Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • - absolvent studii 2020 - abilitati de planificare, organizare si control; - orientat catre indeplinirea obiectivelor stabilite; - cunostinte de evidenta tehnico-operativa asistata de calculator; - integritate, onestitate, atitudine pozitiva; - abilitati de lucru in echipa; - cunostinte de utilizare PC. Descrierea jobului Inventariaza calitativ si cantitativ marfurile care intra si ies din depozit Aranjeaza marfa pe raft conform regulilor interne Extrage produse din depozit si le ambaleaza pentru expediere Alte activitati de administrare a stocului Beneficii: - pachet salarial atractiv; - oportunitate de a lucra intr-un mediu profesionist, tanar, dinamic si in permanenta cautare de imbunatatiri; - training on the job; - posibilitate de dezvoltare profesionala; - transport asigurat. - program de lucru : L-V ptional: castiguri suplimentare asigurand transportul a inca 3-4 colegi cu masina personala la inceputul si sfarsitul programului

 • 4

  Societate de productie accesorii din piele si inlocuitori angajeaza economist import / export pentru departamentul logistica.Cerinta obligatorie: limba engleza scris/vorbit nivel mediu.

 • 2

  Angajam electrician auto, experienta minima necesara. Conditii de lucru foarte bune si salar motivant. Mai multe detalii la telefon.

 • Brutarie angajeaza personal necalificat(femei/barbati)in vederea calificarii la locul de munca.Detalii la nr de telefon

 • 2

  Angajez muncitor într-un depozit de textile in apropiere de Metro. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon .

 • 7

  Căutăm personal necalificat pentru fabrica de procesat carne. Citiți tot anunțul! Nu percepem taxe sau comisioane! Nu se cere limba! Nu se cere calificare sau experiența pe domeniu! Oferim un loc de muncă stabil și sigur. Salariile încep de la 11 euro/ ora brut și pot creste semnificativ. Se oferă echipament de lucru gratuit. Se lucrează de luni până vineri, plus 2 sâmbete pe luna. Programul este de 8 ore/ zi și se lucrează în 2 schimburi. Oferim concediu platit Cazarea este 150 euro/ persoana/ lună și se achita la salariu. Sunt camere de 2 persoane, foarte bine amenajate. Oferim asigurare medicala tuturor angajaților. Va ajutăm cu obținerea alocațiilor pentru copii. Se face test covid când ajungeți în Germania. Testul este achitat de către angajator. Organizam săptămânal transport Romania - Germania. Nu achitam și nu decontăm transportul. Se cere (obligatoriu): - cazier curat - condiție fizică bună - seriozitate și punctualitate. Pentru mai multe detalii, ne puteți suna la numărul din anunț.

 • 7

  ASAM, producator local de piese si subansamble metalice, angajeaza pentru fabrica din IASI: Sudori MIG MAG Cautam colegi : Cu experienta de cel putin 3 ani in productia de subansamble metalice Persoane cu experienta in lucru cu fise tehnice Persoane care au cunostinte de desen tehnic Seriosi, harnici, implicati Responsabili pentru atingerea obiectivelor sectiei Responsabili pentru calitatea produselor Disponibili pentru program de lucru in 2 schimburi, L-V (06-14, 14-22). Ce oferim: Decontarea transportului (pentru cei din afara Iasului) Asigurarea cazarii pentru angajatii fabricii din Iasi (care locuiesc in alte orase) Conditii bune de lucru Contract de munca pe perioada nedeterminata Bonuri de masa (15 lei/bon) Un loc de munca sigur si stabil. Adresa: Str.Aurel Vlaicu nr.77

 • 4

  Cerinte: Absolventi ai scolilor profesionale; Calificare in domeniu; Disponibili sa lucreze in 2 schimburi; Dispusi si apti pentru efort fizic; Persoane serioase, dispuse sa lucreze pe termen lung; Oferim: Contract pe perioada nedeterminata; Decontare transport pentru cei din afara Iasului; Bonuri de masa (15 lei/bon); Spor ore suplimentare; Loc de munca sigur si stabil.

 • 11

  Ce profil cautam: Experienta anterioara pe un post similar de minim 2 ani Configurarea si operarea masinilor conform documentatiei tehnice primite Verificarea conformitatii pieselor rezultate, folosind instrumente de masura si documentatia tehnica Capabil sa propuna si sa ia initiativa in imbunatatirea unui proces Experienta de lucru cu limbajele de programare mazatrol si okuma Disponibilitate pentru a lucra in 3 schimburi (06. ) Disponibilitate pentru ore suplimentare Persoane serioase, disciplinate Oferim: Pachet salarial atractiv, in functie de rezultatul probei de lucru! Seriozitate si stabilitate Tichete de masa Contract pe perioada nedeterminata Va asteptam pentru proba de lucru si interviu la sediul ASAM din Str.Aurel Vlaicu nr.77 !

 • 7

  Cerințe: Absolventi de studii medii sau superioare (studii tehnice) Persoane serioase, responsabile Cunostinte de desen tehnic Cunostinte de folosire a instrumentelor si aparatelor de masura Experienta in productie constituie un avantaj. Responsabilități: Verificarea realizarii conforme a produselor pe fluxul de fabricatie Urmarirea respectarii tehnologiei de fabricatie Folosirea instrumentelor de masura si control. Oferim: Contract de munca perioada nedeterminata Decontare transport pentru persoanele din afara Iasului Bonuri de masa - 15 lei/bon. ASAM-producator local cu traditie, produce din tabla groasa piese si subansamble pentru industria agricola, feroviara si auto.

 • 16

  Angajam manipulant depozit in regim full-time. Program Luni-Vineri - 08:30 - 17:30 ( Informatii suplimentare se acorda numai in timpul programului mentionat.) Atributii generale : Incarcare/Descarcare - clienti/furnizori + agentii din cadrul diviziei de vanzari in teren; Aranjarea marfurilor pe rafturi in conformitate cu dispozitiile conducerii si al superiorului ierarhic; Mentinerea ordinii si curateniei in depozit; Participarea in cadrul inventarului general anual. Pachetul salarial cat si detaliile pozitiei in amanunt se vor discuta in cadrul interviului. Asteptam CV-urile dumneavoastra .

 • 10

  Societate Comerciala, angajam lacatusi mecanici, sudori , muncitori necalificati in domeniul confectii metalice. Oferim salariu atractiv, posibilitate de lucru/perfectionare pe utilaje si echipamente de ultima generatie. Detalii la nr. de tel. 0720-050-974

 • 3

  PROFIL CANDIDAT : Studii medii / superioare. Domiciliu in Iasi. Cunostinte PC ( pachetul Office - word, excel) Solicitam la angajare Cazier Judiciar ( vechime eliberare cel mult 3 luni) Avantaj : permis auto categ B ATRIBUTII: Receptia,depozitarea si aranjarea marfurilor de la furnizori. Pregatirea marfurilor pentru livrare ( incarcare/descarcare agenti vanzari , incarcare clienti , realizare colete pentru curier etc) - toate acestea se fac impreuna cu manipulantii depozit si se fac in conformitate cu ordinea exprimata de superiorul ierarhic. Eliberarea marfurilor din depozit in baza documentelor emise si puse la dispozitie de catre departamentul de vanzari. Program : Luni - Vineri ( 08:30-17:30) - Informatii suplimentare se acorda numai in timpul programului mentionat. Pachetul financiar se discuta in timpul interviului si se stabileste functie de experienta.

 • 48

  Lucrator - baieti/fete - in depozit vanzari produse textile, pentru pregatire colete. Program full/time

 • SC Tipoart Idea Studio SRL, tipografie specializata in tiparul ziarelor, cu sediul in Iasi, angajeaza electomecanic intretinere. Cerinte: Liceu profil electric/mecanic/electromecanic sau calificare de electrician/mecanic/electromecanic Disponibilitate pentru a participa la interventii in caz de avarii, in afara orelor de program(noaptea); Flexibilitate in gestionarea responsabilitatilor zilnice; Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa. Experienta in lucru cu echipamente si automatizari de tip industrial; Domiciliul in Iasi Experienta de minim 5 ani intr-o pozitie similară Responsabilitati: Supravegheaza si asigura functionarea in paramentrii a instalatiilor si echipamentelor electrice/mecanice din zona de lucru; Intervine in caz de avarii electrice/mecanice, remediaza si raporteaza interventiile efectuate; Semnaleaza orice avarie sau situatie care poate conduce la o avarie; Efectueaza mentenanta electrica/mecanica a echipamentelor conform programului de mentenanta si/sau ordinelor de lucru; Asigura operarea echipamentelor, in caz de nevoie. Beneficii: -Pachet salarial atractiv; -Tichete de masa -Contract de munca pe perioada nedeterminata; -Program de 8h/zi Va rugam trimiteti CV-ul pe urmatorul email: Relatii la tel.

 • 19

  Cunoasteti o meserie? Nu aveti o certificare in acest sens? Nu vreti sa chetuiti multi bani si timp pretios la cursuri? Acum se poate si altfel! Daca cunoasteti una din cele 30 de meserii din oferta noastra nu trebuie decat sa sustineti examenul pentru eliberarea certificatului. Certificatul este valabil in intraga Uniune Europeana! Certificatul se elibereaza in maxim 10 zile lucratoare! 1) dulgher – tamplar - parchetar 2) zidar- pietrar - tencuitor 3) tamplar universal 4) masinist la masini pentru terasamente 5) electrician constructor 6) zugrav-tapetar-ipsosar-vopsitor 7) operator la recoltarea si toaletarea arborilor forestieri (drujbist) 8) instalator instalatii tehnico – sanitare si de gaze 9) lacatus mecanic de intretinere si reparatii universale 10) mecanic auto 11) mecanic vulcanizator 12) tinichigiu carosier 13) ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie 14) barman 15) bucatar 16) brutar 17) cofetar-patiser 18) lucrator in comert 19) administrator pensiune turistica 20) camerista 21) receptioner de hotel 22) ingrijitor batrani la domiciliu 23) asistent personal profesionist 24) formator 25) operator introducere, validare si prelucrare date 26) montator pereti si plafoane din ghips carton 27) operator la colectatul si manipulatul lemnului (tafist) 28) gaterist la taiat busteni 29) fierar betonist 30) infirmiera Informatii la adresa de e-mail sau la tel.:756/702/887

 • 1

  Stefan Security angajeaza Tehnician sisteme de securitate / Inginer sisteme de securitate / Tehnician instalatii electrice Candidatul ideal trebuie să aibă experienţă în domeniul sistemelor dе alarmă antiefracţie, semnalizare incendiu, control acces, supraveghere video. Apreciem: - Seriozitate, punctualitate, spirit dе echipa, disponibilitate la deplasari si program prelungit; - Studii superioare/medii dе profil (electronica, electrotehnica, energetica, informatica) constituie avantaj; - Fara antecedente penale; - Permis conducere cat. B Descrierea jobului: - Instalаrеа dе sistеmе dе detеctiе incеndiu, supraveghere video, control acces, detectie efractie, sonorizare, tеlеcomunicatii, rеtеlе structuratе, sistеmе IT; - Sе vor efеctuа аctivitаti dе instаlаrе, dеpаnаrе, configurаrе, testаre, diаgnosticаrе si repаrаre pеntru еchipаmеntеlе si sistеmеle cliеntilor. - Punerea in functiune, instalarеa si programarea sistemelor si a echipamentelor noi in termenele contractuale stabilite. - Asimilare dе cunostinte referitoare la echipamentele noi aparute, invatarea si punerea in aplicare a acestor cunostinte in activitatea curenta.

 • 3

  Angajez montator și ajutor necalificat pentru montaj lifturi

 • 1

  Cerințe: - atentie, precizie, indemanare; - cunostinte minime desen tehnic; - persoana serioasa, organizata, responsabila si capabila de a rezolva situatii neprevazute. Beneficiile oferite de societatea nostra sunt: - mediu de lucru intr-o echipa profesionista; - contract pe perioada nedeterminata; - se ofera salariu atractiv; - bonusuri de performanta in functie de rezultate; - se ofera instruire la locul de munca; Avantajul de a te dezvolata in domenul tehnic si de a invata alaturi de noi.

 • 10

  Angajam inginer pentru departament vanzari si sau ofertare/licitatii . Salariul motivant, masina de serviciu. Relatii la telefon :

 • Salveaza cautarea