Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menajere Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Sant o doamna serioasa cu abilitati bune, ordonata si atenta la detali .Cu recomandari ,lucrez an domeniu de 3 ani.Detin permis de conducere

 • 20

  Familie cu 2 copii, cautam: - Bona in regim extern, detalii se discuta la interviu. Timpul alocat copiilor scolari este de maxim 3 -4 ore pe zi, restul pentru menaj usor pentru copii. Timp de lucru 8 ore, 5 zile pe saptamana. Salariu avantajos, in zona Sisesti sect 1, Detalii la telefon

 • 3

  Cautam o persoana care sa faca curat intr-o casa de 180 mp si sa calce, program 9:00-17:00 de luni pana vineri, salariul 2650 de lei. In casa locuiesc 2 adulti si 2 copii de 4 si 7 ani si este situata in cartierul Henri Coanda (de la mijlocul de transport este 1 kilometru de mers pe jos pana la casa). Agentie fara comision.

 • 1

  Caut fata inteligenta, modesta, dar cu atitudine pozitiva, dispusa la efort fizic si intelectual, in vederea participarii la pregatirea spatiului tehnologic in care va functiona un start-up in curs de infiintare. Recompensa materiala va fi extrem de modesta pana cand firma va deveni functionala, dar va exista o imbunatatire semnificativa dupa inceperea activitatii. Rog o scurta prezentare (sau CV) de la persoanele interesate.

 • Sot si sotie oferim servicii menaj , intretinere si alte servicii pt casa , locuinta Oferim si cerem seriozitate.

 • 5

  Doresc doamna cu experienta, serioasa pentru ingrijire batrana, program 8 h pe zi, zona sector 5. NU doresc intern! Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati la nr afisat! Multumesc!

 • 8

  Recrutam menajera pentru familie deosebita, 2 persoane. Locatie: vila in Corbeanca Program de lucru part-time: 2 zile/saptamana Oferta salariala: 200 lei/zi Atributii: activitati de menaj complet Cerinte post: experienta anterioara si prezentarea referintelor, persoana atenta la detalii, organizata, interesata de o colaborare pe termen lung. Completati fisa de interviu, prin accesarea link-ului recomandat: https://forms.gle/GoVtGJN9XLdCXbr3A sau Programari interviu telefonic de Luni pana Vineri intre orele 11:00-14:00 Te vom contacta dupa primirea aplicatiei. Suntem acreditati si ne recomanda experienta de 17 ani pe piata muncii din Romania. Pentru mai multe informatii si alerte de joburi, urmariti pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/profilesrecruitment

 • 1

  Recrutam menajera pentru familie deosebita. Locatie: zona Unirii/Cosbuc, sector 4 Program de lucru: 8 ore /zi de Luni pana Vineri Atributii: activitati de menaj in vila, exclusiv curatenie si calcat Salariul lunar net: 3000 lei Contract de munca perioada nedeterminata Cerinte post: experienta anterioara pe post similar si prezentarea referintelor, persoana activa, responsabila, ordonata si organizata, interesata de o colaborare pe termen lung. Completati fisa de interviu, accesarea link-ului recomandat: https://forms.gle/GoVtGJN9XLdCXbr3A sau Suna si programeaza interviul telefonic de Luni pana Vineri intre orele 11:00-15:00 Suntem acreditati si ne recomanda experienta de 17 ani pe piata muncii din Romania. Pentru mai multe informatii si alerte de joburi, urmariti pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/profilesrecruitment

 • Firma cu sediul in zona unirii, angajeaza o doamna , domnisoara cu aspect fizic ingrijit, pentru serviciile de menaj la sediul firmei si protocol pentru directorul general. Programul este flexibil in intervalul 12-20

 • 5

  Angajam menajera clinica medicala Provita in strada Alexandrina nr.20-22, sector 1, Bucuresti. Program de lucru 8 ore/zi in doua ture. Cerinte: Prezenta agreabila, amabila, politicoasa si prompta, abilitati de comunicare foarte bune si spirit de lucru in echipa; Programari interviu telefonic de Luni pana Vineri sau trimite-ti CV la adresa de e-mail

 • GRADINITA PRIVATA ,POPESTI LEORDENI,ANGAJEAZA INGRIJITOR COPII. DACA IUBESTI COPIII,ESTI EMPATICA SI DORNICA SA LUCREZI INTR-UN MEDIU PLACUT,NU EZITA SA NE CONTACTEZI .

 • 33

  Caut menajera pentru apartament cu doua camere !

 • 4

  Cautam femeie intretinere curatenie,Piata Iancului,sectorul 2 pentru birou si o depeninta ,care poate sa vina sambata intre orele 11-12. Plata se face la sfarsitul fiecarei zile !Spatiul este usor de intretinut. Lasati mesaj sau sunati la numarul de telefon.

 • Bună. Ma numesc Juvy. Sunt o menajera filipineza, cu experienta de peste 5 ani în domeniu, fara vicii, serioasa. Dețin deja un permis de munca și un permis de ședere, deci dumneavoastră nu va trebuie sa aplicați pentru niciun act. Sunt disponibila imediat și doar în București. Va mulțumesc și aștept sa ma contactați.

 • Angajam operator curatenie in Bals, 1ora/zi L - V, chiar si pensionare cu drept de munca. Pentru detalii sunati la , L - V pana la ora 17.00.

 • 3

  Angajam personal pt curatenie - femei, pentru inlocuire de concedii. Se ofera salariu, bonuri de masa si decont de transport.

 • 1

  Cautam agent curatenie pentru colaborare pe termen lung cu plata la zi

 • 2

  Cautam agent de curatenie cu experienta pentru colaborare pe termen lung. Program Luni-Vineri, 08:30-17:30 Salariul 2000 lei, contract de munca, transport din Bucuresti.

 • Cautam menajera interna pentru o familie ce locuieste la casa, in zona Domnesti, Ilfov. Cerinte: - Persoana tanara, activa, cu experienta in domeniul menajului la alte familii; - Recomandari (nr. de telefon); - Nefumatoare. Familia este formata din 3 membri, iar casa are o suprafata de 300mp. Program intern cu 2 weekenduri libere/luna. Atributii: curat, calcat, gatit. Salariul: 3500RON-4000RON si posibilitate Contract de munca.

 • Agenția Star Family caută menajeră part-time (3 zile /săptămână) pentru o familie (2 adulți și 1 copil de 9 ani) ce locuiește într-o vilă (150 mp) în zona Pipera. Cerințe: - să aibă experiență în domeniu (min.3 ani ca menajeră în case particulare), cu referințe de la foștii angajatori - să aibă permis de conducere și mașină personală - să fie o persoană serioasă, harnică, energică, de încredere - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată Responsabilitățile menajerei: - asigură curățenia în casă - spală și calcă rufele familiei - mătură și spală curtea casei - asigură curățenia în spațiul amenajat afară, pentru câinele familiei - gătește ocazional pentru copil. Se oferă 250 lei /zi. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta telefonic, pentru mai multe detalii.

 • Salveaza cautarea