Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • angajez menajera interna pentru întreținere bătrîni

  angajez menajera interna pentru întreținere bătrîni din București sau din împrejurimi.ofer cazare și masă plus salariu avantajos pentru detalii sunați la telefon

 • angajez menajera interna pentru îngrijire natrin

  caut doamna din București sau din provincie pentru întreținere și îngrijire natrin.ofrr masa și cazare plus salariu avantajos pentru detalii sunați la telefon

 • 10

  Angajez persoana serioasa pentru menaj 4-8 ore/zi, de 3-4 ori pe lună, zona Ghencea.

  Angajez persoana serioasa cu experiență și recomandare pentru menaj 4-8 ore/zi, de 3-4 ori pe lună, zona Prelungirea Ghencea- sector 6.

 • 8

  Ingrijitoare varstnic/ bolnav regim INTERN, FULL-TIME, PART-TIME ori in Weekend in Bucuresti !

  Recrutam si plasam ingrijitoare cu experienta in domeniu de ingrijire varstnici / bolnavi la domiciliu pentru program de lucru INTERN ( Permanent ), FULL-TIME ( 8 ore/ zi), PART-TIME ( 4- 6 ore/ zi) , sau in WEEKEND. Obligatii ingrijire bolnav : Ingrijit, Spalat, Toaletat, Gatit, Hranit, Administrare medicamente la orele indicate de doctor, suport fizic si pshic, Program INTERN unde se ofera : ( Cazare + Masa + Salariu 4000 Lei + 2 Weekend-uri libere/ luna ). Program FULL-TIME ( 8 ore/ zi) , salariu oferit este de 3000 Lei/ luna . Program PART-TIME ( 4-6 ore/ zi ), salariu estimativ este de 2000 Lei/ luna. Cerinte : Experienta, calma, energica, serioasa, responsabila ! Persoanele varsnice / bolnave pot fi mobilizate sau neimobilizate la pat Acte obligatorii pentru ingrijitoare : ( Copie Act de identitate + Cazier judiciar + Adeverinta medic de familie ca sunteti clinic sanatoasa + copie dupa diploma de studii + Referinte ( Daca ati obtinut de la locurile anterioare de munca ! ). Pentru detalii si informatii suplimentare ne puteti contacta zilnic la numarul de telefon : ( Vdf )

 • 11

  Oferim personal ingrijire varstnici/ bolnavi - INTERN, FULL-TIME, PART-TIME, WEEKEND !

  Suntem o firma de recrutare si plasare personal casnic cu o vasta experienta de peste 12 ani in Bucuresti si in zonele Limitrofere ale Bucurestiului, avem sediul in sectorul 6 (Zona Drumul Taberei), femeile pe care le avem in baza noastra de date sunt persoane cu experienta, selectate cu f multa grija si detin un dosar in care au cazier, adeverinta de la medicul de familie ca sunt clinic santoase, copie dupa act de identitate, copie dupa studii, recomandare si tesatare psihologica . Oferim femei pentru orice tip de program de lucru cautat : - INTERN unde se ofera : ( Cazare + Masa + Salariu 4000 Lei/ luna + 2 Weekend-uri libere/ luna ). - FULL-TIME ( 8 ore/ zi ) se ofera salariu 3000 Lei/ luna - PART-TIME ( 4 ore/ zi ) se ofera salariu 2000 Lei/ luna - WEEKEND Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca vacant asteptam sa ne contacteze telefonic !!! Avem in baza noastra de date persoane cu care am colaborat pe parcursul timpului si au dus la bun sfarsit sarcinile, dar si femei hotarate si cu experienta care doreste sa lucreze in cel mai scurt timp de la solicitarea dvs ! Daca dorti sa vizionati site-ul nostru intrati pe adresa : www.bonesimenaj.ro Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare ne puteti suna zilnic pana in ora 22:00 la numarul de telefon :

 • 5

  Agentie Ingrijire varstnici/ bolnavi regim INTERN, FULL-TIME, PART-TIME in Bucuresti !

  Va oferim in cel mai scurt timp femei active, energice, serioase, curate cu experienta si recomandare in domeniu, femei care se pricep foarte bine cum sa ingrjieasca persoane invarsta ori bolnave la domiciliu dvs, pentru orice tip de program de lucru cautati : INTERN ( Permanent ), unde se ofera : ( Cazare + Masa + Salariu + 2 Weekend-uri libere/ luna ), EXTERN ( 10 ore/ zi ), FULL-TIME ( 8 ore/ zi ), PART - TIME ( 4-6 ore/ zi ) , OCAZIONAL (1-3 zile / sapt), sau in WEEKEND . Pentru programul de lucru in regim INTERN ( Permanent ) salariu oferit este de 4000 Lei/ luna. Pentru programul de lucru FULL-TIME salariu oferit este de 3000 Lei/ luna. Pentru programul de lucru PART-TIME salariu oferit este de 2000 Lei/ Luna. Candidatele pe care le avem in baza noastra de date sunt persoane selectate cu f .multa grija si au un dosar complet care atesta statutul social, medical, judiciar, si psihologic. Comisionul agentiei noastre se percepe in functie de salariul oferit lunar si programul de lucru . Ne puteti contacta zilnic pana in ora 20:00 la numarul de telefon : ( Vdf )

 • 7

  Post ingrijitoare varstnic regim INTERN in Bucuresti !

  Cautam URGENT femeie pentru ingrijirea unei batrane la domiciliu in regim de lucru permanent ( INTERN ) in Bucuresti , batranica are nevoie de spalat, schimbat, hranit, supraveghere, administrare tratament medicamentuos Pentru programul de lucru INTERN familia ofera : ( Cazare + Masa + Salariu 4000 Lei/ luna + 2 Weekend-uri libere/ luna ) Persoanele interesate de colaborare ne pot suna zilnic pana in ora 22 : 00

 • 7

  Ingrijire Batrani / Bolnavi - Regim : INTERN, FULL-TIME, PART-TIME !!!

  Suntem o firma de recrutare si plasare personal casnic cu o vasta experienta de peste 12 ani in Bucuresti sau in zonele Limitrofere ale Bucurestiului, avem sediul in sectorul 6 (Zona Drumul Taberei), femeile pe care le avem in baza noastra de date sunt persoane cu experienta, selectate cu f multa grija si detin un dosar in care au cazier, adeverinta de la medicul de familie ca sunt clinic santoase, copie dupa act de identitate, copie dupa studii, recomandare si tesatare psihologica . Oferim femei pentru orice tip de program de lucru cautat : - INTERN unde se ofera : ( Cazare + Masa + Salariu 4000 Lei/ luna + 2 Weekend-uri libere/ luna ). - FULL-TIME ( 8 ore/ zi ) se ofera salariu 3000 Lei/ luna - PART-TIME ( 4 ore/ zi ) se ofera salariu 2000 Lei/ luna Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca vacant asteptam sa ne contacteze telefonic !!! Avem in baza noastra de date persoane cu care am colaborat pe parcursul timpului si au dus la bun sfarsit sarcinile, dar si femei hotarate si cu experienta care doreste sa lucreze in cel mai scurt timp de la solicitarea dvs ! Daca dorti sa vizionati site-ul nostru intrati pe adresa : www.bonesimenaj.ro Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare ne puteti suna zilnic pana in ora 21:00 la numarul de telefon : .

 • 4

  Oferim personal ingrijire batrani/ bolnavi regim INTERN, FULL-TIME, PART-TIME !

  Oferim personal ingrijire varstnici / bolnavi la domiciliu Dvs..din Bucuresti, sau din zonle Limitrofe ale Bucurestiului pentru orice tip de program de lucru cautati : - INTERN unde se ofera : ( Cazare + Masa + Salariu 4000 Lei/ luna + 2 Weekend-uri libere/ luna ). - FULL-TIME ( 8 ore/ zi ) se ofera salariu 3000 Lei/ luna. - PART-TIME ( 4 ore/ zi ) se ofera salariu 2000 Lei/ luna. Salariul ingrijitoarei se mai stabileste si in functie de programul de lucru si sarcinile pe care le are de indeplinit ! Ingrijitoarele din baza noastra de date au o buna experienta in acest domeniu de activitate si se pricp f bine la toaletarea bolnavului, schimarea, prepararea hranei, administrarea tratamentului medicamentuos la orele indicate de medic, insulina, glicemie, etc.. Toate candidatele pe care le avem in baza noastra de date sunt persoane selectate cu foarte.multa grija si au un dosar complet care atesta statutul social, medical, judiciar, si psihologic .

 • 1

  Ingrijire batran imobilizat, intern

  Cautam ingrijitoare pentru un batran imobilizat la pat in urma unui accident vascular cerebral, 75kg, care se intoarce singur in pat, lucid, educat, care doarme noaptea, program intern, 4 zile libere / luna, 3500 - 4000 lei / luna, sector 1. Cerinte: experienta in domeniu, 45-65 ani, in putere www.acceda.ro. Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidati. Apelati cu incredere!

 • 5

  Italia zona Napoli locuri de munca in diverse domenii

  Italia - Napoli-Caserta ingrijire persoane varstnice , muncitori in turism hoteluri baruri restaurante pizzeri . spalatorie auto , agricultura zootehnie constructii si alte domnii . salarii atractive incepand cu 900-1000 euro net cazare si masa asigurate contract de munca . Transportul il priveste pe aplicant . rog seriozitate .

 • 7

  angajez menajera,bucatareasa

  angajez femeie care sa faca curat si cateodata ceva de mancare,preferabil sa locuiasca in sec 5

 • 2

  Ingrijire batran, 3 ture / saptamana, Lacul Tei

  Cautam ingrijitoare cu program 3 zile / saptamana, intrare serile de luni, miercuri si vineri la ora 18 si terminarea programului a doua zi la ora 14. Batranul merge cu cadrul, are sonda urinara, e lucid, doarme noaptea, doar ca trebuie pregatit pentru masina de dializa care vine sa il ia la ora 5.30 dimineata, trebuie preluat cand e adus de la dializa si dat sa manance. Zona Lacul Tei, salariul 200 lei / tura. www.acceda.ro Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidati. Apelati cu incredere!

 • Caut îngrijire persoane în vârstă

  Sunt o doamna care empatizez cu orice persoana,curată, muncitoare și mult simt de răspundere. Caut persoană pentru îngrijire femeie sau bărbat. Program de 8 ore Restul detaliilor în privat.

 • 1

  Locuri de munca

  Sala de jocuri angajam doamna la curățenie Șalariu atractiv +bonuri de masa,program part-time

 • Angajam ingrijitori pentru batrani in germania

  Sună la <span><a class="showNumber" data-tel="0770">07 arata numarul</a></span> 807 582 Pana la 1700 euro/luna + Bonus 500 BENEFICIEZI DE: Plecari rapide ( 2, 3 sau 4 luni) cu 1 luna pauza in Romania. Oferim: Transport dus-intors - Gratuit Fara comision Cazuri in functie de experienta Salarii in functie de nivelul de limba germana cunoscut si experienta in domeniu Dorești mai multe informații? Sună la <span><a class="showNumber" data-tel="0770">07 arata numarul</a></span> 807 582

 • 12

  Loc de muncă

  We are looking for females live-in carers to provide high- quality care to our clients in their own homes in Ireland. Carers will live with the elderly person in their home. Live in carers will work 6 days/week. You will be actively working 7hours /day (daytime work) Requirements: -Good level of English -Experience (1+ year experience) Benefits: -Attractive salary:104 e Monday to Saturday 120e Sunday -Employment contract before you start -Flights/transport booked by the company - Free accommodation and food - Additional costs will be covered by the company Contact:

 • Salveaza cautarea