Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Muncitori constructii Prahova Ploiesti

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 20

  angajam electricieni cu experienta si instalatori

  angajam instalatori si electricieni in constructii. program de 8 ore,contract de munca,salariu motivant. pentru mai multe detalii la telefon:

 • angajam muncitori constructii

  angajam muncitori cu experienta termosistem ,zidari,dulgheri,faiantari,rigipsari,zugravi,montatori pavele,maistri constructii executie,instalatori,electricieni. angajarile se fac cu contract de munca. nu angajam zilieri ,la negru sau colaborari

 • 12

  angajam tamplari universali,montatori mobila,

  angajam tamplari universali pal,mdf,lemn,montatori mobila,vopsitori,tapiteri,restauratori mobila

 • 64

  angajari in domeniul constructiilor

  angajam in constructii: -inginer executie - 9000 lei -maistru executie -7000 lei -dulgheri,fierari,finisori-6000 lei -instalatori,electricieni-5000 lei -necalificati-4000 lei

 • angajam montatori pavele

  angajam montatori pavele cu experienta

 • 4

  angajam dulgheri,fierari cu experienta

  Angajam dulgheri,zidari,placatori polistiren,montatori pavele,faiantari,rigipsari,instalator,electrician cu experienta. . asiguram cazare in ploiesti.Telefon:

 • 15

  S.c.24ianuarie s.a. ploiesti -angajeaza inginer sudor

  Suntem fabrica de constructii metalice sudate agabaritice. Postul este la serv. Tehnic-Proiectare-Dezvoltare. Se cer studii de specialitate.

 • 1

  Firma Kremsmueller Romania angajeaza in Ploiesti - Receptioner contractari achizitii

  Firma Kremsmueller Romania angajeaza pentru Ploiesti . Receptioner contractari achizitii Peste 2 ani de experiență în Achiziții, Administrativ Logistică, Construcții Instalații, Petrol Gaze Candidatul Ideal: - Minim 2 ani experienta pe o pozitie similara; - Cunoștințe de operare pe calculator scanner; - Studii medii finalizate; - Cunostinte program SAP (cerinta obligatorie); - Autorizaţie pentru utilizare stivuitorist (maşinist la maşini mobile pentru transporturi interioare) în conformitate cu legislaţia în vigoare; - Carnet de conducere cat B. Descrierea jobului - Verifică intrarea pieselor mărfurilor materialelor pentru identificarea deteriorărilor; - Depozitează și eliberează piese mărfuri materiale din depozite definite (de ex. locații, magazie materiale defecte, magazie expediție, etc.) după specificații instrucțiuni; - Preia, sortează, distribuie, depozitează, eliberează și reîmpachetează piese mărfuri materiale conform cerițelor; dacă este necesar prin folosire de utilaje de manipulare (de ex. transpalet electric, stivuitoare, biciclete, mașini mici, etc.); - Împachetează, inscriptionează, etichetează piese mărfuri materiale, efectuează transporturi de orice tip în interiorul și exteriorul firmei; - Grupează, distribuie și verifică documente de transport (de ex. documente de însoțire, avize de însoțire, documente transport mărfuri periculoase, etc.) conform cerințelor; - Efectuează verificări de stoc inventare (numără, cântărește, etc.), opereaza in programul SAP; - Gestioneaza produsele conform deciziilor de preluare in gestiune a bunurilor materiale; - Efectueaza manevrarea masinilor mobile pentru transporturi interioare in interiorul depozitelor; - Inventariaza stocurile conform procedurilor interne si ale beneficiarului si prevederilor legale. BENEFICII: Șansa dezvoltării carierei într-o companie multinațională de renume; 13 salarii plus bonusuri. Activați pentru a vizualiza o imagine mai mare. Previzualizare imagine

 • 5

  Angajam Meseriașii în construcții civile

  Facem angajări in domeniul construcțiilor civile : -Calificați ( care sa mai fi lucrat in construcții ) -Necalificați . Salariu Calificați 3400 -6000RON Salarii necalificați 2800-3600 Salarile vor creste progresiv după primele 3 luni. Program de lucru 8 ore pe zi. Se oferă echipament de lucru. Salariile se plătesc in sistem AVANS Lichidare Oferim transport din ORASUL PLOIESTI. Orele suplimentare se plătesc corect. Se lucrează doua sâmbătă libere cu 2 Lucrate. Pauza de masa 1 ora. Contract de munca . Sunt necesare și deplasări ocazionale.

 • 26

  Angajez montatori pavaj

  Angajez montatori pavaje , dale și borduri. Angajez necalificați. Angajez meseriaș în activitatea de renovări interioare- exterioare.

 • 11

  Angajam montatori învelitori acoperisuri

  Angajam montatori învelitori acoperisuri cu cunoștințe tehnice minime in domeniul tinichigerie și sau dulgheriei. Salariul intre 3300-5000RON. Rugam seriozitate!

 • 45

  SC SIVES SA PLOIESTI angajeaza personal.

  SC SIVES SA cu sediul in PLOIESTI , STR.ANDREI MURESANU Nr 58 (linga policlinica Cina ),care executa lucrari in domeniul constructiilor, angajeaza in conditii avantajoase muncitori calificati(inclusiv tineri fara experienta) in meseriile: -INSTALATORI -SUDORI ELECTRICI -SUDORI POLIETILENA -LACATUSI TEVARI Relatii la telefon mobil sau la sediul societatii zilnic de luni pina vineri intre orele 8-16.

 • 1

  Societate angajeaza

  Societate Comerciala activa in domeniul instalatiilor sanitare angajeaza: - inginer subinginer instalatii sanitare - instalatori - sudori - muncitori necalificati detalii la nr de telefon .CV pot fi trimise la adresa :

 • 7

  Ploiesti Magurele Valenii de Munte Angajam Operator Miniexcavator,Bobcat Dulgheri,Fierari,Finisori

  Manipulator miniexcavator,Bobcat posesor atestat si permis cat B,C,E sau B,E + Lucru in santier Lucratori in constructii calificati Carte de munca,Transport **(in functie de locatie santier) Salariu motivant Locatii ,Ploiesti Magurele Valenii de Munte Multumesc

 • 4

  Constructi olanda

  BARDAGE SI IZOLATIE SE CAUTA ECHIPA 3 SAU 4 BAIETI muncitor la acoperise și izolație.. Candidatul ideal Experiență relevantă într-o poziție similară Motivație și dorința de a presta muncă fizică Beneficii Contract de colaborare belgian in muncă (independent)

 • Angajam Vopsitor Industrial Olanda

  Activitatea se desfasoara in combinate si rafinarii din Olanda cu contract romanesc . Se ofera : Un tarif orar pentru orele normale intre 14 si 15 euro net,( 2400 - 2500 euro net) Posibilitatea de a face ore overtime platite intr-un alt regim superior , Cazare si utilitati asigurate, Transport local si international asigurat , O colaborare pe termen indelungat, Se cere; Experienta ca vopsitor industrial in combinate sau rafinarii, VCA, Permis , este un plus, Limba Engleza,este un plus, Pentru mai multe informatii lasati un mesaj sau sunati la nr de telefon .

 • 26

  Angajam personal pentru construcții

  Societate comercială angajează personal pentru domeniul constructii, amenajari interioare. Nu se cere diploma de calificare.Se asigură contract de muncă,se asigură transport.

 • 1

  muncitori in constructi

  angajam dulgheri fierari in belgia pentru mai multe detali va astept la telefon

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Prahova

Localități

Ploiesti
Salvează căutarea