Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez vînzătoare cu și fără experiență la un magazin mixt zona Dorobanti1. Ne dorim: - o persoana serioasa, onesta, disciplinata, cu aspect ingrijit; - sa ai o comunicare buna atat cu colegii cat si cu potentialii clienti; -sa ai studiile medii finalizate: liceu/scoala profesionala; - sa fii responsabila, sa respecti programul de lucru. Ce vei face: - vei vinde marfurile alimentare, - vei face curat la raft ( n-ai cum sa vinzi daca e dezordine/ mizerie), - vei aduce marfa din depozit , - vei bate pe casa de marcat si vei incasa (dupa ce te obisnuiesti cu produsele si cu noi. Si noi cu tine).

 • Angajez vânzătoare la magazin de materiale de construcții,situat in Comana Candesti și băieți in domeniul electric sau manipulant la depozit,pentru mai multe detalii sunați la Nr de tel:

 • Angajez Servant pompier in Buzău Cerinte: stagiul militar efectuat la Pompieri sau atestat de Servant Pompier. Mai multe detalii se pot obtine la telefon

 • angajez bona cu experienta pt copil 2 ani si 6 luni de luni pana vineri 8.30 - 17, apartamentul se afla in zona dorobanti buzau, salariul este de 1000 ron, mai multe detalii la telefon sau

 • 2

  Angajam REGIONAL MANAGER pentru zona de S-E in cadrul companiei de curierat din top trei. Candidatul ideal: - Studii superioare absolvite; - Experienta pe un post similar minim 5 ani; - Capacitatea de a comunica constructiv in situatii sociale diferite, abilitati de ascultare activa si consiliere, abilitatea de a media relatii interpersonale; - Gandire analitica, creativa si inovativa; - Responsabilitate, orientare spre performanta si invatare rapida; - Cunostinte foarte bune Microsoft Office - Excel, Outlook; - Disponibilitate pentru deplasari. Pachetul salarial este compus din: Salariu fix + Bonuri de masa+ Bonus de performanta trimestrial + Masina de serviciu + Laptop / Telefon. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : .

 • 9

  Esti o fire activa si dinamica,deschisa sau mai ales pozitiva? Crezi despre tine ca esti o persoana care are simtul umorului? Iti plac noile provocari? Cunosti tehnicile de vanzari si a bunelor practici in domeniu? Esti echilibrat,dispus sa investesti in propria dezvoltare? Esti motivat de dorinta de a reusi prin propiile forte? Iti doresti sa lucrezi intr-un mediu energizant care sa te sustina sa te perfectionezi si sa avansezi in cariera? Ai permis categoria B? Atunci te vrem in echipa noastra! Promovare in permanenta in functie de rezultatele obtinute,urmatorul post este de Team Leader,iar apoi Sales Manager. Masina de serviciu si benzina decontata. Bonusuri stimultative corespunzatoare performantelor individuale. Dezvoltare profesionala ce este sustinuta de programe de pregatire continua in tara si in strainatate. Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si negociere. Posibilitatea de a face parte dintr-o industrie dinamica si plina de oportunitati. Vei fi sprijinit permanent de un lider de vanzari. Oferim loc de munca stabil cu dezvoltare continua. Vacante ,teambuildinguri de 6 ori pe an,3 in Europa si 3 in Romania,alaturi de cei mai buni colegi. Zedo Vera este reprezentanta americana de 25 de ani in Romania,experienta de peste 105 ani,membra a conceptului American Scott Fetzer,prezenta in Romania cu 7 birouri deschise in Bucuresti,dar si in toata tara:Brasov,Sibiu,Cluj,Iasi,Timisoara,Constanta,Craiova,Ploiesti,Pitesti,Targoviste. Primiti o reteta completa de afacere creata de specialistii nostrii in business,start up si business development Ce vom face impreuna? Atingem si depasim obiectivele de vanzari. Dezvoltam un portofoliustabil de clienti. Ne perfectionam si crestem impreuna.

 • 3

  Cautam o persoana iubitoare de copii, energica, organizata pentru ajutor ingrijire 2 copii- 3 ani si 5 ani. Program: luni-vineri-9:00-17:00. Este necesara experienta in aceasta activitate si posibilitatea de a obtine referinte de la familia anterioara unde ati lucrat. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de tel : sau la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj.

 • 3

  Managerul de restaurant joacă un rol important intr-o locatie! Responsabilitățile de zi cu zi pornesc de la : - interacțiunea cu clienții, - verificarea calității preparatelor, - și ajung până la tot ce trebuie făcut pentru ca oaspetii restaurantului sa isi doreasca sa revina in locatia noastra, - iar posibilitatea de a se identifica cu echipa noastra si creativitatea, iti vor aduce satisfactii materiale substantiale, bonus de performanta si crearea unui renume in domeniul HoReCa. PENTRU MAI MULTE DETALII, VA INVITAM LA GARDEN RESTAURANT BUZAU . Mult succes !

 • 20

  FABRICA DE MANCARE , ANGAJAM SOFER CU EXPERIENTA PENTRU APROVIZIONARE SI LIVRARE . OFERIM SALARIUL PE MASURA IMPLICARII IN ACTIVITATE, A SERIOZITATII SI A DEVOTAMENTULUI DEMONSTRAT. PENTRU A AFLA DETALII, VA INVITAM LA INTERVIU, DE LUNI-VINERI, IN INTERVALUL ORAR 11.00-17.00 LA GARDEN RESTAURANT( LANGA STATIA PECO OMV - POD MARACINENI ). SUCCES!

 • 9

  Angajam persoane gospodine cu drag de a gati intr-o bucatarie moderna si cu dorinta de implicare in activitatea gastronomica a companiei. Oferim garantia locului de munca indiferent de situatia socio-economica actuala, un salariu motivant, pe masura abilitatilor dovedite, transport si masa asigurate. Bonusuri oferite pentru buna colaborare si un mediu de lucru placut. Relatii la telefon 0742294951

 • 1

  Compania noastra angajează personal feminin in domeniul live call center! Nu este nevoie de experienta! Se poate lucra de la domiciliu, sau de la sediile noastre din tara! Îți oferim contract, asigurare medicală privată, training, salariu fix net de 3000 lei plus comision din încasări și bonusuri lunare! Program de lucru 8 ore luni-vineri! Alege cel mai stabil domeniu! Pentru o colaborare va rugam sa Trimiteți un email la smartjobz@ yahoo. com Cu respect (Andreea-manager)

 • 1

  Societate comerciala din Buzau angajeaza mecanic intretinere utilaje(prese mecanice si hidraulice).Program de lucru 8 ore,stabil. Relatii la telefon .

 • 3

  SC Fibrotermica Technology SRL, angajeaza GESTIONAR Depozit. Noi îți oferim: Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; Pachet salarial și de beneficii, în acord cu politicile și obiectivele companiei; Desfășurarea activității într-un mediu placut, într-o echipă tanără, unită și dinamică; Pregatire profesională continuă. Cerințele noastre: Studii medii; Autorizatie ISCIR de stivuitorist și legător de sarcină; Minim 1 an în logistică sau domenii conexe; Cunostiințe tehnice minime; Cunostințe de legislație gestiune stocuri; Capacitate bună de comunicare si relaționare; Deschidere către lucrul în echipă; Spirit organizatoric. Responsabilitățile tale: Recepționezi fizic si calitativ mărfurile sosite în depozit, în conformitate cu documentele de însotire a mărfii; Manipulezi i a ezi produsele în spa iile special destinate; Pregătesti comenzile pentru livrare conform cu documentele; Gestionezi corect conform legii stocul din depozit; Vei ține la zi evidența gestiunii depozitului înregistrând intrările și ieșirile de materiale; Respecti instructiunile de lucru care reglementeaza modul de depozitare, manipulare, conservare si livrare a produselor din depozit; Participi la inventarierea (totala sau partiala) a stocului din depozit si obligatoriu la inventarul total de la datele bilantului contabil; Încarci și descarci materiale, cu ajutorul echipei și echipamentelor din dotarea depozitului; Pregătești și ambalezi materiale pentru expediere. Dacă vrei să te alături echipei noastre, nu ezita sa ne contactezi. TE ASTEPTAM IN ECHIPA NOASTRA!

 • executam finisaje interioare și exterioare dela A la Z mai multe detalii la tel

 • Executam finisaje interioare și exterioare Placări cu rigips Glet Lavabile Placari cu polistiren si fata bazaltica Tencuieli Parchet Gresie și faianță Facem garduri Etc....lucram cu scule proprii pentru mai multe detalii și informații la Ionuț

 • Transport marfa comunitate

 • ELECTRICIAN: 2 posturi • calificare Electrician • experienta in mentenanta echipamente si instalatii electrice • cunostinte dе baza dе electrotehnica • experienta minima in domeniul automatizarilor industriale • prezinta avantaj: cunostinte dе baza dе pneumatica si hidraulica ; autorizare ANRE gr. II, gr. III. Descrierea jobului • asigurаreа mеntenаntеi si intrеtinеrii de utilаjе si еchipamentе industrialе si еchipamеntе conеxе (cеntralа tеrmicа, statiе comprеsoare, statie de transformare, centrala de frig, centrala de ventilatie). • reparatii si interventii autorizate in retelele electrice de joasa tensiune MECANIC INTRETINERE: 2 posturi • calificare Mecanic intretinere • experienta in mentenanta echipamente si utilaje industriale • cunostinte necesare : construcţia diferitelor tipuri dе masini si instalatii dе lucru ; organe dе masini si importanta fiecaruia in lantul cinematic al masinii respective ; • noţiuni dе mecanică, proprietati fizico-mecanice ale materialelor; • desen tehnic si tolerante uzuale. Descrierea jobului: • asigurarea mentenantei si intretinerii de utilaje si echipamente industriale • supravegheaza functionarea utilajelor si interventia ori de cate ori este nevoie; • face reglajele si ajustarile necesare unei bune functionari a echipamentelor; • asigura intretinerea curenta a utilajelor: gresare, verificarea uleiului la reductoare; • participa la reviziile tehnice ale utilajelor /echipamentelor.

 • 2

  SC angajează Mecanic de întreținere utilaje pentru linie de îmbuteliere și ambalare -Industrie Alimentara ( vin ), la punctul de lucru din Loc. Vernești, jud. Buzău. Programul de lucru este de luni pana vineri, 8 ore/zi. Se oferă contract de muncă pe perioadă nedeterminată și salariu motivant, în funcție de experiență.

 • 6

  INEL SA angajeaza electricieni pentru proiecte premium in mediul corporatist. Clienti INEL SA: Vodafone, Amazon, Microsoft, Veolia, Lincoln Electric, Erste, Carrefour, HOST, CRF, Raiffeisen si lista poate continua cu peste 100 de clienti de acelasi calibru. Daca esti electrician, doritor de un mediu de lucru actractiv in mediul constructiilor de top, daca iti plac deplasarile, echipa, aventura si in principal avansarea in cariera de electrician, nu ezita sa ne contactezi la: 0722.523.811, 0722.708.842, 0238-718821 Sau poti sa ne faci o vizita in Strada Unirii 10, Buzau, Romania intre orele 7:30 – 16:30 de Luni pana Joi si 7:30-13:30 Vineri oricand doresti pentru a ne cunoaste. Mai multe informatii despre noi si ce facem gasesti pe www.inelsa.ro. Te asteptam sa ne contactezi!

 • 1

  Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • Salveaza cautarea