Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Tip job: Part time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Tanar Fac curatenie sau spal geamuri in zona Rond Baba Novac, Bdul Decebal, Sos Mihai Bravu, Spitalul Victor Babes, Distorului, Pasajul Muncii, metrou Piata Muncii, metrou Dristor.etc.ajut la treburile casnice menaj,mutari sau curatenie.(am experienta 6 ani.fac treaba si sunt de incredere).fac curatenie sterg praful,aspir, mutari, sau spalat geamuri.telef WhatsApp.dany

 • 5

  Tanar spal geamuri sau fac curatenie in apartamente si garsoniere.in zona metrou pipera,aurel vlaicu,aviatiei,baneasa,unirii,universitate,romana,piata muncii,baba novac,dristor,.etc.ofer servicii de curatenie sterg praful,dau cu aspiratorul,dau cu mopul,sau spalat geamuri.ajut persoane la treburile casnice menaj,mutari sau curatenie.preferabil din sectoarele 2-3 si 1.telef WhatsApp.dany (am experienta 6 ani.fac treaba si sunt de incredere).

 • Caut doamna in varsta pentru ingrijit. Sa fie deplasabila, fara gatit. Rog seriozitate.

 • 2

  Căutăm FORMATORI pentru cursul de EDUCATOR SPECIALIZAT. Condiții obligatorii: - studii superioare în domeniul ASISTENȚĂ SOCIALĂ și/ sau PEDAGOGIE -experiență de minim 2 ani în domeniul ASISTENȚĂ SOCIALĂ și/ sau PEDAGOGIE - certificat FORMATOR

 • Efectuez in baza prescriptiei medicale injectii intramusculare.rog seriozitate.

 • Școala internațională. Traineri cu specializare la locul de munca Salariu atractiv Elevi/studenți formați local Zona: Bucureștii Noi

 • 1

  iti doresti independenta dar si demninate? Ai ales corect suntem un salon despectat cu renume de Masaj si atat !Iti doresti bani nelimitati sa-i ai in buzunar? Eu ofer oportunitatea tuturor femeilor 18-45 ani sa isi ocupe postul si demnitatea in casa mea ! Cazare gratis + produsele consumabile ! Program 20:00 -06:00 ! salon bogat in clientela !

  Repostat automat
 • Manager general, angajez asistenta personala / consultant vanzari. Salariu - 4300 lei, contract de munca perioada nedeterminata, 4 ore/zi. Se accepta si studenti, nu este necesara experienta. Ofer cazare, daca este nevoie. Firma se ocupa cu vanzari online de articole si produse de imbracaminte. Cerinte: tanara, supla, open minded, discreta, care stie ce vrea si cum sa obtina. Activitate: preluarea comenzilor primite pe site, trimiterea coletelor catre clienti, vorbit telefonic cu clientii care nu se descurca pe site si oferit detalii despre produsele noastre si cum sa faca o comanda.

 • 17

  Cautam persoana pentru ingrijirea si supravegherea unei doamne ( 85 ani, greu deplasabila, se deplaseaza cu cadrul, comunicativa, lucida). Program: 4 zile/ saptamana ( luni-joi), 6 ore/zi tel. sau

 • Echipa se mărește Dacă îți place să fii în preajma copiilor și a încălțămintei pentru copii, atunci ne vom potrivi de minune Căutăm colegă pentru magazinul din centrul comercial BĂNEASA SHOPPING CITY!! : - entuziastă, motivată și ambițoasă; - care inspiră încredere printr-o atitudine responsabilă și respectuoasă; - căreia îi place să asculte și să înțeleagă clienții; - orientată spre performanță și cu dorință permanentă de dezvoltare profesională; - dornică să învețe și să se dezvolte împreună cu echipa; - dispusă să înțeleagă și să respecte procedurile de lucru; - care stăpânește noțiunile de bază în utilizarea PC; - care îndrăgește copiii și interacțiunea cu aceștia. - promovarea/vânzarea produselor; - consilierea clienților ținând cont de nevoile și cerințele lor; - încasarea contravalorii produselor vândute; - activități legate de stocuri și gestiune; - pregătirea spațiilor de vânzare și depozitare (acest lucru presupune pregătirea mărfii spre a fi expusă și vândută, recepționarea și inventarierea mărfii); - pregătirea produselor pentru expediere on-line; - menținerea și dezvoltarea relațiilor cu clienții magazinului; - întreținerea magazinului și a spațiului de vânzare. : - Bonuri de masă; - Salariu de bază fix; - Bonus din vânzări; - Discount substanțial la produsele companiei. Dacă iți dorești să îți dezvolți abilitățile de vânzare și ești în căutare de provocări, vino în echipa ! Cv la adresa de mail -

 • 17

  Casino Manhattan angajează menajera . Salariu atractiv , program flexibil . Pt detalii :

 • 7

  Pentru amenajarea unui atelier/ laborator in care vor fi fabricate componente optice (lentile, filtre, oglinzi) si ulterior, pentru activitate in cadrul atelierului, caut persoana cu atitudine pozitiva, dispusa la efort fizic si intelectual. La inceput, activitatea principala va consta in pregatirea spatiului tehnologic, ceea ce presupune o activitate de tip "menaj". Ulterior, vor fi desfasurate activitati in cadrul procesul tehnologic de fabricare a pieselor. In a treia etapa, persoanele cu inclinatii spre stiinta si cercetare vor avea posibilitatea sa participe la proiecte de cercetare, la conferinte, sa publice articole stiintifice etc. Recompensa materiala va fi extrem de modesta la inceput. Practic, se va lucra in regim de intership. Dupa ce firma va deveni functionala, vor aparea si beneficiile materiale, care vor fi tot timpul intr-o stransa relatie cu cifra de afaceri a firmei. Rog CV si o scurta prezentare de la persoanele interesate.

 • 28

  Caut persoana dinamica (studenta sau cu studii superioare) pentru pozitia de asistenta pe probleme tehnice si administrative in cadrul unui start-up nou infiintat, in domeniul opticii tehnice. Activitatile vor fi atat de natura tehnica, constand in organizarea si intretinerea atelierului/ laboratorului + activitati propriu-zise de pregatire si montaj a componentelor optice cat si de natura administrativa, constand in participarea la pregatirea si implementarea proiectelor pentru accesare de fonduri pe programe de finantare nationale (gen, fonduri stucturale sau start-up nation) si / sau fonduri europene dedicate cercetarii. Persoanele interesate sunt rugate sa ataseze CV. In primele doua luni, colaborarea va fi in regim de "intership".

 • Amgajam pozitie office manager cu abilitati de scriere si comunicare in limba engleza si disponibilitate de invatare. Mediu de lucru prietenos potrivit si pentru mame cu copii mici - grad mare de intelegere fata de nevoile acestei categorii.

 • 16

  Caut persoane serioase si ambitioase cu sau fara experienta pentru a lucra in domeniul asigurarilor in cadrul companiei DESTINE BROKER de Asigurare si Reasigurare. Puteti afla mai multe despre aceasta societate direct de pe site: www.destine-broker.ro Este un job foarte interesant, insa destul de simplu, se lucreaza de acasa, din fata calculatorului. Nu veti avea sef sau target, veti lucra cat va permite timpul si cat doriti, insa odata intrati in echipa Destine Broker veti primi instruire continua si ajutor oricand veti avea nevoie. Este un loc de munca initial part-time, putandu-se lucra de la cateva minute pe zi, la cateva ore pe zi, devenid astfel un job full-time, insa cu beneficii mult mai mari decat daca ati fi angajatul vreunui patron pentru un program de lucru similar. Avem parte de pregatiri permanente prin seminarii on-line (in aceasta perioada) de la experti in domeniul asigurarilor, atat manageri ale companiilor de asigurari partenere, cat si de la managerii societatii Destine. Practic este un loc de munca in care nu ne plafonam, dimpotriva, invatam si ne dezvoltam continuu. Veti incepe prin a incheia polite RCA, insa veti putea oferi clientilor toate tipurile de asigurari: CASCO, de locuinte (PAD si facultative), asigurari de calatorie, asigurari de sanatate, asigurari CMR (de marfa), asigurari de viata, credite si imobiliare! De asemenea veti fi putea oferi si pachete turistice in cadrul agentiei de turism DESTINE HOLIDAYS: https://www.destine-holidays.ro/?affiliate_code=%20MoraruBogdan0103270773&lifetime=360 Am enumerat toate posibilitatile de lucru in cadrul companiei pentru a va face o idee despre marimea acestei companii si posibilitatile de castig. Pentru a putea emite asigurari in Romania trebuie obtinut codul Raf. Mai multe detalii puteti gasi aici: https://www.isf.ro/ro/certificare-distribuitori-asigurari-sisau-reasigurari Pentru a va putea inscrie la acest examen este necesar sa aveti minim o diploma de absolvire a liceului. Pregatirea pentru acest examen costa 100 de lei si se face tot in platforma din care se emit asigurarile. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii la telefon.

 • Caut menajeră pe termen lung în orașul Alexandria. varsta sau nationalitatea nu conteaza. Este vorba de 3,4 ore pe zi. ofer masa cazare și 1000 RON pe lună. în plus ați putea să mai vă Căutați un alt job pe lângă pentru că vă permite timpul. mai multe detalii la telefon

 • 2

  Tehnician maseur atestat profesional din anul 2003 scolarizez persoane care doresc să învețe arta masajului. .facebook: Constantinescu Jean Marius.

 • Expert contabil ,membru CECCAR,,ofer servicii : -complete de contabilitate computerizată de la A-Z, - de personal - salarizare (incheierea contractelor de munca, acte aditionale, dosare de personal, state de salarii, REVISAL ), în Bucuresti și împrejurimi Detinem semnătură electronică. Se oferă contract de prestări servicii,factură+chitanță. Ofer și doresc seriozitate !

 • necalificat zilier din București lucrez cu plata la zi! 200 lei

 • Editez/adaptez texte/partituri, traduc din italiană, spaniolă, engleză, franceză, latină.

 • Salveaza cautarea