Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agenti - consultanti vanzari Mures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Recrutam consultanti pentru extindere locala a activitatilor de intermediere. Linii de business: -asigurări (Generale : obligatorii si facultative, asigurari de viata). -credite (intermediate la banci si ifn-urile partenere) -turism (orice pachet turistic existent in lume, avand incheiate parteneriate avantajoase cu majoritatea tur-operatorilor existenti in piata). -Reincarcari electronice. -Piese auto. -Intermedieri imobiliare. -Leasing imobiliar (singurul si unicul produs existent in tara). Oferim comision din intermedierea serviciilor puse la dispozitie si o activitate relaxanta fara a fi influentat de un target lunar. Dacă ești student, angajat, liber profesionist și cauți o activitate facultativa care sa îți genereze niște venituri în plus, asta îți oferim. Trebuie sa deții minim diploma de bac pentru autorizare. Puteți aplica aici: https://bit.ly/2IWVSys Se lucreaza pe comision din intermedierea serviciilor. Va punem la dispozitie platforma online de emitere electronica, de gestionare a portofoliului si de organizare a activitatilor.

 • FIRMA COMERCIALA ANGAJEAZA VANZATOARE LA MAGAZIN SI DEPOZIT IN TG MURES, MURES. RELATII LA NR. TELEFON 0748 017 823

 • Agent Telemarketing Cerinte: Nu ai deloc experienta dar esti o persoana comunicativa, ambitioasa si energica? Iti place sa vorbesti mult la telefon? Iti atingi mereu obiectivele? Vino si creste alaturi de noi! Ai experienta profesionala dar vrei mai mult? Vino si dezvolta-te alaturi de noi si poti avea o cariera de succes in vanzari si in relatiile cu clientii! Responsabilitati: • Prezentarea, vanzarea, promovarea prin telefon a produselor companiei; • Dezvoltarea relatiei cu clientii (fidelizare, up-selling, cross-selling); • Participarea la atingerea targetelor de vanzari. Beneficii: • Posibilitatea de a castiga cat doresti (salariu fix + bonusuri + tichete de masă); • Experienta valoroasa intr-o companie multinationala de vanzari directe de succes; • Contract de munca pe perioada nedeterminata; • Program de lucru flexibil; • Traininguri, competitii si concursuri motivationale; • Excursii internationale cu cei mai performanti colegi; • Oportunitati de avansare si promovare in cariera. ASIGURAM TRANSPORT PE RUTA REGHIN-TG MURES Asteptam CV-urile voastre la sectiunea mesaje

 • Expert Company Group are nevoie de noi membrii in echipa! Pentru a face parte din echipa noastra, trebuie sa iti doresti sa ajungi la performanta maxima si sa iti asumi volumul de munca necesar. Daca esti implicat, dornic de rezultate, vino in echipa noastra! Cerinte: - cunostinte in domeniul IT, de la nivel mediu pentru a putea prezenta produsele comercializate, pana la un nivel avansat pentru service, in functie de postul repartizat; - cunostinte in utilizarea Microsoft Office; - Capacitatea de a identifica modalitati de diferentiere comerciala in domeniu, de a identifica oportunitati de diferentiere a proiectului in raport cu concurentii sai. Calitati necesare: - Capacitatea de a invata lucruri noi si de a se adapta rapid cerintelor; - Abilitati in comunicare, spirit analitic; - Persoana pasionata si organizata; - Punctualitate si seriozitate; - Atentie la detalii; - Atitudine pozitiva. RESPONSABILITATI : - Contactarea clientilor persoane juridice, in vederea vanzarii serviciilor IT software si hardware. - Analizarea ofertelor concurente; - Monitorizarea desfasurarii contractelor cu clientii actuali. Beneficii: - pachet salarial motivant; - bonusuri de performanta; - Transport asigurat din Tg-Mures Ne puteti contacta la numarul afisat in anunt Ungheni, Mureș

 • Pentru detalii, asteptam cv-ul vostru! Adresa: Angajator: IFN Oney Pozitii disponibile: ofiter credit

 • Pentru extinderea activității căutăm colegi noi pentru ocuparea postului de agent vânzări la o societate care produce și furnizează accesorii auto ! Responsabilități: -desfăşoară activitatea de promovare și vânzare de produse si servicii - prezintă clienților produsele și caracteristicile acestora într-o manieră atractivă, descoperind nevoia clientului pentru respectivul produs sau pentru alte produse si servicii - își urmărește zilnic obiectivele de vânzări pe care trebuie să le atingă și culege feedback de la colegii din echipă - menține permanent legătura cu clienții existenți pentru fidelizarea acestora - prezintă și promovează direct produsele / serviciile prin realizarea de oferte pentru clienții potențiali și cei existenți - pune în aplicare strategii de vânzare şi negociere cu clienţii Cerințe: - disponibilitate de adaptare a programului de lucru la cerinţele postului - capacitate de a promova şi explica diferitele produse şi servicii clienţilor, într-o manieră convingătoare - abilităţi excelente de prezentare și negociere - dinamic, ambițios - spirit de echipă - spirit de observație și inițiativă - orientat spre client - participare la expoziții - disponibilitate pentru deplasări - cunoștințe PC, pachet Office - permis de conducere cat. B - cunoașterea limbii engleze constituie un avantaj Beneficii: - pachet salarial atractiv+ bonusare din vânzări - oportunitate de dezvoltare prin cursuri de formare profesională - mediu de lucru plăcut - contract de muncă pe perioadă nedeterminată Dacă ești interesat, aplică pe adresa de email: !

 • Angajam Reprezentant Zonal cu domiciliul in JUD MURES, SIBIU SI BRASOV Salar 2000 RON+masina de serviciu" (cu sau fara experienta) Cerinte: Permis de conducere categoria B Seriozitate, munca in echipa, persoana muncitoare si determinata spre rezultate. Experienta in domeniul PC, TV sau activitati de teren constituie avantaj. Domiciliul poate fi aproape oriunde pe raza judetului, (aproape in orice sat - oferim masina acasa) Beneficii: Carte de munca Salariu motivant 2000 RON NET + bonusuri Autoturism Telefon mobil Instruirea necesara (pentru instalare la client TV/internet) Daca iti doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica, esti in locul prefect!

 • Salveaza cautarea