefuire, indoire. Efectuarea de taiere cu flacara oxiacetilenica/autogen, taiere cu plasma. Cunoasterea sudurii in tevi de inox, otel, aluminiu, fier. Cunoasterea tuturor pozitiilor de sudura Operatii de gaurire, filetare, taiere manuala dupa desen. Curatarea si verificarea pieselor de defecte si impuritati Utilizarea dispozitivelor de masura pentru controlarea pieselor finite.

 • 4

  Loc de munca in Austria (certificat de ingrijitor obligatoriu), Germania, UK (presettled sau settled status), Irelanda, Olanda (certificat de ingrijitor obligatoriu), Belgia, Franta Limba germana obligatorie pentru Germania si Austria Limba engleza obligatorie pentru Marea Britanie si Irelanda In Olanda se poate cere limba engleza, germana sau olandeza. Samd. Loc de munca potrivit penru o femeie sau pentru un barbat Cetatenie UE obligatorie Contract de munca cu toate darile platite Cazare si mancare nu se platesc Asigurare medicala si pensie Se lucreza in casa sau apartament clientului Limba germana ar fi bine sa fie la nivel de B1, Limba engleza la nivel converzational Carnet de conducere nu se cere (el poate sa reprezinte un avantaj in anumite conditii) Obligatorie: w_h_a_t_s_a_p_p (sau un alt program de comunicare)

 • Caut doua interne(max 55 ani,70 kg),ingrijire batran la pat,64 de ani,loc Bucuresti. Salariul/luna pt fiecare 3 500 ron + cazare si masa(ele isi gatesc).Perioada de proba sapte zile.

 • Still Design Production angajeaza: - specialist masina gaurit multiplu, asamblare mobilier Alte detalii referitoare la salariu se vor discuta la interviu.

 • 42

  Companie de transport marfuri angajeaza soferi Categoria B din Bucuresti sau zonele limitrofe pentru transport marfuri interne. Detalii la Angajam doar soferi cu experienta pe Autoutilitare de 3,5 Tone.Mai multe detalii la nr de telefon Pentru o selectie a candidatilor pentru acest post trimiteti CV pe adresa de mail

 • Angajam inspector ITP pentru statie aflata in sectorul 5

 • Salveaza cautarea