Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Dolj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Am 16 ani si caut loc de munca part time pe perioada verii, 4 sau 6 ore. Fara experienta dar sunt dispusa sa invat. Salariul mare nu este o prioritate.

 • Brioche Dorée, coffee shop in incinta Aeroportului Henri Coanda, angajeaza Lucrator Comercial si Bufetier. Avantaje: masa calda, CAZARE, spor de vechime totala in munca, spor de noapte, spor de weekend, bonusuri. Curs gratuit de calificare in meseria de ospatar, training. Experienta in industrie nu este obligatorie. Te informam ca datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate de DNATA CATERING in cadrul acestui proces de recrutare pentru pozitia la care ai aplicat. Datele cu caracter personal sunt colectate si procesate in acord cu legislatia in vigoare, cu politicile, practicile, standardele si procedurile interne in materia protectiei datelor cu caracter personal. Daca doresti sa modifici, actualizezi, corectezi sau stergi, in tot sau in parte, oricare dintre datele personale pe care le-ai completat, te rugam sa ne contactezi la urmatoarea adresa de e-mail: recrutare@dnata.ro.

 • DNATA Catering furnizeaza la saloanele din cadrul Aeroportului Henri Coanda, servicii de tratatie constand intr-o gama larga de bauturi alcoolice, bauturi calde si reci, produse de patiserie, lactate, dulciuri si snacks-uri. Descrierea jobului: • Respectarea regulilor de servire; • Cunoasterea meniului; • Preluarea si servirea comenzilor; • Satisfacerea cererilor clientilor prin standardele solicitate de companie; • Verificarea termenelor de garantie a produselor conform procedurilor. Program in ture doua zile lucrate cu doua zile liberezi/noaptesau la 9 ore. Oferim salariu fix, tichete de masa, spor de vechime totala in munca, spor de noapte, spor de weekend. Asiguram masa calda + cazare la o vila din Otopeni, langa Bucuresti, bonusuri periodice acordate in functie de vanzari. Persoanele interesate sunt invitate sa trimita un CV la adresa de e-mail Te informam ca datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate de DNATA CATERING in cadrul acestui proces de recrutare pentru pozitia la care ai aplicat. Datele cu caracter personal sunt colectate si procesate in acord cu legislatia in vigoare, cu politicile, practicile, standardele si procedurile interne in materia protectiei datelor cu caracter personal. Daca doresti sa modifici, actualizezi, corectezi sau stergi, in tot sau in parte, oricare dintre datele personale pe care le-ai completat, te rugam sa ne contactezi la urmatoarea adresa de e-mail:

 • Firma SC SSG SELECT SOLUTION SRL angajeaza agenti de securitate cu si fara atestat . Experienta este considerata un avantaj. Pentru mai multe detalii sunati, nu raspund la mesaje.

 • Angajez vanzatoare! Program 8 ore pe zi, de la ora 11 30 la ora 19 30, de marti - sambata. Liber Duminica si Luni, Salariul: 1300 lei.

 • Angajez medic medicina interna, in contract cu CAS Dolj, cu jumatate de norma. Contact 0766829206

 • Agentia de plasare forta de munca in strainatate , Connectwork Team , cu sediul in orasul Ploiesti, judetul Prahova, cauta personal necalificat (barbati) pentru postul de manipulant marfa, pentru depozite in Olanda. Activitatea principala consta in incarcarea/descarcarea si manipularea marfurilor in depozite non-food. In functie de volumul de munca se poate lucra pe oricare din posturile de pe traseul in depozit al produselor, de la receptie pana la livrarea catre client.(picking,ambalat,etichetat,etcSe ofera: - cazare si asigurare medicala; - transportul la locul de munca si de la locul de munca la cazare, cu masina companiei; - salariul incepe de la 1100 euro lunar (plata se face saptamanal); - orele suplimentare sunt platite extra si se platesc sporuri pentru orele din weekendLimita de varsta este de 45 ani. Nu se percep comisioane Persoanele interesate sunt rugate sa ataseze un Cv insotit de fotografie la adresa de email , sa ne contacteze la numarul de telefon din anunt.(interval orarL-V)

 • Angajez sofer categoria B pentru distributie

 • Angajam sofer operator pentru a lucra pe excavator. O persoana responsabila si dornica sa lucreze intr-o echipa dinamica! Mai multe relatii la tel: 0767949448

 • SCOALA NATIONALA DE MESERII (ong) deschide in toata tara cursuri autorizate, la preturi noi, fara taxa inscriere pentru meseriile: -tehnician maseur -6 luni=1500 lei; -frizer,coafor,manichiurist,pedichiurist-4 luni=1200 lei; -stilist protezist unghii-120 ore=800 lei; -bucatar-4 luni=1000 lei; -brutar,patiser-2 luni=800 lei ; -ospatar(chelner),barman-4 luni=1000 lei; -lucrator in comert-2 luni=800 lei; -macelar,carmanger,transator-2 luni=800 lei; -constructor-4 luni=1000 lei; -confectioner,asamblor articole din textile-2 luni=800 lei; -agent securitate cu atestat-2 luni-450 lei; - instructor preparator formare-50 ore =600; -evaluare competente -ORICE MESERIE la cerere. Asiguram program cursuri flexibil. Sprijinim angajarea absolventilor. Diplome recunoscute si international. Locuri disponibile. Relatii:0751855929,0726964482;0763247477 cursuri_calificare_autorizate@yahoo.com;

 • Ca sa putem asigura servicii de cea mai buna calitate punem accent pe echipa noastra de soferi, care reprezinta nucleul intregii activitati. LUCRAND LA NOI PROMITEM SA AI: - Loc de munca stabil intr-o companie aflata in continua dezvoltare; - Salariu fix si diurna calculata pe zi, nu pe Km si diverse bonusuri lunare - care sa reflecte in mod transparent munca ta; - Garantia efectuarii platii la timp a tuturor drepturilor salariale; - Peroada de lucru de 2 luni in comunitate si 1 luna acasa platita; - Sa iti cream conditii cat mai bune de lucru: camioane euro 6 Iveco/ Scania, echipate intergral si dotate cu sistem de comunicare Transics si aparatura pentru plata texelor de drum; - Vei fi indrumat permanent de coordonatorii de transport, vorbitori de limba romana; CERINTELE ESENTIALE OCUPARII POSTULUI: - Disponibilitate de deplasare in Comuniatea Europeana; - Minim 1 an experienta in conducerea camioanelor de mare tonaj (categoria C+E); - Detinerea atestatului profesional de transport marfa, a cartelei tahograf si a atestatului ADR colete este obligatorie; - Cunostinte de mecanica; - Cunoasterea unei limbi straine (engleza, franceza, italiana, germana) nu este obligatorie, insa poate constitui un avantaj; - Respectarea obligatorie a timpilor legali de lucru; - Nu se accepta si este strict interzis folosirea orcarui mijloc de influentare a tahoggrafului.

  Repostat automat
 • Cautam pentru un angajator din Germania, barbati, femei,cupluri pentru Fabrica de Paine din Dusseldorf, la ambalat si etichetat. Veti beneficia de: - un salariu net de 1500 euro/luna - cazare si o masa pe zi (GRATUITA ) asigurata de firma angajatoare - contract de munca incheiat direct cu angajatorul german pe perioada nedeterminata - ajutor si consultanta in vederea deschiderii unui cont bancar in Germania si a indeplinirii altor fomalitati la institutile germane - posibilitatea de a primi si avans dupa 40 de ore lucrate - dreptul la concediu minim 21 zile/an - dreptul la pensie si alocatie (Kindergeld) 190 euro lunar/copil - indrumare si consiliere permanenta din partea echipei noastre - asigurari (medicale in caz de acciden) - dezvoltare si avansare pe plan profesional - loc de munca la angajator SERIOS SI VERIFICAT Cerintele postului: - SERIOZITATE MAXIMA - punctualitate din partea candidatilor - mentinerea curateniei la statia de lucru - persoane harnice responsabile si comunicative Inscrierile si depunerea actelor se fac inainte cu o saptamana de plecare. Daca sunteti interesati de job va rog sa ne contactati la nr de tel 0737503890 sau 0751553437.

 • Inginer mecanic proiectant caut loc de munca. email: epopa3000@yahoo.com

 • Inginer SW si FEA caut job in Craiova. epopa3000@yahoo.com

 • DESCRIERE LOC DE MUNCA: Avanta Care angajeaza cadre sanitare (personal auxiliar sanitar) si asistenti medicali pentru unul din centrele noastre de ingrijire persoane varstnice din urmatoarele orase Bournemouth,Turquay si Swanage din Marea Britanie. Locul de munca se desfasoara in cadrul centrelor si dispune de posibilitatea de a asigura si cazare (contra-cost). Prin urmare daca esti o persoana calda, plina de energie si intelegi rolul activ al unui cadru medical, pregatit sa ajute si sa ofere suport emotional, atunci, tu esti persoana pe care noi o cautam. CONDITII DE ANGAJARE: -disponibiliate imediata si de relocare; -cunoasterea limbii engleze, conversational; -pasaport valid (optional); -experienta si calificarea profesioanal poate reprezenta un avantaj dar nu este obligatorie; -gandire analitica si spirit de echipa; RESPONSABILITATI: -suport in a avea o stransa legatura afectiva si emotionala cu rezidentii; -supraveghere si monitorizare rezidenti; -suport si sprijin in timpul activitatilor zilnice; -suport si asistare cu alimentatia, exercitii fizice si medicamente; -asigurarea confortului necesar pacientilor; -asigurarea de conditii igienico-sanitare; -respecatarea decizilor stabilite in mod ierarhic dupa cum urmeaza: Manager, Team-Leader, Admin echipa; -raportare catre Manager -disponibilitate si flexibilitate de a lucre ture de zi si noapte( mediu spitalicesc) BENEFICII: -Contract de munca (englezesc) pe perioada nedeterminata; -Curs de pregatire si calificare in centrul de excelenta Avanta Care LTD -Asigurare hotel pe perioada cursului; -Minim 35 de ore de lucru pe saptamana si posibilitatea de a lucra pana la 60; -Cadrul legal de a lucra in Mare Britanie si drepturi depline in ceea ce priveste: a) pensie – plan privat; b) concediu – 28 de zile pe an cu plata c)asigurare la locul de munca - Medicash -Asigurarea deschiderii unui cont bancar; -Suport si asistare obtinere NINO; -Costuri reduse in ceea ce priveste cazarea cuprinse intre £300 - £400/lunar cu toate utilitatile incluse; -NU SUNT PERCEPUTE COMISIOANE IN VEDEREA ANGAJARII. PACHET SALARIAL: - entry-level : salarizare pe ora incepe de la £8,20 si £8,70/ orele de noapte si zile de sarbatoare; -Cresteri progresive salarizare dupa primele 4 luni pana la £9,30 in functie de experienta -Avans din salariu pana la £450; Pentru cei interesati va rugam sa ne comunicati un CV cu intentia dvs. de relocare si data cea mai probabila de relocare in Marea Britanie, iar unul dintre colegii nostri de la Resurse Umane va v-a contacta in cel mai scurt timp.

 • vand boxa activa noua la cutie putere efectiva 800 w si 450 rms claritatea sunetului cu acumulator auxiliar cu functii de bluetooth stick usb card microfon fara fir pentru karaoche egalizator pentru înalte medii si bass radio preț 1000 lei fix.nu ma intereseaza schimburi doar cash.telefon.

 • Angajez bucatareasa zona Metro salariu 2500lei in mana cu carte munca tel 0745462688 Alin

 • Societate comerciala angajeaza muncitori necalificati. Detalii suplimentare la tel 0724089975.

 • Companie de renume din Belgia din domeniul constructiilor civile angajeaza Electricieni si ajutor de electricieni. Data de incepere: 7.01.2019 Se ofera: Contract de muncă înregistrat în Belgia Cazare (utilitățile incluse, internet gratuit ) Transport intern Plata salariului la săptămână Asigurare de sănătate Bonus la final de an, calculat 8,33% din salariul brut anual Concediu de odihnă, primă de concediu calculată 15,38% din salariul brut anual Alocație pentru copii în Belgia CV la info@all-eu-recruitment.com Detalii suplimentare la 0371406706 (Luni – Vineri inclusiv, 9:00 – 17:00)

 • Reducere !Curs de Mecanic Auto , practica in service auto Diploma este valabila in tara si in strainatate.Pretul cursului este de 610 lei ( rate ) . Inf la 0740145457 si

 • Salveaza cautarea