Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez vulcanizator în zona Rahova cu sau fara diploma in acest domeniu, doritor de a avea un loc de munca stabil, respectuos cu oamenii și implicare in rezolvarea sarcinilor de serviciu. Salariu atractiv plus carte de muncă !!! Condiții avantajoase, aparatură nouă. Mai multe detalii la telefon ! 0769497811

 • 3

  Stiu sa gatesc si sunt dispusa sa fac menajul (usor). Detalii la tel. (0769) 750 381. Multumesc!

 • 6

  Un magazin este în sector 4 si celălat in sector 5

 • Dacă aș fi știut de Bitcoin acum 10 ani, aș fi investit în el cu siguranță. Acum un Bitcoin valorează aproximativ 9000 de dolari. Ei bine, la 10 ani distanță, există Pi Network. O nouă criptomonedă, cu potențial uriaș, care poate fi minată de pe telefonul mobil, singura investiție fiind doar descărcarea aplicației. De ce spun asta? Deoarece această monedă nu are o valoare prestabilită, asta însemnând că poate avea orice valoare în momentul în care va fi disponibilă pe piata cripto. Te invit și pe tine să minezi alături de mine, descărcând aplicația de aici: minepi.com/romaco Codul de înregistrare este: romaco (fără acest cod nu se poate crea contul). La momentul actual, moneda Pi nu are valoare (similar Bitcoin in 2008). Proiectul se află în faza 2 din 3, iar aceasta este ultima fază în care utilizatorilor le este oferită posibilitatea să strangă monezile. După această fază, minarea se va opri, se va calcula totalul monezilor, iar moneda va primi o valoare. Ce este moneda Pi? Ei bine, această monedă este o monedă virtuală (la fel ca și Bitcoin) creată cu scopul de a da oamenilor posibilitatea minării de pe telefonul mobil. Pi Network se bazează pe minarea în cloud iar utilizatorul va strânge monezile într-un portofel electronic fără a utiliza resursele telefonului. Nu trebuie să lăsați aplicația deschisă pentru a mina Pi, aceasta nu afectează performanțele telefonului, nu descarcă bateria si nu utilizează datele. După ce apăsați butonul de minare, puteți chiar să închideți aplicația și veți continua să minați Pi. După ce moneda va fi disponibilă, aceasta poate fi vândută/cumpărată la fel ca orice altă moneda cripto. Pentru orice întrebare legată de proiectul Pi Network, puteți lăsa un mesaj. Aplicația dispune si de un chat în limba română, în care o să primiți răspuns la orice neclaritate 24/7. Un ciclu de minare durează 24 de ore, deci efectiv nu ai nimic de făcut decât să apeși butonul de minare odată la 24 de ore. Eu deja m-am apucat și am depășit 700 de pi minați. Alătură-te celor peste 4.5 milioane de utilizatori, nu este timp de pierdut! Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/romaco and use my username (romaco) as your invitation code.

 • Companie cu renume in industria auto (zona Pipera) Nivel cunostinte: calificat Cerinte: - seriozitate, comunicare, bun simt, spirit de echipă, inițiativa, etc - participa la activitățile specifice de service auto. - curățenie, organizare Beneficii: -salariu normal - bonus - bonuri de masa (300 ron) -asigurare de sanatate (Medlife sau Regina Maria) - program de lucru lejer - sărbători legale libere - ore suplimentare plătite - mediu de lucru stabil si prietenos - absolut totul trecut în contract - alte beneficii despre care vom discuta în momentul interviului

 • Lasa un mesaj ca sa iti dau detaliile

 • Inginer mecanic,cu vasta experiența,cunoscător limba engleză (scris/vorbit nivel avansat),doresc angajator stabil și serios pentru a contribui la dezvoltarea afacerii sale de grup sau personală.Detin permis auto B,serios,atent la detalii,bune aptitudini in comunicare,negociere,motivare și conducere personal,administrație,disponibilitate la cerințe și activități diverse conform nivelului de pregătire profesională.Rog a ma contacta doar persoanele serioase și interesate.

 • Domn din Bucuresti,căsătorit,fost ofițer,doresc angajare ca sofer personal familie sau firma.Conduc orice tip de mașina,persoana serioasă,atenta și meticuloasa.Discret,punctual și ținuta prezentabila.Disponibilitate la program prelungit atunci când necesitățile impun.Doresc colaborare pe termen lung!Rog a ma contacta numai persoanele interesate și serioase!!Salariul negociabil.

 • 1

  SOREMED CABINET MEDICAL angajează medic specialist medicina de familie. Salariu 4500 lei net. Informatii suplimentare la tf nr 0722.613.305

 • Societate comerciala angajează muncitori pentru montat marmura, granit și piatra naturala. Telefon 0733355213

 • Sunt o persoana agilă, sufletistă,curată si serioasă. Am experiență in ceea ce privește îngrijirea persoanelor trecute de vârsta a 2-a si nu numai. Caut o persoană pe care o pot îngriji (ii pot găti,menaj , cumpărături ,igiena corporala ,plimbări,etc),24 din 24 ore.Rog si ofer seriozitate! Pentru mai multe detalii ma puteți contacta la numărul 0783040962 Va rog fara sms!Mulțumesc anticipat!

 • Sofer profesionist, cat. B; C, cu experienta de 26 ani, serios, punctual, nefumator, solicit angajare de l-v, 8 ore / zi. Tel. 0724 718 770.

 • firma angajeaza muncitori. Nivel salarizare foarte motivant + tichete restaurant (10lei/tichet). .

 • 3

  Angajez muncitor necalificat pentru pregătirea în meseria de mecanic auto

 • Inginer mecanic aviatie, 60 ani, foarte multa experienta profesionala diversa, cunoscator germana, franceza si engleza, caut angajator serios si stabil pentru a-l sprijini in conducerea si dezvoltarea afacerii sale. Pot prelua activitati ca; - angajare de personal - management de proiecte - corespondenta comerciala si administrativa - administrarea cladirilor unde activeaza - negocieri pe diverse tematici - analiza concurentei - rezolvare de problem punctuale urgente, etc Daca sunteti interest, ma puteti contacta la tel. 0733.593.420 Sunt fost ofiter de armata si am lucrat inclusiv in Germania si Canada bazandu-ma pe forte proprii. Rog seriozitate.

 • Companie cu domeniul de activitate in domeniul climatizarii si al serviciilor ddd(aer conditionat) angajeaza secretara full time. Responsabilități și sarcini: - cunoștințe bune operare PC: MS Office, WORD, EXCEL, navigare internet - responsabilitate, ordine, corectitudine și seriozitate - îndeplinirea activităților zilnice de secretariat - preluarea și direcționarea apelurilor telefonice - primirea vizitatorilor și anunțarea persoanelor de contact din societate - asigurarea protocolului în cadrul întâlnirilor, în conformitate cu cerințele zilnice - preluarea, înregistrarea, distribuirea la compartimentele implicate, îndosariere și arhivarea corespondenței și a mesajelor primite din partea partenerilor, clienților și a celorlalți angajați - redactarea corespondenței de afaceri necesară desfășurării activității zilnice - asigurarea transmiterii documentelor prin poștă, fax, e-mail - actualizarea bazei de date - elaborarea și redactarea documentelor și situațiilor cerute de management - asigurarea suportului administrativ

 • caut o fata / studenta draguta pentru distractie. Ofer ajutor financiar. Mesaj va rog pentru detalii.

 • caut o fata / studenta draguta pentru distractie. Ofer ajutor financiar. Mesaj va rog pentru detalii.

 • caut o fata / studenta draguta pentru distractie. Ofer ajutor financiar. Mesaj va rog pentru detalii.

 • caut o fata / studenta draguta pentru distractie. Ofer ajutor financiar. Mesaj va rog pentru detalii.

 • Salveaza cautarea