Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA ==== Zero 7 3 4 doi 6 3 zero 4 doi ==== RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Firma de curatenie angajeaza Femeie de serviciu / Agent curatenie cu sau fara experienta (barbat sau femeie) pentru curatenie apartamente închiriate in regim hotelier . Program de lucru: Luni-Vineri 10 - 18 Salariu 4000 lei NET (in mana) Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Asiguram transport pentru persoanele din sate si comune vecine (max 30km)

 • Angajez camerista hotel ,experienta minim 1 an,Salariu 1800 lei

 • 7

  Pentru amenajarea unui atelier/ laborator in care vor fi fabricate componente optice (lentile, filtre, oglinzi) si ulterior, pentru activitate in cadrul atelierului, caut persoana cu atitudine pozitiva, dispusa la efort fizic si intelectual. La inceput, activitatea principala va consta in pregatirea spatiului tehnologic, ceea ce presupune o activitate de tip "menaj". Ulterior, vor fi desfasurate activitati in cadrul procesul tehnologic de fabricare a pieselor. In a treia etapa, persoanele cu inclinatii spre stiinta si cercetare vor avea posibilitatea sa participe la proiecte de cercetare, la conferinte, sa publice articole stiintifice etc. Recompensa materiala va fi extrem de modesta la inceput. Practic, se va lucra in regim de intership. Dupa ce firma va deveni functionala, vor aparea si beneficiile materiale, care vor fi tot timpul intr-o stransa relatie cu cifra de afaceri a firmei. Rog CV si o scurta prezentare de la persoanele interesate.

 • Sunt un bărbat cu o experiență vastă în îngrijirea persoanelor învârstă și caut de muncă ca îngrijitor vârstnici de preferință bărbați de regim intern 24/24 . In delunga mea activitate am muncit cu cazuri cum ar fi: avc, diabet, scaun cu rotile, amputație picior , imobilizați la pat. Știu să gătesc, curățenie, administrare medicamente, igiena personală. Sunt un bărbat educat, curat, blând,fără vicii, clinic sănătos și cu cazierul curat. pt mai multe informații mă puteți contacta. Rog maximă seriozitate!

 • Bonă caut îngrijire copil peste 3 ani preferabil sector 2, 3 Experienta în domeniu.

 • Sunt un bărbat cu o experiență vastă în îngrijirea persoanelor învârstă și caut de muncă ca îngrijitor vârstnici de preferință bărbați de regim intern 24/24 . In delunga mea activitate am muncit cu cazuri cum ar fi: avc, diabet, scaun cu rotile, amputație picior , imobilizați la pat. Știu să gătesc, curățenie, administrare medicamente, igiena personală. Sunt un bărbat educat, curat, blând,fără vicii, clinic sănătos și cu cazierul curat. pt mai multe informații mă puteți contacta. Rog maximă seriozitate!

 • 2

  ingrijitoare de batrani ,copiii ,curatenie in casa

 • Transportam persoane cu mobilitate redusa,nedeplasabile.Oferim sprijin la coborarea scarilor/urcare manevrarea persoanelor nedeplasabile catre diferite locatii.Dispunem de logistica necesara brancardieri autorizati cu experienta .

 • 5

  Doamna serioasa cu foarte multa experienta rabdatoare nefumatoare vaccinata doresc sa am grija de un copil sau doi in weekend cate ore doriti la mine acasa sau la domicilul copilului Locuiesc in Militari.Am recomandari de la familile care colaborez Pentru mai multe detalii sunati la nr. de tel - -. ID: 214255139

 • 4

  Buna ziua ! Locuiesc in militari si doresc sa am grija de unu sau doi copii 3 ore pe zi incepand cu ora 17 sau in weekend cate ore doriti . Am colaborat timp de 3 ani cu o familie care se muta si e prea departe de casa mea. Sunt o femeie blinda cu rabdare nefumatoare vaccinata si foarte multa experienta Doresc e termen lung dar aproape de casa. Mai multe detalii la num - - la orice ora puteti suna Multumesc!

 • Familie serioasa sot-sotie oferim servicii de menaj,curatenie generala-intretinere apartamente,vile ,garsoniere ,complexe rezidențiale dupa constructor , la preturi avantajoase,preturile variaza intre 200lei-400lei /ap și garsoniere curățenie intretinere ,250lei-450lei /ap și garsoniere curatenie generala,case- vile 8 Ron mp(negociabil) ;totul cu produsele noastre;preturile la curățenia după constructor (zugrăveala)difera ;OFERIM SI SERVICII DE ZUGRAVIT- RETUSAT APARTAMENTE INTERIOR , Parchet,faianță +gresie interior pt mai multe detalii așteptăm să ne contactați la nr de tf afisat(D-nul Razvan);NU RASPUNDEM LA MESAJE;OFERIM SI CEREM SERIOZITATE MAXIMA;Anunțul este valabil doar pt jud.ilfov, București, jud Constanța ,Orașul Fetești jud IL,judTeleorman oraș Roșiori De Vede.

 • 7

  Se căuta in regim intern (cu proba de o săptămână) doua doamne. Se va lucra, in 2 ture a câte 2 săptămâni sau o luna (in București), se oferă 4.000 Ron/luna (peste 800 euro ) + cazare + masa. Despre persoana care necesita îngrijire: Este o dnă care folosește scaunul rulant, este complet dependenta de ajutor in toate activitățile de rutina, este cooperanta, lucidă, calma si poate explica exact cum, și când are nevoie de ajutor, este nedeplasabila dar exista in casa elevatoare pentru ridicare. Atribuțiile sunt cele legate de ajutare in timpul activităților de rutina: Menținerea igienei personale, toaleta, îmbrăcare, servirea mesei, medicamente, si un ușor menaj, in cursul nopții necesită schimbarea poziției de 2-3 ori. Nu este un job extenuat, in timpul zilei momente de repaus sunt multe. Nu experiența dvs.in sine ne interesează, ci un OM BUN (si cu bun simt) se dorește o persoana organizata, atenta, cu răbdare si înțelegere, o persoana puternica cu disponibilitate la efort moderat. Persoana care va fi angajata trebuie sa corespunda cerințelor următoare: responsabilă, blândă, calmă, dedicată, serioasă energică, atentă la detalii, fără vicii, și foarte curată, de preferat nefumătoare. Sunt necesare recomandări verificabile, cazier curat, la angajare este obligatoriu nevoie de o copie CI. Pentru cine este interesat va rog să-mi lăsați nr. de telefon și veți fi sunata pentru a discuta mai multe detalii. Ofer și aștept , sinceritate și seriozitate.

 • la vasta de 60 ani caut loc de munca .Ma caracterizez ca fiind o persoana calma,sociabila si rabdatoare,adaptabila. Imi place ordinea si curatenia. Imi doresc sa fac menaj ( ingrijire persoane in varsta ) pentru diverse familii .De preferat si daca se poate in Bucuresti .Rog seriozitate.Ofer seriozitate.pot sa zic ca sunt :Omul potrivit la locul potrivit.Un real ajutor pentru persoanele aflate in necaz. Experienta in domeniu peste 5 ani.Eu locuiesc in Bucuresti.Daca doriti sa discutam va rog sa ma contactati la Numarul de Telefon Afisat :

 • 1

  Eu o doamna de 60 ani caut loc de munca.Ma caracterizez ca fiind o persoana calma,sociabila si rabdatoare,adaptabila. Imi place ordinea si curatenia. Imi doresc sa fac menaj ( ingrijire persoane in varsta ) pentru diverse familii, De preferat si daca se poate in Bucuresti. Rog seriozitate.Ofer seriozitate.Omul potrivit la locul potrivit.Un real ajutor pentru persoanele aflate in necaz. Experienta in domeniu peste 5 ani.Eu locuiesc in Bucuresti.Daca doriti sa discutam va rog sa ma contactati la Numarul de Telefon Afisat :

 • 17

  Ai nevoie de serviciile unei bone, menajere, sau îngrijitoare bătrâni/bolnavi pentru familia ta? Apelează la serviciile agenției Star Family și noi îți vom găsi persoana potrivită! Beneficiile tale: - Soluție personalizată, adaptată cerințelor tale, - Garanție oferită pentru serviciile noastre, - Consultanță permanentă, pe toată perioada colaborării, - Prețuri corelate cu calitatea serviciilor. Te așteptăm să colaborăm! Agenția Star Family www.starfamily.ro

 • 13

  Agenția Star Family caută o îngrijitoare part-time (3 zile/săptămână - Luni, Miercuri, Vineri - 4 ore/zi - 9:00 - 13:00) pentru un cuplu de bătrâni (doamna suferă de Parkinson și este imobilizată la pat, iar domnul este deplasabil și suferă de depresie), ce locuiește într-un apartament în zona Trapezului. Responsabilitățile îngrijitoarei: - face cumpărăturile casei; - pregătește și servește micul dejun & prânzul bătrânilor; - le administrează corect medicația, conform prescripțiilor medicului; - îi asigură doamnei igiena corporală - face curățenie în apartament; - spală & calcă rufele bătrânilor; - socializează cu aceștia, le ține companie. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, harnică, de încredere, capabilă să trateze constructiv eventualele plângeri - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată. Salariul net oferit va fi de 1.500 lei /lună, plată transport și concediu anual plătit. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta, pentru mai multe detalii.

 • 7

  Agenția Star Family caută o îngrijitoare part-time (L-V - 4 ore/zi - 10:00 - 14:00) pentru un cuplu de bătrâni deplasabili (doamna are un Alzheimer și un AVC), ce locuiește într-un apartament în zona Piața Domenii. Responsabilitățile îngrijitoarei: - pregătește și servește micul dejun & pranzul bătrânilor; - le administrează corect medicația, conform prescripțiilor medicului; - face curățenie în apartament; - spală & calcă rufele bătrânilor; - face cumpărături, când e cazul; - socializează cu aceștia, le ține companie. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, harnică, de încredere, capabilă să trateze constructiv eventualele plângeri - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată. Salariul net oferit va fi de 2.000 lei /lună, plată transport și concediu anual plătit. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul , pentru mai multe detalii.

 • 19

  Vrei să lucrezi ca menajeră, bonă sau îngrijitoare bătrâni/bolnavi, la familii? Apelează la serviciile agenției Star Family și noi îți vom găsi un loc de muncă, potrivit pentru tine! Ce beneficii vei avea, dacă colaborezi cu noi? - Îți vom găsi un loc de muncă, conform cu cerințele tale, - Îți vom oferi consultanță permanentă, pe toată perioada colaborării noastre, - Nu-ți vom percepe comision, vrem doar seriozitate din partea ta. Te așteptăm să colaborăm! Agenția Star Family www.starfamily.ro

 • 1

  Caut persoană internă pentru îngrijire doamnă în vârstă, deplasabilă, lucidă. Oferim cazare, masă și retribuție.

 • 2

  Îngrijire bătrâni la domiciliu, pentru mai multe detalii sunați.

 • Salveaza cautarea