Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Vrei sa castigi mai multi bani? Ai posibilitatea sa lucrezi in timpul liber? Intra acum in echipa de vanzari produse bio Life Care si poti sa castigi intre 20-30% din vanzarile personale si intre 2-20% din vanzarile celor inscrisi de tine la firma noastra. Lucrand alaturi de noi traiesti sanatos si castigi bani consumand produse bio. Relatii: telefon: 0727.39.47.37, e-mail:

 • Caut loc de muncă șofer cat b, stivuiorist profesionist autorizat iscir. Mecanic auto. Tel contact 0769677927 Ionuț.

 • Loc de munca online. Vrei sa castigi intre 500€ - 1000€ pe luna fara nici-o investitie si lucrand de acasa? Nu pare real dar am cautat foarte mult timp un site legit si am gasit. Bineinteles fara a investi bani, astfel trebuie sa investesti foarte mult timp ca sa reusesti sa scoti. Pentru mai multe informatii si a va ajuta unde nu stiti, va astept sa ma intrebati in privat. Nu uitati ca pentru a castiga sumele de mai sus trebuie sa investiti timp. https://GramFree.world/?r=483782

 • Angajez: 1 inginer proiectant instalatii 1 inginer proiectant drumuri-poduri Conditii: - experienta in proiectare de minim 2 ani Oferim: - pachet salarial foarte bun - cursuri de calificare suportate de catre firma - indemnizatie de masa - program flexibil - mediu de lucru placut - posibilitatea de a se dezvolta intr-o echipa profesionista. Persoanele interesate pot trimite CV :

 • Job4Life recruteaza pentru partenerii sai din Germania, vorbitori de limba germana pentru mai multe azile. INGRIJITORI - INFIRMIERI azile GERMANIA Oferta salariala: Salariu de baza porneste de la 2100 euro BRUT + bonificatie suplimentara pentru masa pe zi intre 10 si 15 euro NET + bonus pentru munca in ture, duminica, in zilele de sarbatoare, precum si in turele de noapte Angajatorii ofera: - Contract de munca semnat si declarat in Germania; - Asigurare medicala/sociala prin contract; - Cazare asigurata de angajator; - Transport asigurat gratuit; Fiecare candidat trebuie sa: - aiba experienta in domeniu min. 2 ani - vorbeasca limba germana - nivel incepator spre mediu - calificare in domeniu - constituie avantaj NU SE PERCEP TAXE • COMISIOANE! Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la:

 • Job4Life recruteaza pentru partenerii sai din Germaniei ASISTENTI MEDICALI, vorbitori de limba germana. Tip Contract: Full time / Part-time Data de start: Imediata Oferta salariala: porneste de la 4000 eur BRUT + prima de loialitate de 8000 eur brut Beneficii: Contract de munca semnat si declarat in Germania Bonus pentru munca in ture (duminica, zilele de sarbatoare, turele de noapte, etc.) Bonificatie suplimentara pentru masa. Cazare organizata si platita de angajator Transportul - asigurat gratuit de catre angajator Cerinte: Pregatire profesionala finalizata ca asistent medical, recunoscuta legal in Germania Cunoasterea limbii germane la un nivel conversational B1 Convingeti in situatii de stres prin empatie, competenta sociala si capacitatea de a va transpune in situatia altcuiva Disponibilitate de deplasare la nivel national, in Germania Responsabilitati: Ingrijire generala de baza si tratament al pacientilor si locatarilor Documentarea modului de ingrijire si colaborarea cu medicii Participarea in cadrul masurilor de mobilizare terapeutica Insotirea si ingrijirea locatarilor si a rudelor acestora Consilierea persoanelor in varsta in probleme personale si sociale NU se percep taxe/comisioane!

 • Companie multinationala din Parcul Industrial Prejmer angajeaza Electromecanic Intretinere Masini si Utilaje. Profilul candidatului: - calificare în domeniul electric; - minim 1 an experienţă în diagnosticare, întreţinere si reparatii maşini şi utilaje; - disponibilitatea de a lucra in schimburi Descrierea jobului Responsabilitati: - verificarea, diagnosticarea, repararea, executarea sau modificarea precum și întreținerea mașinilor; - efectuarea reviziilor periodice conform planurilor de întreținere; - remediază şi înregistrează defecţiunile în programul de evidenţă a defectelor; - propune şi implementează soluţii de îmbunătăţire în vederea reducerii numărului de defecţiuni şi a timpului de staţionare; - instalare și punere în stare de funcționare a mașinilor și utilajelor electrice și hidraulice; - efectuează reparațiile solicitate cât mai eficient, fără a bloca procesul de producție; - răspunde prompt solicitărilor venite din partea șefului direct; - participă activ la îmbunatațirea performanțelor echipei din care face parte; - întocmește necesarul de piese de schimb, în vederea realizării reviziilor periodice, pe baza cărţii tehnice Oferim: - salariu atractiv - tichete de masa - bonus de performanta - transport asigurat gratuit Pentru detalii sunati la numarul de telefon: 0731121041.

 • Descriere Companie multinationala din Parcul Industrial Prejmer angajeaza Electromecanic Intretinere Masini si Utilaje. Profilul candidatului: - calificare în domeniul electric si mecanic; - minim 1 an experienţă în diagnosticare, întreţinere si reparatii maşini şi utilaje; - disponibilitatea de a lucre in schimburi Responsabilitati: - verificarea, diagnosticarea, repararea, executarea sau modificarea precum și întreținerea mașinilor; - efectuarea reviziilor periodice conform planurilor de întreținere; - remediază şi înregistrează defecţiunile în programul de evidenţă a defectelor; - propune şi implementează soluţii de îmbunătăţire în vederea reducerii numărului de defecţiuni şi a timpului de staţionare; - instalare și punere în stare de funcționare a mașinilor și utilajelor electrice și hidraulice; - efectuează reparațiile solicitate cât mai eficient, fără a bloca procesul de producție; - răspunde prompt solicitărilor venite din partea șefului direct; - participă activ la îmbunatațirea performanțelor echipei din care face parte; - întocmește necesarul de piese de schimb, în vederea realizării reviziilor periodice, pe baza cărţii tehnice Oferim: - salariu atractiv - tichete de masa - bonus de performanta - transport asigurat gratuit. Pentru detalii sunati la numarul de telefon 0731121041.

 • Statie iTP angajam Inspector ITP

 • Caut de lucru in Brasov, in domeniul, curatenie birouri,farmacii, spati comerciale, banci, va rog contactatima pe mesaj

 • Societate cu sediul in Baia Mare angajeaza inginer in constructii civile si industriale, cu posibilitate de deplasare in tara. Experienta in domeniu constituie un avantaj. Se asigura transportul la locul de munca, cazare, diurna, asigurare medicala. Salariu atractiv.

 • Compania S.C. Andcosing din Brasov angajeaza soferi profesionisti pentru comunitate - Italia intern - Cerinte: Permis de conducere C+E Atestat Transport Marfa, Atestat ADR colete, Cartela Tahograf. Salariu de Romania + Diurna externa 80€/zi Pentru mai multe detalii: 0759835835 Stefan

 • Cerinte: - Autorizatie ISCIR de stivuitorist - Disponibilitate pentru munca in 3 schimburi -Cunostinte minime Excel Responsabilitati: • Asigurã şi transportul mărfurilor intre magazie si aria de productie si retur • Actioneaza sistemele de securitate în vederea asigurării stabilităţii utilajului pe timpul descărcării/stivuirii; • Degajeaza mărfurile de sistemele de fixare şi ancorare ; • Operare PC, Utilizare scanner portabil Oferta: - Transport gratuit (in imprejurimile Brasovului) - Tichete de masa - Ore suplimentare platite dublu - Spor de noapte - Alte beneficii Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0268 407 030

 • ANGAJAM: DULGHERI, FIERARI si ZIDARI cu experienta in domeniu. Disponibilitate de deplasare la santierele din diverse orase ale tarii. Contract de munca. Salariul oferit: 200 RON/zi. Cazare asigurata. Detalii suplimentare la nr. de telefon: 0740435263; 0747783598

 • COMPANIE DE SCHELE ANGAJEAZA SCHELARI IN DOMENIU INDUSTRIAL . Cerinte : Diploma de schelar, experienta, carnet de conducere cat B prezinta un avantaj. Seriozitate, exclus sezonierii, consumul de alcool in timpul activiatii de munca si cu 12 ore minim inainte de inceperea activitatii profesionale. Lucrarile de schela se desfasoara in fabrici si alte puncte de lucru din tara. Oferim : Contract de munca, cazare in hotel, diurna.

 • Clinica privata angajeaza medic specialist pediatru full time sau part time.

 • Ofer timpul si experienta mea in Editare Video ..stau acasa si este perfect sa iau mici proiecte pentru cei ce vor sa uploadeze pe you tube filmuletele lor, pentru firme in a-si promova domeniul. Pentru proiecte mari , adresati-va firmelor de specialitate. ( Nu mai am nervi la proiecte mari..)Eu doar vreau sa imi umplu timpul cu proiecte mai mici si calitatate ridicata,evident si niste preturi care sa nu depaseasca doua zerouri..!! 3-5 minute, nu depaseste 100 de lei. Am cunostintele necesare in Adobe Premiere, lucrand in televiziune.

 • Firma termopane angajeaza montator jaluzele si tamplarie, cu experienta in domeniu. Salariu de la 2500 lei, contract full time.

 • Restaurant zona Bran axat pe meniu traditional angajeaza bucatar sau ajutor bucatar, asiguram salariu + cazare+masa

 • Iti place să comunici si iti doresti o carieră ȋn vânzări? Te afli la inceputul carierei tale sau vrei sa faci o schimbare profesionala? Consideri ca ai: Atitudine pozitiva; Determinare; Bune abilitati de comunicare si convingere; Orientare catre rezultate si atingerea targetului (avem bonusuri foarte atractive); Motivatie de a lucra alaturi de colegi unde spiritul de echipa este foarte apreciat. Ce vei face alaturi de noi? Identifici nevoile clientilor si promovezi servicii din industria telecom; Propui oferte customizate, in functie de nevoile clientilor, cu scopul de a le oferi acestora exact lucrurile de care au nevoie; Oferi informatii corecte referitoare la produsele si serviciile promovate; Vinzi prin telefon servicii / produse conform contractelor aflate in derulare; Castigi concursurile din cadrul echipei din care faci parte :) Ce iti garantam? Contract de munca pe perioada nedeterminata; Salariu in functie de experienta, bonuri de masa si posibilitatea de a-ti mari considerabil veniturile prin bonusuri; Abonament medical la o clinica privata; Bookster si 7 Cards – pentru timpul tau liber; Atmosfera de lucru placuta; Team leaderi tineri, cu experienta & prietenosi; Acces la training: tehnici de vanzare, comunicare si negociere pe care le inveti la noi si le aplici oricand apoi; Coaching one2one – investim pentru a-ti creste performanta; Evenimente interne, concursuri motivationale, activitati impreuna cu echipa Punem accent pe dezvoltarea oamenilor si ne dorim ca fiecare coleg sa fie foarte bine pregatit profesional: 80% dintre Team Leaderii Optima au fost promovati intern suntem prezenti in Top 100 Angajatori, Te asteptam cu drag

 • Salveaza cautarea