Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Frizerie - Coafura - Cosmetica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • COAFEZA SALARIU 2500/15 zile. Contract de munca platit de companie Iancului - sector 2 (repere: vis a vis de Metrou, pe langa Pro TV/Intermacedonia)

 • Frizer/Frizerita Salariu 2200/15zile Contract munca achitat de societate IANCULUI (repere: vis a vis de Metrou, pe langa Pro TV/Intermacedonia)

 • Salon Ella Botoșani angajează coafeza! Relatii la 0726289095

 • Ce ne dorim: - o persoana pasionata, studiile sau acreditarile in domeniu nu reprezinta o necesitate - creativitate si imaginatie Candidatii ieali detin: - abilitati comunicare, de a lucra in echipa, dar si individual - capacitatea de a-si organiza timpul - realizarea coafuriloe specifice activitatii Ce oferim: - contract de munca pe perioada nedeterminata, pe 4h, cu posibilitatea de extindere la 8h - mediu de lucru profesionist, antrenant si jovial - program part-time, incepe la ora 6:00 dimineata Date de contact: Telefon: 0757908070 Email: Poze, portofolii sau conturi de social media ce contin coafurile realizate de dumneavoastra sunt bine venite!

 • Ce ne dorim: - o persoana pasionata, studiile sau acreditarile in domeniu nu reprezinta o necesitate - creativitate si imaginatie Candidatii ideali detin: - abilitati comunicare, de a lucra in echipa, dar si individual - capacitatea de a-si organiza timpul - realizarea unui machiaj specific activitatii Ce oferim: - contract de munca pe perioada nedeterminata pe 4h, cu posibilitatea de extindere la 8h - mediu de lucru profesionist, antrenant si jovial - program part-time, care incepe la ora 5.30 si se termina la ora 9:30 Date de contact: Telefon: 0757908070 Email: Poze, portofolii sau conturi de social media ce contin machiajele realizate de dumneavoastra sunt bine venite!

 • Efectuez machiaj clasic si coafez la domiciliul clientelor pentru orice eveniment. Mai multe detalii la telefon 0728892803. Valabil doar in weekend. Exclusiv doamnelor care iubesc acest gen de machiaj.

 • Aplic oja semipermanenta, gel sau manichiură si pedichiură simpla. Ma deplasez la domiciliu. 0730674831

 • Salon din Craiova, cartier Brazda lui Novac angajează frizer/frizerita. Tel : 0762309287

 • Cautam persoane (18-70 ani) cu ten masliniu sau deschis pentru evaluarea unui produs dermato-cosmetic care se aplica pe zona spatelui. Remuneratie : intre 65-700 RON Locatie : Bucuresti,sector 1 Durata studiu: intre 1-3 zile sau 3 saptamani(doar 8 vizite la centru) Durata vizita: intre 1-5 h Program : L-V in intervalul 09:00-17:00 CRITERII : - locuiti in Bucuresti sau puteti ajunge fiindca transportul nu se deconteaza si nu se ofera cazare; - cetatenie romana,carte de identitate romana valabila; - femei si barbati; - pigment deschis sau usor masliniu la culoare; - sunteti clinic sanatos/a si nu figurati in evidenta cu boli cronice; - fara tratament medical zilnic; - nu ati fost la solar sau plaja in ultimele 3 luni; - in ultimele 3 luni ati luat antibiotice,vitamine,anticonceptionale sau alte medicamente ? - sa nu fie cazul de pilozitate excesiva pe spate; - nu aveti pe spate cicatrici,tatuaje,iritatii,pete pigmentare,alunite,acnee; - nu primiti ajutor social,indemnizatie pentru somaj,pensie anticipata,pensie medicala de gradul 1 sau 2; - nu sunteti insarcinata; - nu alaptati; - nu sunteti alergic/a la medicamente sau produse dermato-cosmetice; - puteti avea venturi suplimentare fiindca se declara impozitul. Cei interesati sunt rugati sa trimita numele,prenumele,numarul de telefon,varsta,tip de ten (deschis sau masliniu) pe adresa de e-mail inscriere.voluntar@yahoo.com .

 • Vand salon de infrumusetare utilat complet. Un post coafor, un post mani/pedi , camera cosmetica utilata cu aparatură cosmetica IPL decantor sterilizator etc. O camera de corporal ce conține aparatura pentru remodelare corporală și scădere in centrimetri. Salonul este situat in militari residence. Stoc de marfa Website promovat SEO de firma specializata & pagina de Facebook Vad bun si clientela formata. Salon complet mobilat si utilat cu: 1. Post coafor: -mobilier si scafa -stoc de marfa: vopsea, sampon si prosoape -ucenic coafor 2. Receptie: -canapea vizitatori -aparat de apa si cafetiera -mobilier receptie -leptop, imprimanta, combina muzica, telefon, tableta, aer conditionat. 3. Camera remodelare corporala -2 paturi masaj -mobila cu stoc de marfa: prosoape, ulei, creme Bruno Vassari si Algologie -aparat LPG M6(costume LPG) -aparat Vellashape -aparat Elctrostimulare -Cavitatie -Termocuverta -aer conditionat 4. Post manichiura si pedichiura: -masa mani -mobilier cu stoc de oje Cupio semipermanenta si Clasica -sterilizator 5. Camera Cosmetica -pat cosmetic -IPL -aer conditionat -decantor ceara, minidecantor -mobilier cu stoc de marfa Bruno Vassari si Holly Land, stoc de ceara elastica braziliana si unica folosinta, stoc de prosoape. Website promovat SEO de firma specializata & pagina de Facebook. www.zenitybeauty.ro facebook: zenitybeauty Pretul este negociabil Pret 16500 negociabil

 • Manichiura spune multe despre o persoana. In acest sens execut manichiura clasica cu oja semipermanenta sau cu gel la domiciliul personal. Dețin diploma acreditata de calificarea in domeniul manichiurist/stilist protezist. Manichiura se executa cu produse de calitate ( cupio și BAFF ) iar ustensilele folosite sunt sterlilizate și dezinfectate după fiecare folosire. Preț manichiura simplă: 25lei Preț manichiura cu ojă semipermanentă: 40 lei Preț manichiura cu gel întreținere: 55lei Preț manichiura cu construcție gel: 70 lei

 • Salon situat in sector 6 militari cautam manichiurista cu experienta !! Tips/ constructie / gel pe unghia naturala/ semi/ clasic ! Cerem si oferim seriozitate ! Oferim CM si salariul intodeauna la timp,concediu platit ,totul legal ! Pt detalii 0740400480

 • Caut loc de munca, post cosmeticiana, rog seriozitate !!

 • Salon stradal sos Pantelimon 245. Adora Etetic Style angajaza urgent coafeza si manichiurista cu experienta.0743491252

 • Salon angajaza in conditii f bune manichiurista manichiura - pedichiura clasica semi si coafeza cu experienta minim 3 ani.

 • Salon cu vad si clientela cauta coafeza urgent.

 • Salon cu vad sos Pantelumon nr 245 angajaza doua fete manichiura pedichiura si semi. Si doua fete tehnician unghii false . Salarizare excelenta pentru cele cu portofoliu propriu de cliente. 0743491252.

 • Salon cu vad caut urgent Coafeza si frizer cu experienta. Zona Delfinului Pantelimon

 • Studio ultra-modern Craiova, angajeaza coafor-frizer, manichiurist.

 • Salon stradal cu vad . Salariu f bun carte de munca.

 • Salveaza cautarea