Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Sudori ConstantaConstanta - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 2

  Electrician

  Transelcom este o companie lider în domeniul soluțiilor de infrastructură electrică, specializată în lucrări cu medie și joasă tensiune. Cu o istorie solidă și un angajament față de excelență, oferim servicii de calitate în întreaga țară. Responsabilități: - Instalare, întreținere și reparații ale echipamentelor electrice cu medie și joasă tensiune - Diagnosticarea și remedierea eficientă a defecțiunilor și avarilor electrice - Lucrul cu echipamente și instalații specifice mediului de medie și joasă tensiune - Respectarea strictă a normelor de siguranță și a reglementărilor din domeniu - Colaborarea strânsă cu echipa pentru finalizarea proiectelor în termenele stabilite Cerințe: - Calificare în domeniul electric sau experiență relevantă în instalarea și întreținerea sistemelor de medie și joasă tensiune - Cunoștințe solide în domeniul echipamentelor electrice și a instalațiilor de medie și joasă tensiune - Abilități excelente de diagnosticare și rezolvare a problemelor - Atitudine proactivă și capacitatea de a lucra în echipă - Respectarea normelor de siguranță și a reglementărilor din domeniu Beneficii: Oportunități de dezvoltare profesională într-un mediu dinamic și stimulant Pachet salarial competitiv și beneficii suplimentare Mediu de lucru prietenos și colaborativ

 • 12

  Lacatusi cu experienta - Belgia!

  Angajam Lacatusi cu experienta pentru proiect reparatii nave Belgia! Perioada nedeterminata. Va asiguram: * bilete de avion * cazare in conditii foarte bune * echipament de lucru Transportul este gratuit de la aeroport - cazare - loc de munca si retur. Candidatii interesati nu trebuie sa cunoasca lb.straina! Pentru detalii sunati la numarul .

 • Angajam Sudori MIG & MAG 131,135,136 pentru Olanda

  Se cere : - Experienta in sudura , procedeu 131 , 135 si 136 - Experienta in suduri la pozitie - Experienta in suduri multistrat - Experienta in suduri cu penetrare( radacina ) - Experienta in suduri lungi - Obligatoriu VCA Se ofera : - Un tarif netde 17 euro net ora - Cazare ( singur in camera ) - Masina de serviciu - Transport international - Asigurare medicala - Plata saptamanala - Contract Olandez

 • 4

  Instalator gaze

  Societate autorizata pe gaze naturale angajeaza instalatori si sudori

 • 4

  Angajare bucătar în Germania

  Restaurant cu specific italian din sud-vestul Germaniei, zona orașului Freiburg im Breisgau, angajează bucătar sau bucătăreasă cu experiență, de preferat în bucătăria italiană internațională. Limba germană nu este necesară. Se oferă contract de muncă german pe perioadă nedeterminată, salariu net lunar 2000 de euro, cazare și masă asigurate gratuit. Pentru detalii și înscriere, vă rugăm să contactați Agenția Kriss Consult Iași prin telefon sau WhatsApp la numărul afișat.

 • Angajam sudor mig-mag

  Angajăm sudor MIG-MAG pentru confecții metalice. Program fix, bonuri de masă.

 • 2

  ATELIER - Confectii metalice și lucrari de sudura - Sediul în Orașul Constanta

  ATELIER - Confectii metalice și lucrari de sudura - Sediul în Orașul Constanta.(doar apeluri telefonice și whatsapp). Va rog sunați,numai la orele si zilele indicate in anunț. - CITIȚI,VA ROG,TOT ANUNTUL - LUCRARILE SE FAC LA ATELIER - Pentru deplasarea la domiciliu se asigura sau se plătește transportul.Executam si in sistem de rate propriu cu un avans minim de 35% (fara dobanda) Case pe structura metalica,Garduri,Porți,Uși,Garaje,Hale metalice,Industriale,Agricole si Comerciale. Ne gasiti în Orașul Constanta,Str. Samuel Micu Klein,nr.15. . Program de lucru: Luni -Vineri orele: 9:00-16:00

 • 34

  Angajam personal reparatii navale

  Recrutam personal pentru proiecte Reparatii Navale in santier Belgia (doc uscat): -SUDORI cu experienta procedeu 136 -co2 si 111 - electrod -LACATUSI cu experienta corpul navei -ELECTRICIENI -MECANICI cu experienta generatoare, decarbonizari motoare , mecanica generala -STRUNGARI -SEF ECHIPA cu experienta proiecte de sudura lacatuserie. -SEF ECHIPA electricieni. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze telefonic (interval orar 9.00-16.00) sau sa trimita CV in cadrul aplicatiei.

 • 9

  Sudori si lacatusi reparatii navale doc uscat Belgia

  Angajam SUDORI (procedeu 136 -co2 si 111 - electrod ) LACATUSI cu experienta corpul navei, pentru proiecte REPARATII NAVALE . Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze telefonic (interval orar 9.00-16.00) sau sa trimita CV in cadrul aplicatiei.

 • Urgent!!!!

  Angajam sudori si lacatusi pentru partenerul nostru din Napoli. Cazare la bordul navei 1 2 pers pe cabina,masa asigurata la bord,echipament de lucru,bilete de avion si taxele vor fi platite in Romania iar pretul este de 14,00 euro h. Asteptam cv in lb engleza,copie buletin,pasaport si autorizatie la sudori pe whatsap ri

 • 1

  Angajam muncitori necalificati

  SC INOX DESIGN PRO SRL cu activitate pe piata din anul 2005 angajeaza: - muncitori necalificati Salariu: 3200 lei Domeniul de activitate: Confectii metalice Programul de lucru: Luni-Vineri 08-17 cu pauza de masa Angajarea se face cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul:

 • 4

  S.c MABEC TRADING SRL angajează sudori și lăcătuși mecanici profesioniști salar foarte motivat!

  S..c Mabec trading srl angajează lăcătuși și sudori profesioniști salar foarte motivat! ! Așteptăm să ne contactați!

 • S.c MABEC TRADING SRL angajează urgent sudori și lăcătuși mecanici ! Salar foarte motivat

  S.c angajează urgent sudori și lăcătuși mecanici! Salar foarte motivat!

 • Plecare imediata!!!

  Angajam Lacatusi navali,Tubulatori si mecanici navali doar cu viza si permis de lucru pentru partenerul nostru din UK. Asteptam actele pe whatsap; . Se asigura cazarea in apartament, bani ptr masa 20 GBP zi, bilete de avion,transport intern si taxele platite pe Romania.

 • 1

  Plecarea este imediata!

  Angajam Lacatusi navali,Tubulatori si mecanici navali doar cu viza si permis de lucru pentru partenerul nostru din UK. Asteptam actele pe whatsap; .Se asigura cazarea in apartament, bani ptr masa 20 GBP zi, bilete de avion,transport intern si taxele platite pe Romania.

 • 1

  Angajare SUDOR-Medgidia

  Firma cu sediul in Medgidia,str Silozului 105A,angajeaza sudori,Relatii,la sediul firmei

 • 1

  Sudori Lacatusi pentru Islanda

  Angajam Sudori Lacatusi pentru Islanda. Cerinte: - experienta profesionala; - limba engleza nivel conversational. Pentru mai multe detalii, apelati numarul .

 • 14

  Angajez sudori si lacatusi confectii metalice

  S.C. angajez lăcătuși confecții metalice ușoare și vopsitor confectii metaliceActivitatea se desfașoară în hala. Locatie in Constanța, decontam transportul in comun. pentru detalii tel.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Constanta

Localități

Constanta
Salvează căutarea