Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Iasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut de munca in pascani sau roman ingrijire batrani sunt o femeie serioasa am experienta de 12 ani nu beau nu fumez nu am obligatii rog seriozitate nr tel .

 • 14

  Angajam personal pentru INGRIJIRE BATRANI in Italia , cu contract.. Avem oferte concrete de munca (veti sti exact toate detaliile referitoare la post )

 • 4

  Angajam personal cu experienta pentru ingrijire batrani in Lombardia Italia

 • caut de munca că ajutor bucătar sau bona

 • 19

  Angajam personal (badante femei) pentru ingrijire batrane-batranii in nordul italiei, zona milano, bergamo, lodi, cremona, piacenza, pavia, brescia. oferim : Contract Italian si salariu incepand de la 800 €uro !!! Cerinte : Seriozitate maxima, experienta minim 6 luni, cu cel putin una din urmatoarele bolii : altzhaimer, parkinson, diabet, dementa senila, insulina, imobilizati la pat, spirit de colaborare, limba italiana vorbit mediu, full time, stare buna de sanatate fizica si psihica. se cere depunerea c.v-ului cu foto, varsta intre 29 - 59 ani. prioritate au persoanele cu experienta in acest domeniu si care au mai lucrat in italia. va rugam sa cititi cu atentie anuntul !!! numai daca intrunitii cerintele atasati cv-ul dvs cu foto si nr.telefon !!! multumim pentrut colaborare

 • 7

  Îngrijire persoane vârstnice și cu dizabilități la domiciliu. Pachetul include igiena corporala toaletă zilnica tratament. La cerere se poate și aprovizionare curățenie gătit. Prețuri accesibile.

 • Cautam persoana interna24/24 full time, pe termen lung far obbligatii, serioasa responsabila rabdatoare cu Expierenta (,masurare glicemia, tensiune arteriala) (fara vicii alcool) pt o doamna de 80 ani in com Ruginoasa/iasi .Patologie:AVC de un an partial recuperata. Atributii;administrarea mediamente, igiena personala,preparat mincare schimbat scutece.curatenie Sint conditii inclusiv baie si tot ce este necesar. Pentru detalii la nr tf sau sms Salariu motivant Nu deranjati daca nu aveti aceste cerinte,multumesc pt intelegere. Publi24_1620529071

 • 5

  Caut persoană, îngriire batrană, 86 de ani 24h din 24h, în Iași. Rog seriozitate, experiență în îngrijirea bătrânilor, responsabilitate, comportament civilizat. Dorim o persoana calma, priceputa, serioasa. Salar negociabil.

 • 2

  Caut doamnă serioasă, responsabilă, îngrijire batrana nedeplasabilă, dar care nu este imobilizată la pat, constienta. Program 7:00 - 19:30. Salar negociabil. Pentru detalii, lasati datele de contact și informatii despre dumneavoastră (vârstă, experință, cerințe) la nr. de telefon , sau și vă voi contacta eu.

 • 11

  Caut o doamna sau domnisoara pentru servicii de menaj, curatenie , spalat, sters praful, calcat , uneori gatit. program part-time flexibil, 2-3 zile pe saptamana. cate 5-6 ore. Locatia se afla in Copou, la casa, 4 camere, balcoane, holuri, baie bucatarie. Plata se face la ora de munca prestata ! Foarte convenabil! Va astept!

 • 20

  Caut o femeie de servici pentru menaj la casa, servicii de curatenie, spalat, sters praful, calcat, si uneori prepararea pranzului. Program part-time flexibill la mica intelegere, 2-3 zile pe saptamana!! Salariu convenabil!!

 • 1

  STAR TEAM CLEANING COMPANY cauta cuplu pentru domestic cleaning in Uk. Cerinte: cazier si permis conducere pentru unul din cuplu. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV pe email sau pot suna la . Nu se percep comisioane la angajare si nu se cere experienta! Cazare asigurata de companie contra cost. Multumesc. Gina Stoian- Director Star Team Cleaning Company www.starteamcleaning.co.uk

 • 35

  Angajam persoane serioase cu experienta pentru activitati de curatenie birouri. Program de lucru part-time pentru persoanele care doresc castiguri suplimentare. Posibilitate reală de creștere la 8 ore/zi in functie de implicare si rezultatele obtinute.

 • 1

  Familie cautam menajera interna asiguram camera separata, masa varsta 25-55 ani persoana fara vicii alcool sau boli cornice persoan serioasa termen lung

 • Baston da lemn care sprijine o persoana in virsta cind merge A fost utilizat dar nu este uzat pret 10roni

 • 2

  Descrierea postului: Pozi ia de Debarasator presupune executarea de activită i menite să asigure debarasarea meselor i men inerea ordinii i cură eniei în zona Food Court Palas Mall; Cerinte: - studii medii; - rezistenta la munca sustinuta; - seriozitate, punctualitate; - integritate fizica si psihica; - spirit practic. Se oferă: - salariu fix + bonuri de masa; - condi ii de muncă deosebite, într-un mediu placut; - posibilitatea integrării într-o echipă tânăra, caracterizată prin performan ă. CV-urile se pot trimite pe adresa:

 • Doamna, cu experienta, fara vicii, caut de munca. Cer si ofer seriozitate.

 • 2

  Ofer o cameră și baie separata in mod. gratuit, plătește numai întreținerea cota parte,contra menaj ( mâncare și curățenie unei persoane în vârstă blajin și bun la suflet. Tel .

 • 8

  Firmă de curățenie Iași, angajăm personal curățenie. -Program : luni - vineri de la 8 la 16 Oferim: -contract de muncă pe perioadă nedeterminată; -salariu motivant și bonusuri; -ore extra plătite; -asigurare transport/decontare transport; -salariul se negociază în funcție de experiența în domeniu. Detalii la Tel: zero-șapte-opt-șapte-opt-opt-șapte-unu-opt-patru Fix:

 • Salveaza cautarea