Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Frizerie - Coafura - Cosmetica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Salon de infrumusetare din zona Piata Rosseti angajeaza tehnician unghii(+manichiurista-pedichiurista semi permanenta si clasica) cu experienta minim 3 ani, program de lucru in doua ture.

 • Angajez frizer, salariu atractiv. Pentru mai multe detalii, vă rog să mă contactați la nr de telefon.

 • Studio K, caută coafeză, cosmeticiană și manichiuristă cu experiență. Pentru mai multe detalii, vă rog să mă contactați la nr de telefon

 • Cautam personal specializat in cosmetica canina in vederea efectuarii de servicii, la un cabinet veterinar (Floresti), Pentru detalii sunati la : 740643307

 • Mobila pentru salonul de frumusete Include: iluminatul de plafon constă din :14 plafoane cu reflectoare fixe /28 de lămpi de joasă tensiune; 3 sine cu 9reflectoare lumina stradă fereastră O recepție mare cu lumină incadrata si incorpotata cu suport casa de bani plus marcator de produse si computer . rafturi din sticlă în Satino, 2usi despartitoare de sticla cu sine pentru cabinet cosmetica, 2 scaune pt bar. mese confortabile de 4+6 inclusiv suport pentru picioare / soclu / oglindă două mese de 1 U inclusiv suport pentru picioare / soclu / oglindă 10. scaune care isi regleaza înaltimea cu un lift hidraulic, 2. o masă de 4-6 inclusiv suport pentru picioare / soclu / oglindă 3. mese si de1 U inclusiv suport pentru picioare / soclu / oglindă pentru berber shop . 1.Scaunul masterului de berber cu un lift hidraulic si reglabil 2 klimazon Susuar cu brat mult mai delicată și mai rapidă decât uscătorul de păr produce uscarea părului. Aceste dispozitive sunt foarte ușoare, funcționale, cu taimer. O garderopa pentru client,masina de spalat,masina de uscat,prosoape, set si masa de sticla ,pat cosmetic ,complet set linie microblating,micropigmentare. Tot acest inventar poate fi vindut DISCUTABIL in rate, vinzare cu acte.20000 EURO *Sau ofer posibilitatea unei echipe,sau unei scoli cu profil de coafor , sau unui tanar/a talentat cu experienta in domeniu pentru a-si construi independenta de antreprenor ,le ofer gratis pentru aport in parteneriat, sau impreuna cu mine a construi anul acesta PARTENERIATE CU SCOLILE DE COAFURA FRIZERIE. proiect ce ofera angajari si specializari ,seminarii pentru incepatori prin selectii si preselecti in plasare de munca si seminarii in Germania si Elvetia. Pentru romanii care doresc sa se experimenteze sa lucreze in strainatate pentru o perioada !

 • Inchiriez un post de coafeza in salon central din Arad. Mai multe info la tel. 0723097176

 • Salon situat in sectorul 5, angajeaza frizer/frizerita si manichiurista/pedichiurista. Relatii la tel:0769 516 191

 • SC FORFECILA SRL, angajeaza frizerita-coafeza cu experienta minim 2 ani , pentru coafor copii si adulti, in locatiile Auchan Militari si Mall Veranda Obor. Oferim salariul fix , contract de munca . Rugam seriozitate. Relatii la telefon: 0722305219 0744352013

 • Inchiriez post frizerie utilat complet Inchiriez camera Cosmetica utilata complet Tel 0766254685

 • Posh Nail Bar din Iulius Mall angajeaza manichiurista-pedichiurista Daca vrei sa te alaturi echipei, te rugam sa ne contactezi la nr 0752179453 sau pe Poshnailbar.info@gmail.com.

 • Salon Fancy Nicole Beauty studio cautam urgent colege cu PFA si experienta in domeniu pt manichiură și coafor ,locație ultracentrala,produse de cea mai buna calitate,clientela formata ,trafic mare.Detalii telefonic.

 • Tehnician Maseur si kitetoterapeut execut masaje totale pe masa .Masaj: Thai.Suedez.Elemente kinetoterapie.deblocari contracuri musculare.facial.pntr doamne celulita.punctul G la domni prostata ! Zona Berceni locatie proprie.ma deplasez locatii centrale si hotel.toate masajele se efectueaz intr- un singur masaj! Program de L-V de l 10 dimi la 11 seara ultimul masaj! Mai multe detalii la telefon ms!

 • Aplic gene fir cu fir , aspect natural , pt mai multe detalii ma gasiti la telefon

 • Angajam Manichiurist! Aplică chiar acum și bucura-te de toate beneficiile pe care le oferim colegilor noștri: http://saloanelemagic.ro/cariere/formular/manichiurist! Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem! Noi suntem unul dintre cele mai mari saloane de infrumusetare din Bucuresti, cu 12 locatii si peste 400 de colegi. Oferim conditii deosebite de lucru: Salariu fix / procent, venit real pe cartea de munca, 21 zile concediu platit, CM 8 ore, traininguri gratuite + multe alte avantaje.

 • Angajam Hair-Stylist! Aplică chiar acum și bucura-te de toate beneficiile pe care le oferim colegilor noștri: http://saloanelemagic.ro/cariere/formular/hairstylist-frizer Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem! Noi suntem unul dintre cele mai mari saloane de infrumusetare din Bucuresti, cu 12 locatii si peste 400 de colegi. Oferim conditii deosebite de lucru: Salariu fix / procent, venit real pe cartea de munca, 21 zile concediu platit, CM 8 ore, traininguri gratuite + multe alte avantaje.

 • Inchiriez tot salonul sau posturi in salon, sunt 7 posturi dintre care 5 sunt de coafor/frizeri si doua de manichiura/pedichiura. Cei ce fac contract pe termen lung beneficiaza de oferta. Salonul se deschide in curand pe strada Constantin Brancoveanu. Mai multe detalii la nr de telefon : 0734.012.937

 • Angajam SAMPONEZ! E necesara calificarea pe COAFOR! Aplică chiar acum și bucura-te de toate beneficiile pe care le oferim colegilor noștri: http://saloanelemagic.ro/cariere/formular/samponez! Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!

 • Angajam Cosmetician! Aplică chiar acum și bucura-te de toate beneficiile pe care le oferim colegilor noștri: http://saloanelemagic.ro/cariere/formular/cosmetician Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem! Noi suntem unul dintre cele mai mari saloane de infrumusetare din Bucuresti, cu 12 locatii si peste 400 de colegi. Oferim conditii deosebite de lucru: Salariu fix / procent, venit real pe cartea de munca, 21 zile concediu platit, CM 8 ore, traininguri gratuite + multe alte avantaje.

 • Angajez frizer salon sector 3 .Relatii la tel.

 • Angajez frizerita , manichiurista/pedichiurista si coafeza cu experienta, in zona Teiul Doamnei. Salon cu vad de peste 20 de ani , retributie 60% din realizari. Program in ture Luni-vineri : 08-20 Sambata :08-15 Duminica - inchis. Rog seriozitate. Telefon: 0722912889 Dl. Vasilescu

 • Salveaza cautarea