Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Profesori- Traineri Bucuresti Sector 6

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajam instructor inot

  Ai aptitudini sportive, iți place să lucrezi cu copiii și vrei să faci parte dintr-o echipă tânară și dinamică? Clubul Sportiv Aqua Sport CitiusBucurești, recrutează instructori de natație dinamici și dornici de exprimare! Candidatul ideal: -Plăcerea în lucrul cu copiii; -Persoană calmă, veselă, punctuală, responsabilă; -Atitudine pozitivă, energică și prezență agreabilă; -Abilități de comunicare și de lucru în echipă; Beneficii: carte de munca salariu atractiv traininguri si scolarizari de specialitate

 • Educatoare Liceul Româno-Finlandez

  Liceul Româno-Finlandez cauă profesor pentru învățământul preșcolar educatoare pentru a se alătura echipei noastre din Bucuresti, sectorul 6. Candidatul ideal va avea calificare și experiență în educație și va fi capabil să ofere experiențe de învățare pozitive și stimulante pentru copii. Daca esti o persoană veselă, creativă, pozitivă, calmă dar si fermă, ordonată, pasionată de interacțiunea cu copiii, ne-am bucura foarte mult să vii în echipa noastră. Așteptăm CV-ul tău pentru a putea programa o întâlnire de cunoaștere.

 • 2

  Profesoara(Profesor) chitara

  Cautam colaboratori,numai cu studii muzicale(absolvite sau in desfasurare) pentru sustinere cursuri de chitara.Program flexibil.Sunt necesare seriozitate, flexibilitate, comunicare,abilitati pedagogice pentru lucrul cu copiii. Zona de desfasurare a activitatii-sediu in Drumul Taberei.

 • Shadow Școală

  Bună ziua. Avem nevoie de însoțitor la școală Shadow, dimineața, pentru copil, baiat, 13 ani, în clasa a 6-a, în sectorul 6, zona Crângași - Giulești. Copilul este sub tratament cu ADHD. Am rămas fără însoțitor, deoarece, domnișoara a plecat în afara țării pentru practica cu facultatea... Și ne-a anunțat "ieri că nu mai vine de azi" + scuzele de rigoare pentru că și ea a fost anunțată din scurt. Avem nevoie urgent. Aștept mesaje sau telefon. Mulțumesc.

 • Angajăm antrenor tenis

  Căutăm un nou coleg sau o nouă colegă pasionat(ă) de sportul alb! Dacă ești absolvent(ă) al a Facultății de Educație Fizică și Sport și dorești să inspiri copiii să descopere frumusețea și bucuria tenisului, vrem să te cunoaștem! Ce oferim: contract de muncă, salariu atractiv. Dacă te regăsești în această descriere, te invităm să ne transmiți CV-ul sau o scrisoare de intenție pe WhatsApp. Abia așteptăm să ne cunoaștem!

 • 3

  Angajare gradinita

  Echipa Gradinita "Degetica" din Militari - Sector 6, str. Bolidului cauta educatoare calificata. Deasemenea avem nevoie si de o doamna bucătăreasă. Daca esti interesata de mai multe detalii ne poti contacta la nr de telefon :( Te asteptam cu drag!

 • 2

  Scoala de Soferi Almi cauta instructori auto pentru Categoria B

  Scoala de Soferi Almi isi mareste echipa! Cautam instructori auto cu atestat si cu/fara experienta. Persoane absolvente de liceu, posesoare de permis categoria B (de minim 5 ani), varsta minima 25 de ani. Se ofera: -conditii de lucru avantajoase -salariu atractiv -program flexibil Pentru mai multe detalii contactati-ne telefonic.

 • Educatoare Liceul Româno-Finlandez

  Profesor în învățământul preșcolar Educatoare Liceul Româno-Finlandez cauă profesor pentru învățământul preșcolar educatoare pentru a se alătura echipei noastre. Candidatul ideal va avea calificare și experiență în educație și va fi capabil să ofere experiențe de învățare pozitive și stimulante pentru copii. Daca esti o persoană veselă, creativă, pozitivă, calmă dar si fermă, ordonată, pasionată de interacțiunea cu copiii, ne-am bucura foarte mult să vii în echipa noastră. Așteptăm CV-ul tău la adresa secretariat.grădiniță pentru a putea programa o întâlnire de cunoaștere. Ce va face un Profesor in invatamantul prescolar Educatoare? Planifică și implementează activități de învatare care să dezvolte abilitățile cognitive, sociale și emoționale ale copiilor; Monitorizează progresul copiilor și adaptează activitățile de învățare pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui copil; Colaborează cu părinții și cu colegii pentru a crea un mediu de învățare pozitiv și susținător; Asigură siguranța și bunăstarea copiilor în timpul programului; Participă la întâlniri de echipă și la formări pentru a-și îmbunătăți abilitățile și cunoștințele. Ce calificări și abilități sunt necesare? Licența în învățământul preșcolar; Experiență anterioară în educație, preferabil în învățământul preșcolar; Cunoștințe solide despre dezvoltarea copiilor și despre metodele de învățare adecvate vârstei; Deținerea gradelor didactice reprezintă un avantaj; Abilități excelente de comunicare și relaționare cu copiii, părinții și colegii; Capacitatea de a lucra în echipă și de a contribui la un mediu de învățare pozitiv și susținător; Flexibilitate și capacitatea de a se adapta la nevoile individuale ale copiilor și ale echipei. Ce beneficii oferim? Salariu motivant; Oportunități de dezvoltare profesională și de formare continuă; Mediu de lucru pozitiv și susținător; Abonament medical la o clinică privată; Mese zilnice; Oportunitatea de a lucra cu copiii și de a contribui la dezvoltarea lor.

 • Ofer colaborare pentru Profesor Operare pe Calculator si Profesor Contabilitate

  Candidații trebuie să îndeplinească următoarele criterii: Au absolvit la o Universitate cu bună recunoaștere în mediul academic. Au deja rezultate in domeniu Cunosc aprofundat materia și cerințele specifice pentru niveluri de la începător la avansat Dovedesc abilități de comunicare și pedagogice pentru transmiterea diferențiată către cursanți a cunoștințelor, buni motivatori; Manifestă o personalitate pozitivă, bun echilibru emoțional, adaptabili, răbdători, dornici să interacționeze prin metode moderne și eficiente, atât la predare, cât și la evaluări; Lucrează organizat, sunt în măsură să urmărească sistematic și să documenteze progresele cursanților; Diploma de formator sau activ într-o Universitate. Oferim: Mediu de lucru dinamic, plăcut, într-un sediu dotat, nou, accesibil, aflat în zona Metrou Crângași, Posibilitatea de a lucra flexibil, Remunerație motivantă, proporțională cu efortul depus, tradus în număr de elevi și de ore de pregătire, dar și prin rezultatele dovedite.

 • 1

  Angajăm îngrijitoare - ajutor educatoare! Afterschool în Chiajna

  ANGAJĂM Îngrijitoare - Ajutor educatoare cu experiență!!! SALARIU MOTIVANT! Căutăm o persoană pasionată de activități educaționale și de copii, pentru a lucra alături de noi, la un afterschool din Chiajna. Responsabilități: - persoană cu vocație în domeniu, dedicată; - abilități de comunicare și relaționare; - organizare, punctualitate; - activități de predare; - supraveghere activă; - experiență în îngrijire copii; - disponibilitate pentru activităti igienă copii; - program de lucru: 09:00 18:00, cu pauza: 13:00 14:00 Cerințe: - aspect fizic plăcut blând; - atenție, observare rapidă; - adaptabilitate; - creativitate; - seriozitate, implicare; - entuziasm; - rezistență la stres, gălăgie; - comunicativitate, sinceritate. Beneficii: Mediu de lucru plăcut. Pachet salarial motivant. Dacă te consideri o persoană pozitivă, răbdătoare, îți place să te joci și cunoști importanța jocului în dezvoltarea copiilor, te așteptăm să faci parte dintr-o echipă creativă, empatică și iubitoare de copii. Te invităm să ne trimiți CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa de e-mail sau să ne suni la numărul de telefon .

 • 2

  Esti atras de nanostiinta nanotehnologie? Vrei sa lucrezi in timp ce studiezi? Vino la CSSNT-UNSTPB!

  Vrei sa lucrezi in timp ce studiezi? Esti pasionat de stiinta, tehnnologie, inginerie si vrei sa lucrezi intr-un mediu de top, impreuna cu o echipa de tineri cercetatori? Esti interest de domenii precum Advanced Engineering sau Nanotechnology? Atunci CSSNT-UNSTPB este locul perfect pentru tine! CSSNT-UNTPB isi concentreaza cercetarea in domeniul stiintei suprafetelor si interfetelor, al nanomaterialelor si al nanotehnologiei si nano-dispozitivelor. Laboratoarele CSSNT-UNSTPB sunt dotate cu echipamente state of the art , unele dintre acestea fiind unice in Europa. CSSNT-UNSTPB controleaza cateva tehnici avansate de investigare a materialelor, la nivel atomic. (www.cssnt-upb.ro) Ce iti oferim? Daca esti student, masterand sau doctorand ai posibilitatea de a lucra in timp ce mergi la cursuri si chiar posibilitatea de a-ti pregati teza in timp ce lucrezi! Posibilitatea de a lucra inca de la inceputul carierei intr-un domeniu de interes, in continua crestere si de a fi sprijinit permanent de o echipa tanara si dinamica. Pentru a aplica sau pentru orice alta informatie, va rugam sa ne contactati.

 • 9

  Persoana cu experiență didactica pentru asistenta la temele de casa

  Cautam persoana cu experienta didactica pentru a asista un copil de 8 ani (clasa a II-a) la efectuarea temelor de casa, la domiciliul nostru din zona Apusului. Cautam o persoana calma, blanda, ferma, care sa il motiveze si incurajeze. Programul de lucru se va desfasura intre orele 15:00-17:00 (cu aproximatie).

 • 2

  Scoala de Soferi Almi cauta instructori auto pentru Categoria A

  Scoala de Soferi Almi isi mareste echipa! Cautam instructori auto cu atestat si cu/fara experienta. Persoane absolvente de liceu, posesoare de permis Categoria A (de minim 5 ani), varsta minima 25 de ani. Se ofera: -conditii de lucru avantajoase -salariu atractiv -program flexibil Pentru mai multe detalii contactati-ne telefonic.

 • Angajez învățătoare afterschool

  Iti plac copiii si vrei sa fii in preajma lor? Atunci te așteptăm în echipa Mickey's House After School sa facem performanta impreuna! Cautam invatator copiii pentru afterschool in zona Regie! Constituie un avantaj experienta in domeniu sau studii pedagogice terminate! Atribuții: - sprijinirea copiilor in efectuarea temelor si corectarea lor -supravegherea copiilor pentru activitățile libere sau organizate - Program 12:00-18:30 - Masa calda inclusa zilnic Persoanele interesate, care se încadrează descrierii sunt rugate sa ne trimita CV la adresa de e mail

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-6
Salvează căutarea