Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Service auto Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cautam coleg mecanic auto, cu experienta. Daca ai experienta in domeniu si esti pasionat de masini, te asteptam in echipa noastra. Punct de lucru, Bucuresti Sector 5. Scrie-ne pentru detalii si proba de lucru.

 • 1

  COLABORARE MECANICI AUTO SRERVICE MULTIMARCA SECTOR 3 ENERGETICIENILOR 80 PROCENT 50 %DIN TOT. PROGRAM FLEXIBIL. WWW.CSGAUTO.RO

 • 1

  Angajez mecanic auto cu experienta , pentru revizii , mecanica usoara ! Atelierul este in sectorul 3

 • 4

  Societatea RANDY ATC angajeaza receptioner/a,casier/a in zona Militari pentru service auto. Bune abilitati d comunicare cu clienti. Persoana dinamica, rezistenta la stres ; Foarte buna capacitate d organizare; Cunostinte operare PC (MS Office si programe dedicate pentru service auto);

 • Service auto multimarca,autorizat RAR, situat in Bucuresti sect 1, sos Chitilei nr 385, utilat modern, angajam mecanic auto cu experienta minim 5 ani in domeniu, inginer pentru statie ITP. Program de lucru 8h/zi , luni-vineri. Salariul motivant.

 • SC FRANIK CAR angajeza mecanic cu experenta si vulcanizator cu atestat se ofera salariu plus comision in functie de incasari locatia se afla stradal pe soseaua fundeni nr 139A stradal

 • Service auto si vulcanizare situat in Bucuresti sectorul 2 stradal angajeaza mecanic auto cu experenta calificat si vulcanizator calificat se ofera salariu plus comision la lucrare

 • Service auto, Str. Ritmului nr. 31, Bucuresti sect. 2

 • * Reprezentanta service camioane si remorci Bucuresti, autorizata RAR, angajeaza Receptionist service. Beneficii: - venituri atractive, in functie de experienta; - conditii foarte bune de lucru; - locatie aflata la doar 200 metri de statia de metrou Preciziei - Militari. Asteptam CV-ul prin mesaj in platforma.

 • 6

  Service auto modern, cu autorizație RAR, angajează mecanic auto și ajutor mecanic. Cerințe minime: seriozitate, dorința de a efectua lucrări de calitate și permis categorie B. Experienta de minim 2 ani reprezinta avantaj.

 • 2

  Angajam TINICHIGIU si TINICHIGIU PREGATITOR in Franta Beneficii: Salariul lunar pentru 169 ore/luna + ore suplimentare + cosului de masa variaza intre 2500 3500 net, in functie de orele lucrate. Cazare si transport asigurate de angajator; Contract pe perioada nedeterminata in Romania, cu detasare 6 luni in Franta si cu posibilitate de prelungire a acestei detasari; Plecari saptamanale Cerinte: Experienta minim 5 ani in domeniu; Cunostiinte de pregatire reprezinta un avantaj; Avantaj permis de conducere categoria B; Avantaj limba franceza si engleza, ,nivel conversational; Detinerea unei diplome de calificare in domeniu reprezinta avantaj Este foarte important sa puteti lucra in echipa dar si sa fiti autonom, adica sa fiti capabil sa va descurcati si singur, sa aveti o buna conditie fizica, sa fiti serios si responsabil. Contact de L-V, intre orele 09: (Mihaela) (Elena)

 • Angajam PREGATITOR si/sau VOPSITOR AUTO in Franta Beneficii: Salariul lunar pentru 169 ore/luna + ore suplimentare + cos de masa variaza intre 2500 3500 net, in functie de orele lucrate. Cazare si transport asigurate de angajator; Contract pe perioada nedeterminata in Romania, cu detasare 6 luni in Franta si cu posibilitate de prelungire a acestei detasari; Plecari saptamanale. Cerinte: Experienta minim 5 ani in domeniu; Avantaj permis de conducere categoria B; Avantaj limba franceza si engleza, nivel conversational; Avantaj detinerea unei diplome de calificare in domeniu; Este foarte important sa puteti lucra in echipa dar si sa fiti autonom, adica sa fiti capabil sa va descurcati si singur, sa aveti o buna conditie fizica, sa fiti serios si responsabil. Contact de L-V intre orele 09: (Mihaela) (Elena)

 • Service Auto, angajez mecanic auto, full time, salariu 3500-4500lei

 • Servis nou angajeaza mecanic cu experenta in domeniu si ucenic calificat salari motivate plus comision la lucrari Servisul se afla in sectorul 2 stradal ( fundeni )

 • 3

  mecanic auto FIAT - IVECO - CITROEN - FORD Autoutilitare mai multe servisuri GM DAEWOO OPEL CHEVROLET VAUXHALL FORD PEUGEOT - CITROEN VOLKSWAGEN AUDI MERCEDES - BENZ, STRAINATATE - Departamentul: Service / Reparatii | Industria: Masini / Auto Mecanic auto cu experienta de peste 25 de ani execut reparatii la autoturisme si autoutilitare , motoare, ambreiaje directii distributii. sisteme de franare etc repar orice tip de motor v6 sau v8 pe modelele americane CADILLAC CHRAYSLER DODGE BUIKC PONTIAC CAMARO SATURN FORD JEEP CHEROKEE , am intretinut si reparat o gama diversificata de motoare diezel sau benzina pe marcile WOLSWAGEN AUDI FIAT SKODA SEAT ALFA ROMEO LANCIA MERCEDES - BENZ PEUGEOT CITROEN RENAULT OPEL ROVER CHEVROLET ,FORD EUROPA SI STATELE UNITE, pe marcile sud koreene DAEWOO HYUNDAY KIA SANG YOUNG, cat si cele japoneze TOYOTA MAZDA,NISSAN HONDA MITSUBISHI SUZUKY . Deasemenea execut diagnoze auto cu testere profesionale acreditate de uzine cu licenta pe majoritatea autoturismelor si autoutilitarelor indiferent de anul de fabricatie 0724862134

 • angajăm vulcanizator

 • 2

  Tehnician / mecanic camion / TIR, toate tipurile de camioane – OLANDA si GERMANIA Descrierea lucrarii: Service, intretinere si reparare de camioane Cerinte: sa puteti efectua testarea si diagnosticarea vehiculelor Cel putin 3 ani de experienta de lucru recenta reparatii camioane. Limba engleza sau germana la nivel conversational. Data de incepere: Imediat Regiune: Olanda si Germania Salarii: 500, - Euro NET/ saptamana dupa impozitare (40 de ore / saptamana) Cazarea = gratuita ( va fi asigurata si platita de catre Angajator): singur in camera, acces bucatarie si baie! Candidatii vor fi inregistrati la sistemul de sanatate olandez / german. Salariul va fi platit saptamanal – in contul bancar al alngajatului. Pentru informatii suplimentare – tel: 0356424472, 0729478762 email: info@brainsconsulting.ro

 • Posturi disponibile: 1 x Mecanic auto - minim 2 ani experienta 1 x Electrician auto - minim 5 ani experienta 1 x Electromecanic auto - minim 3 ani experienta 1 x Operator vulcanizare - minim 1 an experienta 1 x Montator / demontator tinichigerie Cerinte: permis de conducere categoria B atentie la detalii seriozitate si profesionalism persoana activa si dinamica Ce oferim: salariu motivant, negociabil la interviu in functie de experienta de lucru program fix 8 ore mediu de lucru placut aparatura si echipamente moderne acces la dezvoltare profesionala concediu legal platit Pentru detalii, suna la numarul de telefon afisat.

 • Angajam mecanic auto pentru service Savu M&C SRL (sector 3 zona Titan). Salariu atractiv, avem o vechime de 21 de ani in domeniu, oferim stabilitate la locul de munca. Detalii la nr. de telefon afisat in anunt.

 • Salveaza cautarea