Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Iasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  ANGAJAM ELECTRICIAN PT INTRETINERE SI REPARAȚII MACARALE ȘI PODURI RULANTE CONDIȚII AVANTAJOASE

 • 1

  Angajam electrician auto, experienta minima necesara. Conditii de lucru foarte bune si salar motivant. Mai multe detalii la telefon.

 • 6

  Angajam pregatitor vopsitor auto cu experienta minima. Salariu motivant, bonus in functie de performante. Conditii bune de lucru. Colectiv primitor. Detalii la telefon

 • 19

  Angajam consilier vânzări auto noi și rulate, consiliere service mecanică electrică. Salar motivant, sistem de bonus foarte motivant. Beneficii conexe. Suntem reprezentanța auto. Detalii la telefon

 • 6

  Ce cautam: - Absolvent studii medii sau scoala profesionala - Cunostinte desen tehnic ( citire, interpretare) - Cunostinte de citire a schemelor mecanice si electrice- constituie avantaj - Experienta in lucrul cu masini CNC, preferabil masina de debitare cu laser - Manipularea masinii de debitare cu laser - Asigurarea calitatii pentru produsele realizate conform planului de control - Responsabilitate seriozitate, implicare - Persoana dispusa la invatare Ce oferim: -Decontarea transportului (pentru cei din zonele limitrofe) -Cazare.Asigurarea cazarii pentru angajatii (care locuiesc in alte orase) -Conditii bune de lucru -Contract de munca pe perioada nedeterminata -Bonuri de masa (15 lei/bon) -Un loc de munca sigur si stabil. Contact: tel. / WhatsApp:

 • 8

  Ce profil cautam: Experienta anterioara pe un post similar dе minim 2 ani Configurarea si operarea masinilor conform documentatiei tehnice primite Verificarea conformitatii pieselor rezultate, folosind instrumente de masura si documentatia tehnica Capabil sa propuna si sa ia initiativa in imbunatatirea unui proces Disponibilitate dе a lucra in 3 schimburi (06.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-06.00) Disponibilitate pentru ore suplimentare Persoane serioase, disciplinate Oferim: Pachet salarial atractiv, in functie de rezultatul probei de lucru! Seriozitate si stabilitate Tichete de masa Contract pe perioada nedeterminata Va asteptam pentru proba de lucru si interviu la sediul ASAM din Str.Aurel Vlaicu nr.77 !

 • 8

  Cautam colegi care sa indeplineasca aceste conditii: Studii medii finalizate; Persoane serioase, responsabile, harnice; Persoane dispuse la efort fizic; Disponibilitate pentru lucrul in 2 schimburi: 06.00-14.00 si 14.00-22.00; Experienta in vopsire lichida constituie un avantaj! Oferim: Se lucreaza doar in hala, conditii bune de lucru; Asiguram cazare pentru persoanele din afara Iasului; Decontam transportul pentru persoanele care vin din imprejurimile Iasului; Bonuri de masa (15 lei/bon); Plata orelor suplimentare; Contract de munca perioada nedeterminata; Responsabilități: Pregatirea pieselor pentru vopsire; Utilizarea corecta a instalatiei pentru vopsit; Respectarea normelor de calitate; Curatenia la locul de munca.

 • 4

  Cautam personal pentru abator in Germania. Oferim: - loc de muncă stabil - echipament de lucru gratuit - concediu de odihna platit - program săptămânal de 40 ore - salariu începând de la 11 euro/ora brut pentru necalificați și 14,50 euro/ ora brut pentru calificati - cazare contra cost - sprijin pentru obținerea de alocatii Cerem: - seriozitate - conditie fizica buna (apt de munca) - cazier curat. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta de luni-vineri între orele 17:00 - 21:00 și sâmbătă de la 9:00 - 18:00 la numărul . Nu percepem taxe sau comisioane!

 • Caut de muncă în depozit ca operator producție, lucrător comercial în magazin de haine,(etc.),referent(administrator financiar) in unități de învățământ de stat sau particulare, receptiononieră hotel. Cunoștințe de limba engleză mediu, limbă spaniolă avansat. Tel. 076794213 Petronela Mulțumesc!

 • PROFIL CANDIDAT : Studii medii / superioare. Domiciliu in Iasi. Cunostinte PC ( pachetul Office - word, excel) Solicitam la angajare Cazier Judiciar ( vechime eliberare cel mult 3 luni) Avantaj : permis auto categ B ATRIBUTII: Receptia,depozitarea si aranjarea marfurilor de la furnizori. Pregatirea marfurilor pentru livrare ( incarcare/descarcare agenti vanzari , incarcare clienti , realizare colete pentru curier etc) - toate acestea se fac impreuna cu manipulantii depozit si se fac in conformitate cu ordinea exprimata de superiorul ierarhic. Eliberarea marfurilor din depozit in baza documentelor emise si puse la dispozitie de catre departamentul de vanzari. Program : Luni - Vineri ( 08:30-17:30) Pachetul financiar se discuta in timpul interviului si se stabileste functie de experienta.

 • DB Schenker Logistics caută Stivuitorist pentru depozitul din Iasi, Str. Trei Fantani, nr. 1. Candidatul ideal: Atestat ISCIR - autorizatie de stivuitorist vizată; Experienta pe stivuitor cu lame frontale - minimum 1 an; Cunostinte solide în domeniul logisticii; Persoană dinamică și responsabilă. Responsabilități: Participarea activă la încărcarea si descărcarea mărfurilor din depozit; Respectarea planul depozitului si plasarea mărfurilor în locatia corespunzătoare; Utilizarea echipamentelor în mod corespunzător; Efectuarea comenzilor de marfă conform instructiunilor primite; Respectarea procedurilor operationale la nivel de depozit. Beneficii Tichete de masă; Acces la traininguri în funcție de aplicabilitatea în activitățile zilnice; Abonament Bookster; Pachet - discount la furnizorii Schenker; Evenimente dedicate angajaților; Cursuri specializate. Pentru a programa un interviu, vă rugăm să trimiteți un mesaj sau să sunați la numărul de telefon afisat .

 • 3

  Societate de productie accesorii din piele si inlocuitori angajeaza tehnician/operator pentru departamentul de proiectare-dezvoltare produs.Cerinte minime: limba engleza nivel conversational, studii tehnice medii sau superioare in curs.

 • 3

  Gi Group Romania, lider la nivel national in ceea ce priveste proiectele de relocare, angajeaza OPERATORI PRODUCTIE (MUNCITORI NECALIFICATI) in Sinnicolau Mare, judetul Timis. SE OFERA CAZARE SI 2 MESE/ZI GRATIS! Domeniul de activitate: fabrica de rezistente termice Program de lucru: 3 schimburi Experienta nu este necesara! BENEFICII: Salariu de incadrare: 2650 lei brut, plus: Tichete de masa de 20 lei/zi; Spor ore suplimentare: 200%; Spor de noapte: 30%; 2 MESE/ZI GRATIS; CAZARE GRATUITA (pentru cupluri se ofera camera de 2 persoane); Transport asigurat gratuit din localitatea de domiciliu in Sinnicolau Mare, judetul Timis. CERINTE: Minim 8 clase; Stare de sanatate buna; Disponibilitatea de a lucra în schimburi. Pentru mai multe informatii contactati-ne la numarul de telefon:

 • 6

  CAUTAM operatori pe linia de productie loc- Pardubice ,Cehia - se accepta barbati, femei sau cupluri - cazare asigurata(2-3pers in camera) -transport cazare-fabrica asigurat zilnic - transport Gratis (Galati,Onesti,Brasov,Sibiu,Deva,Arad ) - nu este necesara o limba straina - Bon de masa sau reducere la cantina Pentru mai multe detalii sunati la 0742530624

 • 16

  Cunoasteti o meserie? Nu aveti o certificare in acest sens? Nu vreti sa chetuiti multi bani si timp pretios la cursuri? Acum se poate si altfel! Daca cunoasteti una din cele 30 de meserii din oferta noastra nu trebuie decat sa sustineti examenul pentru eliberarea certificatului. Certificatul este valabil in intraga Uniune Europeana! Certificatul se elibereaza in maxim 10 zile lucratoare! 1) dulgher – tamplar - parchetar 2) zidar- pietrar - tencuitor 3) tamplar universal 4) masinist la masini pentru terasamente 5) electrician constructor 6) zugrav-tapetar-ipsosar-vopsitor 7) operator la recoltarea si toaletarea arborilor forestieri (drujbist) 8) instalator instalatii tehnico – sanitare si de gaze 9) lacatus mecanic de intretinere si reparatii universale 10) mecanic auto 11) mecanic vulcanizator 12) tinichigiu carosier 13) ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie 14) barman 15) bucatar 16) brutar 17) cofetar-patiser 18) lucrator in comert 19) administrator pensiune turistica 20) camerista 21) receptioner de hotel 22) ingrijitor batrani la domiciliu 23) asistent personal profesionist 24) formator 25) operator introducere, validare si prelucrare date 26) montator pereti si plafoane din ghips carton 27) operator la colectatul si manipulatul lemnului (tafist) 28) gaterist la taiat busteni 29) fierar betonist 30) infirmiera Informatii la adresa de e-mail sau la tel.:756/702/887

 • 9

  Cunoasteti o meserie? Nu aveti o certificare in acest sens? Nu vreti sa chetuiti multi bani si timp pretios la cursuri? Acum se poate si altfel! Daca cunoasteti una din cele 30 de meserii din oferta noastra nu trebuie decat sa sustineti examenul pentru eliberarea certificatului. Certificatul este valabil in intraga Uniune Europeana! Certificatul se elibereaza in maxim 10 zile lucratoare! 1) dulgher – tamplar - parchetar 2) zidar- pietrar - tencuitor 3) tamplar universal 4) masinist la masini pentru terasamente 5) electrician constructor 6) zugrav-tapetar-ipsosar-vopsitor 7) operator la recoltarea si toaletarea arborilor forestieri (drujbist) 8) instalator instalatii tehnico – sanitare si de gaze 9) lacatus mecanic de intretinere si reparatii universale 10) mecanic auto 11) mecanic vulcanizator 12) tinichigiu carosier 13) ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie 14) barman 15) bucatar 16) brutar 17) cofetar-patiser 18) lucrator in comert 19) administrator pensiune turistica 20) camerista 21) receptioner de hotel 22) ingrijitor batrani la domiciliu 23) asistent personal profesionist 24) formator 25) operator introducere, validare si prelucrare date 26) montator pereti si plafoane din ghips carton 27) operator la colectatul si manipulatul lemnului (tafist) 28) gaterist la taiat busteni 29) fierar betonist 30) infirmiera Informatii la adresa de e-mail sau la tel.:756/702/887

 • Fabrica de perdele Pascani, angajeaza gestionat la Depozitul de produse finite. Cerinte : - cunostinte minime de lucru la calculator - vointa de munca

 • 6

  Angajam ingrijitoare in Spitalul Aphasie in Vechta.Cazarea este in Vechta ,200/luna ,2 pers in camera. Nu se cere limba germana ,e nevoie doar de rabdare si empatie cu pacientul. Program de 8ore /zi se lucreaza in ture. Salariu min net 1600 euro spor de noapte 25%. Contractul de munca se semneaza in Germania. Pt detalii sunati la nr .

 • Salveaza cautarea