Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Constructii, arhitectura, design Pitesti Arges - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 9

  Angajam Sablator

  Metabet CF SA, firma cu traditie in realizarea de constructii metalice, angajaza : Sablator ( doua posturi ) locatie : Pitesti, program de lucru:8 ore, salariu atractiv +tichete de masa Cv-urile se transmit la sediul societatii METABET CF SA, str. Tudor Vladimirescu, Nr. 115, Pitesti . Relatii : PREOTEASA CARMEN

 • 9

  Angajam electricieni

  Electricon Yard SRL Pitesti angajeaza electricieni, pentru lucrari de instalatii electrice jt + mt in judetul Arges. Conditie obligatorie : permis auto categoria B, minim scoala profesionala. Salariu net 4000 lei

 • 15

  Angajam muncitori necalificati

  angajăm muncitori necalificați program 08:00 - 17:00 cu o oră pauză de masă . 180 lei zi plata se efectuează săptămânal mai multe detalii la telefon

 • 1

  Angajam muncitori necalificați manipulanți schela în BUCURESTI 250 - 300 lei zi carte de munca

  ROYALSCAF angajează pe termen nelimitat muncitori necalificați pentru manipulare schela metalică în santierele din Bucuresti. Este o munca grea și recomandam varsta maxima de 30 ani pentru angajare. Se oferă:
 - angajare cu carte de munca și posibilitate de coasigurat pentru soție copii;
 - cazare pentru persoanele din provincie;
 - salariu de la 250 lei zi în funcție de randament cu achitare de 2 ori pe luna;
 - posibilitate de ajutor ca avans pana la primul salariu;
 Oferim seriozitate și cerem seriozitate ! Pentru angajări contactați pe dl. George la 0738161931 între orele 8:00 - 18:00.

 • Angajam personal pentru departamentul Tehnic- ofertare

  Angajam personal pentru departamentul Tehnic- ofertare lucrari de instalatii electrice,cu sau fara experienta.

 • 7

  Angajez muncitori calificați în constructii

  Firma de construcții angajează sudor ,sef echipa constructii ( cunoscator plan), dulgheri si zidari-finisori. Lucrarile sunt pe raza județului Arges, iar transportul la șantiere este asigurat de firma. Salariu motivant.

 • Angajez constructi

  Angajez muncitorii calificați și necalificați Pitești detalii la

 • 1

  Caut Meseriași în Domeniul Construcțiilor, Amenajări interioare Exterioare Finisaje Finisări.

  Program de lucru de Luni-Vineri, de la 8 -17 . Punct de lucru Pitești. Plata se face la, metru pătrat, Lucrare s-au zi, depinde de Lucrare. Banii se plătește Săptămînal. Mai multe detalii Telefonic, s-au Față în fața, la punctul de lucru. Persoana de contact EDUARD&EDY.

 • 9

  Angajam electrician

  Cerințe: certificat/diploma de calificare constituie avantaj; studii medii; persoana serioasa, muncitoare si dinamica, aptitudini de lucru in echipa, punctualitate; experienta de min 6 luni pe o pozitie similara constituie avantaj. Condiții: contract de munca plata orelor suplimentare bonuri de masa (15 lei/zi) Salariul este in functie de experienta. Pentru mai multe informatii referitoare la conditiile oferite, contactati-ne de luni-vineri intre orele 9.00-14.00 pe e-mail vanzări sau la sediul firmei din Str. Smeurei, nr. 1, Pitesti, jud. Arges Responsabilități:​ Executa lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare pentru incinte/constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4kV. Verifica, repara si intretine instalatiile electrice; Asigura controlul tablourilor de distributie din incinta de lucru, precum si securizarea lor; Se asigura de existenta schemelor electrice.

 • 40

  Angajam instalatori și muncitori necalificati pe perioadă nedeterminata.tel.

  Angajam instalatori și muncitori necalificati pe perioadă nedeterminata.tel. Salariu incepand cu 3000lei

 • Angajam sablator operator sablare

  sc angazeaza sablator

 • 19

  Angajam absolventi liceu Pitesti

  Angajam tineri fara exprienta in vederea specializarii in domeniul electric, instalatiilor sanitare si termice, HVAC. Oferim posibilitatea de scolarizare in domeniu pe durata angajarii.

 • 3

  Muncitori Germania

  Caut muncitori pentru anvelopat blocuri in germania.mai multe detalii la acest nr de whatsapp :plus,patru,noua,unu,cinci,doi,unu,sapte,doi,sase,unu,cinci,unu,patru

 • 4

  Angajez muncitor necalificat pentru invatarea unei meserii

  Angajez muncitor necalificat, pentru invatarea unei meserii - (carnetul de conducere cat. B este un avantaj). Salariul 2500 lei net + 400 lei bonuri. Costurile pentru cursurile de formare profesionala sint suportate de angajator. La deplasare se acorda diurna. Domiciliul In Pitesti. sau imprejurimi.

 • 3

  send 92 imp exp srl

  angajeaza asamblator montator ajutor de montator

 • 60

  Firma de constructii angajeaza dulgheri,finisori si salaori

  Firma de constructii angajeaza dulgheri,finisori si salaori ,salariu motivant,carte de munca si plata salariului in 15 si 30 ale lunii.

 • 18

  Angajam proiectant structuri caroserii

  Angajam proiectant structuri caroserii. Necesar experienta Autocad sau Solidworks. Salariu negociabil, pornind de la 2500 lei in mana. Se asigura transport pe raza orasului Pitesti si masa gratuit, respectiv bonusuri in functie de performanta. Activitatea se desfasoara la punctul de lucru situat in Drumul 23 ( langa Metro ), program 09:00-17:30, un singur schimb si consta in proiectarea structurilor/suprastructurilor ( platforma cu obloane, suprastructura izoterma, food truck, platforma tractari ) pentru autovehicule comerciale transport marfa de la 3.5 t la 24 t.

Salvează căutarea