Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Instalatori Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • R&D Total Consulting SRL firma specializata in ventilatie si climatizare angajeaza tehnicieni pentru montaj aer conditionat.

 • Bună, sunt Nicolae - - -reparații glafuri ferestre, Uși, Schimb garnituri ferestre termopane pvc, reglaje geamuri, montez jaluzele,, montaj rulete, schimb balamale schimb feronerie la uși și geamuri, Schimb mânere , calaj sticla, schimb sticla de termopan, Montez plase insecte pe balamale Montez și schimb manere ferestre și uși, montez rulouri de aluminiu. Schimb blocatori de închidere uși și ferestre, Montez lustre, prize, întrerupătoare, asamblez mobilier și alte corpuri de mobilier. Activez în sectorul 6 Specific ca sunt disponibil doar dupa ora 18:00 (luni-Duminica). Prețul difera în funcție de volumul lucrării dvs. Ofer și cer seriozitate. Va Mulțumesc, Aștept telefonul dumneavoastră cu drag.

 • Firma de constructii angajeaza ; TEHNICIAN FRIGOTEHNIC pentru montaj si intretinerea ( instalatii de aer conditionat ) SEF DE SANTIER PE INSTALATII Canditatul ideal: ( tehnician frigotehnic) -Experienta in domeniu; -Studii medii in domeniul tehnic; -Persoana serioasa, responsabila cu spirit de initiativa; Descrierea jobului: -Participa la montajul echipamentelor frigorifice si monitorizeaza functionarea acestora; -Efectueaza mentenanta si revizia tehnica periodica; -Se ocup de punerea în/scoaterea din func iune a instala iei frigorifice. Ce oferim: -Salariu atractiv in functie de experienta si implicare; -Contract de munca pe perioada nedeterminata; -Loc de munca stabil; SEF DE SANTIER INSTALATII : Cerinte: - experienta minim 5 ani; - carnet conducere; - limba engleza mediu; - Persoana serioasa, responsabila cu spirit de initiativa; Atributii: - urmarire si distribuire echipe in santier; Situatii de lucrari santier; Procese verbale si in general documentatie pentru lucrarile din santier; La nevoie aprovizionare anumite materiale;

 • Angajez instalator Lucrări în București ( casnice) Program de la 8 la 5 Salariu 3000 de lei pe luna

 • Instalator sanitar Loc de munca: Anvers Pentru carantina, achitam 200 euro. Descrierea postului: Montarea instalatiilor sanitare in apartamente, hoteluri, camine, cladiri de birouri, etc. Instalarea conductelor din PVC, GEBERIT PE, MEPLA si MAPRES. Montarea alba.. Oferim: Salariu: 15,53 brut / oră. Plata la timp a salariilor până la data de 10 a fiecărei luni. Posibilitatea de a incasa plăți în avans pentru prima lună de angajare. Cazare organizată și plătită de noi. Instrumente de lucru și îmbrăcăminte de protecție. Transport gratuit la locul de muncă - indemnizație de amortizare pentru utilizarea propriei mașini pe baza kilometrajului. Servicii complete înainte de plecare. Îngrijirea la distanță a coordonatorului pe toată durata proiectului. La ce ne așteptăm: Experiență de munca ca instalator. Abilitatea de a folosi un sertizator de țevi. Abilități de muncă independentă cu desenul tehnic. Capacitatea de a sudura prin țevi din PE - ca un avantaj. Cunoasterea limbii engleză - binevenita. Permis de conducere categoria B - ca atu. Abilitați de lucru în echipă. Multumim.

 • Executa la cererea clientului diverse lucrari de reparatii coloane apa obiecte sanitare etc.

 • Firma de instalații angajează instalatori gaze si ajutor de instalator pentru lucrări in șantierele din București, program L-V 08.00-17.30 cu pauză de masă o oră, ore suplimentare plătite. Salariile incep de la 3.000 Ron si urca in functie de experiență.

 • 2

  Angajez muncitori calificați și necalificati. In București și pe lângă București. Pentru mai multe detalii sunați la

 • Angajez instalator in constructii rezidentiale Bucuresti/Ilfov, program 8-17, cu carte de munca si bonuri de masa. Salariu 3500 lei/luna. Tel .

 • 2

  firma de instalatii cu experienta in instalatii sanitare , termice , hvac angajeaza instalatori cu experienta in domeniul instalatiilor sanitare. se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata , salariu 3500 - 4500 lei.

 • 1

  Angajam instalatori termice sanitare si electricieni -salariu motivant

 • 2

  Pentru că împlinim 21 ani avem reducere de21% la toate cursurile! Cei mai buni lectori! Practica asigurata! Suport de curs! Cursuri acreditate! Materiale incluse! Program flexibil! Plata si in rate! Diplome recunoscute international! Angajări!

 • Salveaza cautarea