Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajăm pentru supermarket merchendaiser produse lactate. Program de lucru : 8 ore Parte salarială fixa + tichete de masa + decontare transport + bonusuri Rog cv la email:

 • Candidatul ideal Studii superioare tehnice: calificare inginerie geodezică / topografie; Experiență minim 3 ani în domeniul topografiei, construcțiilor de drumuri, căilor ferate, terasamentelor; Cunoașterea produselor Trimble din portofoliul Civil Engineering and Construction (CEC) – constituie avantaj; Cunoștințe aprofundate ale tehnicilor de utilizare a echipamentelor de construcții, nu numai folosind metodele tradiționale de producție, ci și prin utilizarea unor metode de producție prin ghidare; Cunoașterea avansată a suitei MS Office; cunoașterea softului Trimble Business Centre (CEC) – constituie avantaj; Cunoștințe avansate de limba engleză; Cunostinte tehnice de electrică – constituie avantaj; Capacitatea de sintetiză și analiză; Disponibilitate pentru deplasări – permis conducere categoria B. PROFIL CANDIDAT Orientat spre acțiune și rezultat; Autodidact și interesat de evoluția din domeniul comunicării (tehnologie, suport tehnic); Empatic, diplomat și înclinat spre aflarea și satisfacerea nevoilor clienților; Reactiv si rezistent la stres. Descrierea jobului Menținerea și dezvoltarea portofoliului de clienți din zona alocată, prin promovarea sistemelor și echipamentelor de monitorizare și dirijare a utilajelor (TRIMBLE); Consilierea clienților în alegerea celor mai potrivite produse și soluții topografice și de ghidare; Asigurarea livrării produselor și acordarea suportului tehnic post-vânzare; Efectuarea demostrațiilor pe echipamentele clienților din șantier; Punerea în funcțiune din punct de vedere soft și hard a sistemelor TRIMBLE; Formarea operatorilor în utilizarea și manipularea corectă a echipamentului; Participarea la cursurile și formările tehnice oferite de producator; Raportare periodică a activității și rezultatelor. Ce iti oferim? Șansa de a lucra într-o echipă de profesioniști, alături de care vei crește; Pachet salarial motivant, bonusuri de performanță, prime de fidelitate în funcție de vechime, acces la o gama variată de formări; Beneficii diverse, de la pachete de asigurări, până la zile de concediu în funcție de vechime; Mașină de serviciu – pentru activitatea de teren, telefon, laptop. Descrierea companiei Sitech Romania Construction Technology, parte a retelei internationale Sitech, este unicul dealer Trimble pentru sisteme de ghidare automata a utilajelor de constructii si topografie de santier, pe teritoriul Romaniei si al Republicii Moldova.

 • CERINŢE: Studii medii finalizate, preferabil în domeniul electro-mecanic Cunoștințe și experiență de minim 2 ani în domeniul electro-mecanic Cunoștințe de operare PC (Word, Excel și programe specifice) Cunoștințe minime de limba engleză tehnica Bună capacitate organizatorică Capacitate de lucru în echipă. PROFIL CANDIDAT Seriozitate și corectitudine profesională Deschis spre învățare și acumulare de cunoștințe tehnice Spirit practic și organizat Ascultare activă și abilități de comunicare. Descrierea jobului Asigură buna funcționare a centralei electrice de cogenerare pentru atingerea parametrilor de producție contractați. Cunoaște bine instalațiile tehnice și deservirea corectă a acestora, urmărind continuu funcționarea normală a centralei. Supraveghează direct și permanent funcționarea instalațiilor deservite și a echipamentelor anexe și înregistrează parametrii tehnici la intervalele stabilite. Comunică șefilor ierarhici defectele constatate și consemnează în registrul de supraveghere. Oprește din funcțiune instalațiile în condițiile în care instrucțiunile specifice prevăd acest lucru și intervine prompt pentru limitarea și eliminarea stărilor de avarie. Repară orice defecțiune ce a apărut la instalațiile unde lucrează, în condițiile informării specifice a șefului ierarhic. Întreține toate evidențele de funcționare sau mentenanță specifice (contori producții sau consumuri, ore de funcționare, intervenții piese de schimb, probe și analize specifice, măsurători). La cerere, asigură în teren sau atelier, reparația și întreținerea motoarelor și echipamentelor. Ce iti oferim? Șansa de a lucra într-o echipă de profesioniști, alături de care vei crește Pachet salarial motivant, bonusuri de performanță, prime de fidelitate în funcție de vechime, acces la o gama variată de formări Beneficii diverse, de la pachete de asigurări, până la zile de concediu în funcție de vechime Mașină de serviciu – pentru activitatea de teren, telefon, laptop Descrierea companiei Eneria, filială a Groupe Monnoyeur, este specializată în soluţii de producere a energiei şi motorizare. Concesionar exclusiv al Caterpillar în România, am dezvoltat un portofoliu consistent de proiecte complexe pornind de la oferta de grupuri electrogene şi motoare Caterpillar. Prezent în România şi în străinătate (Franţa, Belgia, Polonia, Algeria), grupul Eneria propune clienţilor soluţii globale şi competitive care să răspundă nevoilor acestora de energie electrică sau mecanică, în spiritul respectului faţă de mediul înconjurător.

 • angajam mecani utilaj cu experienta

 • Companie din Bacău, recrutează economist cu studii superioare economice, cu minim 5 ani experiență în domeniu în vederea prestării de servicii financiar-contabile, începând cu înregistrarea documentelor financiar-contabile, până la nivel de balanță. Cerință obligatorie cunoașterea programului Winmentor; Cunoștințe de legislație contabilă și fiscală. Nu este necesară calitatea de expert contabil; Disponibilitate la program prelungit Persoană atentă la detalii, cu abilități bune de organizare și planificare. Îți oferim: Șansa de a lucra într-o companie importantă din Romania; Salariu net de 3000-3500 Lei; Seriozitate (plata salariului fără întârziere ); Creșteri salariale în funcție de performanță Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; Mediu de lucru plăcut și bine organizat Relatii la 0234.535.610 / 0755.388.345 Cv se trimit la secretariat ecim @ gmail . com

 • Companie specializată în vânzarea produselor financiare, oferă spre ocupare un post de ASISTENT MANAGER. Cerinţele candidatului: Studii medii/superioare; Experienţa pe o poziţie similară constituie un avantaj; Cunoaşterea limbii engleze la un nivel mediu (scris, citit); Cunoaşterea în detaliu a pachetului Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Outlook) Capacitate de organizare şi planificare a activităţilor curente; Ţinută business; Fluenţă verbală Personalitate dinamică, comunicativă, organizată, analitică Loialitate şi confidenţialitate; Descrierea postului : Redactează documente, rapoarte, informări, comunicări generale; Pachet salarial atractiv; Telefon de serviciu; Posibilităţi reale de promovare; Mediu de lucru plăcut şi profesionist; Candidaţii interesaţi pot trimite până la data de 29.02.2020 un Curriculum vitae însoţit de scrisoare de intenţiela la următoarea adresă de e-mail

 • companie angajeaza soferi extracomunitari, salariu 1000 euro / luna

 • Societate comercială angajează sau caută colaboratori în domeniul SSM. De preferință studii superioare tehnice și diplomă de Evaluator de risc SSM

 • La Fantana angajeaza urgent OPERATOR REPARATII (aparate de apa). Nu necesita experienta in domeniu, se ofera instructaj la locul de munca. Cerinte: seriozitate, disponibilitate imediata, permis de conducere categoria B (2 ani), studii medii. Oferim salariu fix 2.300 lei plus tickete de masa si masina de serviciu, se lucreaza de luni pana vineri 8 ore/zi. Detalii la numerele din anunt 0725.050.493 sau 0732.713.290 in intervalul orar luni vineri 09:00-17:30.

 • Caut echipe cu, sau fara Srl termosistem Bucuresti Oferim plata la M2 Oferim plata pe etape Cazare Gratuita dupa Caz

 • SC PROFESIONAL BUILDING SRL angajeaza cu contract de munca, muncitori cu experiență in domeniul: - Construcții structură acoperiș - Montaj învelitoare tip țiglă metalica - Montaj învelitoare Clik - Montaj învelitoare prefălțuită cu DubluFalț - Montaj învelitoare fălțuită manual SC PROFESIONAL BUILDING SRL angajeaza cu contract de munca, muncitori cu experiență in domeniul constructiei de structuri acoperisuri si montaj invelitori tip țiglă metalică. Salariul minim acordat pleacă de la 3.100 RON Brut. ! IMPORTANT ! Te rugăm să apelezi la oferta noastră de muncă, doar în condițiile în care ai experiență în domeniul constructiei de structuri acoperisuri si montaj invelitori tip țiglă metalică. Nu deranja inutil. Căutăm și oferim seriozitate, pentru o colaborare longevivă, de calitate.

 • Partener Orange angajează instalator antene satelit în județul Bacău. Solicităm studii medii de profil tehnic, permis conducere categoria B, disponibilitate pentru munca de teren, orientare către obținerea rezultatelor și către client. Experiența anterioară în această activitate Activitatea constă în montajul antenelor satelit la clienții Orange - persoane fizice cu domiciliul în zona rurală a județului Bacău. Oferim mașină de serviciu, salariu fix, tichete de masă, bonusuri în funcție de instalări și activări. Pentru relații apelați 0758.07.27.78.

 • Spalatorie auto ,zona Narcisa , angajeaza personal cu sau fara experienta

 • Societate din U.K. recruteză în Bacău, desenator structuri, cu experiență în 3D și cunoștințe de limbă engleză la nivel mediu-avansat. Îți oferim: Program de inițiere; Venit net 2000 Ron la început; Venit din realizări; Bonusuri de performanță; Mediu de lucru placut, prietenos și relaxant. Vei fi responsabil de: Desenarea structurilor 3D- REVIT; Comunicare și relaționare cu clienții ( engleză); Producerea desenelor/planșelor din modelul 3D: planuri, elevații, secțiuni, detalii, planșe de armare, extrase de materiale. Activități zilnice: Vei produce planșe structurale pe baza modelului 3D; Vei face modelare 3D în programul REVIT; Vei produce detalii de execuție; Execuți detalii de armare beton/fier; Verifici și răspunzi de orice modificare în planșă. De ce să lucrezi cu noi: SIMTRICAL LTD este o societate cu capital în U.K. care se ocupă cu proiectarea de structuri de beton, pentru clienți de talie mondială https://simtrical.co.uk . Locul de muncă este în Bacău, la intrarea în localitatea Mărgineni, se lucreză la standarde ridicate și nivel european, în armonie cu colegii și șefii. Programul de lucru este de luni până vineri de la 8:00 la 17:30 timp în care sunt și pauze de masă, relaxare, cafea, biscuiți… etc. Mediul de lucru este la fel ca în U.K., doar că mult mai aproape de casă. Se lucrează în regim de colaborare cu P.F.A ., I.I. sau SRL. Ne mândrim cu proiecte mari, cu colaboratori din toată lumea; provocări noi; echipa tânară, dinamică și profesionistă; posibilitate rapidă de promovare și creștere de venituri. NE DORIM UN COLEG CARE ȘTIE SĂ LUCREZE ÎN REVIT, ALLPLAN, NEMECHECK sau AUTOCAD 3D. Nu aplica dacă: NU ai cunostințe de limbă engleză la nivel mediu; NU ai studii superioare; NU ai cunoștințe de proiectare în 3D NU ai atenție sporită; NU știi să utilizezi un PC; NU ai abilități de comunicare (engleză). Dacă vrei acest JOB, completează câmpurile de mai jos și apasă pe butonul APLICĂ! https://ecim.ro/desenator-structuri-3d-bim-specialist/

 • Buna ziua Sunt interesat de un loc de munca in Municipiul Bacau, pentru CENTRUL DE PREGATIRE PROFESIONALA Bucuresti, cu sucursala la Bacau. Sunt pensionar de profesie economist.

 • Caut echipe cu, sau fara Srl termosistem Bucuresti Oferim plata la M2 Oferim plata pe etape Cazare Gratuita dupa Caz

 • Popas Poiana Sarata angajeaza : barman,ajutor ospatar ,ajutor bucatar, femeie de serviciu. Transportul la si de la locul de munca decontat,Mai multe relatii la telefon o744307171 sau pe email

 • Partener Orange angajează instalatori fibră optică servicii Orange (TV, telefonie, Internet). Activitatea constă în montajul fibrei optice direct la domiciliul clienților Orange - persoane fizice. Căutăm persoane responsabile, dinamice, cu experiență în această activitate, permis de conducere. Oferim pachete salariale motivante, oportunitatea implicării într-un proiect de anvergură cu satisfacții financiare imediate! Sună la 0758.07.27.78 pentru relații suplimentare!

 • Partener Orange angajează instalatori fibră optică servicii Orange (TV, telefonie, Internet). Activitatea constă în montajul fibrei optice direct la domiciliul clienților Orange - persoane fizice. Căutăm persoane responsabile, dinamince, cu experiență în această activitate, permis de conducere. Oferim pachete salariale motivante, oportunitatea implicării într-un proiect de anvergură cu satisfacții financiare imediate! Sună la 0758.07.27.78 pentru relații suplimentare!

 • Companie din Bacău, recrutează asistent manager cu studii superioare in inginerie economică sau echivalent . Compania este înființată in anul 1996 si are ca obiect de activitate instalații sanitare de încălzire si aer condiționat. Obiectivul nostru este să asigurăm un nivel înalt de calitate și să livrăm cu succes încredere și profesionalism astfel, în timp, cei mai importanți beneficiari au confirmat calitatea prestației noastre . Cerințe obligatorii cunoașterea limbii engleze scris vorbit nivel avansat și cunoștințe cunoștințe foarte bune de operare PC - Word, Excel. Persoană atentă la detalii cu abilități bune de organizare și planificare. Îți oferim Șansa de a lucra într-o companie de renume din Bacău Salariu net de 2500 Lei Program fix 9-17 luni-vineri Seriozitate (plata salariului fără întârziere ) Creșteri salariale în funcție de performanță Mediu de lucru plăcut și bine organizat Relatii la 0234.535.610 ,0720.977.394 CV se trimit la adresa de e-mail secretariat ecim @ gmail. com

 • Salveaza cautarea