Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Tamplarie / Tapiterie Bucuresti Sector-1

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Se cauta pentru clientul nostru din ARRAS ( zona de NORD a Frantei) personal pentru ASAMBLARE CUTII LEMN. Varsta maxima 35 de ani.

 • Oferim: -Salarizare: 10 lire pe oră în primele 26 de săptămâni. -Posibilitatea de a câștiga mai mult acumulând bonusuri de producție. -Suport financiar pentru cazare*. -Limba engleză nu este obligatorie. -Loc de muncă legal și stabil - fără comisioane. -Preluare gratuită la aeroport și însoțire la locația fabricii. -Ajutor în găsirea cazării în apropierea locului de muncă și în obținerea tuturor documentelor necesare pentru a lucra legal în Marea Britanie - fără comisioane! Cerințe: -Cel puțin 2 ani de experiență în producerea scheletelor pentru canapele sau fotolii. -Experiență în folosirea pistolului de capsat pe bază de aer comprimat. -Abilitatea de a lucra individual sau în echipă, într-un mediu de lucru rapid. -O atitudine pozitivă și politicoasă. Clientul nostru activează încă din 1898, producând diferite modele de canapele și fotolii în cadrul fabricii de producție din Melksham - Anglia. *Se aplică termeni și condiții. Aplică aici sau la: 0040362630106 (număr de România) sau 00447534661989 (număr de Anglia). Program de lucru: Luni - Vineri de la 10 - 19 orele României. Mulțumim pentru înțelegere!

 • Atelier din Baneasa angajeaza sofer montator pentru lucrari in zona municipiului Bucuresti . Dorim un coleg cu experienta pe autoutilitare max 3,5 T; care sa fie familiarizat cu transportul si livrarea mobilierului. Oferim pachet salarial atractiv si bonificari.

 • Hotelul Capsa angajeaza tapiter. Interviul se desfsoara zilnic, de luni pana joi la hotelul Capsa, intre orele 10.00-14.00

 • Angajez tamplar/tapiser si ucenic tamplarie/tapiserie. Punct de lucru Bucuresti sau punct de lucru Crevedia. Mai multe detalii la telefon 0723.640.933. Salariu avantajos si bonusuri.

 • Oportunitate Kostamob producție mobilier la comanda , căutăm persoane pentru execuție mobilier/montaj Este nevoie de persoane cu inițiativă și implicare în procesul de execuție Atenție la detalii proiect Atenție la client,civilizat in comportament Îndemânare in folosirea sculelor electrice O buna organizare in desfășurarea montajului Program de lucru 8:30/9:00-18:00 Nu este un program fix in totdeauna dar plătim ore suplimentare Este necesar disponibilitate pentru deplasare în tara se plătește diurna,cazare,o masa cel puțin Permisul de conducere nu este obligatoriu dar este un avantaj in alegerea candidatului Salariu net incepe de la 2500 lei și se adaugă 100 lei per luna până în sumă de 3500 lei pentru cei sub un an experienta sau care nu au lucrat in domeniu!

 • Descriere Rovere Mobili angajeaza un montator mobila cu experienta Oferim: -Contract de munca perioada nedeterminata, -Venit net lunar pana la 3000 lei net (intregul venit este trecut pe contractul de munca) -Comision din montaje -Bonusuri -Training -Program de lucru L-V:10-18 -Sarbatori legale libere Cerinte: -Persoane serioase, stabile, comunicative,cu experienta 2-3 ani Contact: tel.: 0735 541 347

 • Atelierul se alfa in zona de nord a Bucurestiului . Dorim un coleg cu experienta consitenta in vopsitoria specifica industiei lemnului (MDF, furniruite si lemn ) Oferim pachet salarial atractiv + bonusuri de performanta !

 • CONTRACT PERMANENT pentru TAPITERI in Anglia (L9 - L15/ora) EXPERIENTA OBLIGATORIE! - Transportul este RAMBURSAT! - Oferim 500 € pentru CAZARE (*Se aplica termenii si conditiile) Salarizare atractiva: - L9 - L11/ ora (in functie de experienta) - L13.5/ ora suplimentara - L13.5/ ora (Sambata) - L15/ ora (Duminica) OFERTA LUNII AUGUST: Recomanda un prieten care are experienta si castigi L100 (*Se aplica termenii si conditiile de recomandare) Suna acum 0362630106 (numar de Romania) sau 00441204393000 (numar de Anglia) sau trimite CV-ul tau la munca@wfpsuk.com

 • • Salarizare atractiva de la £10 / ora + bonusuri de productie/calitate. • Ore suplimentare de laora. Se cere experienta de cel putin 18 luni in tapitarea sau re-tapitarea obiectelor de mobilier (fotolii, canapele, scaune, etc). Suntem o agentie britanica de recrutare cu peste 12 ani de experienta in domeniul recrutarii fortei de munca, cu sediul in Bolton – Anglia. Colaboram cu diverse fabrici de pe teritoriul Marii Britanii, asadar dispunem de mai multe locatii pentru muncitorii cu experienta. Nu percepem nici un comision, si oferim suport in gasirea cazarii in apropierea locului de munca si in realizarea actelor necesare pentru a lucra legal in Marea Britanie. Contacteaza-ne daca ai experienta, sau recomanda o persoana cu experienta in tapiterie si primesti bonusul de recomandare in valoare de £200. (Se aplica termeni si conditii). Programul biroului nostru: Luni - Vineri

 • Descrierea jobului Responsabilitati : -participa la masuratori la locul lucrarii; -stapaneste operatiunile de debitare, gaurire, frezare, asamblare mobilier Beneficii : - salariu motivant;venituri pentru calificati 2000-3000 ron/luna - ore suplimentare platite; - contract de munca; - prime de lucrare Locatia :Bucuresti, Pipera - strada Emil Racovita Pentru programarea interviului, contactati-ne.

 • Angajam tamplar pentru mobilier premium personalizat La noul coleg cautam : -experienta in productia de mobilier rezidential, spatii publice sau publicitar - cunostinte de operare utilaje specifice industriei lemnului - capabil sa inteleaga si sa lucreze dupa un desen tehnic - bune aptitudini pentru montaj mobilier - familiarizat cu feroneria actuala si sistemele aferente acesteia - capabil sa lucreze in colectiv restrans si implicat sa comunice si sa-si asume etape de productie - dornic sa lucreze cu materiale si tehnologii noi Oferim pachet salarial foarte atractiv, bonuri de masa, ore suplimentare platite si prime in functie de implicarea fiecaruia. Atelierul se afla in zona Baneasa .

 • Oferim locuri de muncă pentru tapițeri în Anglia. SALARIU: £1680 - £2500 pe lună (în funcție de experiență) - Limba Engleză NU ESTE OBLIGATORIE. - Se cere experiență cel puțin 3 ani în tapițarea canapelelor, scaunelor sau fotoliilor. OFERIM: - COMIISION 0!!! - 100 de lire pentru transport sau cazare.* - Vă preluăm de la aeroport. - Ajutor în găsirea cazării. - Suport pe perioada angajării și în deschiderea contului bancar personal și a actelor necesare pentru a lucra în Anglia. Locație: Marea Britanie OFERTA LUNII AUGUST- Recomanda-ne un prieten care are experienta in tapiterie si primesti £100. *(se aplica termeni si conditii) Lasă un mesaj aici sau contacteaza-ne la: 0362630106 (număr de România) sau 00441204393000 (număr de Anglia). Program de munca de Luni - Vineri de la 10 - 19 orele Romaniei.

 • Angajam vopsitor tamplarie lemn.

 • angajam montatori cu experienta pentru montaj mobilier IKEA la domiciliul clientului, salariu 2000-3000 lei net pe contractul de munca + bonuri de masa (15 lei/bon). tel.0722214793, 0730709447

 • Salveaza cautarea