Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Calarasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Compania SC 95 ARION SRL,angajeaza sofer profesionist pentru transport international de marfa,pentru camioneta de 7,5 tone. -cautam sofer pentru curse tur-retur (80% din curse sunt pe relatia Romania-Italia-Romania); Responsabilitati: -efectueaza servicii de transport marfa pe rute internationale; -respecta programarea la incarcare si descarcare; -comunica permanent cu dispeceratu; -respecta legislatia in vigoare privind cirulatia pe drumurile publice si decretul 561/2006. Cerinte: -Atestat transport marfa,generala; -Card tahograf; -experienta minim 1 an. Salarizare: -salariu fix national; -diurna oferita pentru zilele lucrate. CV-urile se vor trimite la urmatoarea adresa de e-mail: resurse.umane@95arion.ro

 • Va intereseaza un loc de munca sigur si bine platit in strainatate ? Doriti sa fiti apreciat la locul de munca pentru eforturile dumneavoastra ? Doriti un trai mai bun fara sa aveti griji pentru ziua de maine ? Noi suntem solutia dumneavoastra . Suntem in colaborare cu angajatori de prestigiu din Germania care sunt in cautare de muncitori necalificati in fabrica de biscuiti din Frankfurt. Programul de lucru este de 8 ore pe zi , 5 zile pe saptamana, cu weekend liber. Salariu motivant de 1500 euro net pe luna ! Se ofera cazare gratuita , instruire la locul de munca , contract de munca incheiat direct cu angajatorul german pe o perioada nedeterminata, ajutor si consultanta din partea echipei noastre in tot ce tine de acomodarea dumneavoastra in strainatate. Daca exista dorinta , seriozitate si va incadrati in varsta cuprinsa de 18-59 de ani , nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebari sau informatii la numarul 0736945007 sau 0727282505

 • Șofer cu experiență caut de lucru pe țară,dețin cat.p-be,ce+atestat marfă,cartelă și analize la zi!momentat sunt angajat la o socitate de transport!Aștept propuneri!

 • Șofer caut de lucru pe țară!'vârstă 33 de ani,experiență sofer din 2003!Momentan lucrez,Aștept propuneri!Mulțumesc.

 • Caut de munca ca șofer categoria B

 • Firma de constructii cauta colaboratori: firme , persoane fizice sau echipe . Lucrarile sunt in judetul Calarasi. Detalii la nr. 729 520 968 Luni - Vineri intre orele 09:00 - 17:00

 • MENTIONEZ CA AM O EXPERIENTA DE 30 DE ANI IN MONTARI DE INSTALATII CENTRALIZARI ELECTRODINAMICE PENTRU SISTEME DE CIRCULATIE IN CADRUL CFR ROMANIA.AM LUCRAT PENTRU O PERIOADA DE 19 ANI IN CADRUL SC ISAF SA SI 11 ANI IN SC IMSAT SA.

 • Se recrutează consultanti financiari. Dorim ca persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul financiar sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice clasice. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la alecu_bogdan98@yahoo.com sau să sunați la 0751904465 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Asistent medical generalist caut loc de munca,experienta 6 luni medicina familie ca voluntar,prezent voluntar spitalul judetean calarasi,dornica de a invata lucruri noi.

 • Asistent medical generalist caut angajare cabinet sau laborator,experienta 6luni medicina familie voluntar, prezent voluntar spitalul judetean calarasi,dornica sa invat lucruri noi.

 • Înscrieri Infinity ! ✨Detalii în privat !✨ Ești: ♥Mămică? ♥Studentă? ♥Graviduță? ♥Sau stai acasă? ♦Ai nevoie de niște bănuți în plus ? ♦Ești sociabilă,perseverentă și înconjurată de mulți prieteni ? ✉ Ai nevoie doar de 2-3 ore pe zi și internet ! ✉Nici nu trebuie să te deranjezi din confortul de acasă! ✨Pentru înscrieri , intrați pe link-ul de jos http://www.infinity-trade.ro/Home/RegisterOnline/?fid=16908179 ✨Mai multe detalii în privat !

 • Eu am lucrat in domeniul auto(dezmembrari), acolo faceam identificari piese auto SH si noi,vanzarea lor,pozarea si gestionarea pieselor auto in depozit, nu exclud sa lucrez si in alte domenii (sunt dispus la invatarea de lucruri noi)

 • Caut loc de munca in Calarasi!

 • Am 19 ani,proaspat absolvent

 • Dupa cum spune si titlul, caut loc de munca. Detin permisul categoria B.

 • Caut de munca ca sofer categoria b.. Ma puteri contacta la ori ce ora .. Contact 0773986454

 • lacatuserie , permis categoria B

 • Caut persoana sau familie pentru intretinere casa si animale din curte. Ofer salariu, masa si cazare in conditii excelente(dormitor, bucatarie, camara si baie sunt puse la dispozitie). Rog seriozitate. Contact la telefon 0722353634.

 • Salveaza cautarea