Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Bucuresti Sector-6

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cautam o persoana cu experienta in vanzari, sociabila, pentru magazin cu specific agricol in Clinceni, Ilfov. Se ofera salariu fix+bonus+comision din vanzari.

 • 5

  Ce veți face : - veți așeza marfa la raft respectând normele comerciale și de valabilitate - veți scana produsele puse pe bandă de către clienți și veți încasa contravaloarea lor. Ce așteptăm de la Dvs: -dinamism, seriozitate și plăcerea de a lucra cu oamenii într-o echipă devotată cu disponibilitate de lucru în 2 schimburi program de 8 h. Ce facem pt Dvs : -îți oferim training profesional pentru a lucra în rețeaua de retail cu cea mai mare acoperire geografică din România. CE VĂ OFERIM : - SALARIU FIX + BONURI DE MASĂ -BONUS LUNAR DE FIDELITATE ȘI PERFORMANȚĂ -DECONT TRANSPORT Detalii la nr tel sau direct în magazin PROFI din str Cernișoara nr 45

 • 6

  Caut persoane dinamice pentru comercializarea produselor cosmetice, în insule din centrele comerciale.

 • 2

  Caut persoane dinamice pentru comercializarea produselor cosmetice, în insule din centrele comerciale.

 • Angajez vanzatoare cu experienta detaliată la nr de tel

 • 1

  Stație Petrom zona Cotroceni angajam operator platforma,program 12/24 salariu brut 2400 bonuri de masa 18/15 lei.

 • 1

  Angajez vânzătoare cu experiență Nr tel

 • 7

  Angajez vanzatoare , conditii de lucru ,mediu atractiv si prietenos.Magazin mixt in sector 6.Cer si ofer seriozitate, carte de munca, conditii optime ,cu sau fara experienta, persona de contact Sorina- , salariu 1800-2500 lei.

 • 2

  LUCRATOR COMERCIAL PENTRU MAGAZIN ALIMENTAR CU AUTOSERVIRE ZONA MILITARI APUSULUI PROGRAM SI SALARIU DISCUTABIL. TELEFON

 • 7

  Angajez vanzatoare/vanzator fara limita de varsta full time pt Fornetti situat in Piata Crangasi sector 6 Bucuresti. Oferim un mediu de lucru placut, salariu atractiv si motivant. Candidatul ideal: Detine abilitati de comunicare Bune abilitati de organizare Atitudine pozitiva Experienta in vanzari constituie un avantaj Pentru mai multe detalii contactati-ma la numarul de telefon afisat mai in jos.

 • Angajez vânzătoare magazin mixt

 • 9

  Angajam agent paza pentru magazin Profi, sector 6 Strada Barsanesti nr.2B

 • 1

  Angajez vanzatoare pentru weekend, la o gogoserie! Salariu atractiv!

 • Noi suntem: Oameni buni. Produse bune. Momente bune. Muncim sa implinim ceea ce ne propunem. Facem ca lucrurile sa se intample. Suntem deschisi sa ii primim pe cei care vor sa ni se alature. Intelegem clientii si oamenii din jur. Vrem sa ii inspiram, sa ii captivam si sa crestem impreuna cu ei. Nu vindem doar produse, cream experiente. Tot ce facem, in fiecare zi, in fiecare moment, inauntru si in afara companiei, sustine si hraneste BRANDUL NOSTRU. Ce facem noi pentru tine? Oportunitatea de a lucra in reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania; Pentru ca ne place sa investim in oamenii care ne reprezinta, oferim training profesional; Un venit corelat cu performantele obtinute ( bonusuri de performanta si fidelitate ); Decontare partiala a abonamentului de transport; Posibilitatea de a te dezvolta profesional si personal; Posibilitati reale de promovare. Ce vei face tu pentru noi? Vei servi clienții de la raion prin: porționare, feliere, împachetare și etichetare corectă; Vei afișa, obligatoriu, prețurile și termenele de valabilitate, pentru toate mărfurile expuse la vânzare; Vei verifica și corecta afișajul prețului din zona raionului de proaspete; Vei retrage de la vânzare, în timp util, toate produsele nevandabile (expirate, deteriorate) din raionul de proaspete și le vei depozita în spațiul destinat; Vei informa clienții cu privire la produsele și caracteristicile acestora; Vei respecta cerintele de frig pentru toate produsele cu temperatură controlată din raionul de proaspete; Vei aranja marfa, conform procedurilor specifice, în zona de depozitare; Vei scana produsele asezate de catre clienti pe banda; Vei incasa contravaloarea produselor achizitionate de catre clienti; Intampini clientii cu respect si cu zambetul pe buze; Asezi marfa in raft respectand termenele de valabilitate urmăre ti datele de valabilitate ale produselor i faci rota ia la raft a produselor; îndepărtezi de la raft produsele deteriorate sau care nu respectă standardele; Participi la ac iunile comerciale din magazin; Răspunzi solicitărilor clien ilor cu privire la informa ii despre produse, pre uri, mod de cântărire. Daca: Iti place sa lucrezi cu oamenii Rezisti la temperaturi scazute, efort sustinut si stres Esti atent la detalii, corect si respecti oamenii Iti place munca in echipa Iti doresti sa faci parte dintr-o companie in continua expansiune. Daca ai raspuns Da! la cel putin 3 din aceste intrebari, atunci te vrem alaturi de noi!

 • 3

  Angajam lucrător în comerț pentru magazinul Profi situat în Calea Crângași nr 26-28.

 • 1

  Angajez vanzatoare magazin alimentar, in Prelungirea Ghencea. Program de luni pana sambata de la ora 8:00-20:00. Salariu atractiv. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr de telefon.

 • Angajam vanzatoare cantina, carte de munca,conditii bune de lucru, program Luni-Vineri.

 • 2

  Firma activitate comerț, sector 6 angajam facturista. Program lucru:L-V 8-17,sambata 8-14 Cerinte: cunostinte operare calculator, e cel, program SAGA.

 • 4

  Magazin Profi, sector 6,zona plazza militari angajează casieri și lucrători comerciali, program 8 ore pe zi, lucru în ture, detalii în magazin sau telefonic

 • 1

  Fabrica de carne si mezeluri angajează Lucrător Comercial pt depozitul din PGB sector 4. Pentru mai multe detalii la

 • Salveaza cautarea