Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Botosani

Categorii

Pret

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Căutăm pentru un angajator din Germania la fabrica Nestle din Biessenhofen: Vei beneficia de: • un salariu de 1.500 EUR net; • cazare si o masa pe zi este gratuita asigurată de firma angajatoare; • contract de muncă încheiat direct cu angajatorul german pentru o perioadă nedeterminată • ajutor și consultanță în vederea deschiderii unui cont bancar în Germania și a îndeplinirii altor formalități la instituțiile germane; • posibilitate de a primi un avans după 40 de ore lucrate; • dreptul la concediu: minim 21 zile/an; • dreptul la pensie și alocație ''Kindergeld'' 194 euro lunar/copil sau student până la 26 ani; • îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; • asigurări (medicală, în caz de accident), flotant; • dezvoltare și avansare pe plan profesional; • loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat; Cerinte Cerințele postului: • seriozitate și punctualitate din partea candidaților. Contactează-ne telefonic la numerele de telefon : 0756569558sau 0743023926

 • Căutăm pentru angajatori din Germania: muncitori necalificati, femei, barbati, cupluri pe postul de operator banda pentru fabrica de Parfum din Berlin Avantaje: cazare +o masa /zi gratuite asigurate de firma contract de munca incheiat direct cu angajatorul german pe perioada nedeterminata salariul de 1500 de eu/luna net in mana dreptul de concediu la 21 zile/an locul de munca la angajator este Serios si Verificat CERINTE -SERIOZITATE MAXIMA - Varsta 18-59 de ani: Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati la nr de tel : 0756569558 , 0726297764 Inscrierile si depunerea actelor se face cu cel putin o saptamana inainte de plecare.

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza conducatori profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar 1800-2200 euro net; - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (in conditii contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - ADR colete, reprezinta avantaj; NU NECESITA EXPERIENTA ! NR TELEFON:0727 547 722

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza conducatori profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar 1800-2200 euro net; - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - binusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (in conditiile contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; NU NECESITA EXPERIENTA

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza conducatori profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar 1800-2200 euro net; - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - binusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (in conditiile contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; NU NECESITA EXPERIENTA !

 • Caut să lucrez la o Pensiune ca ajutor de bucătar sau la spălat vase. Am 47 de ani. Ultimul loc de muncă. În Anglia la un restaurant ca ajutor de bucatar si spălător de vase. Nu deranjați inutil.

 • Caut de lucru in Germania sau Anglia in domeniul Hotelier - restaurante .La restaurante doresc ajutor de bucătar sau spălat vase. Nu cunosc linba Germană si nici engleza dar mă descurc. Ultimul loc de muncă a fost în Anglia la restaurant ajutor de bucătar. Am 47 de ani.

 • Societate de constructii, selectam in vederea angajarii, personal calificat in meseriile de zidar, dulgher, fierar-betonist si instalator apa-canal, pentru lucrari in Botosani si judetele invecinate Pachet salarial motivant, Se poate asigura cazare in spatiile proprii. Relatii suplimentare la sediul societatii din Botosani, Calea Nationala 233, sau telefonint. 204 de luni pana vineri intre orelePentru cv sau scrisori de intentie - e-mail :

 • Angajator Englez recruteaza infirmieri m/f sau cupluri pentru azile de batrani de pe tot teritoriul Marii Britanii 0 Comision Beneficii: Salariul intre 7,83 respectiv 8,21 si 9,5 in functie de experienta. Nu se asigura transport , in schimb se asigura trainingurile mandatorii gratuit! Se asigura cazarea iar plata se trage esalonat din salariu , salariul saptamanal in contul bancar. Orele suplimentare sunt disponibile , daca doriti (norma este de 37.5 ore/saptamana) Contract de munca pe perioada nedeterminata ; Costuri reduse la cazare ; Oferim support in obtinerea certificatelor QCF/NVQ; Ajutor in obtinerea Nino,Cont bancar , Permis de resedinta..etc; Schema de pensii ; Uniforma gratuit; Pauze platite; Cerinte: Engleza la nivel minim este obligatorie! Pentru detalii va rog sa ne contactati la 0758154944 sau pe email la liana.cengher@pearsonanderson.co.uk

 • Clientul nostru este o firma importatoare de sisteme de climatizare si antreprenoare in instalatii, cu vechime de peste 14 ani in domeniu, avand lucrari in toata tara. Angajam LACATUS-MECANIC, SUDOR, INSTALATOR si FRIGOTEHNIST in BUCURESTI! LACATUS-MECANIC Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii de calificare in domeniu; - Experienta pe un post similar. Se ofera: - Salariu de inceput: 2.200 ron net (in mana); - Diurna zilnica (50 de lei) in caz de deplasare; - Ore suplimentare platite, daca va fi cazul; - Program de lucru de Luni-Vineri; - Cazare si transport asigurat. INSTALATOR Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii de calificare in domeniu; - Experienta pe un post similar; - Disponibilitate pentru deplasari in tara; - Permis cat. B, constituie avantaj. Se ofera: - Salariu de inceput: 2.600 ron net (in mana); - Diurna zilnica (50 de lei) in caz de deplasare; - Ore suplimentare platite, daca va fi cazul; - Program de lucru de Luni-Vineri; - Cazare si transport asigurat. SUDOR Cerinte necesare ocuparii postului: - Diploma de calificare: “Sudor electric”; - Experienta pe sudura in tevi; - Abilitatea de a citi un desen tehnic. Se ofera: - Salariu de inceput: 2.500 ron net (in mana); - Diurna zilnica (50 de lei) in caz de deplasare; - Ore suplimentare platite, daca va fi cazul; - Program de lucru de Luni-Vineri; - Cazare si transport asigurat. FRIGOTEHNIST Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii de specialitate in domeniu - avantaj; - Experienta in domeniu; - Disponibilitate pentru program prelungit si la deplasari in tara; - Permis cat. B. Se ofera: - Salariu de inceput: 2.000 ron net (in mana); - Ore suplimentare platite, daca va fi cazul; - Program de lucru de Luni-Vineri: - Cazare si transport asigurat. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon.

 • FARA COMISION Angajam barbati 18-50 ani Tara Germania, oras Munchen Muncitori necalificati- depozit de colete al postei din Munchen Incarcat, sortat, descarcat de colete max 30 kg Contract legateuro Nu se cere limba straina Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati laVa astept!

 • angajez muncitori calificati placari blocuri cu polistiren salariul intre160-180 roni pe zi ,se ofera cazare pentru cei din afara buc

 • Montez gresie faianță granit mozaic piatră naturală la preturi avantajoase, pentru suprafețe mai mari ma deplasez si la distanță, pentru orice detaliu nu ezitați să mă contactați

 • Cautam persoane pt cules capsuni in germania. Plata se face in acord.plecari sf.lunii aprilie inceputul lunii mai. Pentru mai multe detalii sunati la nr de tel

 • Inchiriez scaun coafura in Salon Beauty by Cerasela, Calea Nationala nr.46. Mai multe detalii la telefon 0757215905

 • Compania ELIT MONTAJE SPECIALE isi extinde echipa ! Ne dorim in principal colegi noi in echipele de montatore a fatadelor ventilate si a peretilor cortina. Angajam LEGAL personal calificat, dar si tineri – pe perioada nedeterminata pentru lucrari deja contractate. Poti vedea aici o parte din proiectele aflate in derulare. Esti potrivit pentru noi daca – esti dispus sa lucrezi la inaltime (utilizand schele, nacele, lifturi s.a. ) – ai o atitudine cooperanta si lucrezi bine in echipa – esti dispus sa inveti sa lucrezi cu unelte de generatie noua – ai o buna capacitate de invatare si de adaptare la schimbari Constituie avantaj – daca ai lucrat in domeniu – experienta minima in constructii Tinerii vor beneficia de cursuri de specializare si indrumator in primele luni. Persoanele din provincie vor beneficia de cazare in București + Diurna zilnica.

 • Angajeaza fete. Detalii la tel 0724888302

 • Ofer posibilitatea unei tinere sa vina sa locuiasca cu mine in Anglia. Daca consideri ca vrei sa schimbi ceva in viata ta, poate un nou inceput cu alte posibilitati astept mesajul tau. Eu am 27 de ani, atletic, roman. Daca stii engleza suficient cat sa schimbi cateva cuvinte iti asigur si un loc de munca legal, de pe urma caruia dupa toate cheltuielile tot iti mai raman 1000 de lire lunar. Propunerea mea este serioasa. Restul ramane la aprecierea ta. Multumesc.

 • Caut șoferi cat. B pentru curierat în Germania, firma DPD, nu se percepe comision, se asigura cazare, contra cost banii urmând sa vi se oprească la primul salariu, mai multe detalii la nr de telefon.

 • Angajam Operator Prelucrare Date in Botosani Cerinte: - studii medii - cunostinte operare PC Experienta in domeniu constituie un avantaj.

 • Salveaza cautarea