Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Companii

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 368 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Sint Bona iubitoare rabdatoare pentru copilasul tau in week-end

 • 6

  SC DAVMET TECH SRL Angajam lacatusi confectii metalice. Conditii foarte bune de lucru, salariu atractiv, pe perioada nedeterminata cu contract de munca. Relatii la telefon 0751753599.

 • 14

  Aptitudini si caracteristici personale cerute: - Sanatate buna, constitutie robusta; - Corectitudine, seriozitate; Atributii, lucrari, sarcini: - Pregatirea marfurilor pentru expediere conform documentelor si indicatiiilor gestionarului; - Aseaza marfurile pe palet astfel incat sa fie prevenita rasturnarea in timpul transportului. - Incarca marfa in autovehiculele de livrare Salariu +Bonus Bonuri de masa

 • 2

  Companie multinationala producatoare de confectii metalice din Parcul Industrial Prejmer angajeaza Operatori CNC fara experienta Cerinte - Absolvent Liceu/Scoala Profesionala cu profil tehnic; - Cunostinte de desen tehnic; - Cunostinte despre instrumente de masurare. Responsabilitati - Ruleaza programul CNC pe masina cu comanda numerica conform instructiunilor de operare si cu specificatiile tehnice; - Masoara si verifica piesele folosind instrumentele de masura, conform cerintelor si specificatiilor tehnice; - Anunta imediat Seful de echipa sau Coordonatorul de Productie cand identifica probleme tehnice referitoare la functionarea/ operarea masinii CNC; - Se asigura ca toate produsele executate in proces indeplinesc conditiile de calitate si specificatiile tehnice; - Verifica periodic starea sculelor, dispozitivelor si verificatoarelor folosite, le pregateste pentru prelucrare. Beneficii - salariu atractiv - bonuri de masa - bonus de performanta - transport asigurat - mediu de lucru dinamic, cu posibilitati de avansare Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0731121041.

 • 5

  Companie de transport international angajeaza soferi C+E incepatori/cu experienta in conditii avantajoase. Angajare oficiala cu tot pachetul social inclus. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca) Oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate, 60 - 70 euro / zi, plus salariu pe tara _ se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal pentru mai multe detalii ne contactati ! 0729157428 IONUT

 • 3

  Firma termopane angajeaza montator jaluzele si tamplarie, cu experienta in domeniu. Salariu de la 3000 lei, contract full time. Pentru mai multe detalii: 0766438058.

 • 1

  Cerinte: - apt medical - seriozitate si implicare in munca - disponibilitate pe termen lung Beneficii: - salarii intre 2200-3000 lei - contract pe perioada nedeterminata

 • 16

  Devino partener UBER , FREE NOW, BOLT- Brasov! Oferim suport 24/24 pentru orice problema referitoare la aplicatie; Oferim pregatire si consiliere pentru a deprinde cunostintele de folosire a aplicatiei; Oferim asistenta pentru obtinerea certificatului (atestatului) de conducator auto pentru transport de persoane in regim de inchiriere. Facilitam obtinerea copiei conforma si ecuson de la ARR pentru masina dumneavoastra . Societatea se ocupa de toate documentele preliminare si de suport in vederea crearii conturilor de soferi in aplicatii. Conditiile de colaborare: - Masina nu mai veche de 15 ani - Buletin - Permis de conducere ( minim 2 ani) - Varsta minima 21 ani - Cazier judiciar - Atestat profesional transport in regim de inchiriere Cautam oameni seriosi cu care sa lucram pe termen lung. Cerem si oferim seriozitate! Este necesar o ținuta adecvată: Suntem ceea ce purtam!

 • 5

  Speed Job Agency, angajam soferi categoria CE cu experienta. Ofertele sunt disponibile in zona: Milano, Ferrara, Pescara, Bari, Modena, Piacenza, Cremona, Siracusa, Caserta Tipul de transport : national Italia sau UE / prelata, frigo, container, cisterna- siloz, bisarca Angajarea se face pe Romania, cu un salariu de incadrare de 4500 lei. Se cere : - permis conducere cu ctg. B+C+E - atestat transport marfa - cartela tachograf - aviz medical, aviz psihologic Cunoasterea limbii italiene prezinta un avantaj. Cerem si oferim seriozitate!

 • Angajam Tehnician dentar ceramist , protetica fixă si mobila .. inchiriem si masă de lucru penru a lucra pe cont propriu. Poate folosi toate utilajele existente și necesare ... informatii la tel. 0799799099

 • Dacă ești o persoană: - amabilă și orientată către client; - cu abilități foarte bune de comunicare persuasivă - responsabilă, organizată, cu inițiativă; - cu experiență într-un post similar; Te așteptăm în echipa Sergiana ! Ceea ce trebuie să faci este: - să verifici stocul de produse, să introduci comenzile către furnizori și să faci recepția mărfii; - să pregătești vitrinele pentru ziua de lucru: să verifici conformitatea produselor, termenele de valabilitate, etichetele de preț și să aranjezi marfa respectând standardele FIFO; - să realizezi vânzarea produselor Sergiana, să încasezi banii de la clienți și să închizi ziua fiscala la casa de marcat. Pe lângă salariu, noi îți oferim: - bonuri de masă; - bonusuri de performanță; - spor de fidelitate; - cursuri de formare în Școala Sergiana - prime de Paști și de Crăciun; - card de sănătate la o clinică privată. Locație: - Prăvălia Sergiana Brașov - Prăvălia Sergiana Stupini - Prăvălia Sergiana Sighișoara Mureș Așteptam CV-ul tău la adresa de mail:

 • Dacă ești o persoană: - responsabilă, organizată cu atenție distributivă și memorie bună; - cu abilități foarte bune de comunicare; - cunoscătoare a unei limbi de circulație internaționala; - cu experiență relevantă în domeniu; Te așteptăm în echipa Sergiana ! Ceea ce trebuie să faci este: - să servești clienții cu preparate culinare, băuturi și alte produse specifice restaurantului; - să efectuezi mise-en place, în ordinea cerută de tehnica servirii; - să monitorizezi mesele și să asiguri coerenta în servire; - să urmărești gradul de satisfacție al clienților și impresiile acestora; - să încasezi de la clienți contravaloarea notelor de plată și le predai, la sfârșitul programului, șefului de sală; Pe lângă salariu, noi îți oferim: - bonuri de masă; - spor de fidelitate; - card de sănătate la o clinică privată. Așteptam CV-ul tău pe adresa de mail:

 • Dacă ești o persoană: - responsabilă, organizată, creativă; - bună cunoscătoare a legislației și a standardelor aplicabile în alimentația publică; - cu experiență relevantă în domeniul culinar; - cu abilități foarte bune de comunicare; Te așteptăm în echipa Sergiana ! Ceea ce trebuie să faci este: - să identifici corect materiile prime și auxiliarele necesare realizării producției, aplicând principiul FIFO; - să realizezi preparatele culinare din meniu, respectând standardele restaurantului în ceea ce privește rețetele și gustul produselor; - să asiguri prezentarea produselor: calitativ, cantitativ și estetic; - să respecți normele igienico -sanitare și de siguranța a alimentelor în bucătărie; - să recoltezi și să depozitezi în frigider probele din produsele realizate; Pe lângă salariu, noi îți oferim: - bonuri de masă; - spor de fidelitate; - card de sănătate la o clinică privată. Așteptam CV-ul tău pe adresa de mail:

 • Salutare.sunt șofer profesionist cu experiență și caut de muncă în străinătate plus cazare că să.mi pot lua și soția cu mine că ulterior sa.si poată găsi și ea de muncă.0759060755

 • 4

  Spalator auto brasov calea feldioarei Tel 0757604290 Mai multe detail la telefon

 • 5

  Agenție imobiliară caută agent pentru Brașov și/sau împrejurimi. Experiența reprezinta un avantaj însă dorința de muncă și implicarea sunt mai importante. Lasă-mi un CV sau câteva detalii despre tine și te contactez.

 • 7

  Căutam agent de booking pentru artisti si agent vanzari pentru magazin vânzare online . Forma de salarizare este pe baza de comision. 1. Magazin online Cautati noi selleri pentru vânzarea de produse și promovarea produselor existente pe platforma de vânzare in spațiul social media. 2. Site de publicitate Găsirea de noi clienți pentru promovarea lor prin intermediul site-ului nostru și ofertarea de servicii adiacente: creeare și administrare site-uri,creeare și administrare social media,creeare de grafica,print,etc 3. Agent booking Promovarea și booking-ul artistilor din portofoliu nostru. 4. Îți place sa scri articole ? Promo One îți da posibilitatea sa o faci pe platforma noastră plus ca vor fi promovate pe rețele de socializare .Editoriale pot fi din orice domeniu și exista posibilitatea de a fi cumparate și de alte site-uri. Te așteptam sa ne contactezi .

 • 3

  Draga părinte cauti o bona responsabilă și cu experienta la copii ? Apelează la serviciilor mele , vei fi mulțumit iar copilul cât timp va sta cu mine ,va fi foarte bine îngrijit, mâncat, schimbat la timp si intr o atmosferă plăcută ! Tin sa mentionez ca mâncarea este de la mine , iar prestarea serviciilor le efectuez doar la domiciliul meu !

 • 6

  angajam lipitor prelata pvc - termosudura , lipirea se realizeaza cu robot aer cald sau feon . confectioner prelate tir si terase . cunostinte minime despre prelata . posibilitate calificare la locul de munca . putem oferii cazare

 • Salveaza cautarea