Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Timis Timisoara

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, o persoana pentru postul de Agent suport clienti, cunoscator de limba engleza si germana, nivel avansat- conversational. Cerinte: - cunostinte foarte bune de limba engleza si germana, nivel conversational - abilitati de comunicare, de ascultare - capacitatea de a oferi suport clientilor conform solicitarilor - spirit de echipa si initiativa Beneficii: - salariu fix - tichete de masa - sporuri - asigurare medicala Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV- ul la adresa de e- mail office@clarismart. ro sau sa apeleze nr. de telefon 0730643789

 • 70

  Societate nonprofit, cautam secretara patrime, de preferabil student/a, pentru activitati culturale, artistice, program flexibil. Salar negociabil. Informatii la telefon .

 • 23

  Clarismart Consulting angajeaza persoane cunoscatoare de limba italiana pentru postul de Operator call- center. Cerinte: - studii: scoala profesionala/ liceu - cunostinte de limba italiana- nivel conversational - abilitati de comunicare Beneficii: - se ofera salariu fix si bonus in functie de performanta - mediu de lucru placut. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV la adresa office@clarismart. ro sau sa sune la nr. de tel. 0730643789, 0723186646

 • 2

  Închiriez prb și nacele la 20 m preț la prb la.oro.. sau la zi .. telefon 073466940

 • 16

  Angajez asistenta personala,obligatoriu permis auto,trimiteti CV dvs la aceasta adresa sau ma puteti contacta la telefon.se ofera contract de munca.

 • 29

  Angajez urgent personal birou public in Timisoara full-time..........cv+foto

 • 4

  Esti cunoscator al limbiilor germana si engleza? Stii sa lucrezi pe google drive, zoom? Vrei un banut de buzunar? Cauta-ne poate te putem ajuta!

 • 2

  Caut asistenta personala part time, preferabil o studenta.

 • 17

  Clarismart Consulting angajeaza Frigotehnist, Lacatus, Sudor, Electrician, Instalator pentru companie din Timisoara , in domeniul instalatiilor. Cerinte: Studii de calificare in domeniu constituie avantaj Disponibilitate la deplasari Disponibilitate de lucru in santier Experienta in domeniu constituie avantaj. Beneficii: Salariu motivant Transport asigurat Posibilitate de cazare Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV atasat sau sa apele nr. de tel .

 • Daca esti o persoana dinamica, te asteptam in echipa noastra. Fiind vorba despre o clinica, recunoastem ca avem standarde inalte in ceea ce priveste prestarea , asadar asteptam si din partea ta acelasi lucru. In schimb, oferim intreg suportul pentru a-ti usura munca si a te integra intr-un colectiv tanar si prietenos. Beneficii: - pachet salarial atractiv + bonusuri de performanta; - formare la locul de munca; - mediu de lucru placut. Depune CV-ul aici si vom stabili telefonic interviul de angajare. Adresa noastra este: str. Coriolan Brediceanu, nr. 29 (P-ta 700), clinica Opticlass.

 • Angajăm secretară open-mind pentru un Studio, în Centrul Timișoarei. Pentru mai multe detalii va rugam sa trimiteți un CV cu poză și va vom contacta. Mulțumim.

 • 15

  Cerinte: - limba engleza avansat - limba italiana avantaj - cunostinte contabilitate primara - seriozitate si atentie la detalii

 • 1

  Societate comerciala din Timisoara, cautam colega pentru functia de gestionar depozit. Cerinte: -cunostinte de operare al programului Microsoft Office -cunostinte de operare calculator. Salar 2500 lei net (in mana) + tichete de masa, cu posibilitatea maririi salariului in viitor. Va invitam sa ne trimiteti CV-urile in mesaj la acest anunt. Persoanele selectate vor fi contactate.

 • 12

  Descriere Locuri de munca Firma de distributie materiale electrice angajeaza pentru depozitul din Timisoara Operator facturare. Responsabilitati principale: -Facturare, receptionare marfa; -Eliberare de avize si AWB-uri; -Verificare si inregistrare dispozitii livrare; -Inregistrare iesire bunuri; -Inregistrare incasari-plati Clienti-Furnizori; -Comenzi transport; -Arhivare documente. Cerinte: -Studii medii/ superioare -Cel putin 2 ani experienta in munca din care minim 1 an ca OP PC,Pachet MS Office; -Cunoasterea Programului SOFTPRO reprezinta un avantaj; -Capabil/a sa respecte termene limita si sa lucreze in echipa; -Punctualitate, responsabilitate. Se ofera: Salariu atractiv in functie de experienta; Contract pe perioada nedeterminata + tichete de masa; Programul de lucru este fix L-V 8:00-16:00. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca si prezinta interes oferta noastra timiteti un CV la adresa de e-mail

 • 7

  Activitate la calculator. Nu necesita experienta. Vei intelege usor ceea ce ai de facut. Daca vrei un venit suplimentar, trebuie sa investesti timp (1-2 ore/zi dupa propriul program), sa navighezi pe internet, sa folosesti email, pdf. Pentru detalii trimite mesajul APLIC la email: muncalacalculator @ gmail.com

 • 3

  Oferim servicii complete de contabilitate, resurse umane si infiintari firme. Preturi avantajoase, negociabile in functie de volumul de lucru, la sediul clientului sau la sediul meu. Telefon 0768617019

 • 32

  Clinica dentara din Timisoara caută o persoana cu cunostiințe practice de marketing online, ordonata, prezentabila, cu bune abilități de comunicare, capabila sa rezolve sarcini organizatorice in relatiile cu colaboratorii și furnizorii cabinetului, sa țină evidente in Excel, să scrie facturi, chitanțe, încasări pe POS, să prezinte rapoarte șefului direct, conceperea unui plan de marketing și implementarea lui. Se lucrează 3 zile pe săptămână (luni,marți,joi) și sâmbătă dimineața. Trimiteti CV, o poză recentă pe Wup și vă voi contacta pt interviu. Se oferă contract de munca pt jumătate de normă, mediu de lucru plăcut, ore suplimentare plătite, bonus de performanță, student friendly.

 • 3

  Cautam sa angajam dispecer pentru preluarea comenzilor Mai multe detalii la numarul de telefon intre orele 8-16

 • disponibile immediata

 • 11

  Descrierea postului: - administrarea si confirmarea comenzilor; - pregatirea coletelor pentru expeditie, produse usoare, - mentinerea unui comportament si a unei atitudini profesionale si orientate spre client; - posibilitatea de a invata lucruri noi si aduce idei noi, - foarte bune abilitati de comunicare si negociere, planificare si organizare, - analizeaza si propune solutii pentru cresterea vanzarilor, - extinderea portofoliului de clienti, - cunostinte bune operare PC si platforme vanzari online, - buna relationare cu oamenii, - alte sarcini legate de vanzarile online. Salar atractiv inclusiv procent din realizari ! Pentru cei interesati va rugam trimiteti un CV.

 • Salveaza cautarea