Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Tip job: Full time

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 4166 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 8

  Angajam casiere cu experienta pentru restaurant tip fast food din Mall Afi si Promenada. Salariu pleaca de la 2500lei program 2 cu 2 zile libere. Sunati de luni pana vineri intre orele 9-18.

 • 5

  Angajam shaormari cu experienta pentru locația din mall Afi. Programul de lucru 5 cu 2 libere/salariu 3400lei Program 2cu 2 libere /salariu 2500lei.

 • Firma noastra SC MASTER GAZ SRL a decis sa isi mareasca echipa Locuri disponibile: - instalator termice sanitare Necesar cunostiinte candidat: - reparatii si montaje instalatii sanitare ( conducte, robineti, racorduri flexibile, baterie chiuveta lavoar, cada, sifon de pardoseala , hidrofor, pompa, sorb, presostat si altele ). - reparatii si montaje instalatii termice ( calorifere, centrale, condute, robineti, distribuitor, pompe de circulatie, vas de expansiune, supape de presiune, termostat si altele ). Constituie avantaj - reparatii si montaje instalatii climatizare ( aparate de aer conditionat, ventiloconvectori, pompe de caldura, presostat, controlor de debit, regulator de debit, supape de sens, electrovalve, termostat de anbient si altele ). Permis conducere Categ B constituie avantaj Esti ambitios si dornic de performanta? Vino alaturi de noi,intr-o echipa tanara,dinamica si cu atitudine pozitiva. Oferim un pachet salarial competitiv si dezvoltarea carierei profesionale. Salariu 3000-5000Ron in functie de implicare.

 • Angajam gratargiu , Ajutor bucatar pentru un fast food din sec.2 Sosea Fundeni.

 • 1

  Angajam lacatusi mecanici pentru echipe de montaj sere/ solarii. Proiecte in toata tara cu durata de 1-3 luni. Asiguram deplasarea si cazarea la locatii. Harnici, gospodari, activi, seriosi. Oradea, Giurgiu, Ilfov, alte judete.

 • 1

  Angajam lucrator in constructii - dulgher, fierar betonist - care sa efectueze urmatoarele operatiuni: tencuieli interioare, sape, montaj gresie si faianta. Harnici, gospodari, activi, seriosi. Salariu de baza 3.000 lei + prime lucrare finalizata in termen. Locatie Bucuresti/ Ilfov.

 • Restaurant cu specific italian angajează ,Bucatar ,Ospatar Femeie de serviciu .

 • Buna ziua, Firma nostra angajeaza in cadrul fabrici de mase plastice mecanic de intretinere. -utilaje -matrite -masini injectie

 • 1

  angajez șofer taxi . Plan 100 de roni la 24 de ore. Masina Logan 2016

 • 11

  Angajez sofer pentru basculanta 8x4

 • Reglarea masinilor de injectie si schimbarea matritelor. Lucru in echipa.

 • 2

  Disponibil online

  CONSILIER JURIDIC

  Ofer servicii juridice, experienta relevanta in domeniul societar, secretariat CA, AGA, reprezentare la ONRC (Societati pe actiuni, SRL) si Ministerul Justitiei (ONG), intocmire, modificare Acte constitutive, Statute, Convocari, Hotarari, Decizii, Rapoarte, procese-verbale AGA, CA, planuri de divizare / fuziune, lichidare voluntara si judiciara societati. Pot obtine avize, NIF-uri, rezidenta pe teritoriul romaniei al persoanelor din UE, rezidenta fiscala cat si reprezentare in fata altor institutii sau socieatati comerciale. Redactez somatii, notificari, raspuns executorilor judecatoresti, petitii, adrese, cereri de chemare in judecata, intampinari, contracte.

 • 4

  Angajez lucrator comercial pentru restaurant McDonald's in sectorul 6 . Studii , minim liceu cu bacalaureat .

 • 9

  Angajam Agenti Paza cu domiciliu în București pentru Zona Militari -Salariu începând cu 12 Lei Net pe ora ( bani în mana). -Program de lucru Flexibil -Salariul Platit la timp -Contract de Munca Conform Legii

 • 1

  Prezentari, update-uri pentru documente si rapoarte (Excel, PowerPoint, Nielsen) Managementul facturilor din departamentul de Marketing Sarcini administrative: comanda si distributie mostre productie, curierat (comanda), tiparit / multiplicat documente uport: Brand Manageri pentru activitati specifice ATL & BTL (lansari, kit de listare, modificari de portofoliu) Urmarirea implementarii planului de comunicare pe paginile de social media ale companiei Coordonarea solicitarilor primite de la telefonul consumatorilor (receptionarea si transmiterea catre persoanele responsabile din companie a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor) Administrarea si actualizarea la timp a paginii web a companiei Cerinte: Studii superioare Minim 1 an experienta pe o pozitie similara, preferabil in sectorul FMCG Abilitatea de a lucra cu cifre, gandire analitica Foarte bune abilitati de comunicare si relationare Capacitatea de a lucra sub presiune si cu termene stricte Cunostinte minime de project management Cunostinte operare calculator ( EXCEL, Word, Power Point nivel avansat ) Limba engleza nivel avansat

 • 5

  Angajăm lucrător comercial pentru supermarket in Popesti Leordeni. Program 8 ore,salariu atractiv plus bonuri.

 • 1

  Am nevoie sa detii: card Tahograf atestat marfa permis auto cu categoriile C+E Descrierea jobului Salariul +Diurna =2200 Euro/luna -Transportul este asigurat si platit de catre firma cu avionul sau autocar -Curse: Spania catre Franta ,Benelux, Germania cu retur către Spania -Cursele 90 % sunt fixe -Angajarea se face pe Romania si se lucreaza 3 luni cu 1 luna pauza. Se oferă cazare când se ajunge la pauza de 45H -36H sau 24H in Spania Pentru mai multe detalii la telefon sau whatsap sau

 • 1

  Școală de șoferi, angajeaza instructori auto pentru categoriile B C CE, (se poate si cu masina proprie).

 • Salveaza cautarea